- Konu Sahibi gamzeliyarim
evet ayni evde kaldiklarti icin göndermiyo annemgile. terapistten randevu almistim ne kendisi benimle geldi nede beni yalniz gönderdi.
bişey sorcam ona göre evliliğiniz nasıl peki ? sorunsuzmu ? mutlumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ayni evde kaldiklarti icin göndermiyo annemgile. terapistten randevu almistim ne kendisi benimle geldi nede beni yalniz gönderdi.
ayni o yazdigini dedim ona. sen üvey evlatsinya ondandir diyo. hic hakkini aramasini bilmiyorsun diyo. ben söylüyorum konusuyorum ama bakti hic isin icinden cikamadi bana saygisiz diyo.bagirip cikiyo. ben senin yüzünden neler cektim diyo senin yaptigina bak diyo. o türkiyede arkadaslariyla ciddi ciddi kurtlar vadisi gibi yasamislar. burasinida öyle saniyo. hic cesareti yok aslinda cok kisi olunca dili cikiyo. mesela amcamlar onu evden kovdu diye türkiyede onlari dövme planlari yapiyp. sikiyorsa burda dövsene demi. burda diyo polislik olurum kendimi savunamam diyo.
yok canim maasim benim hesabimda. bosanirsak gönderiyorlar türkiyeye, zaten simdi yeni geldi diye mayisa kadar oturma izni var. cocukta yok burda birseye bagli olmadigi icin direk gönderiyorlar türkiyeye
:1shok::1shok:
diycek söz bulamıyorum...bu ne saygısızlık,amcanızı nasıl dövmek ister?ne sanıyor bu kendini!!! size saygısız demiş ama saygısızlığın alasını yapıyor!
hayır burda dövse bile savunulcak durumu mu var, adama demezler mi sen dağdan mı indin diye,
o beni evden kovdu bende onu dövdüm diyecek,adamlarda herzliche Glückwünsche! (tebrik ederim) mi diyecekCADIARZU
hayvanat bahçesindemiyiz amacımıza ulaşmak için hırsımızı almak için şiddet gösterelim?
mayıstan sonra ne olacak peki oturma iznini alacakmı,bir arkadaş 5 yıl sonra oturma iznini alır falan demiş ama...peki çocuk olsa temelli oturma izni alabilecekmi,yani çocuk varken boşansanız da almanyada kalabilir mi,
peki durumun o farkındamı,annenin evine git dediğinde ''ben gidersem annemin evine sende almanyadan gidersin'' demedinmi,yani bilmiyorum hem bu kadar diken üstünde olup hem bu kadar rahat davranıyor anlamıyorum..
bişey sorcam ona göre evliliğiniz nasıl peki ? sorunsuzmu ? mutlumu
Valla kusura bakmayın ama okudukça daha da sinir oldum. Resmen serseri, kabadayı geçinen hem de sömürücü bir kıro bu adam. Ne demek amca dövmek, ne demek annene yollamamak, ne demek yahu?
Yol yakınken dönün. Şiddet ya da aldatma olmadıkça kimseye boşan demem ama sana diyorum. Çünkü besbelli bu adam seni tuzağa düşürmüş. Evlenmek zorunda kalasın da Almanya'ya aldırasın diye seni mecbur etmiş. Keşke baştan evlenmeseydin, birlikte olmuş olsan da..
Hem o kadar şeye laf etmediklerine göre anne baban da melek gibi insanlar, bugün "boşanıyorum!" de kapı gibi arkanda olacaklarından eminim. Üstelik üzülmezler de, onşar bizim şu kadarcık yazından anladığımız şeyleri anlamıyorlar mı? Sevinirler, kurban bile keserler boşanıyorsun diye. Anasının taktığı altını da münasip birşey yapsın. Gramına kadar hesapladığı altından hayır mı gelir zaten?
boşan arkadaşım boşan ozaman adam berbat bi adam berbat olmasına ama bende şu lafımın sonuna kadar arkasındayım seninde kararın tam net deil.sora bunu iyki yaptım diyeceksen hiiiiiiiiiiiçççç durma canım hatta bu gün başlat.
abla ona göre hep suclu benim. hep ben hata yapiyorum. yalan söylüyorum. cocuk akilliyim. hic isimi bilmiyorum. evlilik bana göre degil. daha büyümemisim ben. burda almanlarin bir bayrami felan olsun mesela noel isiklar hosuma gidiyor demistim birkeresinde. sen zaten müslümanmisin diyo. ona göre onsuz hicbirsey yapamam ben. evliligimiz onun sabiri sayesinde yürüyo. hep o cekiyo hemde neleeer neler. ben hic sükretmiyorum. onun icin degil baskalari icin süsleniyorum falan filan. saygisizim birde ha onuda unutmiyalim. bi kocaya nasil davranilacagini bilmiyorum. cok kizinca serefsizde oluyorumkötükedihüso
elbette destege ihtiyaci var henüz 20 yasinda kararirin net olmamasinin sebebi budur bence
ben kactim babam af etmez dedim. benim babam yinede pesimden geldi. annem depresyon hapöari almak zorunda kalmis ben o anneye babaya nasil laf söyletirimki. söyletmedigimden karsi geldigimden zaten okadar laf yiyorum kocamdan. en con onlara birsey deyince kavga ediyoruz zaten. benim babam herzaman der ezdirme kendini diye ben hep arkandayim diye. biliyorum ben bugün bosansam babam kapi gibi arkamda olur. benim yüzümden kendi babasiyla kardesleriyle kötü oldu. ayni apartmanda kaliyorlar adam okadar para gömmüs oraya okadar emek vermis o eve nasil ciksin benim icin baska yere tasinsin. esim öyle diyorda kiziyla görüsmek isterse gelir bize diyo yada baska yere tasinir. diyo
işte bende onu diyorum bi kararsızlığı onu düşündüren bişi var bende bu lafın arkasındayım.acaba ailesi yönündenmi bilemicem ama,kararını verdiği an ben eminim dediği an durmasın diyorum bende.
bu adam piskopat. gercekten ha. benim birde tek korkum. beni bosver bütün sülalemi rahatsiz eder sonra. hata köyü ayaga kaldirir. hani nam yapacakya ayyyyyyyyyyy sinir oluyorum ya
bu adam piskopat. gercekten ha. benim birde tek korkum. beni bosver bütün sülalemi rahatsiz eder sonra. hata köyü ayaga kaldirir. hani nam yapacakya ayyyyyyyyyyy sinir oluyorum ya
vallahada pes diyorum
neyine güveniyor atıp tutuyor böyle yok almanyada polis varda türkiyede yok mu
tırsık bu adam ya bundan kocamı olur
kız tarafının erkek tarafı gibi altındı eşyaydı fazlasıyla yapmak zorunda değil
bunun hesabını tutuyorsa eger onun ailesi ne yaptı acaba size
yani sorun buda değil aslında herifin nankörlüğü ve doymak bilmezliği...
birde üstüme basıma birşey almıyorsunuz demişsin neden onlar alsınkii?? mademki maaşın senın hesabına yatıyor onların almasını ne bekliyorsun kı
birazda sen cok pasif kalmıssın adamın karsısında