• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyundan nasıl vazgeçer?

güzelim sen otur burdaki yorumlari tek tek bir daha oku sonra git annenle babanla konus ve bir karara var orda kalarak kendini ezdirmis oluyorsun bana kalirsa kal orda o gitsin diycem ama adam kabadayinin teki gerci havlayan köpek isirmazmis ama sen yinede tedbirli ol önce iyi bir düsün karara var ve uygula bu adami degistirmeye cirpinma bosuna degismez huylu huyundan vazgecmez demis atalarimiz

cok kötü bi insana rastgelmşsin,bu yazdığını okuyunca niye hala düşündüğüne hak verdim,olurya acaba hala biraz sevginmi var yoksa o adama diye düşünmüştüm ama şimdi anladım.boşver elalemi yarın birgün sana üzüntüden bişi olursa elalem koşmucak elalem ağlamıcak kararını ver ve uzatma bu işi ozaman..

Bir de bu arada korunma konusunda sakın ona güvenme, kendin hapla korun ve asla atlama haplarını. Hamile kaldığın an yandın. Ki adam çok akıllı, çocuk olunca Almanya'dan atılmamayı garantilediğini biliyorsa en kısa zamanda seni bu konuda da oyuna getirip hamile bırakı haberin olsun.

cok kötü bi insana rastgelmşsin,bu yazdığını okuyunca niye hala düşündüğüne hak verdim,olurya acaba hala biraz sevginmi var yoksa o adama diye düşünmüştüm ama şimdi anladım.boşver elalemi yarın birgün sana üzüntüden bişi olursa elalem koşmucak elalem ağlamıcak kararını ver ve uzatma bu işi ozaman..

katiliyorum kararini ver uygula dayakda yemissin zaten üstelik sokak ortasinda böyle bir piskopatla ömür gecmez

yanılmış olmamayım ama bence sen kocandan son bir şey bekliyorsun,yani doğru olanın boşanmak olduğunu sende farkındasın ama bir evliliği bitirmek o kadar kolay değil tabi,bardağı taşıracak son damlayı bekliyorsun sanırım,

artık bu dayak mı olur ihanet mi olur bilmiyorum.ama aranızda gerçek karı koca ilişkisi hiç olmamış bunu biliyorum.

yukarda saydığın hakaretleri sana edebiliyorsa sevgi de bitmiştir,bence git onunla son kez konuş böyle böyle,sen bunları yaptığın halde ben sustum eğer ben bunları yapsam sen susmazdın de,yaptığı hataları söyle,hayır ben doğru yapıyorum diyorsada aynısını bende yapıcam de,ne bileyim yani seni sindirmiş bu adam ama haklı olduğunu ona anlat,baktın hala umrunda değil,boşanıcam dersin bir yoklarsın gitmek istediğini anladığında düzelirmi.
hah evet yaa bunu diyorum sonunda bitane çıktı nedemek istedimi anlayan.olumunekankayizsmile daha bişiyler bekliyo bitirmelimiyim diye soruları var hala kendisine...

yanılmış olmamayım ama bence sen kocandan son bir şey bekliyorsun,yani doğru olanın boşanmak olduğunu sende farkındasın ama bir evliliği bitirmek o kadar kolay değil tabi,bardağı taşıracak son damlayı bekliyorsun sanırım,

artık bu dayak mı olur ihanet mi olur bilmiyorum.ama aranızda gerçek karı koca ilişkisi hiç olmamış bunu biliyorum.

yukarda saydığın hakaretleri sana edebiliyorsa sevgi de bitmiştir,bence git onunla son kez konuş böyle böyle,sen bunları yaptığın halde ben sustum eğer ben bunları yapsam sen susmazdın de,yaptığı hataları söyle,hayır ben doğru yapıyorum diyorsada aynısını bende yapıcam de,ne bileyim yani seni sindirmiş bu adam ama haklı olduğunu ona anlat,baktın hala umrunda değil,boşanıcam dersin bir yoklarsın gitmek istediğini anladığında düzelirmi.

evet aynen öyle. bardagi tasiran son damlayi bekliyorum. simdi hep kendini hakli görüyorya ailemide onu hakli görmesini sagliyorya. öyle birsey beklyiorumki hic birsey diyemesin. aldatma konusu ooo ondan bile bir erkedi hakli görüyor o. neymis kadin kocasinin istedigini vermezse kocasida tabi disarda ararmis. :1shok:
dövme konusuda ayni. hep tokat atanda degilmis suc attirandaymis.

Yazının sonunu getirmeye sinirlerim müsade etmedi. Yahu bu nasıl bir hesap kitap işidir. Yani bir muhasebeci tutmak lazım. Yok şu kadar altın ona takıldı, bu kadarı sana takıldı, yok o araba aldı, öbürü babasına kredi çekti ödüyor, falan filan. Nedir bu yahuuuu.
Valla bu güne kadar ne eşimin ailesine bir şey almadılar diye laf ettim (ne kadar içerlemiş olsam bile sustum) nede eşime aileme laf ettiririm. Benimle mal mülk para için mi evlenecek eşim.
Neden bu kadar sessiz kalıyorsunuz ki. Dişlerinizi gösterin biraz yahu. Eşiniz terbiyesizlik sınırını çoktan aşmış yani.
Ailenizin hatalı olduğunu kabul etsek bile (ki ister yaparlar ister yapmazlar buna ne siz nede eşiniz karışamaz) insan bunun lafını yapmaz. Kimin parasının hesabını yapıyor eşiniz anlamıyorum.
Vallahi 2,5 yıl kira köşelerinde süründük eşim "babanın kirada dairesi var bize neden vermiyor" diye tek laf söylemedi ki zaten bende söyletmezdim.
Eşinize cidden sinir oldum. Bence sessiz kalmayın ve lütfen olaya müdahale edin. Ailenizi ve kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

evet abla korunuyorum ben merak etme. akilli o ya birkac kez sormustu benim sigortali isim olunca beni gönderemiyorlarmis galiba diye. dedim hicte bile. türkiyede calisirsin dedim. calisiyor diye almanya seni tutmaz dedim. sen gidersin onun yerine bi alman calisir onlar icin daha iyi dedim. sesi cikmadi

hah evet yaa bunu diyorum sonunda bitane çıktı nedemek istedimi anlayan.olumunekankayizsmile daha bişiyler bekliyo bitirmelimiyim diye soruları var hala kendisine...

feyza85 gercekten cok sabirli bir insansiniz anladigim kadariyla bu adam sokak ortasinda dayak atmis kiza kendi bileklerini kesmis sözde intihar etmis evine esya alinirken hic bir sekilde katkida bulunmamis birde üstüne kizin altinlarinin gramini hesaplamis ailesiyle görüsmesini istemiyormus oturumunu aldigi anda adam kizi zaten bosiycaktir siz hala oturun konusun diyorsunuz bir ihaneti eksik oda bilmedigi icindir henüz cok kisa süredir burda ondandir oda yakindir

çok çok garip sizin ılımlı tavırlarınız karşısında nasıl bu şekilde konuşabiliyor ne cesaret resmen cazgır adınlar gibi ağzı durmuyor. Çok sinirlendim sanki siz erkeksiniz "anca oluyor,anca yapabiliyor" diyorsunuz eşiniz kadın bıdıbıdı yapıyor size. Birde hesaplamasına şaştım kaldım yok şu kadar euro şu kadar gr altın yapar, çok ilginç bildiğim erkekler bunları hesaplamaya konuşmaya üşenir :)
Bu şekilde sürekli sorun yaşarsanız eşiniz çakal birine benziyor, hiç tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler karşısında bulabilirsiniz kendinizi eşiniz yüzünden, o nedenle ipleri elinize alma zamanı.. Bakın, huy vazgeçirmek konusuna gelince, insanlar kendilerine çeki düzen verip düzeleceğini söyleseler bile hele erkekler, bu oluşturdukları psikolojik baskıya en fazla 1-2 ay dayanabilirler.. O nedenle düzelebileceğini sanmıyorum ben erkeklerin o sözlerine hiçbir zaman inanmıyorum!!!
Ailenizle eşinizin bu durumunu konuşmalısınız, bence onun hayatından ayrılmalısınız. Eşim deyip göz yummamalı ezdirmemelisiniz kendinizi. Sizde ana-baba evladısınız kimsenin kimseye vurma, hayatına bu derece saçma sapan ayrıntılarla eziyet etmeye hakkı yok!!!

Son düzenleme:
baştan söyleyeyim mesaj ağır kelimeler içeriyor.
içimden geçenleri en sadeleştirilmiş biçimde yazmaya çalıştım..

şimdiye kadarki 3.konun mu bu eşinizden dert yandığın.
karşındaki adam adam değil o zaten aşikar ama artık sende bu kafasına vurulup ağzından lokma alınacak kadın sıfatından ne zaman sıyrılacaksın.
içimden geçenleri yazacağım artık dayanamıyorum.
bu adam seni zerre sevmiyor; bırak sevmeyi insan olarak bile değer vermiyor.
hayatında var mısın yok musun onun umrunda değil. onun için önemli olan tek şey Almanya'ya kapağı atmış olmak ve karısının ailesinden para tırtıklamak.
sen ve ailende buna gayet güzel imkan veriyorsunuz.
baban niye size hala makine alma derdinde?? tamam siz kızı olabilrsiniz de o kan emici herif bilmemneresini serip yan gelip yatsın baban yok haliyle sana makine alsın. ohh en güzel.
ayrıca sen kocanın nasıl bir başkasının sırtından geçinen asalak olduğunu bilmiyor muydun da taksidi babanın üzerine yapmayı kabul ettin.
valla bana göre bu adamla evli olduğun her an, bunları çekmeyi hakediyorsun.
çünkü gerçek gün gibi ortada..

feyza85 gercekten cok sabirli bir insansiniz anladigim kadariyla bu adam sokak ortasinda dayak atmis kiza kendi bileklerini kesmis sözde intihar etmis evine esya alinirken hic bir sekilde katkida bulunmamis birde üstüne kizin altinlarinin gramini hesaplamis ailesiyle görüsmesini istemiyormus oturumunu aldigi anda adam kizi zaten bosiycaktir siz hala oturun konusun diyorsunuz bir ihaneti eksik oda bilmedigi icindir henüz cok kisa süredir burda ondandir oda yakindir

yok ben ona o firsati vermem zaten. birde aldatsin ha. birdaha aileme birsey derse tartismayi kesmicem uzaticam bile bile. yine kovarsada babami aricam. banane ya agliya agliyada biktim. laf yiyeyiede.
bütün kagit islerini ben hallettim hala bana diyorki sen birseyden anlamiyorsun millet heryerden yardim parasi aliyor. 20 yasimda 1500euro maas aliyorum cok sükür kimseye ihtiyacim yok. napicaksam yardim parasini

ya guzelim hala babani aramaktan bahsediyorsun. su adama desene seni bosarim o gun sinirdisi edilirsin. kimi kimin evinden kovuyorsun sen? niye baban geliormus seni evinden almaya. o defolup gitsin.

sakın bu adamdan çoçuk doğurayım deme
en kısa zamanda bu adamdan boşanıp onu sınırdışı ettirmenin yollarını ara
bi de tabi elinde avucunda kalmış altın para bir şey varsa onları güvenli bir yerde sakla
daha 20 yaşında 1500 euro maaş kazanıyorsun
kölesi misin bu adamın da böyle eziyet çekiceksin.

yok ben ona o firsati vermem zaten. birde aldatsin ha. birdaha aileme birsey derse tartismayi kesmicem uzaticam bile bile. yine kovarsada babami aricam. banane ya agliya agliyada biktim. laf yiyeyiede.
bütün kagit islerini ben hallettim hala bana diyorki sen birseyden anlamiyorsun millet heryerden yardim parasi aliyor. 20 yasimda 1500euro maas aliyorum cok sükür kimseye ihtiyacim yok. napicaksam yardim parasini

kompleks de yapmış olabilir o yüzden seni aşağalayarak kendini rahatlatmaya çalışıyordur. sen iyş para kazanıyorsun o temizlik işine falan gidiyor diye. annene babana laf söyletme . sen boşanma kararını içten içten verdin aslında. bence şimdi babanı arasan bana bunları yaptı dövdü etti desen bir dakka bırakmaz seni o adamın yanında

canim burda istedigimi aliyorum zaten ama dügün alisverisinden bahsettim ben. benim bildigim dügün alisverisinde gelinin de damadinda tepeden tirnaga herseysi alinir. benim annemgil ona aldilar onlar bi ic camasiri bile almadilar dügün alisverisinde. yatak örtüsü bile almadi kaynanam ya. annem ta burdan türkiyeye siparis verdi yatak örtüsü takimi yaptirdi onun anasi kicini kaldirip iki dakina carsiya gitmemis

evet canım herkes elinden geldiğince yapar duğun alişverişine çıkılır
bütçe el verdiğince alınır
ama bu tip şeyler çok yaşanıyor tek taraflı olması vs.
ama senin bundan daha önemli sorunların var

YAA BENmesajın hangi lısmından alıntı yapmışım bi baksana canım benim SABIRLI MABIRLI olup olmamamlada alakası yok bunun. böyle bi adamada bu kızcağız kadarda tehammül edemem "mydecembr"kullanıcılı yazan "galiba burda deilde bişiler daha yaptığında bitirmeliyim diye düşünüyorsun"yazmış bende ona katıldığımı yazdım ve "gamzeliyarim"de kabul etti arkadaşın bu sözünü..

baştan söyleyeyim mesaj ağır kelimeler içeriyor.
içimden geçenleri en sadeleştirilmiş biçimde yazmaya çalıştım..

şimdiye kadarki 3.konun mu bu eşinizden dert yandığın.
karşındaki adam adam değil o zaten aşikar ama artık sende bu kafasına vurulup ağzından lokma alınacak kadın sıfatından ne zaman sıyrılacaksın.
içimden geçenleri yazacağım artık dayanamıyorum.
bu adam seni zerre sevmiyor; bırak sevmeyi insan olarak bile değer vermiyor.
hayatında var mısın yok musun onun umrunda değil. onun için önemli olan tek şey Almanya'ya kapağı atmış olmak ve karısının ailesinden para tırtıklamak.
sen ve ailende buna gayet güzel imkan veriyorsunuz.
baban niye size hala makine alma derdinde?? tamam siz kızı olabilrsiniz de o kan emici herif bilmemneresini serip yan gelip yatsın baban yok haliyle sana makine alsın. ohh en güzel.
ayrıca sen kocanın nasıl bir başkasının sırtından geçinen asalak olduğunu bilmiyor muydun da taksidi babanın üzerine yapmayı kabul ettin.
valla bana göre bu adamla evli olduğun her an, bunları çekmeyi hakediyorsun.
çünkü gerçek gün gibi ortada..
yazdıkların hiç de ağır değil canım
okudukça sinirlerim bozuldu
gamze sen bu adamı nasıl çekiyorsun anlamıyorum
yok bana bunu dedi,şöyle yapıyor
ee yapıyorda sen napıyorsun susuyormusun Allah aşkına
ben seni sınır dışı ederim diyemiyormusun
niyeti bariz belli,yazık annene babana

sen niye konuşturuyosun ki bu adamı karşında

sana üvey evlatsın da ondan diyosa sen de 'sana ne ' diyemiyo musun ?

altınları gramına kadar hesaplamış yuhh

sen de onun ailesinin cimriliğini yüzüne vursana

dilini bi yerine çekmeyi öğrensin

hoş dili de olmasa bu adamla ömür geçmez

geldi Almanya ya ohh ekmek elden su gölden

çok kalmaz seneye başlar 'ailen malları bölüşsün senin payını versin' demeye

ne ki bu kim yani bu adam senin babana niye güveniyo

eğer ki bi alıklık yapıp hamile de kalırsan çocuğuna bir dirhem bişey almaz,almadığı gibi çocuğu bahane edip yine ailenden geçinmeye çalışır terbiyesiz

hiç mi aile terbiyesi almamış hiç mi insan içine çıkmamış

amcanı dövecekmiş de bilmemne buna uygun bi laf var da yazılmıyo burada işte

o kimmiş ki amcanı dövecekmiş terbiyesiz utanmaz

sen de aklını başına topla bu ruh hastasını adam etmeye uğraşma olmaz çünkü sen de onunla yaşadıkça onun huyunu almaya başlarsın seni de delirtir

gerçi seninki deli de değil deli..en.deli olsa para hesabını yapar mı utanmaz

Son düzenleme:
scheker biz kızcağıza boşan diyoruz,bizim deyindiğimiz buna kararsız oluşu,bu ya ailesinden ötürü ya bişiler daha bekliyo bilmiyoruz bana bırakırsan bana çevirirsen sözü ben ben bu kadar ılımlı yaklaşamazdım.kendide diğer sayfalara bakarsan eğer "mydecembr"in yazısını kabul ediyo canım..

ya guzelim hala babani aramaktan bahsediyorsun. su adama desene seni bosarim o gun sinirdisi edilirsin. kimi kimin evinden kovuyorsun sen? niye baban geliormus seni evinden almaya. o defolup gitsin.

alkisalkisalkis
katılıyorum...senin evin orası sen neden gidiyorsunki?bırak o gitsin yol bilmez iz bilmez dil bilmez kalır öyle bi başına görür dünya kaç bucakmış.

bu adam kompleksli canım,ailenin sana bağlılığını,sevgisini,senin almanyada aldığın kültürü kaldıramıyor bana kalırsa.baksana ehliyetin var araba kullandırtmıyor sana,ne olacaksa sanki,kendisi de 2 ehliyet almaktan geri kalmıyor,aşşağılıkk kompleksi işte.:1closedeyes:

seni hangi konuda dışlıyorsa,hangi konuda sana laf ediyorsa bilki o konuda kendi eksiği var,e bulmuş senin gibi susan birini bırakırmı,20 yılın ezikliğini senin üstüne gelerek çıkarır.

aldatınca kadının hatası,dayak yiyince kadının hatası...zihniyete bak.

ben bu yöntemi hep kullanırım bak,haklı olduğumu düşünüyorsam bir tartışmada,ve sevgilimde kendisinin haklı olduğunda diretiyorsa sorarım, ''şimdi senin hiç mi hatan yok bütün suç benimmi,sen sütten çıkmış ak kaşık mısın,mükemmel misin sen?''

''hayır muhakkakki benim hatam vardır '' diyip objektif bakabiliyorsa tamam,,ama yok, ''hayır ben haklıyım tamamen bütün suç sende'' derse anlarımki bu adamdan hayır gelmez ve ayrılırım,ki yapmadığım şey de değil.

sen de sor bakalım ona,neyine güveniyormuş,neye dayanarak haklı olduğunu bütün suçun sende olduğunu düşünüyormuş,tartışmalarda hiçbir zaman tek taraflı haklı olmaz,eğer öyle olduğunu düşünüyorsa sabit fikirlidir,hatta afedersin ot beyinlidir..

Back