Bu huyundan nasıl vazgeçer?

Peki boşanma durumundaki paylaşım için elin imamından dem vuran siz,eşiniz para lafı yapınca mı gerildinizakannehir
Körler sağırlar,birbirini ağırlarmış.
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına diyeceğim ama siz elinizde şişlerle geziyorsunuz maşallah.
Ben olsan boşarım,arkama bakmadan kaçarım,takıları da tıka derim...
Hee,bu arada eşiniz de çok ama çoook karakter yoksunu,siz hala bu huyundan nasıl vaz geçer diyorsunuz.Babanızın yerinde olsam,onu bir güzel silkelerdim.
Her koyun kendi bacağından asılırmış,babanızla annenize Allah sabır versin,size de zihin bulanıklığınızı giderecek ve eeeeh yeter artık dedirtecek bir cesaret versin inşallahhh:Saruboceq:
Of asabım bozuldu..
Ben hala eşimin annesine bir şeye ihtiyacın var mı,sıra bizde,artık biz sana bakacağız diyorum ki doğrusunun bu olduğunu biliyorum.
Eşim de bana git annenden şunu iste diyecek,paralarımklava:

e yani yuhhh yardım parası mı gözü doysun utanmazın Allahım bu nasıl pis bir adamdır dini imanı para olmuş. sanki Alman devleti de enayi dur Türkiye'den gelen şu damadın gözünü doyurayım diye yardım verecek sanki

hem sen neden gidiyosun ki o evden o pılısını pırtısını toplasın doğruu memlekete ya da her nereyeyse işte

sen niye evini terkediyosun ya

Son düzenleme:

Kocan nasıl bir karakterde olduğunu belli etmiş zaten en baştan..

Resmen şantajla evliliğe zorlamış seni..Amacı da kapağı Almanya ya atmak, sonra da iliklerine kadar sömürmek..

Henüz çok küçüksün, muhtemelen ''kocamı seviyorum '' diyceksin belki de dedin ben okumadım..

Ama aklın varsa yol yakınken dönersin bu yoldan..

Herşeyi karısının ailenden bekleyen, evliliğe çıkar amaçlı bakan erkekten hayır gelmez..

kusura bakma ama ben olsam kapının önüne koyarım adam ol öyle gel karşıma derim.sen kimsinki benim aileme laf ediyon derdim sepetlerdim onu babasının evine.

:roflol::roflol::roflol:

topiğin girişine gişe koyar artık verin parayı yazın yazıyı der:roflol:

yok okurda polat alemdarlığı gelip birde kıza sen beni ona buna şikayetmi ediyon diyip tekme tokat dalmasında

amanenbooo...

kkda her türlü özelimi de paylaştım bu adam beni bulmasın eyvahedigeldismile

aaaa...bulursa bulsun bea almanyaya gaçarım gayri orda bana bişey yapamaz:umursamaz:

Bu adamdan bi halt olmaz ilk önce kendine baksın seni pasifize etmeye çalışıyor çünkü orda tek başına yol bilmez iz bilmez ezdirirse kendini ne olacak resmen cahil beyinli erkek aklı aklı sıra sana aba altından sopa gösteriyor Boşu boşuna onu besleyipte almanyada adam etmeye çalışma bırak defolsun gitsin orda imkanların var herşeyin var bunun kahrını çekmeye mi geldin Her şeyde sen suçlusun adamın kafasında hep bu boşu boşuna bu adama oturum filan almaya kalkma bas tekmeyi doğru köyüne defolsun gitsin

konuyu okudukça sanamı kızıyım kocan dediğin o adamamı kızıyım şaşırdım walla, tatlım sen daha 20 yaşındasın kafanı topla baban madem arkanda anlat ona herşeyi kurtul yoksa daha çok sömürür bu cisimsiz adam seni ve aileni.Amacı belli senin ve ailenin üzerinden prim yapmak hava atmak sizin yaşadığınız şey evlilik bile sayılmaz saygı yok sevgi anladığım kadarıyla tek taraflı olmuş sadece sen sevmişsin adam hep seni nasıl kandırmanın peşinde olmuş mantık evliliği yapmış kendince

O kadar çok var ki bu şekilde, kapağı yurtdışına atayım da gerisi Allah kerim diyen uyanık erkekler..

Resmen kullanıyorlar ya..

Anlattıklarına göre seni de kullanıyor canım eşin..
Umarım uyuduğun uykudan biran önce uyanırsın..

esin bastan ben adam degilim demis belli sekilde.seni kandirip birlikte olmus,evlenmeniz icin, plani da tutmus simdide hayatini yasamak istiyor..cok acgozlu,bencil ve karaktersiz bir esin var..o kadar gencsin ki ve parada kazaniyorsun kesinlikle boyun egme..agzinin payini ver esine ve kesinlikle ailenle kotu olma..babanlara da odetme borcu kendi odesin..bes kurusta verme..hem senin parani yiyip araba alacak hemde sana kullanma diyecek var mi boyle bisey..daha cok gencsin ac gozunuu bu adamin kolesi olacagina efendisi ol..kesinlikle simartma ve taviz verme ona..istedigi kadar soylensin duyma..cok sinirlendim kusura bakma..

Son düzenleme:
ay sinir bastı beniii boşa kızım şu adamı resmen senin paranla bişeyler yapmak istiyor, bugün sen onu bırakmazsan istediğine ulaştığı zaman o zaten seni bırakacak şekercim, üzgünüm ama gözlerini aç artık ve ailenle bu durumunu paylaş kurtul daha çok gençsin daha iyi ve sana değerveren saygı gösteren biriyleri çıkabilir karşına unutma hayat asla ertelenmemeli :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…