Üstteki diger üyelerin narsistik yorumlarını okuyunca öyle bir durum var zannettim, yokmuş çok şükür. Adamın narsistik olduğunu düşünmüyorum bu anlattıklarınızdan. Sadece monotonlasan ve kadin ruhundan fazla anlamayan bir erkek vakasi gibi duruyor. Benim erkek arkadaşım gibi
başta ben de anlasin diye bekliyordum. Öyle durumlar oldu ki kendi içimde bambaşka şeylere yordugum ama sonra baktım ki adam bildiğin düz adam. Bunu bilinçli yapmıyor, hatta ne yapacağını bilmiyor daha doğrusu. Ben de isteklerimi başta utana sıkıla da olsa açık açık söylemeye karar verdim. Dedim ki şu durumdan rahatsızim, boyle olsa daha iyi olur. Bazen şakayla karışık sana kadın ruhuyla ilgili bir kitap alıcam oku öğren biraz dedim hic alınmadı al aşkım okurum dedi. Bazi konularda da mesela monotonluk konusunda, internetten bazi makaleleri gönderiyorum, ilişkimiz bu duruma gelmesin hep heyecanimiz yüksek olsun, her zaman birbirimizin yanında ilk zamanlardaki gibi heyecanlı ve istekli olalım sonra cok çabuk sıkılırız diyorum, tamam diyor, daha fazla dikkat ediyor. Söylemesem anlasın diye beklesem senelerce beklerim herhalde
Bir de cinsellik konusunda o an istememissiniz ya bence erkeklik gururu incinmiş, reddedildigini düşünüp o yüzden trip atmis olabilir veya kendisi cok hevesliydi siz istemeyince hayal kırıklığı yaşadı, bu da olabilir. Aşkım sen az önceki duruma mi bozuldun? Diye sorup açıklama yapsaniz belki daha net olabilirdi. Bence konuşmaktan çekinmeyin, o sizin sevgiliniz. İsteklerinizi, şikayetlerinizi açık açık söyleyin baska türlü anlamıyorlar bizim gibi detaycı olmadıkları için