Bu hisler canımı çok yakıyor yardım edin lütfen 😢

Ne güzel psikolog da gidiyon. Kendine zaman tanı iyi olacaksın. Hepsi gececek

Kendini suçlama malzeme buymus
Ya depre..m falanda atlattık saçma zamanlarda saçma kıskançlık yaptım çocuk gibi. Bilmiyorum bunlaro düşündükçe haksızlık mı yaptım diyorum. Kötü birimiyim diyorum. İçsel olarak kendimi yargılayıp duruyorum. Ruhsal olarak çöktüm adamın en son yaptıkları ortada ama ben aynı noktayı düşünüp yargılıyorum vicdan yapıyorum 😔

Benim yüzümdendi birazda bir gün çok kötü kavga etmiştik. Bi yerden konu açılmıştı ben ona es..crtla evlenir misin ya da kendinden yaşça büyük 50 yaşında biriyle evlenir misin falan diye sormuştum o da seversem evlenirim geçmişi ilgilendirmez beni demişti. Bende ailene nasıl açıklarsın bunu dediğimde de 15 20 yılları var ben hayatıma bakarım vs demişti. Bende üzerine gitmiştim. Ondan öncede bağırır çağırırdı da o gün fazla kavga ettik. Ne güzel bir düşünce değil mi şöyle baktığında. Ama bunu söyleyen adam daha sonra karısı 3 buçuk ay da başka şeyleri bahane ederek ailesinin evine gidince üzerine boşanma davası falan açınca eve gelmeyip. Daha sonraları ailesine mahçup oldu galiba 5 sene çıkmışlar 3 düğün yapmışlar kızın ailesinin isteği üzerine. Ailede de tek boşanan insan o olunca artık yediremedi mi ne mahkeme de dosyaya kız için "zaten ba..kire değildi" diye yazdırmış. Bunu ilk tanıştıkları günden beri bildiği halde kabul ettiği halde takmam böyle şeyleri dediği halde . Ailesi falan da o zaman öğrenmişler. Ablası dedi bana son konuşmada.. ki o kızı çok sevmiş evlenmek için herşeyi yapmış.

Ben bunu duyunca şok olmuştum. Kızın tazmina..t davası açtığını biliyordum nedenini sorduğumda "bana iftira attılar" vs demişti. Belki de kız kadın hakkları falan derken bu durumdan dolayı kazandı onu da. Çünkü 3 buöuk aylık evlilikte neyin tazminatı olur ki. Şiddet yok. Kız yazmış ona ilk hittiğinde madde madde. Saygısızsın cnsellk istediğşn zamanlar ilgi gösterdin başkasının gazına çok geliyorsun sinirlenince duvar yumrukladın. Kahvaltı masasında elinden telefon düşmüyor. Koccası değilmiyim yapıcak demelerin. Annenle dedikodu mu yaptın vs diye.. bazılarını bana da yaptı aslında. Telefonla oynardı. Cinsllik konusunda dedikleri. Mesela ilişkimiz oturdupu zamanlar hani dışarda el ele dolaşırdık ama diğer sevgililere baktığımda ne bileyim bi yanağımdan öpme yoktu resmi gibiydik karşılıklı otururduk. Tamam bende toplum içinde çok yakın olmayı sevmem ama sanki cnsellk yaşamayacaksak o gün çok yakınlaimazdı. Ben uyardıktan sonra bak arkadaşlarımızda sevgili mi değil mi belli değilsiniz dedikten sonra onların yanında elimi falan tutmaya yakınlaşmaya başlamıştı. Ben önce davranıuordum arabada falan elini tutuyordum hep. Belki kafamda kuruyorumdur ama öyle hissetmiştim bir dönem. 😔
Geldi geçti hepsi şimdi önüne bak kurtulmuşsun resmen
Bidahaki ilişkilerindede güveni sarsan birşey yapmadan adamı didikleme kıskançlık etme güvenir gibi görün ama gözün açık olsun okadar.
O adam şimdi ilk cinselliği yaşadığın için ayrı bi bağlılık hissetirir bu yanlış ve geçici his
Yatakta iyi olan her adam bağlılık yaratır zaten iyisini bul mutlu ol :)))

İlk sevgilin evlenmiş boşanmış birisi olacak, defalarca ilişkiye gireceksin, ailen öğreninde başkasıyla ilişkiye girdiğini söyleyeceksin, başka kadınlarla iğrenç mesajlarını ve resimlerini göreceksin, onu kaybetmemek için aklından-kalbinden ve bedeninden herşeyini ona vereceksin,,,dahasını yazmaya midem kaldırmadı, intihar etmen bu dünya için büyük bir iyilik olacak.
Siz kendinizde misiniz bu nasıl bir tavsiye?

Ailen ne derse desin önüne bakacaksın. Kötünün kötğsğ bir tecrübe olmuş biraz da algılarını kapatmışsın ama temiz sayfa için hala geç değil.

Birlikte oldugunuzu duymayan kalmamis masallah , sevgilinin babasina kadar soylemissin .simdi oda aileside seni istumuze kaldi ne istesek yapar olarak goruyor .engelle o adami dahada gorusme

Geçen hafta tanımadığı bi arkadaşımdan yazdım hani flört eder gibi ekledim falan. Baktım kız takip ediyor mu diye hiç yoktu. Sinirim öyle bozuldu ki benimleyken aramız bozulınca hemen kız ekleyen adam ayrıldık bir ayı geçmiş hiç kız eklememiş bana mıydı garezi diye düşündüm.

Baktım baya yürür gibi oldu arkadaşıma. Görüntülü konuştular çok az. Neyse konu açtırdım ilişkin nasıl bitti ciddi oldu mu vs diye demez mi benden ayrıldı onu aldattığımı düşündü arkadaşlarımın yanına gitmiştim. Sonrada uğraşmadım o ayrılınca zaten çok kıskançtı falan dedi. Arkadaşımda bende aldatıldım vs diyince noldu naptında aldatıldın dedi şaka gibi😒 Sinirlendim baya o günün akşamı konuları açtım içkiyi bırakıcam dertliyim derleşelim bugün falan dedim. Bir şey diycem ama boşver dedi bende söyle dedim. Demesin mi O... Tövbesi ya... Görene kadardır diye güldü. O kadar sinirlendim ki sen yalan söylemişsindir erkek milleti böyle zaten it herif herkesi kendin gibi görme asalak gibi yaşa falan dedim o lafı üzerine alınıp. 😢😢 Sonra benim nunaramı tekrar kaydetmiş whatsapp profili gözükür oldu. Konuşmadan sonra arkadaşımdan engellemiştim. Sonradan baktım birden takip ettiği insan sayısı baya çoğaldı büyük ihtimal bana inat kız takip etti benim olduğumu anladı. Biliorum çok saçma bir şey yaptım aslında öyle konuşmayacaktım sadece profiline bakıcaktım arkadaşım yazınca bir de o... Dediği o lafı duyunca kötü oldum 😢 beni biliyor ben kaç defa dedim senden sonra biriyle olamam tiksinirim ben yaşayamam bunları unutamam diye😔 konuşmuyoruz artık zaten
Kızım sen hastamisin...yeter ya.okurken ben sinirleniyorum bu pislik herife..hem senin en güzel duygularınla oynamış hem rezil etmiş hrm adam yerine koymamış vs vs. Hala kendini suçluyorsun.manyakmisin sen.hayatinda hicmi sevilmedin canim sen.sevilmenin nasıl olduğunu bilmiyorsun.adam seni afedersin kullanma gözüyle bakıyor.belki ilerleyen günlerde cinsel duyguları depresince yollayabilir.yani sadece cinsel ihtiyacı için.adamın niyeti seni kullanmak..dua et hamile kalmıyorsun bide hamile kalsan ilk başta o başlar kimden olduğu belli dgl çocuğun dye.bu kadar karaktersiz pislik biri için kendini suçlayıp durma artık.o annenede yazik.gencecik çocuğu bir pislik herifin peşinde kahroldum mahvoldu.bi silkelen kendine uğraş bul.dunyada nekadar beyefendi kibar dürüst sevmeyi bilen değer veren erkekler var.takmissin seni bok yerine koymayan bi şerefsize delireceksin hatta delirmissin

Birlikte oldugunuzu duymayan kalmamis masallah , sevgilinin babasina kadar soylemissin .simdi oda aileside seni istumuze kaldi ne istesek yapar olarak goruyor .engelle o adami dahada gorusme
Görüşme falan yok zaten ki ailem de vermemişlerdi zaten böyle bi evlilik olacağına hiç olmasın daha iyi diye... 1 buçuk aydır falan görmüyorum zaten. Bende değil annem sinirlendi o söyledi. Bende bir şey diyemedim. Ben zaten böyle bir.şeyi kalkıp söyleyemezdim.

Kızım sen hastamisin...yeter ya.okurken ben sinirleniyorum bu pislik herife..hem senin en güzel duygularınla oynamış hem rezil etmiş hrm adam yerine koymamış vs vs. Hala kendini suçluyorsun.manyakmisin sen.hayatinda hicmi sevilmedin canim sen.sevilmenin nasıl olduğunu bilmiyorsun.adam seni afedersin kullanma gözüyle bakıyor.belki ilerleyen günlerde cinsel duyguları depresince yollayabilir.yani sadece cinsel ihtiyacı için.adamın niyeti seni kullanmak..dua et hamile kalmıyorsun bide hamile kalsan ilk başta o başlar kimden olduğu belli dgl çocuğun dye.bu kadar karaktersiz pislik biri için kendini suçlayıp durma artık.o annenede yazik.gencecik çocuğu bir pislik herifin peşinde kahroldum mahvoldu.bi silkelen kendine uğraş bul.dunyada nekadar beyefendi kibar dürüst sevmeyi bilen değer veren erkekler var.takmissin seni bok yerine koymayan bi şerefsize delireceksin hatta delirmissin
Görüşmüyoruz zaten sadece çok kinliyim ona karşı en son olanlara karşı. Kadını benim ailem öğrenince silmişti. Şimdi yeniden eklemiş fake hesabından kadından gördüm. Ne güzel gider duru artık hadi diyorum arkadaş. Kadın bilmiyor arkasından neler dendiğini. Ne muhabbetler döndüğünü. Mesajları atsam fotoğrafları göndersem. Napar acaba ..

Çok sinirlerim bozuk. 1 buçuk aydır konuşmuyoruz zaten bitti üzerine o şekilde konuştum.. başkasıymış gibi onu da anladı.
Neyse işte kendim ettim kendim buldum. Kimsede inanmaz şu olanlara.
Kadına resimleri ya da arkadaşına attığı mesajları atmak istiyorum. Görsün çok iyi bi insan vs dediği adamı. Belki de bir şey yaşamadı kadına iftira atıyor arkadaşlarına hava atmak için öyle söyledi bilemem yani. Kadın cidden öyle bi kadın gibi gözüküyor faked.en erkekmişim gibi yaptım 2 gün konuştuk ses kaydı atıyor çok yazmayı sevmezmiş nefes alışı konuşması falan tahrik etmeye yönelik resmen.
Çok uzun zaman oldu 1 buçuk ay. Sence kadına fotoğrafları göndereyim mi " bu hesabı kapatıyorum konuşuyor musunuz bilmiyorum ama ben esk.i sevgilisiyim sizden dolayı ayrıldık biz sizin için bu şekilde ifadeler kullanmış dikkat etmenizi öneririm hemcinsim olarak üzüldüm adınıza vs " diyip engellesem mi sizce😔

Yok görüşmüyoruz zaten ailem istemiyor. Zaten onun ailesiyle konuştuktan sonra beni sildi heryerden.
Kadına resimleri ya da arkadaşına attığı mesajları atmak istiyorum. Görsün çok iyi bi insan vs dediği adamı. Belki de bir şey yaşamadı kadına iftira atıyor arkadaşlarına hava atmak için öyle söyledi bilemem yani. Kadın cidden öyle bi kadın gibi gözüküyor faked.en erkekmişim gibi yaptım 2 gün konuştuk ses kaydı atıyor çok yazmayı sevmezmiş nefes alışı konuşması falan tahrik etmeye yönelik resmen.
Çok uzun zaman oldu 1 buçuk ay. Sence kadına fotoğrafları göndereyim mi " bu hesabı kapatıyorum konuşuyor musunuz bilmiyorum ama ben esk.i sevgilisiyim sizden dolayı ayrıldık biz sizin için bu şekilde ifadeler kullanmış dikkat etmenizi öneririm hemcinsim olarak üzüldüm adınıza vs " diyip engellesem mi sizce😔
Yoksa benimle hala uğraşıyor mu der. O kadınla yeniden takpleşmeye başlamışta.

Ailen ne derse desin önüne bakacaksın. Kötünün kötğsğ bir tecrübe olmuş biraz da algılarını kapatmışsın ama temiz sayfa için hala geç değil.
Ya o kadar üst üste geldi ki. O kadar temiz kalpli iyi diye düşündüğüm kendimi suçladığım bir insanın ailem duyunca verdiği tepki sonrada toparlamaya çalışır gibi vazgeçmiycez seviyoruz birbirimizi halledicez kavga etmiycez vsnvs güel güzel şeyler söyleyip o kadınların yanına gitmesi. Ben bunları yediremiyorum ya valla yediremiyorum. Ben mi bu hale getirdim yoksa böyle bi insanmıydı bu.
O kadını ailem iyice gittiğini öğrenince silmişti instagramdan. Yenilerde tekrar eklemiş. Kadının olanlardan haberi bile yok kimbilir kadın beni niye sildin dediğnde neler demiştir.

Kadına resimleri ya da arkadaşına attığı mesajları atsam mı? Görsün çok iyi bi insan vs dediği adamı. Belki de bir şey yaşamadı kadına iftira atıyor arkadaşlarına hava atmak için öyle söyledi bilemem yani. Kadın cidden öyle bi kadın gibi gözüküyor faked.en erkekmişim gibi yaptım 2 gün konuştuk ses kaydı atıyor çok yazmayı sevmezmiş nefes alışı konuşması falan tahrik etmeye yönelik resmen.

kendinizi suçlamayin sizin cinsel hayatınız da kimseyi ilgilendirmez, dik durun. Zamanla ayrılık acısı geçer. O adam kötü biri zaten onunla olmamamız gerekirdi. Geleceğinizdeki ilişkilerde kendinize güvenin partnerinize güvenin, güvenmediğiniz kişilerle de olmayın. Sevmişsiniz sevişmişsiniz sizinle olacak olan erkek de birileriyle şevişmiş olacak zaten. Cinsiyetçi bi kişiyle de evlenmezsiniz olur biter

Geldi geçti hepsi şimdi önüne bak kurtulmuşsun resmen
Bidahaki ilişkilerindede güveni sarsan birşey yapmadan adamı didikleme kıskançlık etme güvenir gibi görün ama gözün açık olsun okadar.
O adam şimdi ilk cinselliği yaşadığın için ayrı bi bağlılık hissetirir bu yanlış ve geçici his
Yatakta iyi olan her adam bağlılık yaratır zaten iyisini bul mutlu ol :)))
Başka biriyle bir daha böyle onunla yaşadığım şeyleri yaşayabileceği mi düşünmüyorum. Onunla ilk kez oldu bunu bildiği halde beni tanıdığı halde çok sarhoşken o... Lafını bile duydum. 2 kere oldı birinde hatırlamıyorım f.antezi anlamında demişimdir dedi çzür diledi. Diğerinde de çok üstğnde durmamıştım gece iyiydi falan demiştm aslında çoğu zaman kendini iyi hissetsin vs diyeydi onun için çok önemliydi o cnsl hayat bunu hissedince çocuk gibi görmesn beni diyeydi şimdi hpsinden utanıyorım.

Neyse o gün akşam açtım konuyu böyle böyle dedin bana diye hatırlamıyorum hem sabah farklı konuştun gece farklı. Yalan söylüyorsun ben öyle bir şey demedim kanıtın var mı benim sana güvenim yok kredi olayından sonra falan diye üstüme geldi. Bende aramız tekrar bozulmasın yeni düzeldi diye konuyu kapatalım demiştim.. ne aptallık ya 😔

İlk sevgilin evlenmiş boşanmış birisi olacak, defalarca ilişkiye gireceksin, ailen öğreninde başkasıyla ilişkiye girdiğini söyleyeceksin, başka kadınlarla iğrenç mesajlarını ve resimlerini göreceksin, onu kaybetmemek için aklından-kalbinden ve bedeninden herşeyini ona vereceksin,,,dahasını yazmaya midem kaldırmadı, intihar etmen bu dünya için büyük bir iyilik olacak.
Siz intihar etmeyi düşünen birine böyle bir laf edemezsiniz haddinizi bilin! Terbiyesizsiniz!

kendinizi suçlamayin sizin cinsel hayatınız da kimseyi ilgilendirmez, dik durun. Zamanla ayrılık acısı geçer. O adam kötü biri zaten onunla olmamamız gerekirdi. Geleceğinizdeki ilişkilerde kendinize güvenin partnerinize güvenin, güvenmediğiniz kişilerle de olmayın. Sevmişsiniz sevişmişsiniz sizinle olacak olan erkek de birileriyle şevişmiş olacak zaten. Cinsiyetçi bi kişiyle de evlenmezsiniz olur biter
Cinsiyetçi vs gibi değildi ki. Yani benim için bunlar önemli değil geçmişi önemli değil. Eski eş.imde b.kire değildi diye diye manipüle oldum. Benim yapacağım bir şey değildi bu😢 sonrası da geldi zaten. Ama takılmak gibi değildi ilişkimiz ciddiyete doğru gidiyordu. Ama aileme ben söyleyince verdiği tepki başkasıyla olduğunu söyle vs demesi durumu toparlar gibi o şekilde gğzel güzel mesaj atması o kadınların yanına gitmesi. Yaşadığım şeyleri düşünsenize 😢

Ya o kadar üst üste geldi ki. O kadar temiz kalpli iyi diye düşündüğüm kendimi suçladığım bir insanın ailem duyunca verdiği tepki sonrada toparlamaya çalışır gibi vazgeçmiycez seviyoruz birbirimizi halledicez kavga etmiycez vsnvs güel güzel şeyler söyleyip o kadınların yanına gitmesi. Ben bunları yediremiyorum ya valla yediremiyorum. Ben mi bu hale getirdim yoksa böyle bi insanmıydı bu.
O kadını ailem iyice gittiğini öğrenince silmişti instagramdan. Yenilerde tekrar eklemiş. Kadının olanlardan haberi bile yok kimbilir kadın beni niye sildin dediğnde neler demiştir.

Kadına resimleri ya da arkadaşına attığı mesajları atsam mı? Görsün çok iyi bi insan vs dediği adamı. Belki de bir şey yaşamadı kadına iftira atıyor arkadaşlarına hava atmak için öyle söyledi bilemem yani. Kadın cidden öyle bi kadın gibi gözüküyor faked.en erkekmişim gibi yaptım 2 gün konuştuk ses kaydı atıyor çok yazmayı sevmezmiş nefes alışı konuşması falan tahrik etmeye yönelik resmen.
Hiçbir şey yapmayın. Sadece uzaklaşın.

Cinsiyetçi vs gibi değildi ki. Yani benim için bunlar önemli değil geçmişi önemli değil. Eski eş.imde b.kire değildi diye diye manipüle oldum. Benim yapacağım bir şey değildi bu😢 sonrası da geldi zaten. Ama takılmak gibi değildi ilişkimiz ciddiyete doğru gidiyordu. Ama aileme ben söyleyince verdiği tepki başkasıyla olduğunu söyle vs demesi durumu toparlar gibi o şekilde gğzel güzel mesaj atması o kadınların yanına gitmesi. Yaşadığım şeyleri düşünsenize 😢
Peki size şunu anlatayım genç yaşımda aileden dolayı bekaret konusunda takıntılı büyüdüm. Sonra da birine aşık olup onunla birlikte oldum ve bu kişi de bekareti önemseyen tipte bir erkekti. Daha sonra bu ilişki bitti. Ben de çaresizmişim sanki kusurluymuşum gibi hissetmiştim. Kendi bireysel hayatıma odaklandım yalnız kalmaya kendimi alıştırmaya çalıştık tek başıma mutlu ve bağımsız bir kadın olmam gerektiğini biliyodum. Sonra da eşimle tanıştım sevgili olduk. Ona bu saçma detayı açıklama ihtiyacı hissettim. O da bana dedi ki kaç yaşına gelmişiz elbette birileriyle olmuşuzdur diye tepki verdi. Aklını kadın bekaretiyle bozmuş ama bakir olmayan bir erkekle olmayıverin siz de

Görüşmüyoruz zaten sadece çok kinliyim ona karşı en son olanlara karşı. Kadını benim ailem öğrenince silmişti. Şimdi yeniden eklemiş fake hesabından kadından gördüm. Ne güzel gider duru artık hadi diyorum arkadaş. Kadın bilmiyor arkasından neler dendiğini. Ne muhabbetler döndüğünü. Mesajları atsam fotoğrafları göndersem. Napar acaba ..

Çok sinirlerim bozuk. 1 buçuk aydır konuşmuyoruz zaten bitti üzerine o şekilde konuştum.. başkasıymış gibi onu da anladı.
Neyse işte kendim ettim kendim buldum. Kimsede inanmaz şu olanlara.
Delirdin mi adamında peşini bırak kadının da.adam senden iyi kurtulduğu için seviniyordur şimdi.cunku hem seni kandırdı duygularınla oynadi bide başından defetti..Allah sana dayanma gücü versin kendine uğraş bul

Kadın cinsellik yaşayayım da erkeğin gözü dışarı kaymasın falan gibi saçma düşüncelerle hareket ederse daha sonra aldatılmasa bile terkedildiğinde yine kendini kullanılmış hissedebilir. Hiçbir erkek kolay kolay sırf birliktelik yaşadığı için aşık olmaz ya önceden aşıktır ya değildir

Delirdin mi adamında peşini bırak kadının da.adam senden iyi kurtulduğu için seviniyordur şimdi.cunku hem seni kandırdı duygularınla oynadi bide başından defetti..Allah sana dayanma gücü versin kendine uğraş bul
Başından defetmedi yani yarı yolda sen bıraktın diye hatta bana söylendi ailesiyle de konuşup her sakladığı şeyi olayları da anlatınca sinirden her yerden sildi beni. Kadına da hemen hemen 1 aydır yazmıyordum. Hiçbir zaman da fakedekinin benim olduğumu bilmiyordu çok konuşmadık zaten beni tanımadığı halde gel rakı içelim vs diye evine çağırıyordu. Hesabında da full erkek var 3 5 kadın dışında.
Bu sabah farkettim yeniden takipleştiklerini belki de hafta sonu o kadının yanında aldı soluğu. f..boddy muahbbeti de olabilir bilmiyorum.
Hayayına böyle devam ediyor işte biz bu kadın yüzünden ayrıldık sevdiği vs yok. Arkasından yattık kalktık muhabbeti yapıyor arkadaşlarına.
Ve hala takipleşip görüşüyor arkadaş ayağına. Adamın umru değil ya verdiğim emeklere üzülürüm diyordu. O kadar şey yapmıştı benim için ya da ben çok abartıyorum bilmiyorum ben tanıyamamışım ya da görmek istememişim.

Yanlış bir şey yapmayayıö bir daha diye sormak istedim size çok sinirlendim çünkü benim hayatım tepetaklak oldu o ise eski hayatına geri döndü. 🥺

Peki size şunu anlatayım genç yaşımda aileden dolayı bekaret konusunda takıntılı büyüdüm. Sonra da birine aşık olup onunla birlikte oldum ve bu kişi de bekareti önemseyen tipte bir erkekti. Daha sonra bu ilişki bitti. Ben de çaresizmişim sanki kusurluymuşum gibi hissetmiştim. Kendi bireysel hayatıma odaklandım yalnız kalmaya kendimi alıştırmaya çalıştık tek başıma mutlu ve bağımsız bir kadın olmam gerektiğini biliyodum. Sonra da eşimle tanıştım sevgili olduk. Ona bu saçma detayı açıklama ihtiyacı hissettim. O da bana dedi ki kaç yaşına gelmişiz elbette birileriyle olmuşuzdur diye tepki verdi. Aklını kadın bekaretiyle bozmuş ama bakir olmayan bir erkekle olmayıverin siz de
Ne güzel çok sevindim sizin adınıza mutluluklar dilerim düzgün biri girmiş hayatınıza🙏 ama herkes öyle değil ki kimin daha sonra nasıl tepki vereceği belli değil. Evlenip boşanmış bir insandı. 5sene çıkmşlar 3 düğü.n yapmış kızın annesinin isteği üzerine. Çok sevmş. Kız b.akire değilmiş sorunda etmemiş bunu takmadığını söyleyen geçmişi beni ilgilendirmez diyen bir insandı. Boşanma nedeni için kızın ailesi işini bırak bu şehre yanımıza gelin kredi çekin ev alın ben sana iş bulurum vs demiş. O yüzdende anlaşmazlık çıkmış boşanmışlar çok kötü bi şekilde. Öyle anlatmıştı ama olay daha farklı kızın mesajlarını gördüm madde madde yazmış. Saygısızdın cnsellik istediğin zamanlarda ilgi gösteriyordun. Annenle dedikodumu yapıyprdun. Kahvaltı masasında bile telefonunla ilgileniyordun vs vs yazmış.
Boşanma davaları açılmış 3 yıl sürmüş. Hangi ara bilmiyorum ama ablasından duydum. Babasıyla kavga edince hırs mı yaptı ne belkide demiştir o kadar masraf yaptırdın kız 3 ayda gitti diye kozdıysa. mahkeme de dosyaya zaten b.akire değildi diye yazdırmış bu kız için 😒
Tazminat davası açmış kazanmış kız. Nedenini sorduğumda da bana iftira attılar demişti. Büyük ihtimal bu olay yüzünden kazandı davayı kız.

X