- Konu Sahibi gamzeliyarim
-
yok ben ona o firsati vermem zaten. birde aldatsin ha. birdaha aileme birsey derse tartismayi kesmicem uzaticam bile bile. yine kovarsada babami aricam. banane ya agliya agliyada biktim. laf yiyeyiede.
bütün kagit islerini ben hallettim hala bana diyorki sen birseyden anlamiyorsun millet heryerden yardim parasi aliyor. 20 yasimda 1500euro maas aliyorum cok sükür kimseye ihtiyacim yok. napicaksam yardim parasini
Bu kadar kk kadınının nefret ettigi bi adam daha görmedim okusa n'apar acaba
Hepimizi haraca keserBu kadar kk kadınının nefret ettigi bi adam daha görmedim okusa n'apar acaba
ailem hic tanimiyordu. ailem benim köyden bildikleri, tanidiklari bisiyle evlenmemi istiyordu ama ben istemiyordum. vermeyiz dediler. tanimiyorsuz dediler sadece. evet keske daha iyi tanisaydim. böyle oldugunu bilseydim hic evlenmezdim. benim tek hatam aslinda onunla evlenmeden önce birlikte olmam. eger o hatayi yapmasaydim simdi zaten evlenmezdim. benim ailem vermedi beni oda dediki eger kacmazsan yani gelmezsen ailene anlatirim herseyi dedi. bende öyle yüzleri yere eglecegine, kacayim en azindan evlenmis olurum onunla kacti gamze derler affederler dedim. affettiler ama iste simdide böyleyiz.
Hepimizi haraca keser
hee valla çakma polat alemdar keser mi keser :mymeka:
:roflol::roflol::roflol:hani paris hiltonun internette öyle böyle videoları dolaştıda,oda bu videoların paylaşımı için para talep etti ya,bu adamda öyle biri diye düşünüyorum..
iyi reklamını yaptık ama adamın:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?