Bu ilişkinin yolu yol mudur ?

Çok çabuk tüketmişsiniz ilişkinizi. 6 gün neden beklediniz, sizinle konuşmayan yüzünüze bakmayan insanın yanında neden kaldınız?
Onun evinde baska sehirdeydik ilk 4 gün ve sorunsuz güzel geçtiğini düşündüğüm bir 4 gündü. Sonra karantinaya birlikte girdik ve bu anlattıgım herşey son 2 günde yaşandı. Bittiği gibi de kendi evine gitti zaten p.tesi günü.
Çok çabuk mu tükettik, çok mu fazla görüştük, 2.5 ayın 1.5 ayını birlikte geçirdik diyebilirim. Çabuk mu tükettik tüketilecek birşey yokken mi tükettik..

huyu mu böyle acaba ya, hani 24 saat full time birliktesiniz ve birkac gun ust uste 24 saat berabersiniz, bazen bizde de oluyor boyle ama sunu dusunun sonucta surekli birlikte yasasanız surekli birbirinizle ilgilenmek zorunda degilsiniz ki ben tek basımayken sessizce oturup youtube izliyorum telefonda instagramda takılıyorum öyle ya da sessizce konusmadan oturuyorum hani yanımda sevgilim/kocam var diye surekli kendimi onunla ilgilenmek zorunda hissedersem onun yanında rahat edemem ki. insan yanındayken bu anlamda rahat edebileceği, "benim bu hareketimden onu sevmedigim anlamını mı cıkaracak simdi yine of" rahatsızlıgını hissetmeyeceği biri ile olmalı, birlikte yasamak evlenmek bence bu demek, kendi hayatını devam ettiriyorsun yanına bir yoldaş ile, yanına bir yük ile değil. yanlıs anlamayın ben de sizin gibi gelgit cok yasamıstım iliskinin baslarında, beni sevmiyor mu, benimle ilgilenmiyor, neden boyle diye. benim yanımda sıkılıyor mu acaba diye.

zorbalık yok ama diğer tüm durumlar onda mevcut, dün geceden beri video izliyorum hepsinde onu görüyorum. Yaptığı şey şuandaki aşama değersizleştirme, aşk bombardımanı sahip olma duygusunu tattı, şuan kendine dönüş yaptı.
Yahu bir anda bu kadar değişmesini başka hiç birşey açıklamıyor. Çok erkek arkadaşım oldu hiç biri evlilik niyetiyle arabasını satışa koymadı 2.ayda, ev listesi yapıp eşyaları indirimden kovalayıp almaya da başlamadı, ve bu davranışları bi anda söndü bitti. 360 derece değişti bu adam.

Henüz o evreye geçmemiş ısınma turlarında maalesef ilk adımı böyle atmış devamı ısıta ısıta yavaş yavaş gelir.
Konu sahibi çok duygusal maalesef bu numaraları benim gibi yiyecek

çok haklısınız 6 gün 7/24 birlikte kaldık biz, çıkmadık dışarı alışveriş dışında. İster istemez insan içine çekiliyor yani ben de farklı şeylerle ilgilendim o da. Ama o etkileşim o gülücükler o şakalaşmalar olur değil mi o cilve vb. Son iki günde bunlar hiç yoktu adamın suratı resmen dümdüz şekildeydi bana karşı. Ben de yaşıyorum o gelgitleri, kıyas yapınca ilk zamanlarla.

Henüz o evreye geçmemiş ısınma turlarında maalesef ilk adımı böyle atmış devamı ısıta ısıta yavaş yavaş gelir.
Demeyin, nasıl ilerledi sizdeki paylaşır mısınız çok sevinirim
Gözüm açıldı, yememeyeceğim.

Demeyin, nasıl ilerledi sizdeki paylaşır mısınız çok sevinirim
Gözüm açıldı, yememeyeceğim.
Belki değildir sizi yanıltmak istemem. Siz aranız iyi olsun diye farkında olmadan o ilk zamanlarda olduğunuz gibi olmak için taviz vermeye başlayacaksınız ama hiçbir zaman onun için yeterli olmayacak bunu hissettirmeden sinsice yapıyorlar. Ne zaman tükenirsiniz sizden alacağı bir şey kalmaz o zaman çekip gider bunlar. Bu konuyu araştırın lütfen ve gözlemleyin o ne yapıyor sizdeki değişimler neler gibi gibi

O günleri özlediğimi istediğimi çok kez belli ettim söyledim ama kayda değer tek bir cevap alamadım ondan, geveledi durdu. Bu sohbetlerden önce eskiye dönmesini isterdim ama şuan istemiyorum, benden alacağı şey sevgi, güven, mutluluktu, ona bu huzuru vermeye o kadar gönüllüydüm ki. şuan gözlemliyorum, o nasıl davranıyorsa o şekilde davranıyorum sadece.

su cinsel anlamda yasadıgınız olay olmasa acaba boyle olur muydu onu dusunuyorum, eger o olmadan boyle olsaydı dicektim bence bir sıkıntı yok ama o olay olduktan sonra olması da garip geldi küsme huyu mu var acaba diye. yoksa dedigim gibi surekli bir arada oldugunuz icin artık kendisini kasmamak istemis olabilir hani surekli bir ilgilenmek zorunda olmamak gibi vs

küsme, kendi içine çekilme, kalktı gitti resmen giderken de madem bu tür olaylarda sorun yaşıyoruz hiç yaşamayalım bir daha böyle olacaksa ben de kendimi yıpratmayayım sen de kötü hissetme, bunlar olmadan da olur ben cinsellik olmadan olmaz demedim hiç bir zaman dedi. sarılalım uyuyalım bu olaylara girmesin artık dedi öyle kapattı konuyu.

acaba onun özgüvenini zedeleyecek bir sey miydi acaba ondan mı böyle tribe girdi, aslında kötu bir sey de dememis bu dedikleri daha cok sizi teselli edermis gibi sözler, ya bu sekilde sinsice sizi kandırmaya calısıyor ya da bizim icimiz fesat bilemedim

Son düzenleme:
Ay okurken dedim bu benim Rahmetli ( eski kocam diye anacağım yakında). Süreç aynı. Bunları seri ürettim mi basmışlar acaba? Kardeş adam onunla seks yapman için sana psikolojik baskı uyguluyor şu anda, farkında değil misin? Bir süre sonra ya onu kaybetme gerçeği ya da cinsellik arasında kalacaksın maalesef. Adam çok rasyonel bir dünyada duygusallığı sen tek başına yaşıyorsun. Dolaylı bir suçlu pisikolojisi aşıladı sana acaba ben mi hatalıyım, yanlış bir şey mi söyledim vs şeklinde düşünmeni sağladı. O şimdi arkadaşlarıyla sohbette kahkahalar havada uçuşuyor. Bir süre sonra nadasa bıraktığı seni bir yoklayacak (benzetme biraz nahoşta olsa) toprak artık verimli mi, sürebilir miyim? diye. İğreti oluyorum böyle tiplere. Hoyratça bencilce sırf kendi istekleri için kullanıyorlar karşındaki kişinin safiyane duygularını. Mevzu sek...s değil cinsellik de yaşayabilirsin ama bir süre sonra o çok seven kadınlar bo..k çuvalı gibi kenara atılıyor. Kendini korku konu sahibi güvenliği en üst seviyeye çıkart.

Yalnız 2 ay böyle ciddi kararlar almak için çok kısa bir süre, bu da pek normal gelmedi bana. Bazı insanlar vardır öyle hemen istediği olsun isteyen. Ama böyle ciddi kararları bir hevesle bu kadar çabuk alabilen biri aynı şekilde bir gün ayrılık kararını da aynı hızda alir haberiniz olsun. Bir anda evlenmeye karar verdiği gibi ileride bir anda boşanmaya karar verdim de diyebilir. Su anki monotonlugundan belli zaten. Dikkatli olun aman onun gazına gelip evlilikte acele etmeyin.

Bana pek narsistik gibi gelmedi adam ya, daha önce yaşadım iyi biliyorum çünkü o manyakları. Cok da normal değil ama birden evlilik karari almasi. Ya böyle kötü dusunmek istemiyorum da sırf rahat bir şeyler yasamak icin yalandan evlenmeye hevesli gibi görünmeye çalışmıyordur inşallah. Sırf kız arkadaşı bekarete önem veriyor diye telli duvaklı gelin edip birkaç ay Sonra boşanani gördü bu gözler

psikolojiniz yerinde değil şu an. diğer arkadaşların da yazdığı gibi duygusal şiddete ve manipülasyona uğruyorsunuz, farkında değilsiniz ağlama krizleriniz bundan. sizi cezalandırıyor, değersizleştiriyor bunu yapmak için de başında kendinizi size özel hissettirdi. "...onsuz hiç olacakmışim gibi hissediyorum" çok tehlikeli bir cümle. online bir psikologla görüşme ayarlayın, yaşadığınız şey ciddi anlamda duygusal şiddet.

kendiniz söylüyorsunuz cevabı: berbat bir ilişkiden çıkmışşınız, eski ilişkiniz sizde var olan değersizlik duygularınızı depreştirdi, o da sizde bu açığı görüp faydalandı, zor zamanlarınızda yanında olması sizi istediği gibi yönetmek için verdiği emek, zaman. şu an her şey istediği kıvama geldiği için gerçek hali ortada.

"erkeklik gururu" denilen şeyi keşke bir kadının ağzından duymasak.. bu ülkede bir sürü kadına şiddet olayının, kadın cinayetinin hep savunma metinlerinde "erkeklik gururumu incitti" diye bir ifade var. gurur cinsiyetten bağımsızdır, ama bu tarz duygusal şiddeti biz kadınlar kendi aramızda "erkeklik gururu" diye meşrulaştırırsak bir adım yol kat edemeyiz. bahsettiğim cinayet ve şiddet haberlerinde de çoğunlukla "reddedilmeyi hazmedemeyen" erkekler var. burada konu sahibi cinsellik istemiyorsa, hazır değilse yapılacak olan şey saygı duyup aynı eski sıcaklığıyla, problem yaratmadan devam etmektir. surat asmak, onu duygusal ilgiden şefkatten mahrum bırakmak şiddettir. o kadını üç gün sonra ilişkide/evlilikte huzur kaçmasın diye adamın her dediğini yapmaya, buna cinsel yaşam da dahil alıştırmak, eğitmektir. burada "erkeklik gururu" diye sempatikleştirdiğiniz şey için bakın bakalım toplumda aldatıldığı/dövüldüğü için "kadınlık gururu(!) incinen, çocuğunu alıp anne baba evine dönen, ama hem suclu hem de pişkin kocası tarafından ailesiyle katledilen kaç kadın var? sanırım bu toplumda gurur tek bir cinsiyetin tekelinde...

"söylem" olarak bile olsa erkeklik gururu ifadesi bir kadının ağzından her çıktığında üzülüyorum. yazık.

Siz hızlı başlamışsınız
Bakın yeni tanıştığınız kişilerle sabahlara kadar sohbet etmek hemen tatile gitmek vs doğru değil
Başta biraz gizemli kalınması gerekli olduğunu düşünüyorum
Erkekler çözmek ister biraz çaba harcamak bir Kadın için
Öyle olursa sanki çabalayıp kazandığı bir şey miş gibi elde etttikten sonra da kıymet verir
Sen kartlarını çok açık oynamışsın
Adam zaten o enerjiyi atmış üstünden
Şimdi rutine girmiş
Ne Burcu bu herif bu arada ona göre yorum yapıcam

Sen bakire misin?
İlişkiye girmedin diye mi surat astı
Bu nasıl birşey ya

Yaşadıklarınız en başta o kadar çok büyüleyici gelişmişki,siz gerçekle o ilk zamanların heyecan ve çoşkusunu arar ve kıyaslar olmuşsunuz .Yaşanılan cinsellikteki olumsuz gelişen durum ,sonrası bazı erkekler bu durumu yaşar ,bu gayet normal .Aşkın o ışıklı o çoşkulu halinin ,bir de tam aksini düşünün .Çünkü gerçekleri yaşayacaksınız ,karşı tarafı direk suçlamak yerine .Karşılıklı iletişim kurun,neden böyle bir durum yaşadınız ?neler istiyorsunuz ?onunla paylaşın .Fakat şunu unutmayınki bu ilişki devam etse dahi ,o ilk zamanki tutku hep öyle kalmayacak .İlişkiyi sağlam temellere oturtur ve beslerseniz .İleriye dönük oturmuş bir beraberlik yaşayabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…