- Konu Sahibi gamzeliyarim
-
güzelim sen otur burdaki yorumlari tek tek bir daha oku sonra git annenle babanla konus ve bir karara var orda kalarak kendini ezdirmis oluyorsun bana kalirsa kal orda o gitsin diycem ama adam kabadayinin teki gerci havlayan köpek isirmazmis ama sen yinede tedbirli ol önce iyi bir düsün karara var ve uygula bu adami degistirmeye cirpinma bosuna degismez huylu huyundan vazgecmez demis atalarimiz
cok kötü bi insana rastgelmşsin,bu yazdığını okuyunca niye hala düşündüğüne hak verdim,olurya acaba hala biraz sevginmi var yoksa o adama diye düşünmüştüm ama şimdi anladım.boşver elalemi yarın birgün sana üzüntüden bişi olursa elalem koşmucak elalem ağlamıcak kararını ver ve uzatma bu işi ozaman..
hah evet yaa bunu diyorum sonunda bitane çıktı nedemek istedimi anlayan.olumunekankayizsmile daha bişiyler bekliyo bitirmelimiyim diye soruları var hala kendisine...yanılmış olmamayım ama bence sen kocandan son bir şey bekliyorsun,yani doğru olanın boşanmak olduğunu sende farkındasın ama bir evliliği bitirmek o kadar kolay değil tabi,bardağı taşıracak son damlayı bekliyorsun sanırım,
artık bu dayak mı olur ihanet mi olur bilmiyorum.ama aranızda gerçek karı koca ilişkisi hiç olmamış bunu biliyorum.
yukarda saydığın hakaretleri sana edebiliyorsa sevgi de bitmiştir,bence git onunla son kez konuş böyle böyle,sen bunları yaptığın halde ben sustum eğer ben bunları yapsam sen susmazdın de,yaptığı hataları söyle,hayır ben doğru yapıyorum diyorsada aynısını bende yapıcam de,ne bileyim yani seni sindirmiş bu adam ama haklı olduğunu ona anlat,baktın hala umrunda değil,boşanıcam dersin bir yoklarsın gitmek istediğini anladığında düzelirmi.
yanılmış olmamayım ama bence sen kocandan son bir şey bekliyorsun,yani doğru olanın boşanmak olduğunu sende farkındasın ama bir evliliği bitirmek o kadar kolay değil tabi,bardağı taşıracak son damlayı bekliyorsun sanırım,
artık bu dayak mı olur ihanet mi olur bilmiyorum.ama aranızda gerçek karı koca ilişkisi hiç olmamış bunu biliyorum.
yukarda saydığın hakaretleri sana edebiliyorsa sevgi de bitmiştir,bence git onunla son kez konuş böyle böyle,sen bunları yaptığın halde ben sustum eğer ben bunları yapsam sen susmazdın de,yaptığı hataları söyle,hayır ben doğru yapıyorum diyorsada aynısını bende yapıcam de,ne bileyim yani seni sindirmiş bu adam ama haklı olduğunu ona anlat,baktın hala umrunda değil,boşanıcam dersin bir yoklarsın gitmek istediğini anladığında düzelirmi.
hah evet yaa bunu diyorum sonunda bitane çıktı nedemek istedimi anlayan.olumunekankayizsmile daha bişiyler bekliyo bitirmelimiyim diye soruları var hala kendisine...
feyza85 gercekten cok sabirli bir insansiniz anladigim kadariyla bu adam sokak ortasinda dayak atmis kiza kendi bileklerini kesmis sözde intihar etmis evine esya alinirken hic bir sekilde katkida bulunmamis birde üstüne kizin altinlarinin gramini hesaplamis ailesiyle görüsmesini istemiyormus oturumunu aldigi anda adam kizi zaten bosiycaktir siz hala oturun konusun diyorsunuz bir ihaneti eksik oda bilmedigi icindir henüz cok kisa süredir burda ondandir oda yakindir
yok ben ona o firsati vermem zaten. birde aldatsin ha. birdaha aileme birsey derse tartismayi kesmicem uzaticam bile bile. yine kovarsada babami aricam. banane ya agliya agliyada biktim. laf yiyeyiede.
bütün kagit islerini ben hallettim hala bana diyorki sen birseyden anlamiyorsun millet heryerden yardim parasi aliyor. 20 yasimda 1500euro maas aliyorum cok sükür kimseye ihtiyacim yok. napicaksam yardim parasini
canim burda istedigimi aliyorum zaten ama dügün alisverisinden bahsettim ben. benim bildigim dügün alisverisinde gelinin de damadinda tepeden tirnaga herseysi alinir. benim annemgil ona aldilar onlar bi ic camasiri bile almadilar dügün alisverisinde. yatak örtüsü bile almadi kaynanam ya. annem ta burdan türkiyeye siparis verdi yatak örtüsü takimi yaptirdi onun anasi kicini kaldirip iki dakina carsiya gitmemis
feyza85 gercekten cok sabirli bir insansiniz anladigim kadariyla bu adam sokak ortasinda dayak atmis kiza kendi bileklerini kesmis sözde intihar etmis evine esya alinirken hic bir sekilde katkida bulunmamis birde üstüne kizin altinlarinin gramini hesaplamis ailesiyle görüsmesini istemiyormus oturumunu aldigi anda adam kizi zaten bosiycaktir siz hala oturun konusun diyorsunuz bir ihaneti eksik oda bilmedigi icindir henüz cok kisa süredir burda ondandir oda yakindir
yazdıkların hiç de ağır değil canımbaştan söyleyeyim mesaj ağır kelimeler içeriyor.
içimden geçenleri en sadeleştirilmiş biçimde yazmaya çalıştım..
şimdiye kadarki 3.konun mu bu eşinizden dert yandığın.
karşındaki adam adam değil o zaten aşikar ama artık sende bu kafasına vurulup ağzından lokma alınacak kadın sıfatından ne zaman sıyrılacaksın.
içimden geçenleri yazacağım artık dayanamıyorum.
bu adam seni zerre sevmiyor; bırak sevmeyi insan olarak bile değer vermiyor.
hayatında var mısın yok musun onun umrunda değil. onun için önemli olan tek şey Almanya'ya kapağı atmış olmak ve karısının ailesinden para tırtıklamak.
sen ve ailende buna gayet güzel imkan veriyorsunuz.
baban niye size hala makine alma derdinde?? tamam siz kızı olabilrsiniz de o kan emici herif bilmemneresini serip yan gelip yatsın baban yok haliyle sana makine alsın. ohh en güzel.
ayrıca sen kocanın nasıl bir başkasının sırtından geçinen asalak olduğunu bilmiyor muydun da taksidi babanın üzerine yapmayı kabul ettin.
valla bana göre bu adamla evli olduğun her an, bunları çekmeyi hakediyorsun.
çünkü gerçek gün gibi ortada..
ya guzelim hala babani aramaktan bahsediyorsun. su adama desene seni bosarim o gun sinirdisi edilirsin. kimi kimin evinden kovuyorsun sen? niye baban geliormus seni evinden almaya. o defolup gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?