Bu ilişkinin yolu yol mudur ?

“Bu insan nasıl yola getirilir” tanımımdan vazgeçmelisiniz bence önce, hiç kimse kimseyi yola getirmek zorunda değil. Buna benzer bir şey yaşadığım için kendi tecrübelerime dayanarak yorum yapacağım. Sizin küçük diye adlandırdığınız sorun “cinsellik” onun için daha büyük bir sorun olabilir. Benim ilişkimde böyle olmuştu en azından. İstemedigim için karşı taraf trip atıp suratını asıp konuşmazdı bende bu durum tekrar yaşanmaması için istemediğim şeyler yaptım ve ondan sonra bütün büyü bozuldu zaten.. bence üstüne düşmemelisin kendini biraz geri çek artık gerçek yüzünü görmeye başlıyorsun ona göre bir karar vermelisin

Seni maske takıp bağladıktan sonra maskeyi çıkaran erkek tipi, başka bişi değil...
Bu adam hep böyle idi, böyle olacak...Sadece geçici bü maske taktı.
Büyük ihtimal de narsist..şimdi ayrılmazsan eski haline dondurecem die uğraşır durursun

bu sefer taktik erkeğe göre davranışları yapılacakları belirleme işlerine girmeden gönlüm nasıl istiyorsa öyle devam edeceğim dedim, o da bana öyleydi çünkü. Bu adamın aşkla sevgiliyle işi yok 2 ilişkisi olmuş, dertleri idealleri olan bir adam bana böyle yaklaşıyorsa ben neden taktik yapayım diye düşünüp açtım kendimi yalan yok.
evet kendimi çok çabuk açtım, gizem yok, saklı şeyler yok şuanda ikimizde de. o o enerjiyi attı atmasına rutine bağlandı, narsist mi değil mi davranşlarıyla aklım yine o kadar fazla karışıyor ki şuan iletişim kurmuyoruz berbat şekilde dümdüz mesaj atıyor, gün içinde iletişim yok.

burcu koç.

iletişim kurmaya çekiniyorum, sorun olmadığını, her zaman ilk zamanki kadar çok konuşmayacağımızı ikimizin de işleri olduğunu vb. yorumlar yapıyor, laf ağzımda dönüp duruyor ondan sonra söylemek istemiyorum devamını bile.
kendi ağzıyla incir kabuğunu doldurmayacak şeylerden dolayı tartıştık birbirimizi kırdık diyip somurtmaya devam ediyor.

Offf canım Koç erkeği
En zoru seçmişsin
2 ilişkisi olmuş diyorsun da onlar her önüne gelenle Flörtleşir yahu ne 2 si
Belki sevdiği kadınlardan bahsetmiştir
Benim söylediğim şey takdik değil zaten olması gereken bu
Birşey hızlı başlarsa hızlı biter
Cinsellik için baskı yapması korkunç
Buda piskolojik baskı
Ne demek olmayınca surat asıp trip yapmak artı acıtasyon tamam beni istemiyorsun modu
Seni kötü hissetiriyor
İstediği kadar evlenicez modunda takılsın ben hiç inanmadım şu hareketleri seven adam yapmaz

Biraz saklı kutu gibi geldi ,işleri bahane edip iletişim kurmaktan çekinmesi ,açıkçası garip geldi bana .Sizde onun size yaklaşımına göre,davranın .Olayı akışına bırakın ,bakalım nasıl gelişecek .Normalde size ilgisi nasıl ?önemli olan bu .Sürekli somurtganmı?daha çok yeni bir ilişki ,belkide sorunlu bir kişilik dikkat edin .Karşımızdaki insanı tanımak zaman alıyor .

Narsist mis

Göz boyama

Simdi mi aklina gelmis isleri? Istedigini alamayinca kendini geri cekti. Amaci cinsellik olan bir erkek gibi davraniyor. Kendini geri cekip tam acmiyor ki gercek yuzu ortaya cikmasin.
Seven sevdigini her dakika gitmek ister, sesini duymak ister, 5 dakika yuzunu gornek icin ugrasir, vakit ayirir. Isleri bahane etmez. Insan birine 5 dakika ayiramayacak kadar mesgul olmaz hic bir zaman. Isterse o vakti yaratir, bulur.
Hala ben bu adamda kisilik bozuklugu oldugunu dusunuyorum. Umarim yanilan ben olurum.

Çocukluğunda güvenli baglanmamis bireyler irite olduklarında konuşup paylaşmak yerine içe kapanırlar.

Tüm gün birazdan işe geçeceğim, teşekkür ederim sevgilim sen evdemisin, kolay gelsin aşkım ve öpücük emojisi. Tüm gün iletişim bu şekilde.
Yazmak isteyen konuşmak isteyen kesinlikle konuşur hem fikirim bu konuda zaman yaratır 5 dakika sesimi duymak ister, bunu yapıyorken şuan yapmıyor. Gece de durup dururken sen benim en değerlimsin seni çok seviyorum ve güveniyorum yazmış.
Yanılan siz olmayacaksınız ama şimdiden yanan ben oldum.

Çocukluğunda güvenli baglanmamis bireyler irite olduklarında konuşup paylaşmak yerine içe kapanırlar.
Bunun çözümü kendisinde mi olmalı yoksa destek mi almalı bunda benim yardımcı olabileceğim bir durum pek yok gibi görünüyor beni duvarlarının dışına itiyor açıkçası.

Ya evet şu an düşündüm de manik depresif olabilir mi? Mani döneminde çok mutlu her şey çok iyi sonra depresifleşiyor falan. Bir anda o heyecanla arabasını satışa koyması vs bunu çağrıştırdı bana

Öncelikle kendini niye bu kadar bıraktın ve pes ettin herşeyi istediği gibi yapmasına niye izin verdin sevdin ama bu kadarda kendinden niye vazgeçtin.Birde evlendiğini düşün daha bekarken sana bu tutumu sergileyen evlendiğinde neler yapabilir sence bence daha vahim hareketler ve psikolojini bozar.Restini çek kendini değerli hissetki o da bunu anlasın yok yakınken ya yola sok ya da terki diyar eyle o kimki sana trip atıyor değer veren hiçbir erkek anlık yanındaymış gibi bakmaz sana ki seninki sana değer vermiyor bence seven biri kaybedeceğim diye korkar gerçek aşkla sarılır sana

sizce bu söyledikleri 3 aylık ilişki için fazla abartılı değil mi? evet çok hoşlanmış değişik, yaşamadığınız duygular hissetmiş olabilirsiniz ama 3 aylık bi ilişkide isterseniz 3 ay birlikte yaşayın yine de birbirinizi tanıyamazsınız. Bana kalırsa işleri biraz ağırdan alın evlilik gibi bi kararı vermek için acele etmeyin erkek arkadaşınız bu kadar çabuk evlilik düşünüyorsa aynı o derece çabuk sizden de vazgeçebilir moralinizi bozmadan objektif bi şekilde düşünün bu durumu.

Çok uzun yıllardır bu forumu takip ederim, ilk defa bir konu hakkında yorum yapmak istediğim için üyelik açtım. Sevgiliniz yüksek ihtimalle narsist, bende narsist bir eşten uzun uğraşlar sonucu boşanabilmis bir kadınım. Diğer insanların ciddiye bile almayacagi konular, onlarda ciddi narsistik yaralanmalara sebep olacaktır, cinsellik isteğini geri çevirmeniz dolayısıyla verdiği tepki hiç şaşırtmadı. İlişkide değersizlestirme aşamasına gelindiyse, sizi gün içinde hiç merak etmez, aramaz sormaz. Sadece işi düştüğünde aklına gelirsiniz. Eğer bir erkek bu kadar hızlı bir şekilde sizi evliliğe ikna etmeye çalışıyorsa, bunun sebebi defolarini farketmenizi istemiyordur. Benim ex-kocam 2 ay içinde kardeşim gibi dediği kadınla evlendi.

Çok teşekkür ederim paylaştığınız için minnettarım. Başınızdan geçen yıpratıcı evlilik için ayrıyetten üzgünüm. Okuduysanız evet başlarda ilgi kelebeği olup dakika başı konuşmak isteyen arayan her akşam 3 4 saat görüntülü konuşma yaptığımız insan yaklaşık 5 gündür bırakın görüntülü konuşmayı arayayım bile demiyor, ben de demiyorum tabiki. Değersizleştirme bu yaşadığım evet ama okuduğum yazılardaki gibi eleştirme, küfür, ezme psikolojisi vb yok o yüzden acaba narsist olmayabilir mi diyorum. Eskiden işteyken bile yazardı arardı 5 dakika bile olsa sesimi duymak isterdi, şuan gün içinde hiç konuşmuyoruz. Akşam eve gelince uyuyana kadar konuşuyoruz ama inanın bomboş bir konuşma şekli, konuşmasak bile olur o derece.
Evlilik konusunda hala aynı görüşte, dün fincan takımı beğenmiş alabilir miyim evimiz için diyor bana hala. Akşam kapı çaldı kargo, hoşuma gidebilecek bir hediye göndermiş minik notla. Bunları da yapıyor aynı zamanda, inanın neye uğradığımı bilmiyorum, sabah kahve sigarayla başlıyorum iştahım bile yok.
Dün bir konuşma geçti, gitmeyeceksin değil mi yazdı, ayrılmak istediğini de düşünmüyorum ona normal gelen bu ama benim gidebileceğimin de farkında değil. Fazla mı alıştı o yüzden mi böyle davranıyor yoksa gerçekten narsist mi, çıkarım yapamıyorum artık.

Narsist ilişkinin evreleri vardır, şuan daha ilişkinin başındasınız. Evlenene kadar 2 sene harika zaman geçirdik, hediyeler, ilgi alaka, çevremdeki herkese karşı saygılı, sevgi dolu biriydi. Ne zaman ki evlendik, maskesini çıkardı. Akşam hevesle yemek hazırlardim, eve geldiği gibi saatlerce arkadaşlarını arar, boş muhabbet yapar güler eğlenirdi, bana hal hatır bile sormazdı, bende bu adam neden böyle oldu diye kendime bahaneler buldum. Ayrılmaya karar verdiğimde, epey araştırdım okudum, yaptığı tüm saçmalıkların sebebi narsiszm'mis.
Şuan ilişkinin çok başındasınız, temkinli olun yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…