Öyle mi dersin çünkü kendimi de çekilmez olarak görüyorum ben böyle harıl harıl yazdım ama benimde hatalarım vardı. Üstüne çok düşmek kıskanmak gibi. Bazı durumlarda alakasız yerlerde kıskanmak gibi. Tabi kalkıp başkaları gibi ne bakıyorsun sevgilime diyip saldırmak anlamında değil. Zaten dış görünüş olarak yakışıklı falan değildi kimse yanıma yakıştırmıyordu ben sevdiğim için hiç öyle gelmiyordu
güzel günlerimizde oldu hep böyle değildik sevgisini hissettim. Ama benimle yeni yeni konuşmaya başladığı zamanlar ciddi düşünüyorum dediği zamanşar arkadaşlarına da şununla takıldım diye mesaj atması. Dahası o kadınla daha önceleri de içmeye gitmişler 4 5 senedir görüşüyorlardır belkide yani ne arkadaş gibiler ne de sevgili böyle değişik bi ilişki varmış gibi hissettim. Arkadaşlarına da foto mesaj vs attığı için. İsterdim ki ben bu kadınla böyle böyle bir şey yaşadım inkar etsem de işgillendi arkadaşımda diyemem en iyisi görüşmemek diye düşünüp silmedi en son o kadınla o kadının kız kardeşiyle birlikte kaldığını içtiğini öğrenip babama vs söyledikten sonra sildi. Demek ki benim rahatsız olmam kafamda kurmam falan önemli değilmiş. Bak silebiliyormuş ınstagramdan....
Belkide ben kurtuldum diyordur sorgulayacak insan yok sıkacak boğacak. Zaten çok seviyor olsaydı napar eder bu kız bunu öğrenir yapmayayım diye içine sinmezdi oturup sadece içseler bile yine aklımda şüphe kalırdı herkesin kalırdı