Geçen hafta tanımadığı bi arkadaşımdan yazdım hani flört eder gibi ekledim falan. Baktım kız takip ediyor mu diye hiç yoktu. Sinirim öyle bozuldu ki benimleyken aramız bozulınca hemen kız ekleyen adam ayrıldık bir ayı geçmiş hiç kız eklememiş bana mıydı garezi diye düşündüm.
Baktım baya yürür gibi oldu arkadaşıma. Görüntülü konuştular çok az. Neyse konu açtırdım ilişkin nasıl bitti ciddi oldu mu vs diye demez mi benden ayrıldı onu aldattığımı düşündü arkadaşlarımın yanına gitmiştim. Sonrada uğraşmadım o ayrılınca zaten çok kıskançtı falan dedi. Arkadaşımda bende aldatıldım vs diyince noldu naptında aldatıldın dedi şaka gibi
Sinirlendim baya o günün akşamı konuları açtım içkiyi bırakıcam dertliyim derleşelim bugün falan dedim. Bir şey diycem ama boşver dedi bende söyle dedim. Demesin mi O... Tövbesi ya... Görene kadardır diye güldü. O kadar sinirlendim ki sen yalan söylemişsindir erkek milleti böyle zaten it herif herkesi kendin gibi görme asalak gibi yaşa falan dedim o lafı üzerine alınıp.
Sonra benim nunaramı tekrar kaydetmiş whatsapp profili gözükür oldu. Konuşmadan sonra arkadaşımdan engellemiştim. Sonradan baktım birden takip ettiği insan sayısı baya çoğaldı büyük ihtimal bana inat kız takip etti benim olduğumu anladı. Biliorum çok saçma bir şey yaptım aslında öyle konuşmayacaktım sadece profiline bakıcaktım arkadaşım yazınca bir de o... Dediği o lafı duyunca kötü oldum
beni biliyor ben kaç defa dedim senden sonra biriyle olamam tiksinirim ben yaşayamam bunları unutamam diye
konuşmuyoruz artık zaten