• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyundan nasıl vazgeçer?

ayni o yazdigini dedim ona. sen üvey evlatsinya ondandir diyo. hic hakkini aramasini bilmiyorsun diyo. ben söylüyorum konusuyorum ama bakti hic isin icinden cikamadi bana saygisiz diyo.bagirip cikiyo. ben senin yüzünden neler cektim diyo senin yaptigina bak diyo. o türkiyede arkadaslariyla ciddi ciddi kurtlar vadisi gibi yasamislar. burasinida öyle saniyo. hic cesareti yok aslinda cok kisi olunca dili cikiyo. mesela amcamlar onu evden kovdu diye türkiyede onlari dövme planlari yapiyp. sikiyorsa burda dövsene demi. burda diyo polislik olurum kendimi savunamam diyo.
yok canim maasim benim hesabimda. bosanirsak gönderiyorlar türkiyeye, zaten simdi yeni geldi diye mayisa kadar oturma izni var. cocukta yok burda birseye bagli olmadigi icin direk gönderiyorlar türkiyeye

:1shok::1shok:
diycek söz bulamıyorum...bu ne saygısızlık,amcanızı nasıl dövmek ister?ne sanıyor bu kendini!!! size saygısız demiş ama saygısızlığın alasını yapıyor!

hayır burda dövse bile savunulcak durumu mu var, adama demezler mi sen dağdan mı indin diye,

o beni evden kovdu bende onu dövdüm diyecek,adamlarda herzliche Glückwünsche! (tebrik ederim) mi diyecekCADIARZU

hayvanat bahçesindemiyiz amacımıza ulaşmak için hırsımızı almak için şiddet gösterelim?

mayıstan sonra ne olacak peki oturma iznini alacakmı,bir arkadaş 5 yıl sonra oturma iznini alır falan demiş ama...peki çocuk olsa temelli oturma izni alabilecekmi,yani çocuk varken boşansanız da almanyada kalabilir mi,

peki durumun o farkındamı,annenin evine git dediğinde ''ben gidersem annemin evine sende almanyadan gidersin'' demedinmi,yani bilmiyorum hem bu kadar diken üstünde olup hem bu kadar rahat davranıyor anlamıyorum..

vallahada pes diyorum
neyine güveniyor atıp tutuyor böyle yok almanyada polis varda türkiyede yok mu
tırsık bu adam ya bundan kocamı olur
kız tarafının erkek tarafı gibi altındı eşyaydı fazlasıyla yapmak zorunda değil
bunun hesabını tutuyorsa eger onun ailesi ne yaptı acaba size
yani sorun buda değil aslında herifin nankörlüğü ve doymak bilmezliği...
birde üstüme basıma birşey almıyorsunuz demişsin neden onlar alsınkii?? mademki maaşın senın hesabına yatıyor onların almasını ne bekliyorsun kı
birazda sen cok pasif kalmıssın adamın karsısında

:1shok::1shok:
diycek söz bulamıyorum...bu ne saygısızlık,amcanızı nasıl dövmek ister?ne sanıyor bu kendini!!! size saygısız demiş ama saygısızlığın alasını yapıyor!

hayır burda dövse bile savunulcak durumu mu var, adama demezler mi sen dağdan mı indin diye,

o beni evden kovdu bende onu dövdüm diyecek,adamlarda herzliche Glückwünsche! (tebrik ederim) mi diyecekCADIARZU

hayvanat bahçesindemiyiz amacımıza ulaşmak için hırsımızı almak için şiddet gösterelim?

mayıstan sonra ne olacak peki oturma iznini alacakmı,bir arkadaş 5 yıl sonra oturma iznini alır falan demiş ama...peki çocuk olsa temelli oturma izni alabilecekmi,yani çocuk varken boşansanız da almanyada kalabilir mi,

peki durumun o farkındamı,annenin evine git dediğinde ''ben gidersem annemin evine sende almanyadan gidersin'' demedinmi,yani bilmiyorum hem bu kadar diken üstünde olup hem bu kadar rahat davranıyor anlamıyorum..

yeni geldiyse alamaz canim 5 yil falan ama

cocuk olursa sinir disi edilemez cocugun babaya ihtiyaci oldugundan dolayi

hatta kimisi kocasini getirmek icin cocuk yapip ,cocugun babaya var olan ihtiyaci hakkindan dolayi kocasini getirebiliyor

Valla kusura bakmayın ama okudukça daha da sinir oldum. Resmen serseri, kabadayı geçinen hem de sömürücü bir kıro bu adam. Ne demek amca dövmek, ne demek annene yollamamak, ne demek yahu?
Yol yakınken dönün. Şiddet ya da aldatma olmadıkça kimseye boşan demem ama sana diyorum. Çünkü besbelli bu adam seni tuzağa düşürmüş. Evlenmek zorunda kalasın da Almanya'ya aldırasın diye seni mecbur etmiş. Keşke baştan evlenmeseydin, birlikte olmuş olsan da..
Hem o kadar şeye laf etmediklerine göre anne baban da melek gibi insanlar, bugün "boşanıyorum!" de kapı gibi arkanda olacaklarından eminim. Üstelik üzülmezler de, onşar bizim şu kadarcık yazından anladığımız şeyleri anlamıyorlar mı? Sevinirler, kurban bile keserler boşanıyorsun diye. Anasının taktığı altını da münasip birşey yapsın. Gramına kadar hesapladığı altından hayır mı gelir zaten?

bişey sorcam ona göre evliliğiniz nasıl peki ? sorunsuzmu ? mutlumu

abla ona göre hep suclu benim. hep ben hata yapiyorum. yalan söylüyorum. cocuk akilliyim. hic isimi bilmiyorum. evlilik bana göre degil. daha büyümemisim ben. burda almanlarin bir bayrami felan olsun mesela noel isiklar hosuma gidiyor demistim birkeresinde. sen zaten müslümanmisin diyo. ona göre onsuz hicbirsey yapamam ben. evliligimiz onun sabiri sayesinde yürüyo. hep o cekiyo hemde neleeer neler. ben hic sükretmiyorum. onun icin degil baskalari icin süsleniyorum falan filan. saygisizim birde ha onuda unutmiyalim. bi kocaya nasil davranilacagini bilmiyorum. cok kizinca serefsizde oluyorumkötükedihüso

Valla kusura bakmayın ama okudukça daha da sinir oldum. Resmen serseri, kabadayı geçinen hem de sömürücü bir kıro bu adam. Ne demek amca dövmek, ne demek annene yollamamak, ne demek yahu?
Yol yakınken dönün. Şiddet ya da aldatma olmadıkça kimseye boşan demem ama sana diyorum. Çünkü besbelli bu adam seni tuzağa düşürmüş. Evlenmek zorunda kalasın da Almanya'ya aldırasın diye seni mecbur etmiş. Keşke baştan evlenmeseydin, birlikte olmuş olsan da..
Hem o kadar şeye laf etmediklerine göre anne baban da melek gibi insanlar, bugün "boşanıyorum!" de kapı gibi arkanda olacaklarından eminim. Üstelik üzülmezler de, onşar bizim şu kadarcık yazından anladığımız şeyleri anlamıyorlar mı? Sevinirler, kurban bile keserler boşanıyorsun diye. Anasının taktığı altını da münasip birşey yapsın. Gramına kadar hesapladığı altından hayır mı gelir zaten?

arkadaşa katılıyorum canım 20 yaşındasın daha ya benden bir yaş büyüksün,daha yaşanacak çok şeyin var bu adam bir de işini garantiye almak için hamile bırakır seni gencecik yaşında çocuk bakarsın hayatın mahvolur,bence koy kapıya gitsin böyle adamdan sana koca olmaz,

boşan arkadaşım boşan ozaman adam berbat bi adam berbat olmasına ama bende şu lafımın sonuna kadar arkasındayım seninde kararın tam net deil.sora bunu iyki yaptım diyeceksen hiiiiiiiiiiiçççç durma canım hatta bu gün başlat.

ben kactim babam af etmez dedim. benim babam yinede pesimden geldi. annem depresyon hapöari almak zorunda kalmis ben o anneye babaya nasil laf söyletirimki. söyletmedigimden karsi geldigimden zaten okadar laf yiyorum kocamdan. en con onlara birsey deyince kavga ediyoruz zaten. benim babam herzaman der ezdirme kendini diye ben hep arkandayim diye. biliyorum ben bugün bosansam babam kapi gibi arkamda olur. benim yüzümden kendi babasiyla kardesleriyle kötü oldu. ayni apartmanda kaliyorlar adam okadar para gömmüs oraya okadar emek vermis o eve nasil ciksin benim icin baska yere tasinsin. esim öyle diyorda kiziyla görüsmek isterse gelir bize diyo yada baska yere tasinir. diyo

boşan arkadaşım boşan ozaman adam berbat bi adam berbat olmasına ama bende şu lafımın sonuna kadar arkasındayım seninde kararın tam net deil.sora bunu iyki yaptım diyeceksen hiiiiiiiiiiiçççç durma canım hatta bu gün başlat.

elbette destege ihtiyaci var henüz 20 yasinda kararirin net olmamasinin sebebi budur bence

abla ona göre hep suclu benim. hep ben hata yapiyorum. yalan söylüyorum. cocuk akilliyim. hic isimi bilmiyorum. evlilik bana göre degil. daha büyümemisim ben. burda almanlarin bir bayrami felan olsun mesela noel isiklar hosuma gidiyor demistim birkeresinde. sen zaten müslümanmisin diyo. ona göre onsuz hicbirsey yapamam ben. evliligimiz onun sabiri sayesinde yürüyo. hep o cekiyo hemde neleeer neler. ben hic sükretmiyorum. onun icin degil baskalari icin süsleniyorum falan filan. saygisizim birde ha onuda unutmiyalim. bi kocaya nasil davranilacagini bilmiyorum. cok kizinca serefsizde oluyorumkötükedihüso

canım benim bende avusturyada doğdum büyüdüm müslümanım ama noel ışıkları o süsler çok hoşuma gidiyor gavurmu oldum şimdi. bir evlilikte tek tarıfın sevgi ve saygısıyla bu iş yürümez herşey karşılıklıdır . seninde hataların vardır evet ama onunda var. kavgasız bir gününüz geçiyormu yada şu gün çok mutlu olmuştum dediğiniz bir gün varmı merak ettim . evlilik sabır .sevgi ve saygı işidir. kimsenin kimseye hakeret etmeye ailesini küçük görmeye para makinası gibi bakmaya hakkı yoktur. benim bildiğim tek şey var benim babam kötüyse ben söverim kızarım ama başka biri babam hakkında laf söylediği zaman dur orada benim ailem o saygılı olcaksın derim. sizin aranızda o saygı çoktan bitmiş güzelim hatta başlamamış .

elbette destege ihtiyaci var henüz 20 yasinda kararirin net olmamasinin sebebi budur bence

işte bende onu diyorum bi kararsızlığı onu düşündüren bişi var bende bu lafın arkasındayım.acaba ailesi yönündenmi bilemicem ama,kararını verdiği an ben eminim dediği an durmasın diyorum bende.

ben kactim babam af etmez dedim. benim babam yinede pesimden geldi. annem depresyon hapöari almak zorunda kalmis ben o anneye babaya nasil laf söyletirimki. söyletmedigimden karsi geldigimden zaten okadar laf yiyorum kocamdan. en con onlara birsey deyince kavga ediyoruz zaten. benim babam herzaman der ezdirme kendini diye ben hep arkandayim diye. biliyorum ben bugün bosansam babam kapi gibi arkamda olur. benim yüzümden kendi babasiyla kardesleriyle kötü oldu. ayni apartmanda kaliyorlar adam okadar para gömmüs oraya okadar emek vermis o eve nasil ciksin benim icin baska yere tasinsin. esim öyle diyorda kiziyla görüsmek isterse gelir bize diyo yada baska yere tasinir. diyo

güzelim sen otur burdaki yorumlari tek tek bir daha oku sonra git annenle babanla konus ve bir karara var orda kalarak kendini ezdirmis oluyorsun bana kalirsa kal orda o gitsin diycem ama adam kabadayinin teki gerci havlayan köpek isirmazmis ama sen yinede tedbirli ol önce iyi bir düsün karara var ve uygula bu adami degistirmeye cirpinma bosuna degismez huylu huyundan vazgecmez demis atalarimiz

bu adam piskopat. gercekten ha. benim birde tek korkum. beni bosver bütün sülalemi rahatsiz eder sonra. hata köyü ayaga kaldirir. hani nam yapacakya ayyyyyyyyyyy sinir oluyorum ya

işte bende onu diyorum bi kararsızlığı onu düşündüren bişi var bende bu lafın arkasındayım.acaba ailesi yönündenmi bilemicem ama,kararını verdiği an ben eminim dediği an durmasın diyorum bende.

ailesi destekcisiymis herzaman yanlis yapti pat diye dönemez iste yakinlarindan duymak ister insan birazda bazi seyleri biz yabanciyiz en iyisi ailesine danissin

bu adam piskopat. gercekten ha. benim birde tek korkum. beni bosver bütün sülalemi rahatsiz eder sonra. hata köyü ayaga kaldirir. hani nam yapacakya ayyyyyyyyyyy sinir oluyorum ya

bosver canim hic birsey yapamaz korkma blöf yapiyor o bence korktugun icin bu adama sakin katlanma en iyisi ailenle konus anlat yasadiklarini

ya onun namı falan boşver sen adamdan boşanmak istiyormusun önemli olan o piskopatlığı bir yere kadar. derlerya deli deliyi görünce çomağını saklarmış. hiiiç bişey olmaz böyle lafı azında olan erkekler sadece konuşur

Üşenmedim diğer konularını da okudum. Tek diyeceğim: Arkana bakmadan kaç. Toakt da yemişsin daha neyi bekliyorsun. bugün kendi kolunu doğrayan yarın senin boğazını keser. Kocan hasta. Almanya'da kalıp da başına bela olma fırsatı vermeden bitir bu işi.

yanılmış olmamayım ama bence sen kocandan son bir şey bekliyorsun,yani doğru olanın boşanmak olduğunu sende farkındasın ama bir evliliği bitirmek o kadar kolay değil tabi,bardağı taşıracak son damlayı bekliyorsun sanırım,

artık bu dayak mı olur ihanet mi olur bilmiyorum.ama aranızda gerçek karı koca ilişkisi hiç olmamış bunu biliyorum.

yukarda saydığın hakaretleri sana edebiliyorsa sevgi de bitmiştir,bence git onunla son kez konuş böyle böyle,sen bunları yaptığın halde ben sustum eğer ben bunları yapsam sen susmazdın de,yaptığı hataları söyle,hayır ben doğru yapıyorum diyorsada aynısını bende yapıcam de,ne bileyim yani seni sindirmiş bu adam ama haklı olduğunu ona anlat,baktın hala umrunda değil,boşanıcam dersin bir yoklarsın gitmek istediğini anladığında düzelirmi.

vallahada pes diyorum
neyine güveniyor atıp tutuyor böyle yok almanyada polis varda türkiyede yok mu
tırsık bu adam ya bundan kocamı olur
kız tarafının erkek tarafı gibi altındı eşyaydı fazlasıyla yapmak zorunda değil
bunun hesabını tutuyorsa eger onun ailesi ne yaptı acaba size
yani sorun buda değil aslında herifin nankörlüğü ve doymak bilmezliği...
birde üstüme basıma birşey almıyorsunuz demişsin neden onlar alsınkii?? mademki maaşın senın hesabına yatıyor onların almasını ne bekliyorsun kı
birazda sen cok pasif kalmıssın adamın karsısında

canim burda istedigimi aliyorum zaten ama dügün alisverisinden bahsettim ben. benim bildigim dügün alisverisinde gelinin de damadinda tepeden tirnaga herseysi alinir. benim annemgil ona aldilar onlar bi ic camasiri bile almadilar dügün alisverisinde. yatak örtüsü bile almadi kaynanam ya. annem ta burdan türkiyeye siparis verdi yatak örtüsü takimi yaptirdi onun anasi kicini kaldirip iki dakina carsiya gitmemis

Back