- Konu Sahibi gamzeliyarim
ben kendimi, o hatami affedemedim. kendimi yaktim. gecen ablam hastanmis yanina gitmisler. sonrada ben hastalandim ben hicbirisiyle görüsemiyorumki hasta oldugumu bilsinlerde gelsinler geldiler onlarda. sonra demezmi sen hasta oldun kimse gelmedi ablana hemen kostular falan diye. piskopat bu ya. ha ailemi destekleyincede diyo, cok seviyorsan onlari birakayim istersen kapilarina diyo. kim yüzüne bakar bak ozaman diyo. saymiyo iste ne beni ne onlari ama onlarin yüzüne karsi iyi. mutfagin taksitini ödiyelim dedigimdede dediki sen mutfagin taksitini ödersen. takilarin parasini iste dedi. birdaha desin zaten dicem birak ozaman babamin evine beni naparsan yap dicem.
hiç normal konuşulmuyormu bu insanla. mesela aile terapistine gidelim desen almanyda çok var . hani bişeyleri düzeltmek namına falan. birde çalışıyormu yani rutin bir işi varmı?
senin baba evine dönemeyeceğini düşnüyor bence o yüzden bu kadar rahat konuşuyor kaçmış olman ona bu sözleri söylemek için fırsat. sana direk boşan diyemem bende evliyim git babanın evine diyemem ama sana tavsiyem seni kaybedebileceğini gerektiği zaman bırakabilceğini hissettir ona . ona bağlı bir hayatın olmadığını hissettir. birde sen olmasan zaten almanyada kalamaz bildiğim kadarıyla senin sayende gelmiş olması gerek