Bu hisler canımı çok yakıyor yardım edin lütfen 😢

Kadın cinsellik yaşayayım da erkeğin gözü dışarı kaymasın falan gibi saçma düşüncelerle hareket ederse daha sonra aldatılmasa bile terkedildiğinde yine kendini kullanılmış hissedebilir. Hiçbir erkek kolay kolay sırf birliktelik yaşadığı için aşık olmaz ya önceden aşıktır ya değildir
Önce öyle düşündüm sonra ilşkimiz rayına oturunca isteyerek oldu. Ama hep aklımda şüphe vardı olmazsak başkasına giderse diye. Bende hata oldu. İzin vermemeliydim çok erkende olsa 1 aylık ilişki de olsa 2 haftalıkta olsa kız mı ekledi hadi işine demem gerekiyordu. O kadını silmemesi de ayrılık sebebiydi. daha önceleri ona buna attığı mesajları görmeme rağmen rahatsız olduğumu arkadaş gibi olmadıklarını bilmeme rağmen silmedi. Bu da ayrılık sebebiydii. Ama ben cesaret edemedim. Kandırılmadım kanmak istedim manipüleye uğradım. O kadar inkarcıydı ki kendini bile arkadaş olduklarına bir şey yaşamadıklarına inandırmış ki inanarak yalan söylüyor. Ama kadını da arkadaşlarına takıldım vs diye ifşa etmekten de geri kalmıyor. Nasıl vicdan nasıl karakter anlamış değilim . Ben varken hayatında nasıl daha sosyal medyasında tutup yanına gitmeye gönlü razı oldu anlamıyorum geçmişi geçmişte borakırsın ama silememişti bile ve yeniden takip etmeye başlamış.
Yaşadığım hayal kırıklığı aptallıklarım erkek deli.si gibi sevdipimi göstermem ona seni can.ımdan çok seviyorum demem falan çok utanıyorum belki daha farklı olsaydım vazgeçemezdi ama ben kendimi basite indirdim çok belli ettim. Allahından bulsun umarım gün yüzü göremez yaa

Önce öyle düşündüm sonra ilşkimiz rayına oturunca isteyerek oldu. Ama hep aklımda şüphe vardı olmazsak başkasına giderse diye. Bende hata oldu. İzin vermemeliydim çok erkende olsa 1 aylık ilişki de olsa 2 haftalıkta olsa kız mı ekledi hadi işine demem gerekiyordu. O kadını silmemesi de ayrılık sebebiydi. daha önceleri ona buna attığı mesajları görmeme rağmen rahatsız olduğumu arkadaş gibi olmadıklarını bilmeme rağmen silmedi. Bu da ayrılık sebebiydii. Ama ben cesaret edemedim. Kandırılmadım kanmak istedim manipüleye uğradım. O kadar inkarcıydı ki kendini bile arkadaş olduklarına bir şey yaşamadıklarına inandırmış ki inanarak yalan söylüyor. Ama kadını da arkadaşlarına takıldım vs diye ifşa etmekten de geri kalmıyor. Nasıl vicdan nasıl karakter anlamış değilim . Ben varken hayatında nasıl daha sosyal medyasında tutup yanına gitmeye gönlü razı oldu anlamıyorum geçmişi geçmişte borakırsın ama silememişti bile ve yeniden takip etmeye başlamış.
Yaşadığım hayal kırıklığı aptallıklarım erkek deli.si gibi sevdipimi göstermem ona seni can.ımdan çok seviyorum demem falan çok utanıyorum belki daha farklı olsaydım vazgeçemezdi ama ben kendimi basite indirdim çok belli ettim. Allahından bulsun umarım gün yüzü göremez yaa
kolay bir durum değil ama ikisiyle de muhattap olmayın gururunuzu kurtarmak için geç değil ayrıca sosyal medyadan göndermeli paylaşımlarda bulunmayın karşıdakini cezalandırmanın en iyi yolu ondan önceki yaşamınıza geri dönmenizdir hiç tanımamış gibi yapın yeter

Yok görüşmüyoruz zaten ailem istemiyor. Zaten onun ailesiyle konuştuktan sonra beni sildi heryerden.
Kadına resimleri ya da arkadaşına attığı mesajları atmak istiyorum. Görsün çok iyi bi insan vs dediği adamı. Belki de bir şey yaşamadı kadına iftira atıyor arkadaşlarına hava atmak için öyle söyledi bilemem yani. Kadın cidden öyle bi kadın gibi gözüküyor faked.en erkekmişim gibi yaptım 2 gün konuştuk ses kaydı atıyor çok yazmayı sevmezmiş nefes alışı konuşması falan tahrik etmeye yönelik resmen.
Çok uzun zaman oldu 1 buçuk ay. Sence kadına fotoğrafları göndereyim mi " bu hesabı kapatıyorum konuşuyor musunuz bilmiyorum ama ben esk.i sevgilisiyim sizden dolayı ayrıldık biz sizin için bu şekilde ifadeler kullanmış dikkat etmenizi öneririm hemcinsim olarak üzüldüm adınıza vs " diyip engellesem mi sizce😔
Yoksa benimle hala uğraşıyor mu der. O kadınla yeniden takpleşmeye başlamışta.
Benimle hala ugrasiyor beni unutamamais der daha da bir tarafi kalkar sakın yapma

kolay bir durum değil ama ikisiyle de muhattap olmayın gururunuzu kurtarmak için geç değil ayrıca sosyal medyadan göndermeli paylaşımlarda bulunmayın karşıdakini cezalandırmanın en iyi yolu ondan önceki yaşamınıza geri dönmenizdir hiç tanımamış gibi yapın yeter
Burayada olan biten herşeyi yazdım umarım bi yerlerde karşısına çıkmaz daha da rezil olurum😔 yok haklısınız yazmıycam adam ters bir şey olsun ters bir şey yapsın birisi arkasından hemen o.. diyor. İçip içip o... Diyor sonrada demedim diyor. Başkası olsa tekmeyi o an basardı. Ama ben yapamamıştım😔
Sosyal medyadan çok gönd.erme yaptm özellikle Twitte..rdan. lu aralar ara sra aş.kla ilgili rweetlyorum ya da beğe.niyorum. onun dışınsa si.yasi şeyler paylaşıyorum. Bakıyor mudur bilmiyorım.
Bana hç göndrme falan yapmadı. Ama daha öncelrri başkaları için duygusal şeyler yazdığını görmüştüm. Hatta çıkmadığı bo.şanmoş birine bile göndrme yapmış. Daha sonra bu benimle sev.giliyken o kadnın evl.i biriylr adı çıkmıştı iftira falan değil baya gerçkti.Yani demem o ki o tür birine ilişki yaşamadıkları halde gönderme yapmıştı. Benim içinse bn terketmeme rağmen tek bir şey yazmadı 😔
Dediğiniz gibi yapmak istiyorum ama işte daha önce yaşamamış olduğuma inanmamıştı ilişkimizin başında belki de kandırıyorum zannetmişti olduktan sonra kek.lediğini düşünmüştüm dedi bende salak gibi manipüle olup olan oldu😔
O yüzden hiçbir şey olmamış gibi yaparsam da ztn değilmiş bak unutamam yapamam diyordu beni kndırmış moduna girer. Biliyorum saçma ama yaşadıklarımdan sonda neye inanacağımı şaşırdım kafada k.urmaktanda 😔 benimde haksızlıklarm oldu ona karşı. Ama yapıştıkça da yapıştım. Kavgalar huzursuzluk onun hataları benim hatalarım. Geçirdiğimiz güzel günler onunla kimseyle kurmadığım o bağ. Beni ruhsal olarak çöküntüye uğrattı.
Hala yargılayıp durmaktan bıktım belki daha fazla koştursaydm peşimdn belki bunduruma dşmezdim körkütük olurdı.
Beni bitirdn mahvettin demesini hayatımda yük olduğumu söylemesi hayatına alarak kendini zora soktuğunu bunları duydum ondan. Çok sevdiğiniz birinden bunları duymak mıy mıy mıy cevap vermek o kadar kötü hissettirdiki beni.
Bir ara aman kmse gelmesin girmesin herkesin haytını mahvederim gibi düşünmeye başladım.😔

Benimle hala ugrasiyor beni unutamamais der daha da bir tarafi kalkar sakın yapma
Haklısınız öyle der zaten yapacağımı yaptım onun tanımadığı bi arkadaştan başkası gibi mesaj atmak gibi bi hata yaptım. İlşkilerini sordum irdeledim benim için ayrıldı aldattığımı sandı arkadaşlarımı kıskandı bende uğraşmadım çokta emek verdim vs dedi. Bende sonraları yalancı hepniz aynısınız aldatmayı başka türlü oluyor sadece diye düşünüorsunuz i.t herif asalak gibi yaşa falan dedim baya anlamıştır benim olduğumu 😔 arkadaşım yrür gibi yaptı o da yürüdü falan. İçkiyi bırakıcm dertleşelim dedk. Bir şey söylüycem dedi söyle dedim o... Tövb.si ya... Görene kadar dedi güldü. O lafı üzerime alınıp baya söylendim ona 😔 sonra da engelledim benim olduğumu anlamıştır. Hiç tanımadığım kız yoktu ınstada ona da şaşırmıştım. Demin baktım story atmış kadın. Masayı çekmiş çakmağından tanıdım o kadının yanına gitmiş 😔

Düzelir miyim bilmiyorum. Gidiyorum ama bir şeyler değişsin üzülmek istemiyorum ama elimde değil maalesef bu sefer dibe battım 😔
1 2 ay sonra buna mi üzülmüşüm dersin.
Ya depre..m falanda atlattık saçma zamanlarda saçma kıskançlık yaptım çocuk gibi. Bilmiyorum bunlaro düşündükçe haksızlık mı yaptım diyorum. Kötü birimiyim diyorum. İçsel olarak kendimi yargılayıp duruyorum. Ruhsal olarak çöktüm adamın en son yaptıkları ortada ama ben aynı noktayı düşünüp yargılıyorum vicdan yapıyorum 😔
Hayata 1 kere geliyorsun. Doyasıya yaşa. Bir erkek için degmez

1 2 ay sonra buna mi üzülmüşüm dersin.

Hayata 1 kere geliyorsun. Doyasıya yaşa. Bir erkek için degmez
1 buçuk aydır hala aynı şeyleri düşünüyorum. Biliyorum değmez ama ben olanlara üzülüyorum. Bzen bi insanı öyle bi yere koyarsın ki öyle bağlanırsın ki sanki o gidince kolun kanadın kırılır gibi olur aynen bende öyle hissediyorum elimde olsa keşke 🥺 dün yine o kadının yanına gitmiş kadın story atmış orda gördüm rakı sofrası kurulmuş erkenden masada onun çakmağı vardı. Onlar yüzünden ayrıldım ben ama yeniden takipleşip yine yanlarına gitti şaka gibi cidden. Demek ki hayatında ben fazlalıkmışım o kadar laftan sonra insan utanırdı ya. İşine gelmiştir kadın hiçbir şey bilmiyor ya söylemedim ona 😔 zaten bu hikayede en çok ben sevmişim en çok ben değer vermişim. Ben asla böyle bi muhabbetimin olduğu yere sevgilimden gizli gtmezdim. Ama demek ki muhabbet shbet herşeyleri benden daha iyiymiş 🥲

Ailen ne derse desin önüne bakacaksın. Kötünün kötğsğ bir tecrübe olmuş biraz da algılarını kapatmışsın ama temiz sayfa için hala geç değil.
Aslında baya kapatmışım böyle yorumlar çok geliyor arkadaşlarım tarafındanda. Görmüşüm bir şeyleri ama gözüme perde inmiş görmek istememişim. Mantığımla hareket edemedim... Bazende düşündüğüm şu "ben senin için herşeyi yaptım sen üstüme gelmeye devam ettin sen bu hale getirdin beni" belki bu düşünceyle de hareket etmiştir diyorum... nasıl bir insan çözemedim.. bir de dün gördüm bizim ayrılmamıza neden olan rahatsız olduğum kadının yanına gitmiş yine. sto.ry atmış kadın. masadaki ç.kmaktan tanıdım ve tekrar takipleşmeye başlamışlar 🙂😒 demek ki ya hiç değerim kalmamış ya da yokmuş zaten 🙂 ben boşu boşuna yapmışım herşeyi şimdi kime nasıl güveneyim. Ne bi pişmanlık ne özlem ne de alışkanlık kalmış onda. Eski hayatına geri döndü resmen..ama iyileşicem bir gün yapıcak başka bir şeyim yok zaten 😔

Kendi kendinizi dibe çekiyorsunuz. Kadını ne diye takip edip hikayelerine bakıyorsunuz allah aşkına ? Mazoşist falan mısınız, acıdan haz mı alıyorsunuz ? Evet o kadın için sizi saniyesinde satmış, ipini çözen boğa gibi de soluğu yanında almış. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Adam orda keyif sürüp rakı içecek siz evde salya sümük kendinize acıyıp duracaksınız. Biraz iyileşmeye odaklanın artık. İyileşmek bir süreçtir ve çaba ister. Takibi bırakın, otokontrolünüz yok mu ? Biraz dirayetli olmaya çalışın. Kesin koparın artık şu bağı.

Kendi kendinizi dibe çekiyorsunuz. Kadını ne diye takip edip hikayelerine bakıyorsunuz allah aşkına ? Mazoşist falan mısınız, acıdan haz mı alıyorsunuz ? Evet o kadın için sizi saniyesinde satmış, ipini çözen boğa gibi de soluğu yanında almış. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Adam orda keyif sürüp rakı içecek siz evde salya sümük kendinize acıyıp duracaksınız. Biraz iyileşmeye odaklanın artık. İyileşmek bir süreçtir ve çaba ister. Takibi bırakın, otokontrolünüz yok mu ? Biraz dirayetli olmaya çalışın. Kesin koparın artık şu bağı.
Doğru diyorsunuz 😔 pek iradem yok herşeye var ama onunla ilgili konulara karşı yoktu ilişkide de öyle. Ama bundan sonra bakmamaya çalışacağım. Dediğiniz gibi kendime acı çektirmekten başka bir şey değil bu.. sadece bir anda bağımı koparamıyorum. Sarılıp Uyuduğun birlikte uyandığın bir insanı. ilk defa bir çok şey yaşadığın bi insanı hemen silmek kolay olmuyor. Ama başka çaremde yok boşu boşuna çabalamışım başka bir şey değilmiş. Ama çok şey öğretti bana mesela kimseye gerçekten de güven olmayacağını bu kadar sevmemeyi sevdiğini bu kadar gösterip gururu bi kenara bırakmamayı kimseyle bu kadar anı biriktirmemeyi bir şeyleri hemen tüketmemek gerektiğini öğretti..

Evet kizlar konuyu okuyanlara sesleniyorum. İste cinsel özgürlük diye savunduğunuz seylerin sonucu.
İnsan beyni ve vücudu hayvan gibi değil(asagilama amaçlı değil yaratilış gereği) unutup arkasına bakmadan gidemiyor.
Bugün okuduğum ikinci konu ikiside kullanilmaktan bahsediyor.
Belkide sizin dediginiz gibi hani özgür bile isteye yaptilar.
Ama sonuçlar yazikki savunulan gibi olmuyor.
Ben hiç onlarca erkekle birlikte oldum fakat pisman degilim diyeni duymadım.
Beyin ve fiziken böyle yasamaya uygun yaratılmadık.
Evet kızlık zarı bunun için var.
Siz hic evlendikten sonra ilişki yaşadım pişman oldum diyeni duydunuz mu peki ?
Duyamazsinız cünkü bizim böyle yasamamiz uygun görülüyor.
Isterseniz ahlaki isterseniz baska yönden nereden bakarsanız bakın.
Kızlar yapmayin izin vermeyin istemediğiniz ve vicdanen rahatsız edicek hicbiseyi baskasi istiyor
diye yasamayın.
Cinsel özgürlüğü savunan arkadaslara kolay gelsin.
Yok sizin ciddi anlamda cinsellik konusunda büyük travmalarınız olmuş buna hiç şüphem yok. Kendi fikriniz dışında başkalarına da aşılamaya çalıştığınız şey sizin yaşadığınız bir pişmanlık aslında. Kopyala yapıştır yaparak her yere aynı cümleleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz. Tamam anladık acınız var belki de cinsellik sonrası terk edildiniz ama insanları bi salın bi rahat bırakın da.

Doğru diyorsunuz 😔 pek iradem yok herşeye var ama onunla ilgili konulara karşı yoktu ilişkide de öyle. Ama bundan sonra bakmamaya çalışacağım. Dediğiniz gibi kendime acı çektirmekten başka bir şey değil bu.. sadece bir anda bağımı koparamıyorum. Sarılıp Uyuduğun birlikte uyandığın bir insanı. ilk defa bir çok şey yaşadığın bi insanı hemen silmek kolay olmuyor. Ama başka çaremde yok boşu boşuna çabalamışım başka bir şey değilmiş. Ama çok şey öğretti bana mesela kimseye gerçekten de güven olmayacağını bu kadar sevmemeyi sevdiğini bu kadar gösterip gururu bi kenara bırakmamayı kimseyle bu kadar anı biriktirmemeyi bir şeyleri hemen tüketmemek gerektiğini öğretti..

Hayat kafamıza vura vura her şeyi öğretiyor.
En çok neyden korkuyorsak onla sınanıyoruz mutlaka.
Mesela ihanetten öcü gibi korkuyorsak başımıza geliyor.. Sonrasında da "ben bunu da aştıysam ohoo.." diyor hiçbir şeyi takmıyorsun.. Öyle bir rahatlık, öyle bir özgüven..
Acı çekme demiyorum sana, zaten çekeceksin. Rüyalarında göreceksin kalbinin üzerinde öküz oturmuş gibi uyanacaksın..
Kimse sana acı çekme, hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam et diyemez.
Ne kadar anlam yüklersen o kadar boşluk kalır. Ama sunidir o boşluk bunu da zamanla anlarsın.
Sadece şunu diyorum, kendine bile isteye ekstradan acı çektirme. Bağı kopar. Bittiğini kabul et.
Takip etme. Engelle. Görme. Haber alma. Başka yollardan başka hesaplardan iletişime girme.
Böyle yaparsan kısır bir döngüye girer hiç çıkamazsın..
Aç müziğini , ağla , bağır , yastıkları ısır, defterine sayfalarca yaz...
Böyle böyle atarsın.. böyle böyle aşarsın..

İşin gücün yok mu senin hemşiirem!
Beş para etmez bir tipi hayatının merkezine oturtmuş, kendine cehennemi yaşatıyorsun. İnan bana bu kafayla düşmana gerek yok. Çünkü en büyük düşmanın kendinsin. Bu kadar mı acizsin yahuu!!! Tedavini bırakma devam et.

Hayat kafamıza vura vura her şeyi öğretiyor.
En çok neyden korkuyorsak onla sınanıyoruz mutlaka.
Mesela ihanetten öcü gibi korkuyorsak başımıza geliyor.. Sonrasında da "ben bunu da aştıysam ohoo.." diyor hiçbir şeyi takmıyorsun.. Öyle bir rahatlık, öyle bir özgüven..
Acı çekme demiyorum sana, zaten çekeceksin. Rüyalarında göreceksin kalbinin üzerinde öküz oturmuş gibi uyanacaksın..
Kimse sana acı çekme, hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam et diyemez.
Ne kadar anlam yüklersen o kadar boşluk kalır. Ama sunidir o boşluk bunu da zamanla anlarsın.
Sadece şunu diyorum, kendine bile isteye ekstradan acı çektirme. Bağı kopar. Bittiğini kabul et.
Takip etme. Engelle. Görme. Haber alma. Başka yollardan başka hesaplardan iletişime girme.
Böyle yaparsan kısır bir döngüye girer hiç çıkamazsın..
Aç müziğini , ağla , bağır , yastıkları ısır, defterine sayfalarca yaz...
Böyle böyle atarsın.. böyle böyle aşarsın..
Aynen öyle benim en korktuğum şey terkedilmek aldatılmak kandırılmak.. ben ilk defa yaşamadım terkedilmeyi (gerçi ben bitirdim diyordum ama terkedildim baya) ihaneti.. tekrar tekrar yaşamak çok koyuyor. Bazen diyorum ki bana iyi katlandı aylarca. Sonra onunda hataları vardı diyorum garip bir ruh hali yani. Onsuzluktan çok korkmuştum. Oda başıma geldi. takmamak benim için pek mümkğn olmuyor. Hassas takıntılı duygusal olmak o kadar zor ki 😔 keşke güçlü iradeli biri olsaydım.. dediğinizi yapıcam ama elimden geleni yapıp bakmamaya çalışıcam daha kötü oluyorum böyle her türlü kötüyüm gerçi de. İlk üzülşüm falanda değil. Ama onladar anlam yüklemişim ki bakmayın c.nsellikten öncede bir anda çok çok yeniyken de önemliydi benim için bir anda gözüm kararmıştı. Zaten o yüzden oldu o da. Olduktan sonra biliyordum bir gğn biterse çok üzüleceğimi. Bitmemesi için çırpındıkça daha çok üzerine gidip saçma sapan bir şekilde davrandım. Eğer gerçekten güzel bir ilişkiyi ben kendi hareketlerimle bu noktaya getirdiysem. Bunun bedelini fazlasıyla ödedim. Yalan söylemesiyle oraya gitmesiyle içip sarhoşken fan.tezi niyetine o... Demesiyle.. en çok koyanda en son zaman artık cnsllk üzerine kurulu gibiydi ilişkimiz. Hatta o son geldiğinde öyle hissettim. Düşndükçe gücüme gidiyor. Bir daha da kime nasıl güveneyim bilmiyorum ya da nasıl hareketlerimi kontrol altına alacağımı. Kavga ettiğimizde onun yanında saatlerce ağlardım. Ne kadar düşürmüşüm kendimi dik güçlü durmak varken... Şimdi o aranırken ben birini bir daha alabilir miyim hayatıma hadi aldım düzgün biri çıkar mı diye düşünüyorum çünkü o kadar inancım kalmadı ne kendime ne etrafa😔 yapacak bir şeyde yok hayat ne kadar üzülsemde devam ediyor 😔

İşin gücün yok mu senin hemşiirem!
Beş para etmez bir tipi hayatının merkezine oturtmuş, kendine cehennemi yaşatıyorsun. İnan bana bu kafayla düşmana gerek yok. Çünkü en büyük düşmanın kendinsin. Bu kadar mı acizsin yahuu!!! Tedavini bırakma devam et.
Yok devam ediyorum da bilmiyorum umarım işe yarar. Sadcee suçluluk psikolojisindeyim. Acaba güzel başlayan bir ilişkiyi ben mi mahvettim diye. Benimde saçma kıskançlıklarım saçma triplerim saçma hareketlerim oldu. Günün birinde pişman olup keşke bunları yapmasaydım o kız diyecek mi demesini çok isterdim dçnsün diye değil kurtuldum diye seviniyor olduğunu düşündükçe herşeyden utanıyorum 😔 cnsel yönden bile neler yaptım zevk alsn şu bu bilmediğim halde. Bir gün ayrılırız diye hiç düşünmemiştim çünkü ben ayrılamazdım 😔 aslında onunda benimde ayrılmak için nedenlerimiz vardı. Benim üstte yazdığım şeyler onunsa arkadaşım diye sürekli yalan söylediği o kadını silmemesi. Rahatsız olduğumda da çok fazla iplememesi. çünkü gayet açıktı o kadınla ne yaptığı arkadaşlarına attığı mesajlardan ne kadar inkar etse de. Ama işte nasıl bir vicdan ki hep inkar etti gözümle gördüğüm mesajlara rağmen aptal yerine koydu. Vazgeçemedi o kadından sevdiği için falan değil. Belki de birini bulamazsam iki rakı alır giderim işimi görürğm dedi belki de. Çünkü nerden bakarsan bak buna çıkıyor sonuç. İnsana en çokta bu koyuyor zaten ciddiyim diye diye hayatından tamamen silemedi onları. Eski hayatına geri döndü ve yeniden görüşmeye başladı. Biz bu konudan dolayı ayrılmışken 🙂 ne diyebilirim ki ne düşünebilirim.. ben herşeyimi vermişken vazdageçmişken o böylelerinden vazgeçemedi cesaret edemedi. Arkadaşım diye kandırmaya devam etti. Demek ki benim veremediğim huzuru sohbeti muhabbeti onlar vermiş 🙂

Yok devam ediyorum da bilmiyorum umarım işe yarar. Sadcee suçluluk psikolojisindeyim. Acaba güzel başlayan bir ilişkiyi ben mi mahvettim diye. Benimde saçma kıskançlıklarım saçma triplerim saçma hareketlerim oldu. Günün birinde pişman olup keşke bunları yapmasaydım o kız diyecek mi demesini çok isterdim dçnsün diye değil kurtuldum diye seviniyor olduğunu düşündükçe herşeyden utanıyorum 😔 cnsel yönden bile neler yaptım zevk alsn şu bu bilmediğim halde. Bir gün ayrılırız diye hiç düşünmemiştim çünkü ben ayrılamazdım 😔 aslında onunda benimde ayrılmak için nedenlerimiz vardı. Benim üstte yazdığım şeyler onunsa arkadaşım diye sürekli yalan söylediği o kadını silmemesi. Rahatsız olduğumda da çok fazla iplememesi. çünkü gayet açıktı o kadınla ne yaptığı arkadaşlarına attığı mesajlardan ne kadar inkar etse de. Ama işte nasıl bir vicdan ki hep inkar etti gözümle gördüğüm mesajlara rağmen aptal yerine koydu. Vazgeçemedi o kadından sevdiği için falan değil. Belki de birini bulamazsam iki rakı alır giderim işimi görürğm dedi belki de. Çünkü nerden bakarsan bak buna çıkıyor sonuç. İnsana en çokta bu koyuyor zaten ciddiyim diye diye hayatından tamamen silemedi onları. Eski hayatına geri döndü ve yeniden görüşmeye başladı. Biz bu konudan dolayı ayrılmışken 🙂 ne diyebilirim ki ne düşünebilirim.. ben herşeyimi vermişken vazdageçmişken o böylelerinden vazgeçemedi cesaret edemedi. Arkadaşım diye kandırmaya devam etti. Demek ki benim veremediğim huzuru sohbeti muhabbeti onlar vermiş 🙂
Öyleydi böyleydi diye düşünmeyin ya inanın doğru insan olsaydı bir şekilde yürürdü yaşadıklarınız için pişman olmayın hepsi tecrübe ders çıkarmak önemli olan bence acil stalklamayı bırakmanız lazım bu şekilde yıllarınız heba olur :KK43:

Öyleydi böyleydi diye düşünmeyin ya inanın doğru insan olsaydı bir şekilde yürürdü yaşadıklarınız için pişman olmayın hepsi tecrübe ders çıkarmak önemli olan bence acil stalklamayı bırakmanız lazım bu şekilde yıllarınız heba olur :KK43:
Ya sizinde kafanızı şişirdim kusura bakmayın böyle yaza yaza uzata uzata öyle kötü bi huyum var canımı bir şey sıksın ya da sevgilim olsun karşıdaki konuşur da konuşurum uzattıkça uzatırım darlarım 😔. Düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi bazen iyiyim bazen de nefes alamayacak gibi oluyorum. Psikoloğa sorduğumda daha yeni ayrılık yas sürecindesiniz falan demişti.. bilmiyorum siz böyle bir şey yaşadınız mı bu kadar sevdiğiniz üzğldüğünüz soğuyamayıp takıntı yaptığınız biri?? 😔 Şu önceki yazdıklarımda olan şeylerin cevabını bulsam rahatlıycam ama gerçi kendimde çok iyi biliyorum benim sorunlarım var. İkili ilişkilerde yaşadıklarım yüzünden kronik bi vaka oldum. Hak yemektende korkuyorum hakkını yediysem dönüp dolaşıp bana geri dönecekmiş bir daha da mutlu olamayacakmışım gibi 😔😢 sanki böyle kolum kanadım kırılmış gibi hiçbir yere sığamıyorum umarım zamanla geçer geçmezse ya hasta olucam ya da bir daha mutlu olamıycam. Bu hissi yaşamışsanız anlarsınız ama allah düşmanıma bile yaşatmasın🙏 bir tek bu da değil işim gücğm yok bulamadım. Ailem herşeyi biliyor biliyorsunuz. Yüzüme vuruluyor hem işsizliğim hemde o durum. Sanıyorlar ki bir daha cesaret edip önüme gelenle yaşıcam bu durumu. Bende korkuyorum açıkcası birisi ilgi gösterse ki asılan falan oluyor saçma sapan insanlar. Birinin samimi olduğuna kanıp yine üzülmek istemiyorum. Zaten çevremde yazanlar saçma sapan tipler sadece tip için demiyorum. Evlenip boşanan ya da boşanmak üzere olup buna rağmen yazan iğrenç iğrenç insanlar. O kadar erkeklerden soğumuşum ki bir şey anlatırlarken yalan söylüyor kesin modundayım. Öyle görüştüğüm erkek yok. Arkadaşların arkadaşı ortamda denk geldiğim tipler. Umarım geçer artık herşey bu kadar içselleştirdim hayatımda bu derece hani bu kadar üzüldüğüm bir şey olmamıştı ergenliği saymazsak ya da diğer ilişkilerim bittikten sonra üzüldüğüm zamanları saymazsak. İnşallah bundan daha kötü hissedeceğim olaylar olmaz 😔

kusura bakma ama yani sende aptalsın be kardeşim adam daha napsin gözüne sokuyor ağlıyorsun bi kendine gel biterse bitsin altın mı onun ki hayır anlamıyorum niye bu kadar düşürüyorsun kendini

kusura bakma ama yani sende aptalsın be kardeşim adam daha napsin gözüne sokuyor ağlıyorsun bi kendine gel biterse bitsin altın mı onun ki hayır anlamıyorum niye bu kadar düşürüyorsun kendini
Bitti ki zaten.. zamanında düüdüm haksızlık ettim diye düşündüm yalvardı kavga çıkartma diye bazen çoğunlukla sinir krizi geçirdi bende ağlayarak özür dilerken buldum kendimi sesimi çıkardığım zamanlarda oldu ama çoğunlukla bir durum bana ters gelse yine özür diledim o sinirlenince. Daha fazla benden bunalıp giderse diye. Düzgünce "bak o kadını silmezsen biter önceden yaşamışsın bi şeyler bu belli arkadaşlarına attığın mesajlardan. Kimseyi aptal yerine koyma yüz yüze görüşmesen bile sosyal medyanda olması bile beni rahatsız ediyor sileceksin yoksa biter" diyemedim ciddi ciddi. Sadece rahatsız oluyorum. Vs laf soktum sürekli trip attım yüzümü astım falan. Bunlarda haklıyken haksız duruma düşürdü benii.
Onun ki altın olduğu için değil benim aptallığım yüzünden son olarak bakmam yüzünden bağlanmam yüzünden cesaret edememem yüzünden oldu. Çok güzel inkar etme özellği vardı çünkü. Gördüğüm mesajlar için bile tarih farklıydı o zaman seni tanımıyordum diyordu hatta anneme falan bile ben varım yanlaronda görmüşüm mesajları diyor ki goy goy diye attım doğru değil. Pansiyona gitmişsiniz diyorum söyleniyor sonra oda d.ul du bende sorun olmaz diyor sonra dönüyor öyle bir şey geçmedi aramız aynı uatakta yatmadık ee niye tek oda tuttunuz diyorum benimle de konuşuyordun çıkmıyorduk ama konuşuyorduk arasaydın kadının yanında diyorum kem küm onun yanında aranır mı neden arayayım diyor diyorum arkadaşın ya susuyor sonra sinirleniyordu. Beni manipüle ediyordu. Kaybetme korkusu da vardı ya kolay oluyordum. O şehre her gittiğinde de kavga ediyorduk ben görüşürsün demiyordum da sürekli görüntü konuşurduk ben aradığımda oraya gidicem diye güvenmiyorsun omdan arıyorsun dimi diyip söyleniyordu. Burda arkadaşlarımıza danışsam ona söylüyordum böyle dediler diye kendisi gidip. Onlar ya da başka bir kız eklediğinde falan onlara arkadaşımdı herşeyi yanlış anlıyor üzerime geliyor diye anlatıyordu. Beni de herkes geçimsiz kıskanç diye kodluyordu. O olayda haklı da olsam. Ya da niye ayrılmıyorsun şimdiden bunu yapıyorsa vs diye. Güzel günlerde geçirdik yalan yok. Ama bu kadını silememesi beni çok rahatsız ediyordu. Arkadaşsa ne o mesajlar değilse hayatında ben varım önceden ya.tıp kalktığı kadınla ne alaka arkadaş gibi görüşmesi. Bunlar kafayı yedirtti bana 😢

Bitti ki zaten.. zamanında düüdüm haksızlık ettim diye düşündüm yalvardı kavga çıkartma diye bazen çoğunlukla sinir krizi geçirdi bende ağlayarak özür dilerken buldum kendimi sesimi çıkardığım zamanlarda oldu ama çoğunlukla bir durum bana ters gelse yine özür diledim o sinirlenince. Daha fazla benden bunalıp giderse diye. Düzgünce "bak o kadını silmezsen biter önceden yaşamışsın bi şeyler bu belli arkadaşlarına attığın mesajlardan. Kimseyi aptal yerine koyma yüz yüze görüşmesen bile sosyal medyanda olması bile beni rahatsız ediyor sileceksin yoksa biter" diyemedim ciddi ciddi. Sadece rahatsız oluyorum. Vs laf soktum sürekli trip attım yüzümü astım falan. Bunlarda haklıyken haksız duruma düşürdü benii.
Onun ki altın olduğu için değil benim aptallığım yüzünden son olarak bakmam yüzünden bağlanmam yüzünden cesaret edememem yüzünden oldu. Çok güzel inkar etme özellği vardı çünkü. Gördüğüm mesajlar için bile tarih farklıydı o zaman seni tanımıyordum diyordu hatta anneme falan bile ben varım yanlaronda görmüşüm mesajları diyor ki goy goy diye attım doğru değil. Pansiyona gitmişsiniz diyorum söyleniyor sonra oda d.ul du bende sorun olmaz diyor sonra dönüyor öyle bir şey geçmedi aramız aynı uatakta yatmadık ee niye tek oda tuttunuz diyorum benimle de konuşuyordun çıkmıyorduk ama konuşuyorduk arasaydın kadının yanında diyorum kem küm onun yanında aranır mı neden arayayım diyor diyorum arkadaşın ya susuyor sonra sinirleniyordu. Beni manipüle ediyordu. Kaybetme korkusu da vardı ya kolay oluyordum. O şehre her gittiğinde de kavga ediyorduk ben görüşürsün demiyordum da sürekli görüntü konuşurduk ben aradığımda oraya gidicem diye güvenmiyorsun omdan arıyorsun dimi diyip söyleniyordu. Burda arkadaşlarımıza danışsam ona söylüyordum böyle dediler diye kendisi gidip. Onlar ya da başka bir kız eklediğinde falan onlara arkadaşımdı herşeyi yanlış anlıyor üzerime geliyor diye anlatıyordu. Beni de herkes geçimsiz kıskanç diye kodluyordu. O olayda haklı da olsam. Ya da niye ayrılmıyorsun şimdiden bunu yapıyorsa vs diye. Güzel günlerde geçirdik yalan yok. Ama bu kadını silememesi beni çok rahatsız ediyordu. Arkadaşsa ne o mesajlar değilse hayatında ben varım önceden ya.tıp kalktığı kadınla ne alaka arkadaş gibi görüşmesi. Bunlar kafayı yedirtti bana 😢
canım benim bak bende bi kadınım , senin bir değerin var bi erkek aldatamaz yani aldatamaz yani seni kaybetmekten korkmalı onu savunuyorsun 1 sene sonra beni daha iyi anlayacaksın savunacak bi tarafı yok adam olsaydı bunların hiç biri olmazdı

X