Önce öyle düşündüm sonra ilşkimiz rayına oturunca isteyerek oldu. Ama hep aklımda şüphe vardı olmazsak başkasına giderse diye. Bende hata oldu. İzin vermemeliydim çok erkende olsa 1 aylık ilişki de olsa 2 haftalıkta olsa kız mı ekledi hadi işine demem gerekiyordu. O kadını silmemesi de ayrılık sebebiydi. daha önceleri ona buna attığı mesajları görmeme rağmen rahatsız olduğumu arkadaş gibi olmadıklarını bilmeme rağmen silmedi. Bu da ayrılık sebebiydii. Ama ben cesaret edemedim. Kandırılmadım kanmak istedim manipüleye uğradım. O kadar inkarcıydı ki kendini bile arkadaş olduklarına bir şey yaşamadıklarına inandırmış ki inanarak yalan söylüyor. Ama kadını da arkadaşlarına takıldım vs diye ifşa etmekten de geri kalmıyor. Nasıl vicdan nasıl karakter anlamış değilim . Ben varken hayatında nasıl daha sosyal medyasında tutup yanına gitmeye gönlü razı oldu anlamıyorum geçmişi geçmişte borakırsın ama silememişti bile ve yeniden takip etmeye başlamış.Kadın cinsellik yaşayayım da erkeğin gözü dışarı kaymasın falan gibi saçma düşüncelerle hareket ederse daha sonra aldatılmasa bile terkedildiğinde yine kendini kullanılmış hissedebilir. Hiçbir erkek kolay kolay sırf birliktelik yaşadığı için aşık olmaz ya önceden aşıktır ya değildir
Yaşadığım hayal kırıklığı aptallıklarım erkek deli.si gibi sevdipimi göstermem ona seni can.ımdan çok seviyorum demem falan çok utanıyorum belki daha farklı olsaydım vazgeçemezdi ama ben kendimi basite indirdim çok belli ettim. Allahından bulsun umarım gün yüzü göremez yaa