• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar da olur mu?

ay bunlar ne illlet insanlar, allah cezalarını versin.. midem bulandı o kadından, rezil..

eşin de ne kadar aymaz bi insan ya, gidip kafasına göre yazdırdığı isme bak, saygısız..

ay ruhum daraldı ya, yazık sana

Arada kalmak ne bilirim böyle kaynana ile yapman gereken o arsız laftan anlamayan kadını dövmek ,o zaman bir artın olurdu kadında evine gelmezdi eşinde ya seni tutardı yada boşardı ki boşamaz çocuğun var , anlıyormusun mesafe olurdu eşin annesine giderdi sen gitmezdin, eşindede suç var sevmediğin kaynana ismini koymuş bunların hepsine toptan ders vermen gerek hepsi tepene çıkmış

bende evliyim ve sana tek şunu söylicem sen bu eşi hemen boşa..seni bu kadar ezdiren hayatını kabusa çeviren kadının adını çocuğuna veren insanı hemen çıkar hayatından..ben okurken şiştim burda sen bunları yaşamışsın birebir allah sana sabır versin..senin ailen ne tepki veriyor peki bu olanlara..kardeşin baban da mı yok .. geçip karşılarına diyemiyorlar mı noluyor diye..seni sahipsiz görmüşler arkadaş,o kocan olacak adam sana en büyük eziyeti yapıyor aslında..

canlarım zaman ayırıp okudunuz ve de yine zaman ayırıp yorum yazdınız hepinize teşekkür ediyorum.
öncelikle kısaca anlatayım;eşim kayınpederimle aynı dükkanı işletiyor ve de hemen hemen hergün tartışıyorlar,kayınpeder accayip ters bir insan.oturduğumuz ev kayınvalidemin,zira başka yere kiraya çıkma gibi bir durum madden mümkün değil ki çıksak bile onlara rest çekmiş oluruz.benim umrumda bile değil onlar belki ama sonuçta eşim için önemliler.anasını babasını atıyorsa bir insan eşini dünden atar hayatından.
hatayı en başta yaptım ben,nişanlıyken çok yüz verdim,annemi kaybettim ya,amman onlar incinmesin aman onlar da ailem oldu diye sevgimi sonuna kadar gösterdim.boyunlarına atılır öperdim.koklardım kaynanamı yaaa...hayatımdaki herkes bilir beni,pamuk gibi ve sevgi dolu bir yüreğim var benim.ne küçüğümü incitirim ne büyüğümü.
onlara da okadar yüz verdim ki bu hale geldik.bana geldiklerinde hep misafir gibi davransaydım ve kendilerini misafir gibi hissetselerdi bugün belkide böyle olmazdı,şimdi evlenecek olan her genç kıza diyorum,saygıda kusur etmeyin ama mesafeli olun diye.
evlerin arasında yaklaşık 40 km uzaklık var,ve de arabamız yok,eşime sırf onlarla görüşmemek istediğim için kızı al götür diyorum ama o da otobüstü şuydu buydu zor...eşim de bana yapılanların farkında,herkesin bir yapısı vardır,benim eşimin yapısında kızgınlıklarını dışa vuramamak var,herşeyi içine atar yani.işin aslı şu,eşim kızımıza kimlik çıkarmaya giderken kayınpeder laf sokmuş,ananın adını veremiyormusun diye.bi kaynım var sadece benim,onunda evlenip yuva kurma baba olma şansı yok,maalesef felçli.yani torunlarına kendi isimlerini istiyorlar :47:,çene yapmış kayınpeder kılıbık falan gibi şeyler ,ben de zaten evlendik evleneli kızım olursa annemin adını verelim der dururdum eşime,oda garibim iki tarafın da gönlü olsun diye yemiş bu haltı.sonra benim verdiğim tepkiler-ki benim tersim kötüdür-dolayısıyla işi bana karşı inada bindirdi,sildirmem anamın adını diyor.ama kızımıza dila diye sesleniyor.anası gil eve gelip gülsüüüüüüüüümmm diye sesleniyorlarya 100-200 defa,onlar gidince bana "sana inat yapıyorlar,takma kafana hatun,kızımızın kimliğinde adı kalsın annemin,ama sadece onlar öyle seslensinler,herkes dila desin" diyor.
kayınvalidemlerin bana şu 4 sene içinde yaptıklarını yazsam eminim hepiniz boğmak için can atardınız onları,,,eşime gelince,kayınvalidemler bana bağırıp çağırırken kendimi ezdirmiyorum ben,resmen cevaplarını veriyorum eşimin karşısında,ama beni sustrurmaya kalkmadı hiç,tartışmalarımızda.sadece bana"yapma,onlar konuşsun dursun,cevap verme sus ağırlığını koru,konuşur konuşur giderler "diyor.gel de sabret bunlara,herseferinde tutamayıp cevaplarını veriyorum.eşimin kızdığı tek nokta bu bana
(kusurabakmayın ama kovdum evden onları,bana hiç yakışmıyor bu tavırlarım ama hakediyorlar.ALLAH tan korkum olmasa bi kaşık suda boğacağım ama işte gelin görün ki önce ALLAH korkusu sonrada eşime olan sevgim tutuyor beni.kolay değil 14 sene flört ettik biz eşimle.o da beni çok seviyor biliyorum.)
aslında benim şimdi sizlerden almak istediğim akıl şu,bu insanlar çat kapı geliyorlar ya hani nasıl bir ders vereyim ki bir daha habersiz gelemesinler..
acaba bir gün kapıyı gecelikle felan mı açsam puhaaaaaaaa...yaratıcı fikirlerinizi bekleyom kızlar yaa,tecrübeleriniz varmı?

sana sormadan anesinn adını vermesi hiç hoş değil senin gönlün olsun diyede senin annenin ismini vermiş kızacağını biliyorr :)
ama haklısn gülsüm ismi küçük bir kıza yakışmıyor alttan al diyemeceğim genelde yapıcıyımdır ama sinirlendim valaa yaa

çocuklara anne baba ismi verilmesi gereksiz

allah kolaylık versin ben okurken kötü oldum...allah sabır versin demek istemiyorum sen sabrederken onların davranışları değişmez o neden le allah onları ıslah etsin..

kapıyı açma sende geldiklrinde.benimde 4 alık bebeğim var kaynanamla aynı binadayız .evlendiğimden beri görüşmüyorum. 3 defa falan gördü bebeği annemde kaldım ben 3 buçuk aydır yeni geldim evime gediğim ilk günlerdoe kaıyı çaldı 3 gün açmadım gelemiyo.ama eşime ben çektim resti onlarla görüşek istemediğimde karışma bana boşarım seni dedim.şimdi karışmıyo.eşinde bitiyo iş eşin maddi yönden ailesine bağımlı olduğu için eli kolu bağlı.seninkilerde bayağı azılı delimiş.gün ortasında gelirlerse açma kapıyı ,yada işm var tam çıkıyordum de.ailenden olan kişilerden destek al onlar geldiğinde haber ver hemen gelsinler.arkan olduğu hissettir yuvan bozulmasın diye uzak dururken olan sana olcak kafayı üşütcen.gerekirse eşin başka iş yapsın

Gülsümmmm diye bağırmaları sizin psikolojinizi alt üst etmek için.

Anneniz adına çok üzüldüm Allah nur içinde yatırsın.

Öksüz bir evlada bu şekilde yaklaşılır mı Allah ne yapar adama?

İster öğretmen ister komser olsunlar ama en önemlisi insan olmak.

Ben olsam kapıyı asla açmam.

Beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem.

Kendini topla kızına ve eşine dört kolla sarıl.

Onları alt etmek için uğraş sen kendinden geçmemek için.

İstemiyorsan gelmeyecekler evine bundan ötesi olamaz.

İsim konusunda birşey diyemeyeceğim eşinle senin aranda.

Fakat insanlıktan nasibini almamış insanlara daha fazla taviz vermemelisin.

sizi kiziniza ragmen
aciniza ragmen
gormus oldugunuz haksizliga ragmen
bosarim seni diyen bir es var
nasil taktik verebilirizki?
-kapiyi acmayin
-geldikleri zaman kizinizla odada durun
-hosgeldin demeyin
-dalga gecin, asagilayin
-gozunuz kesiyorsa caylarina mushil koyun
-bozuk gida yedirin
daha aklima bir sey gelmiyor
ama esiniz bu durumda ne der?
yine sizi bosamakla tehtit etmezmi?
ustelik sizi sinir etmek icin yaptiklarini bile bile susuyor
inanin cok uzuldum
ama size kufur eden bir kayinvalidenin ismini koyan esinize
karsi ciktiginizda "seni bosarim" diyebiliyorsa
ve siz bu korkuyla susuyorsaniz
yapacak bir sey yok gibi gozukuyor

sizi kiziniza ragmen
aciniza ragmen
gormus oldugunuz haksizliga ragmen
bosarim seni diyen bir es var
nasil taktik verebilirizki?
-kapiyi acmayin
-geldikleri zaman kizinizla odada durun
-hosgeldin demeyin
-dalga gecin, asagilayin
-gozunuz kesiyorsa caylarina mushil koyun
-bozuk gida yedirin
daha aklima bir sey gelmiyor
ama esiniz bu durumda ne der?
yine sizi bosamakla tehtit etmezmi?
ustelik sizi sinir etmek icin yaptiklarini bile bile susuyor
inanin cok uzuldum
ama size kufur eden bir kayinvalidenin ismini koyan esinize
karsi ciktiginizda "seni bosarim" diyebiliyorsa
ve siz bu korkuyla susuyorsaniz
yapacak bir sey yok gibi gozukuyor

bir kadin, süper yorum gerçekten, sonuna kadar katılıyorum.:46::46: müshil iyi fikir bence, :52:

ayy okurken içim şişti resmen:18:bu kadın deli mi böyle yaaa kaç yaşında kadına küfür etmek yakışır mı?siz de inadına kızınıza onun yanında mediha diye seslenin annenizin ismini de sakın sildirmeyin silinecekse onun ismi silinsin.bir de bu zırt pırt gelmelerinden ziyade sizinle bu denli saygısız konuşmasından çok rahatsız olduğunuzu zaten depresyonda olduğunuzu falan söyleyin sizin üstünüze neden bu kadar geliyor...eşiniz halinizden anlamıyor mu demiyor mu anne yapma diye.bence siz eşinizle konuşun o da annesiyle konussun o şekilde daha etkili olur ve zırt pırt haber vermeden gelmemelerini söylesin.siz birseyler yapar yada söylerseniz ters tepip iyice çıldırabilecek bir kadına benziyor..bence en iyisi eşinize sakin bir şekilde rahatsız oldugunuz seylerı anlatın o muhattap olsun annesiyle

daha çok akşam geliyorlar yahuuu :(((( koca evdeyken çalan kapıyı nasıl açmam.kaldı ki birgün dolaşmaya çıktık eşimle,alışveriş merkezine gitmiştik,otbs mesafesinde yani,bi telefon,arayan kayınpeder,nerdesiniz evin önünde bekliyorum diyoırrrrrrrrr....ofssss...en iyisi ne biliyonuz mu,ben bunlara müshil vereyim :) ama şu var,kaynana olacak hanım evimde değil çay su bile içmiyor.hatuna bak yaa,hem bana hakaretler ediyor,hem de evime(tapusu onun da olsa) gelmiş bana surat yapıyo...

tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............

siz herseyı gecmış sadece bu zırt pırt gelmelerine takılıyorsanız kusura bakmayın ama daha coook psıkologlara gıdersınız...hadı sız bırsey yaptınız söyledınız onlarda artık anladılar haberli geliyorlar ama yine aynı seyleri yapıyorlar kızınıza gülsüm dıyorlar size laf sokuyorlar saygısızlık yapıyorlar eee noldu böyle çözüme ulasabılecek mısınız?

kaynananı dürt bağırmaya başladığında at kendini yere bayılma numarası yap.yada avazın çıktığı kadar bağır sinir krizi geçiriyomuş gibi üstüne bayıl .bidaha söylediğine söylemişine pişman olsun.

kaynananı dürt bağırmaya başladığında at kendini yere bayılma numarası yap.yada avazın çıktığı kadar bağır sinir krizi geçiriyomuş gibi üstüne bayıl .bidaha söylediğine söylemişine pişman olsun.

süpersin yaaa.çok sağol canımmmmmmmmmmmmmm

siz herseyı gecmış sadece bu zırt pırt gelmelerine takılıyorsanız kusura bakmayın ama daha coook psıkologlara gıdersınız...hadı sız bırsey yaptınız söyledınız onlarda artık anladılar haberli geliyorlar ama yine aynı seyleri yapıyorlar kızınıza gülsüm dıyorlar size laf sokuyorlar saygısızlık yapıyorlar eee noldu böyle çözüme ulasabılecek mısınız?

aslında çok doğrusun giesele...onca şeye değil de habersiz gelmelerine takıyorum en çok değil mi,vallahi arkadaşım 4 yıldır her konuda yedim bitirdim kendimi..şimdi de gündemde kendimi yeme çabamın tek nedeni bu durum,o yüzden aynı şeyi soruyorum sürekli...kız ben deli değilim,beni onlar delirtiiii :)))))))

off canım yaa nasıl bu kadar lşeye izin verdin gercekten cok sabırlıymıssın , ben olsam o küfrü yer yemez daha beterini suratına yapıstırırdım o... alası sensin derdim!!!! tahammül edemiyorum böyle şeylere.Eşin ayrıca cok haksız ve yok seni boşarım bilmemne , kaynanan desen inşallah bosanırsınız diyor bunlar nasıl insan yaa ne sanıyorlar kendilerini..Bence bundan sonra ipleri eline al kesinlikle kocana söyle çatkapı gelinmiyecek bu kızın adı değişecek vs sende onu tehdit et hadi bakalım.Ne şirretmişler yaa..o gülsümmmmm dedikçe sende hiç umursamayıp dilaaaaaaaa diye bağır gerekirse medihaaaaaaa diye bağır sen onlardan beter çirkef olucaksın baska yolu yok!! saygı ise karsılıklı , pislikse oda karşılıklı.:36:

off canım yaa nasıl bu kadar lşeye izin verdin gercekten cok sabırlıymıssın , ben olsam o küfrü yer yemez daha beterini suratına yapıstırırdım o... alası sensin derdim!!!! tahammül edemiyorum böyle şeylere.Eşin ayrıca cok haksız ve yok seni boşarım bilmemne , kaynanan desen inşallah bosanırsınız diyor bunlar nasıl insan yaa ne sanıyorlar kendilerini..Bence bundan sonra ipleri eline al kesinlikle kocana söyle çatkapı gelinmiyecek bu kızın adı değişecek vs sende onu tehdit et hadi bakalım.Ne şirretmişler yaa..o gülsümmmmm dedikçe sende hiç umursamayıp dilaaaaaaaa diye bağır gerekirse medihaaaaaaa diye bağır sen onlardan beter çirkef olucaksın baska yolu yok!! saygı ise karsılıklı , pislikse oda karşılıklı.:36:

bence kulak ver bu yoruma
sen kendini esine ezdiriyorsun esine soz geciremiyorsun
ailesine nasil bir seyler anlatasinki?
bende seni bosarim eger bu isim degismezse alir basimi giderim kizimla
diyemiyormusunuz?
ve gelmeyecekler gelmyin bu eve cat kapi diyemiyormusun?
bu sekil denmez ama o kadar yuz goz olunmus ki
ancak bu uslupla konusulur
taktikle olacak sey degil bunlar !

valla canım sen deli değil dünyanın en sabırlı insanısın heralde:)evinizin onların üzerine olması babasıyla birlikte iş yapmaları sizin elinizi kolunuzu baglıyor galiba.eşin olaylar büyümesin diye fazla karışmak istemiyor ama ikiniz de fazla sessiz kalmışsınız.bence sen eşine biraz ağlan dayanamıyorum falan diye ama kavgaya dönüştürme.o da ailesiyle konuşsun biraz kendi yuvasının karısının arkasında dursun.madem baştan o kadar samımıydınız belki yine olaylar tatlılığa bağlanır

hakkatten sen insansın.. bu kadar terbıyesızlıkler karsısında hala onları nasıl uyarmalıyım dıye dusunuyorsun...:46::46::46: böyle bı gelını bas tacı yapmalılar.. ama işte anlayana..

Back