Bu huyundan nasıl vazgeçer?

Bende şiştim valal bu ne ya alcan eline kızılcık sopasını sesi çıktığı anda yapıştırcan bu adam insanın ömrünü yer ben sana söyleyeyim Kusura bakma ama tarlalarda zararlı böcekler vardır mahsule zarar verir hasat alamazsın senin eşinde aynı bunlardan eğerki almanyada kalırsa yazık ya senin sayende ailenın sayesinde adam olur sonra seni beyenmez merak etme

konuşmakla düzeleceğini sanmıyorum bende diğer arkadaşlar gibi henüz çocuk yokken ve en kısa sürede ayrılmanın daha hayırlı olacağını düşünüyorum. tabi allah bilir. lakin bu evliliğe katlanmanı gerektiren bir zorunluluğun yok şanslısın.. eşin yabancı bir ülkede ve sana bağımlı hali onda hırçınlık yaratmış olabilir bunu anlarım ama bence hepsi bukadar değil..hani evliliği sonlandırmak çok kolay olmasa gerek. ama bazı şeylerin sinyallerini alıyosan ve gücünde varken neden daha fazla üzülesin..

patronum yok bugün babami aradim konustum herseyi dedim anlattim. kizim dedi en son ben isterim ayrilmanizi ama bu böyle yapiyorsa hic korkma cekinme ne bu ya dedi. almis calisan kizi sömürsün diyo. bu kadar nankör bir insan görmedim ben diyo. dedi ben birde diger yüzümle görüneyim ona. dedim baba ben uzatmakta istermiyorum eger senin dedigin tek bi kelimeye itiraz ederse ayrilcam dedim. aksam gelecek babam. nedir bu ya. dedim ögle arasinda eve gittim uyuyormus kursada gitmedi bugün. annem yemem yollamis onlari isittim ben, sofrayi kurdum. oturdum iki lokma birsey yemek icin (zaten 10dakikam kalmisti) basladi yine aksamdan beri düsünüyorumda cok yanlissin diyo. herseyde, kendince dogru olan seylerde bile yanlissin diyo. insan birseyler kazanayim diye cabalar sense birseyleri köreldeyim diye ugrasiyorsun diyo. senin ailen yüzünden benim piskolojimi bozmaya hakkin yok diyo. eger bir dogrun varsa bana ispatliycaksin dogru olani diyo. sorunun varsada git annengille paylas ben senin hic yaninda olmamisim ozaman simdiye kadar diyo. hic seslenmedim. hic sinirlenmedim. bi dilim ekmek yedim cayimi aldim mutfakta ictim. yesene diyo birde ya. dedim sagol ben yedim, yedirdin ben cikiyorum dedim ciktim. geri ise.

yaa demiyim demiyim diyorum da olmuyor..
sen salak, gerizekalı laflarını işit sonra git adama özür mesajı çek..
sen hakediyorsun. bu kadar silik, bu kadar ezik olduğun sürece tepene binen çok olur senin.
benzetmek gibi olmasın eşek eşek olduktan sonra semer vuran çok olur derler..
herkes hakettiğini yaşar gamze.
sen kendine bunları layık görüyorsun ki hala özürler diliyorsun.
bu adam seni zerre sevmiyor; senle evli olmasının tek amacı o ülkede kalmak, seni ve aileni sömürmek.
sana yerdeki çöp kadar değer vermiyor.
sen hala özür dile..
yok, ben okumayacağım artık bunkonuyu.
bir kadının göz göre göre kendini bu kadar alçaltmasına dayanamıyorum ben..

hic sinirlenmicem artik. hadi kendi ailesi dese oglum sonuna kadar haklisin diye düsünürüm bu davranisimda bi hata mi var diye. ama kendi aileside diyo oglum niye tartisma cikariyorsun durduk yere diyo. ne var bunda diyo. aksama babam gelsin konussunlar. madem ben yanlisim birde olaylari babama anlatsin oda mi yanlis düsünüyo bakalim.
babam, ailem benim arkamda. dedim aradigimda dedim baba sesin kötü geliyo dedi iste kizim havalar kötü calismiyoruzya moralim bozuldu. takma sen, nerelerdesin özlettin kendini dedi. tutamadim kendimi, bende baba dedim agladim. sonra basladim iste anlatmaya. sasirip kaldi.
bende o insan evliligin ne oldugunu bilmiyo. bi evlilikte iki kisi olur bence. o benim babami, amcami, dedemi ailesiyle cekistirirse. bende onun dayisini halasini benim aileme anlatirsam savas cikar ya millet birbini yer ya. bunun plani apacik ortada. beni hem ailesine kötülemek istiyor. hem benim ailemi ailesine kötülemek istiyorki görüsmesinler. benim ailemin yanina gitmeme zaten izin vermiyo. ona göre sonuc gamze kimsesiz kalacak, sadece kocasi olan birisi olacak oda biraksa ortada kalacak.
valla sayenizde uyandim ben, calar saatim kuvvetli cikti. gercekten ne kadar sinirlensemde bos bu insana. nasil öyle düsünebilir ya. dün diyoki ben hakli haksiz aramiyorum diyo demin yine cikmis karsima bende cok yanlissin diyo. gülüyorum ona artik

gamze arkanda ailen var,neden korkacaksın ki
ezdirme artık kendini
sen değil o sana muhtaç

Akşam babana rol yapma, çok iyi damat huyu suyu çok yerinde adam havalarına girme ihtimali var. Baban gittikten sonra da hırpalayabilir, burnundan getirebilir. Tedbirli ol canım.

yeni girdim siteye
gurbetçi damat durumu sanırım
bizimde çok oldu böyle giden gurbete damat olarak
kardeşim bile öyle gitti
ama şuna emin olunkiiiiiii
gurbetçi evliliklerin hiç biri mutlu değil mutlaka sorunlu.bunun altında yatan nedenhler var tabiii.
gurbete götürülen kadın olsun, erkek olsun eziklik duyuyor bir kere.psikolojisi bozuluyor.sen ona şunu aldım desen ona bile alınır.ben hiçdim beni bu adam etti psikolojisi anladırnız mı.
yanlız detay bilmiyorum ama kardeşimgil ilk 5 yıl çektiler, şimdi çok mutlular
iki tarafa da özveri gerekiyor.ama sen bilirsin.
başını okumadım. kötü alışkanlıkları varsa bilmem tabii.

bu huyundan nasil vaz gecer acaba ?bilmiyorumkismile[/B][/QUOTE]

şimdi okudum canım.
üzgünüm ama tahmin ettiğim şeyler var sanırım.aşağılık kompleksi.
birde kişiliğiğinden hiç hoş değil hele erkek için. adam da biraz grur olur.
bence bunu sen yapamazsın.varsa vardır gurur yoksa yoktur.
ya öyle çekecen ömür boyu, yada bitirecen.
bence bitirmek en güzeli ömür boyu didişmekten se.

Canım, diğer konularını biliyorum, bunu da son birkaç sayfası hariç hep okudum.

Zaten diğer bütün arkadaşlar söylenecek ne varsa söylemişler. Senin o adamla olmak için bir tek sebebin bile yok, aksine o sana muhtaç. Ama seni öyle bir pıstırmış ki en ufak bir şeyde hâlâ seni hırpalayabiliyor, sana psikolojk savaş açmış.

Anladığım kadarıyla sen silkindin kendine geldin, onunla yollarınızı ayırmak için adım atmak istiyorsun, babanla da konuşmuşsun. Çok güzel, baban da arkanda. Canım her şey senden yana, lütfen gerekenleri yap.

Ama sana anlatmak istediğim bir şey var. Biraz çirkin bir olay ama duymanı istedim. Lütfen çok dikkatli oku bunu:

Seninle benzer durumda olan bir tanıdığım vardı eşi ile Almanyada yaşamaya çalışan, yeni evli sayılırlardı ama adam Almanya'ya kapağı atınca manyaklaştı. Kız da oldukça pasifti, adam bunun sırtına bindi de bindi bindi de bindi. Ailesi de arkasında değildi onun ne yazık ki. Ama bir gün artık canına nasıl tak ettiyse bir tartışmaları sırasında eşine bağırmış: "Sen neyine güvenip bana böyle davranıyorsun, görürsün seni bir celsede boşayacağım, seni bu ülkeden attıracağım" falan gibisinden. Adam bakmış maymun gözünü açtı, kıza oracıkta tecavüz etmiş. Kızın gidecek başka yeri olmadığı için bu birkaç kez daha yaşanıyor. Kız tabi o olaydan sonra iyice yıkılıyor, kendine gelene kadar da bakıyor ki hamile.

Boşanmadı da, bildiğim kadarıyla hâlâ aynı evde yaşıyorlar. O yüzden kendine çok dikkat et. Ondan ayrılacağını fark ederse sana bir kötülük etmeye kalkmasın. Bunun gibi cibiliyetsizler rahatları bozulmasın diye her şeyi yapabilirler canım. Çünkü emin ol sen onun için hiçbir şey ifâde etmiyorsun, sadece onun Almanya'da oturma iznisin, o kadar.

Adımlarını çok dikkatli at.

Ben de anlamadım, hem adam suçlu hem sen özür mesajı çekiyorsun. Kusura bakma da bu adam böyle düzelmez, sen böyle özür diledikten sonra.

Akşam babana rol yapma, çok iyi damat huyu suyu çok yerinde adam havalarına girme ihtimali var. Baban gittikten sonra da hırpalayabilir, burnundan getirebilir. Tedbirli ol canım.

yok babam bana inanir. yani rol yapsada artik yemez babam.
zaten büyük ihtimal bende babamlarla giderim. firsat vermem öyle birseye.

ya inanmiyorum saya saya bitmez ya. diyoki ben senden cok sey bekliyorum yani karim olarak senden bekledigim seyler var ama sen hicbirini yapmadin simdiye kadar diyo. neymis diyorum iste istediklerimi bile düsünemicek kadar acizsin diyo ya.

valla gülüyorum artik

sagol ablam. hamile degilim cok sükür hem korunuyorum ben. haplarimi hep düzeli aliyorum.
büyük konusmiyayim ama hamilede olsam kararimi vermism ben yine bosanirdim

sagol ablam. hamile degilim cok sükür hem korunuyorum ben. haplarimi hep düzeli aliyorum.
büyük konusmiyayim ama hamilede olsam kararimi vermism ben yine bosanirdim

Bu kadar kararlı olmana çok sevindim. Allah ailenden razı olsun. Sen çok sanslı bir kızsın, telli duvaklı gelin giden kızlarını bile kocasıyla anlaşamazsa ortada bırakan nice aileler var. Baban eli öpülecek adammış.

Ama sen yine de dikkatli ol, yolun sonuna geldiğinizi fark ederse sana başka şekilde de zarar verebilir. Şimdiye kadar seni hep sözlü yada fiziksel şiddetle pıstırmış, böyle bir durumda daha beterini de yapabilir. Ki bu kollarına faça atan bir adam.

Ailenle bunu da konuş, bir yolunu bulun.

okurken daraldım.allah kolaylık versın size .huylu huyundan vazgeçmez bu konu kapanır.parayla ılgili başka konu bulur .......

Canım, iyi olup olmadığını çok merak ediyorum. O adamla aynı çatı altında olduğunu düşündükçe ben burada tedirgin oluyorum. Umarım ailenin yanındasındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…