• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu histen nefret ediyorum

Ayy sonra buraya yazıyorlar bize harçlık vermediler, düğün eşya almadılar,bilmem kaç tame bilezik set almadılar, dronlu çekim yapmadılar, doğum paramı vermediler bebek eşyası almadılar şimdide bayram harçlığı aşı parası yok efenim aç bıraktılar. Adama sorarlar daha aç karnını doyuramıyorsun senin neyine evlilik ? Hepte karşıdan bekle hayır madem senin için bu istekler normal git kendi ailenden iste te Allahım
Aynen sonuna kadar katiliyorum. Hep baskasina güvenip evlenenler aileleri zarundaymis gibi davraniyor. Eşim 2 iste calisiyor bende girdim ise neden ailesinden isticezki Allah kimseye muhtaç etmesin. Allah rizkini verir diye cocuk doguranlardan da illet geldi zaten yahu Allah beyin vermis kullan diye rizkini bul sonra ne istiyorsan yap ama yok illa birine guvenecek. İlk iş aile vermeyince hayinler nankorler sildik onlari ohh ne kolay.

Erken evlenmek hatadir bunu hiç kimse degistiremez . Gencligini yasican zamanda evde çocuk buyutuyorsun muhtemelen ayni yasta olan kocan yıllar sonra gözü disari kayacak e malum erkenden evlendi yasamadigi dürtuler var . Kadın da omrunu genc yasta cocuga coluga adadi is yok birikim desen bir elin yarim parmagi eee . Erken evlenenlerin 99.9 u mutsuz birdaha mi deseler hayir diye haykirir hepsi. Ben Damdan atladim ama birsey olmadı demek gibi birsey
"Ben evlendim ve çok mutluyum şimdi özür dileyin" diyen çıkar şimdi :KK53:

Al kizini ayril bu adamdan. Egitim durumunuz nedir? Bence egitiminize devam edin meslek sahibi olun, bebeginize de annenizle beraber bakin. Baska cozum bulamiyorum. Eski kocanizi unitun zaten hic koca olamamis o adam

Merhabalar yaklaşık 1.5 senedir evliyim 9 aylık bir kızım var eşim 1.5 senedir yüzümü güldürmedi 22 yaşında annesine düşkün sorumsuz vicdansız merhametsiz ne gelirse yani..
Bugün şiddet bağımlılığı ve kendisi stres sınır dolu bi yapıda olduğu icin bende daha fazla zarar görmemek icin boşanma kararı aldık ben eşimi değilde icimde ona çizdiğim karakterdeki kişiyi seviyormuşum ben hemsireyimis yerinde kendisi 5 aydır ıssız araba almak istiyordu anneleri düğün yapıcaz diye arabasını sattılar düğün yapmadılar kendi ailem yaptı düğünümü bir kimse gelmedi sonra kaynanam olacak insan ben hamileyken ben ona yemeğe gitmiyorum diye aç bıraktı bizi sonra oradan merkeze taşındık kendi ailemin yanına eşim ise girdi araba istiyor diye destek olmak icin ise başladım o cıktı işten ailesinin kirazları var illa onlara yardıma gidecekmiş gitti de ne para verdiler ne bisey kaynanam aylarca aramıza girdi eşimi bana karşı kışkırttı sonra eşimden küçük kardeşi evlendi o kız köyden o kız köyde oturacak onların tarlalarina bakacak diye kıza kayinpederim ise gittiği parayı onun eline veriyormuş biz bayramda el öpmeye gittik hamileyken 1 kuruş dahi vermedi o lara 400 tl vermişler onlar gezip tozarlar ceplerine para koyarlar kaynım olcak şerefsizce çalışmıyor anneleriyle birlikte kalıyorlar kaynım ve kaynanam daha önce üzerime yürümüştü eşimden yüz bulup beni ezdiler eşim o ların yanında beni ezdi esimin herşeyine göz yumdum sineye çektim ama yetti artık eşim köy kültürü ile büyümüş ben ise memur çocuğuyum kültürel olarak fark var şimdi kızım benim yanımda büyüyecek onun yetişme tarzından benim bosanfigimfa giyindigime kadar sorun olacak tamamen bir kurtuluş olmayacak eşim allaha dine küfreden elinde nimet mi var bilmeyen gözü sinirlenince birşey görmeyen birisi ben hamileyken benden değil bu çocuk beni aldattın diye günahımı alıp dövüyordu ahım çok büyük ben aldatmadım ama inşallah öyle bir kadın nasip olur annesi arkasında durmamış evde yatınca yemek vermezmiş çalışmayınca okutmamista ben destekledim oku arkandayım bilmem ne diye elimden geleni yaptım 13 yaşından beri anasına babasına bakmış maaşını direk verirmiş evlenince bi düğün yapmadan acildiler kızıma asi parası dahi vermediler eşim benden boşanınca köyden köyde oturacak böyle evinde çocuğuna bakacak bi karı alıp anneside kardeşiyle altlı üstlü ev yapacakmış mutlu mesut olsun istemiyorum yaşasın bana cektirdiklerini istiyorum yada o kız senin bu kız benim takılsın gününü gün etsin istemiyorum bu his beni mahvediyor ben ne yapacağım yaşadıklarım çok ağır gerçekten neden bu kadar şeye katlanmışım bilmiyorum
Acelen neydi ya hemen cocuk yapmissiniz🤦🏻‍♀️

Memur çoğusunuz kültürel farklılığınız var ama ikinizin ailesi de 20 yaşında işsiz güçsüz iki kişinin evlenip hemen çocuk yapmasını normal karşılamış. Keşke bir tane de nokta koysaydınız bir solukta okusaydık. Evlilik demek sorumluluk demek, eş ailesi veya sizin aileniz bir şey yapmak zorunda değil. Tam ibretlik konunuz gerçekten. Ben şunu çektm ben bunu çektim. E çekmeseydiniz, memur babanızın yanına dönseydiniz hemen. Bundan sonra çocuğunuz için daha mantıklı kararlar almaya çalışın derim

Neyse olan olmuş...
Sizin meslek ne acaba yada çalışma hayatınız varmı yada bir diplomanız varmı öncelik bu..diyelimki yok yaşınız çok genç ailenizin desteği de var belliki eğitiminizi tamamlayabilir meslek sahibi olabilirsiniz..ama bunun için psikolojinizin iyi olması şart..önce destek almalısınız...
Mesleğiniz var ise de ben anlamadım biraz karışık yazmıştınız kusura bakmayın

Acilen boşanıp kendi hayatınıza bakmalısınız zira böyle insanlarla hayat geçmez..mutlu olsun istemiyorum yazmışsınız yani bu şartlarda mutlu olmaz ve mutlu da edemez kimseyi..zaten çocuk sayılacak yaşta neydi aceleniz bilemedim

Ailesi de belliki sizi baştan istememiş yada oğulları küçük diye evlenmesini istememiş bilmiyorum..asıl sizin aileniz nasıl izin verdi çocuk yaşta biriyle evlenmenize orası dahada ilginç
Neyse alın çocuğunuzu boşanıp yolunuza bakın ama eminimki karşı taraf yolsuz kalınca pişman olacak geri gelecek sakın affetmeyin
Kendi yolunuzu çizin.. hayır gelmez böylesinden kimseye resmen oksijen israfı

Back