. Yok sala.klıktı. aptallıktı. Hep o düşünce ile hareket ettim ama öyle mnipüleye uğradım ki bunu bu şekilde anlatamııorum aileme bu şekilde anlatamıyorım ya anlamıyorlar. Her yerden vuruyorlar şuan bile bu konulardan dolayı kavga ettik annmle. Nasıl koruyamadın nasıl güvendin vs diye..
İnsanları tanıyamıyorsun elbet sizde oturmuşsunuzdur farkında olmadan ben telefonlarına bakmasaydım böyle bir insan olduğu hayatta aklıma gelmezdi. Kimse hakkında kötü bir şey demedi. da.yısının eşi bile ne kadar hoşgörülü düzgün eğitimli biri benim için uyumlu beğendim ama diğer eşin gibi çıkmasın dkkat et gibilerinden konuşmuş. Annesnin arkadşı ile tanıştım o da sni üzmesn dikkst et vs demiş. O kadar düzgün tanınıyor ki benm gibi bir insan onu üzeck diye korkuyordu mi.llet.
Kimin ne olduğu dışardan belli olmuyor özeline grdikçe görüştükçe tartıştıkça yalanları ortaya çıktıkça anlaşılıyor.
Kimsemin alnında yazmıyor. Telefo.nunda başka bi foto da görmüştüm kızın bri buna not yazmış" çok iyi bir insansın sni çok sevi.yorum ama sninle olmaz ailem istemez " vs diye büyük ihtimal boşnmış olduğu için demiştir.
Yani insanlsrı tanıyamıyorsun ben gördm evet ama mnipüleye de uğradım pısrık davrandım şu olaydan dolayı svdiğimden de bu böyle oldu.
Çok irdeledim nasl bir insan olduğunu arkadşlarına o kadnla ilgili attığı mesajlardan ya da eski eşinin yazdığı msajlardan anladım. Kimse kendini belli etmiyor o mesjları görmesem onun iyi bir insn olduğunu sadık olduğunu ne bileyim o kadının arkadaş sıfatında olduğunu sanardım.
Şimdi enkz olarak kaldım. Aileme söyledim herşeyi biliyorlar işim yok. Yüzüme vurup duruyorlar. Pskolojim berbat artık dayanamıyorım kendimi işe veremiyrum ailem hklıykn parlıyorum anneme. Kşke ailesini o gn sen içkilyken aramasaydık hklıyken hksız konuma düştük belki inanmadılar vs diyrum. Utanıyorum da söylediğim için. Ben kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi