- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım bana böle bi kaynana vercekti ki hergun yolup yolup atım ama ıste bana da vermıs dunyaya ındırdıgı meleklerın bı tanesını...
allah yardımcın olsn arkadasım..
Oldum olası nefret ederim kendi kayınvalidemden ve tüm kayınvalidelerden...
Çözüm olarakta uygunsuz bir kıyafetle çık karşılarına aaaa hiç müsait değildik dersin hiçte utanma
onlar utansın...
canım sağol...kayınvalidemlerle aynı şehirde yaşıyoruz ama aramızda 40 km kadar uzaklık var...şimdi haftada en az bir defa geliyorlar...eşim tek çocuk sayılır.sadece 1 kaynım var ve maalesef o felçli.yürüyemiyor.33 yaşında...ayy bu anlayışsız kaynanaların hepsimi öğretmen oluyor??....benimde arkdaşım aynen sizin anlattığıınız durumları yaşıyor...aradaki fark onda çocuk yok...
üzgünüm ama insanları değiştiremezsin cnm....çok üzüldüm allah yardımcın olsun...ne zaman değişirler biliyormusun çocukların büyür ve babandan yada babaannesinden senin için hesap sorarlar, annemi üzdünüz sizi sevmiyorum derler işte o zaman anlarlar hatalrını....hem eşin hemde kaynananlar..şimdi onlara hiçbişey anlatamazsın hele de okumuş cahiller en kötüsü...allah evlerden uzak etsin...sanırım kaynananlar size çok yakın oturuyorlar......canım bişey sorcam eşin tek kardeş mi, yada tek erkek mi??
sorun cat kapi gelip gitmeleri degilki arkadasim
en buyuk sorun esin olacak adam.
kusura bakma ama esimin annesi benim anneme kufur edecek,
daha sonraki isimden kaynaklanan anlasmazliginizda ailesinin tavirlarini gordugu halde seni bosarim diyecek,
bu kadar buyuk konusuyorum beni kesseler o adamla evli kalmam.