Bu hisler canımı çok yakıyor yardım edin lütfen 😢

Çok düşürmüşsün kendini. Sen önce kendine değer ver ondan sonra karşındakiler değer verir zaten. Ama kendini okadar alçaltmışsınki adam seni iplememeye başlamış. Ailesiyle bukadar yüz göz olmaya gerek var mıydı cidden? B*k bulaşsa söylüyosunuz ne gerek var.
İplememiş gibi de değildi. Ama kaybetme korkum olduğunu çok fazla hissettirdim maalesef 😔

Ne kadar bağımlı bir kişiliğiniz var. Adam terk edecek diye yapmadiginiz kalmamış. Nerden tutsanız elinizde kalır. Böyle Bi adamın nesinden medet umdun da nesine uzuluyorsun. Bence siz iyi bir psikologla görüşün kafanız normal düşünmüyo
Zaten farklı şehirlerdeyiz ortak arkadaşlarımız var benim şehrimdeler. Ama onlarda çok iyi sayılmazlar. Neyse şehir değiştiremem bir işim yok kendi ayaklarım üzerinde duramayan bir insanım 😔 bir dönem onunla çok iş aramıştık çok yardımcı olmaya çalışmıştı. İyi yönleri de kötü yönleri de vardı. Evlenmeyi çok istiyordum onunla ama zorla değil😢 bunu birlikte düşünüyorduk. Ama son olan olaylarda tepkisinin bu olacağını hiç düşünmemiştim. Toparlamaya güzel şeyler demeye çalışsa bile dediği şeyleri unutamam unutamadım da. O kadar hayal kırıklığına uğradım ki ilkkez bunu yaşadığım bir insanla bu şekilde ayrılacağım aklıma gelmezdi. O kadar pişmanım ki 😢
Aciz olma bu kadar silkelen kardeşim hayat senin hayatın bulursun bir iş de biraz sabret ya ondan sana ne hayır gelecek kapıdaki itle bile iyi günün olur seni sevmemiş kardeşim acı ama gerçek bu güçlü ol biraz

camdaki kız hayri bu, uçanı kaçanı kovalayan elindekini de kenarda tutan.
Sizi daha fazla parmağında oynatmasına izin vermeyin. Güvenmediğiniz birinin üzerine daha fazla düşmeyin. Boşluğunuza gelmiş, aşk değil bu. Başka uğraşlar edinmeye çalışın. Bu kadar detayın beyninizi kemirmesine izin verirseniz daha nicelerini yaşama ihtimaliniz yüksek yani başka mutsuzluklar ekler bu kişi sizin hayatınıza.
Maddi anlamda bi kefil olma imza atma gibi şeyler yapmadınız di mi?

camdaki kız hayri bu, uçanı kaçanı kovalayan elindekini de kenarda tutan.
Sizi daha fazla parmağında oynatmasına izin vermeyin. Güvenmediğiniz birinin üzerine daha fazla düşmeyin. Boşluğunuza gelmiş, aşk değil bu. Başka uğraşlar edinmeye çalışın. Bu kadar detayın beyninizi kemirmesine izin verirseniz daha nicelerini yaşama ihtimaliniz yüksek yani başka mutsuzluklar ekler bu kişi sizin hayatınıza.
Maddi anlamda bi kefil olma imza atma gibi şeyler yapmadınız di mi?
Zaten bitti gitti ben ayrıldım konuyu açarken de yazmıştım 1 buçuk ay oldu atamadım ama hala kafamdan.😢 O da öyle derdi git iş bul hobi edin sal benii diye 😔 bu kadar kırılmış güvensizken bir daha ilişkim olacak mı sanmıyorum zaten kimse benim güvensizliğimi çekmez 😔 ilişkimizin 3.ayında ben başka bi bankaya yetim aylığımı geçirmiştim o demişti bana promosyn veriyorlar diye. Neyse somradan kredi kartı da göndermişler limiti baya yüksekti dğşürücem falan demiştim ona düşürme beni bekle falan demişti neyse. Sonradan işte şu kadar kredi çekelim çok para harcadık bu ara bir de borçlarım var biliyorsun birazını öderim ordan biraz rahat ederiz daha çok gezeriz ben ödücem sana vs demişti. Ödeme planına baktığında da 3 yıllık taksit olunca bana şimdi rahatlamışsındır bu çocuk beni bırakmaz diye düşünmüşsğndür falan demişti. 3 yıl krediyi ödeyecek ya hani. Neyse aramızın çok kötü olduğu bi zamandı mart ayı gibi. Annem bir anda kredi çekelim kenara koyarız bi ihtiyacın olur vs dedi. Bende tutuştum haberleri yoktu çünkü krediden. Neyse bunu aradım anlattım durumu öf falan dedi şuan ödemesi ne kadar tamamen kapatırsak dedi söyledim kapattı yarım saat sonra bana hepsini atmıştı. Bende sordum durumun iyi değildi keşke borç almasaydın seni de zora soktum demiştim. Bana " ben seni hayatıma alarak kendimi zora soktum zaten " demişti😢

Bence siz psikiyatriden randevu alın. Sizin için daha iyi olur. Birde küçükte olsa bir iş bulun. Satış elamanı marketler vs olabilir.
Psikoloğa gidiyorum zaten 1 buçuk aydırç ama yediremiyorum kendime aslında düşününce ne kadar aptal yerine konulmuşum. Biliyordum ama kanmayı tercih ettim. Kafanda kurma gayette iyi senin için neler yapıyor diyerek. Diyorum yaa benimde hatalarım vardı üzerine gitmek gibi laf sokmak gibi.. ilişki yaşayamıyorum bir çok kız ilk yaptığı şeyde terkederdi ama ben yapamadım üstüne manipüle edildim😔 soğuttum onu

Herşeyi geçtim diyelim,adam sürekli sinir krizi geçiriyor bunu da mı görmüyorsun? evlensen belki şiddet uygulayacaktı
Yaşın küçük değil atlatırsın ilk kez birlikte olduysan oldun şimdi hayatına bakma zamanı sana değer veren erkeklerle birlikte ol
Boşanmış adamı tekrar evlilğe sürüklemek zordur zaten bi kere tecrübe etmiş artık rahatça takılmak istiyor
Hesap sorulması zor gelmiş
Kafanı toparladıktan sonra yeni düzgün insanlarla tanışırsın umarım

Artık olan olmuş umarım tedavi ise yarar çünkü normal gelmedi yaşananlar . Bundan ders alıp birdaha asla kendinizi böyle küçük düşürmeyin.
Aileler nasıl öğrenir ve bu konu nasıl konuşulur? Babasıyla asla konuşmamalıydınız. Annenize de belki arkadaş gibi filansiniz ama bu şekilde yansıtmamalıydınız. 30 yaşında kadınının artık bakire değilim diye bunları yapması anormal. Siz kendinizi ezerseniz başkaları gelir pestil eder. Sonraki ilişkinizde bunun konusunu etmeyin ezilmeyin. En yakın zamanda hiç iş seçmeden iş bulmanızı ve sadece psikolog değil psikiyatri ile devam etmenizi öneririm

Canım benim bu işlerde bazı şeyler çok net.

Bir kere kriterlerini belirle. Elle tutulacak hiçbir şeyi olmayan bir adamı kabul edersen, ki erkek bunun farkında oluyor,bu beni nasıl kabul etti, demekki bu kadarına layık diyor, aa kıymetini bileyim demiyor,aksine totosu kalkıyor. Bu 1.

İkincisi, sana değer veren bir erkek seni kaybetmekten korkar. Bırak başka kız eklemeyi bir şeyi yanlış anlarsın diye korkar. Baktın sen varken birilerini mi ekliyor? At tekmeyi gitsin. Yazdığı kızlara yazmak seni düşürür. Bu yanlışı bırakmalısın.

Erkeklere yalvarılmaz. Hadi bir yanlış yaptın diyelim, özür dilersin. Uzatırsa bile nazlandırmaman gerekir. Kaldı ki haklıyken bile yalvarmışsın. Yapma.

Evlenmeden önce de, ben cinsellik yaşanmamasi gerektiğini düşünüyorum. Seni çok istiyorsa bir güzel bekleyecek. Yatıp sonra mıy mıy edemez böylelikle. İnsana kocası bile cinsellikten sonra sarılmasa zoruna gidiyor. Aranda bir bağ olmayan adama karşı kendini bu duruma düşürmemiş olursun. Biz de kadınız biz nasıl değerliysek sen de değerlisin. Kendini harcama ve kimseye harcatma.

Karşı tarafı kontrol de ediyorsan bunu gizli yap. Ayrılman gerekiyorsa ayrıl. Sürekli kimseyi sıkma. Merak edilmesi gereken taraf ol. Bırak peşinden koşulsun. Bu adamdan bir halt zaten olmaz. Bundan sonrası için diyorum. Tedavini güzelce ol ve silkelenip kendine gel. Güçlü ol. Aşk acısına da takılı kalma. Her şeyini sil düşünmemeye çalış. Kurslara git. Kendini geliştir. Kendine yatırım yap.

Ha bir de bir daha kimseye kredi filan çekme. Normal para da verme. Bu tarz bir erkek kitlesi türedi. Belki dolandırıcı ne biliyorsun? Belki kazıklayacak? Çok gezip tozmak istiyorsa çalışsın biriktirsin öyle gezsin. Kimseye seninle olması için üstüne para verme

Kendimi çekilmez biri gibi görüyorum ilişki de her gelen kaçıyormuş gibi hissediyorum. Öncesinde cool gibi gözüküp aşık olduktan sonra gözğme perde inmesinden hemen bağlanmaktan bıktım. Dönüm noktasıydı bu ilişki benim için. Çok terkedildim çok aldatıldım. Çok yara aldım. Bu ilişkim hem en güzel hemde en kötü ilişkimdi. Huzur veremedim. Kaybetme korkumu çok gösterdim. Benim için çok özel bir şeyi yaşadım.. geçmişi açıp açıp kavga çıkardım yediremedim ama ayrılmakta yemedi. Haklı da haksızda olsam özür dilerdim. Sen üstüme gelmeyince ne kadar iyiyim kavga etmiyoruz falan derdi. Hem beni değersizleştirirdi hem de sen çok değerlisin önce kendini düşün yemene içmene dikkat et derdi. İnsan sevgilisine yük olmaz destek olur demişti. Bi kere de ben seni hayatıma alarak kendimi zora soktumda demişti bi olay üzerine. Böyle kırıcı şeylerde duymuştum. 😔
Zor şeyler yaşamışsın. Psikolog gitmeni tavsiye ederim ( butcem yok diyorsan devlet hastanesinde çok güzel psikologlar var). Yaşadıklarını kendi başına atlatman zor çünkü.

Merhaba, ilk defa buraya yazıyorum.. 30 yaşındayım üni mezunuyum. Ama iş bulamadım. Şuan iş arıyorum. Psikolojim berbat bir halde bunun düzelmesi için tek bir şey var o da unutmak ama o kadar güçlü değilim unutamıyorum ve ölesiye acı çekiyorum biraz uzun olacak ama lütfen okuyun.😢 1 buçuk ay önce sevgilimden ayrıldım. 9 ay çıkmıştık. Ama o kadar zor oldu ki. İlk defa hayatımda birinden ayrıldım. Öncesinde hep terk edilirdim. Ortak ark. Dğününde tanışmıştık. Konuştuk peşimden koştu sevgili olduk. Ayrı şehirlerdeydik. Kendisi boşanmış biriydi. Daha 2 haftadır çıkıyorken benim kıskançlığım yüzünden kavga etmiştik. Sonradan hatalıydım diye 2 3 gün sonra bayramı bahane edip yazdım arayı düzeltmekti niyetim. O ara tabi bir kaç kız ekledi. Hatta bir tanesi benim şehrimden bi kızdı. Ve düzgün bi ayakkabı değildi kız o tür kızlardan. Bende kızı buldum yazdım "tanımıyorum gnde kaç kişiyle konuşuyorum" vs demişti. Sonradan ona sorduğumda daha önce konuştuk arkadaşça aramızda bir şey yok görğnce de ekledim vs dedi Yani bana yalan söyledi ve ben bir anda ona öyle bağlanmışım ki gidecek diye Kavga ettik sonra düzelttim arayı. Sanki bendeymiş suç gibi.
O kadar beni ikna etmek için uğraşmıştı ki çok hayal kırıklığına uğramıştım. Ama sonradan kıskanç birisin bunu da kaçırma elinden saçma sapan kuruntularınla diye diye kendi kendimi manipüle ettim.
Telefonunu çok karıştırmaya başlamıştım bu olaydan sonra gizlice. Bu olaydan 1 ay sonra yine karıştırınca telegramda bi kıza msj attığını gördğm. Aynı kızla ınsta da takipleşiyorlardı. Sordum sonradan bu kızı telegramını açtı öyle birini tanımıyorum dedi. Mesajı silmiş. Bende Instagramında şu kız diye göstericektim kızı ama kız bunu engellemiş o yüzden çıkmadı ınstasında. Bana yine yalan söyledi yani. Dahası "senin hayal dünyan çok geniş" dedi aklımla oynadı.
AYRILAMADIM ÇÜNKÜ ilk kez cinselliğimi onunla yaşamıştım defalarca birlikte olduk😢 kaybetmek istemedim. Çok korktum. Sürekli kavga ederdik. İyi günlerimiz de olmuştu. Sonradan yine telefonunu karıştırdım bu sefer benimle sevgili olmak istediği günlerde bi arkadaşına fotoğraf göndermiş. Sahilde 2 kadınla beraber fotoğraf çekilmiş kadınlardan biri buna arkadan sarılıp yanağından öperken poz vermiş. Ama normal bi fotoğraf değil. Sorduğumda da kavga ettik. arkadaşım onlar bi arkadaşım sayesinde tanıştık 8 senedir tanıyorum dedi içki içtik dedi öyle poz verdik bir şey yok aramızda haddini aşan fotoğraflardı vs dedi baya bağırdı bana. Ben yine alttan aldım.. Ama sürekli bu kadınlardan rahatsız olduğumu belirttim. Her o şehre o kadınlarla ortak arkadaşı olan erkek arkadaşıyla görüşmeye gittiğinde aklıma "acaba yanlarına gider mi görüşürler mi" diye kendimi yedim bitirdim. O da bunun farkındaydı. Bu yüzden kavga ettik hep. O bana bağırdı sinir krizi geçirdi ben de sonradan ağlayıp alttan aldım gitmesin diye. Her kavga ettiğimizde ağladım haklı da olsam haksızda olsam ağlayıp yalvardım😢
Saçma kıskançlıklarım olmuştu. Bu yüzden kendimi hep suçladım aslında. Ama bu kadın konusunda haklıydım. Arkadaşına takıldım milflerle(olgun kadın) muhabbeti yapmış. Bir iki kişiye daha atmış foto. İşte geçen hafta bununla takıldım diye. Hatta bi arkadaşına bu kadının adını verip yanımda şu var pansiyon ayarla bile demiş. Herşeyi inkar etmişti. Başka bi arkadaşına o kadının adını verip performansı çok iyiydi özledim onu top 10 listesinde ilk 3 e girer vs diye iğrenç bi muhabbet bile yapmış yıllar önce.

Ailemle tanıştırmıştım. Onun ailesi ile tanıştım. Çok sevmişlerdi beni gelin gözüyle bakıyorlardı. Hatta depremde onun şehrindeydim. Ölümden döndük. Depremden sonra aramız çok kötü oldu. Konuşmadığımız günler olmuştu. Saçma sebepten kıskandım daha da itti bu onu.

Bir gün benim yüzümden ailem birlikte olduğumuzu öğrendi. Annem onu aradı anneme "biz öyle bir şey yaşamadık ben onu seviyorum evlenmeyi düşünüyorum" vs dedi inkar etti. Beni arayıp bağırdı çağırdı neden söyledin inkar et dedi sonra "benimle olduğunu değil başkasıyla olduğunu söyle sen yandın beni de yakma onların yüzüne bakamam"dedi😢
Ben böyle bir şeyi söyleyemem dedim baya kavga ettik. O gün annemi aramış kızınız ya size yalan söylüyor ya da bana biz bir şey yaşamadık kimnle yaşadı bilmiyorum gibi şeyler söylemiş. O olaydan dolayı "seninle evlenicem ama seni sevmicem sen şeytansın jeton şimdi düştü" gibi şeylerde söylemişti bana. Daha sonra "birbirimizden vazgeçmicez tartışmıycaz gerekeni yapıcaz sen beni ben seni seviyorum telli duvaklı çıkartıcam" vs güzel şeyler söylemişti.
Bu olaydan 1 hafta önce yanıma gelmişti. 1 aydır görüşmemiştik aramız çok kötüydü. Arayı düzeltmeden hemen birlikte olduk o anlamda özlemş yani beni. O an anlayamamıştım bunu sonradan idrak ettim😢 neyse sonra konuşurken haftaya şu şehre gidebilirim müdürümle görüşücem ama sen şimdi o kadınlarla görüşürüm diye düşünüp gelirsin hemen vs dedi bende hayır gelmem görüş istersen diyip yüzümü asmıştım. Aklıma da bi şüphe düştü direkt erkek fake hesabımdan kadına yazdım yürür gibi yapıp görüşelim dedim. O da o gün arkadaşım gelecek ekemem depremden çıktı çok değerli benim için diyip adını verdi.
Düşünün ya ailem birlikte olduğumuzu öğrenmiş ben kötü duruma düşmüşüm. Evdeki ortamı biliyor az çok. Ben arayı düzelttik beni bırakıp gitmez diye düşünürken ki söylediklerini bile yutmuştum. Adam kafa dağıtmaya kaç defa rahatsız oluyorum dememe rağmen onu bunu bahane ederek onların yanına gitti içti hatta onların evinde kaldı. Sabah yola çıkmış bana diyor ki şu şehirdeyim müdürü bekliyorum diye sabahtan akşama kadar 30 kere arayıp canım cicim diye konuşup yalanlar söyledi. Akşam rahatça görüşeyim diye yani. Gecenin 11inde görüntülü aradım yalanını ortaya çıkartmak için. Sofradan kalkıp 2 dk da aramama döndü arabadan uyuyorum sabah arkadaşın yanına geçicem falan diye yine yalan söyledi hatta kavga bile ettik güvenmeseydin birlikte olmasaydın diye bağırdı bana yine. Bende gece uzun bi mesaj attım ne haltlar yediğini biliyorum vs vs. Sabah görmüş 30 kere aradı beni önce inkar etti uyumaya gittim dedi sonra evet içtik dedi ben uzattım nasıl yaparsın diye bitiriyorsan bitir bitirmiyorsanda uzatma dedi.

Kötü bir şekilde ayrıldım yani. Hiçbir yerden silmedim sadece sosyal medyadan fotomuzu silmiştim. Onda da hepsi duruyordu. 3 4 gün sonra aradım sırf belki özür diler falan diye konu açıldı. Kafanda kuruyorsun bir şey yaşamadım lseliler gibi telefondan bitirdin dedi bende gel madem yüz yüze konuşalım dedim dövdürecekmisin dedi. Sinir krizi geçirdi görüntülü konuşurken. Yani yine ben oldum suçlu kısaca. Hatta annesine ayrıldığımızı söylemiş güya o kadınları da söylemiş ve annesi de kıskançtı zaten iyi olmuş demiş. Bu konuşmadan sonra bir kaç gün daha bekledim belki gelir diye gelmedi. Bende ablasını aradım yaptığı ne varsa ailesinden ne sakladıysa hepsini söyledim. Biliyorum yaptığım yanlıştı. Bana emek verdi bende onun için çok emek verdim. Ama gördüğüm şeyler bir dönem düzelmiş olsa da çok canımı yakmıştı ne ayrılmaya cesaretim olmuştu ne de konuyu kapatalım diyecek kadar rahat olabildim. Çıkmaya başladıktan aylar sonra yine bi mesaj gördüm ilişkimizin çok başındayken birine benim hakkımda " iyi kız hoş kız ama biraz alık " demil. Karşı tarafta daha iyi değil mi diye gülmüş. Bir de abla dediği bi kadın bu. Sorduğumda beni çok kandırıyorlar o yüzden dedi falan demişti.

Yanş herşeyi yuttum ben sonunda da ne kadar kabul etmese de arkadaşım dese de beni aldattı asla kabul etmiyor ama. Ve ben hala kendime gelemedim. Ortalık malı gibi hissediyorum kendimi. Hayattan zevk almıyorum. Babasıyla da konuşmuştum ablasından sonra adam önce namus falan dedi bana hak verdi gitmemiştir dedi ağladı falan oğluyla konuştuktan sonra beni aradı. "Gidebilir bekar erkek hem sen ayrılmışsın bana söylemedin namusumuzu temizleriz sen ara onu kafala arkandayım yoksa kendin bilirsin gğle güle"dedi. Aşağılanmış gibi hissettim kendimi benim kimseye zararım olmamıştı babası öyle diyince faceden falan sildim ailesini.

Olay böyle işte biraz uzun kusura bakmayın 😢😢 psikoloğa da gidiyorum ama bu his beni bitiriyor ağlamaktan dşünmekten o kadar yoruldum ki. Her şeyini çektm gerçek anlamda hijyenik olarak pisliklerini. Çok fazla içtiğnde bana o .. demesini ki ilk defa hayatımda ondan duydum bunu. hatta diyordum vay be beni bırakmadı bna katlandı diye.
O kadar kötüyüm ne yapsam olmuyor kafayı yicem hep mi iyi anılar gelir aklıma hep mi güzeldi aslında ilişkimiz diye. ona o kadar tutulmuşum ki ağlamaktan bıktım artık 😢😢😢
Merhaba, ilk defa buraya yazıyorum.. 30 yaşındayım üni mezunuyum. Ama iş bulamadım. Şuan iş arıyorum. Psikolojim berbat bir halde bunun düzelmesi için tek bir şey var o da unutmak ama o kadar güçlü değilim unutamıyorum ve ölesiye acı çekiyorum biraz uzun olacak ama lütfen okuyun.😢 1 buçuk ay önce sevgilimden ayrıldım. 9 ay çıkmıştık. Ama o kadar zor oldu ki. İlk defa hayatımda birinden ayrıldım. Öncesinde hep terk edilirdim. Ortak ark. Dğününde tanışmıştık. Konuştuk peşimden koştu sevgili olduk. Ayrı şehirlerdeydik. Kendisi boşanmış biriydi. Daha 2 haftadır çıkıyorken benim kıskançlığım yüzünden kavga etmiştik. Sonradan hatalıydım diye 2 3 gün sonra bayramı bahane edip yazdım arayı düzeltmekti niyetim. O ara tabi bir kaç kız ekledi. Hatta bir tanesi benim şehrimden bi kızdı. Ve düzgün bi ayakkabı değildi kız o tür kızlardan. Bende kızı buldum yazdım "tanımıyorum gnde kaç kişiyle konuşuyorum" vs demişti. Sonradan ona sorduğumda daha önce konuştuk arkadaşça aramızda bir şey yok görğnce de ekledim vs dedi Yani bana yalan söyledi ve ben bir anda ona öyle bağlanmışım ki gidecek diye Kavga ettik sonra düzelttim arayı. Sanki bendeymiş suç gibi.
O kadar beni ikna etmek için uğraşmıştı ki çok hayal kırıklığına uğramıştım. Ama sonradan kıskanç birisin bunu da kaçırma elinden saçma sapan kuruntularınla diye diye kendi kendimi manipüle ettim.
Telefonunu çok karıştırmaya başlamıştım bu olaydan sonra gizlice. Bu olaydan 1 ay sonra yine karıştırınca telegramda bi kıza msj attığını gördğm. Aynı kızla ınsta da takipleşiyorlardı. Sordum sonradan bu kızı telegramını açtı öyle birini tanımıyorum dedi. Mesajı silmiş. Bende Instagramında şu kız diye göstericektim kızı ama kız bunu engellemiş o yüzden çıkmadı ınstasında. Bana yine yalan söyledi yani. Dahası "senin hayal dünyan çok geniş" dedi aklımla oynadı.
AYRILAMADIM ÇÜNKÜ ilk kez cinselliğimi onunla yaşamıştım defalarca birlikte olduk😢 kaybetmek istemedim. Çok korktum. Sürekli kavga ederdik. İyi günlerimiz de olmuştu. Sonradan yine telefonunu karıştırdım bu sefer benimle sevgili olmak istediği günlerde bi arkadaşına fotoğraf göndermiş. Sahilde 2 kadınla beraber fotoğraf çekilmiş kadınlardan biri buna arkadan sarılıp yanağından öperken poz vermiş. Ama normal bi fotoğraf değil. Sorduğumda da kavga ettik. arkadaşım onlar bi arkadaşım sayesinde tanıştık 8 senedir tanıyorum dedi içki içtik dedi öyle poz verdik bir şey yok aramızda haddini aşan fotoğraflardı vs dedi baya bağırdı bana. Ben yine alttan aldım.. Ama sürekli bu kadınlardan rahatsız olduğumu belirttim. Her o şehre o kadınlarla ortak arkadaşı olan erkek arkadaşıyla görüşmeye gittiğinde aklıma "acaba yanlarına gider mi görüşürler mi" diye kendimi yedim bitirdim. O da bunun farkındaydı. Bu yüzden kavga ettik hep. O bana bağırdı sinir krizi geçirdi ben de sonradan ağlayıp alttan aldım gitmesin diye. Her kavga ettiğimizde ağladım haklı da olsam haksızda olsam ağlayıp yalvardım😢
Saçma kıskançlıklarım olmuştu. Bu yüzden kendimi hep suçladım aslında. Ama bu kadın konusunda haklıydım. Arkadaşına takıldım milflerle(olgun kadın) muhabbeti yapmış. Bir iki kişiye daha atmış foto. İşte geçen hafta bununla takıldım diye. Hatta bi arkadaşına bu kadının adını verip yanımda şu var pansiyon ayarla bile demiş. Herşeyi inkar etmişti. Başka bi arkadaşına o kadının adını verip performansı çok iyiydi özledim onu top 10 listesinde ilk 3 e girer vs diye iğrenç bi muhabbet bile yapmış yıllar önce.

Ailemle tanıştırmıştım. Onun ailesi ile tanıştım. Çok sevmişlerdi beni gelin gözüyle bakıyorlardı. Hatta depremde onun şehrindeydim. Ölümden döndük. Depremden sonra aramız çok kötü oldu. Konuşmadığımız günler olmuştu. Saçma sebepten kıskandım daha da itti bu onu.

Bir gün benim yüzümden ailem birlikte olduğumuzu öğrendi. Annem onu aradı anneme "biz öyle bir şey yaşamadık ben onu seviyorum evlenmeyi düşünüyorum" vs dedi inkar etti. Beni arayıp bağırdı çağırdı neden söyledin inkar et dedi sonra "benimle olduğunu değil başkasıyla olduğunu söyle sen yandın beni de yakma onların yüzüne bakamam"dedi😢
Ben böyle bir şeyi söyleyemem dedim baya kavga ettik. O gün annemi aramış kızınız ya size yalan söylüyor ya da bana biz bir şey yaşamadık kimnle yaşadı bilmiyorum gibi şeyler söylemiş. O olaydan dolayı "seninle evlenicem ama seni sevmicem sen şeytansın jeton şimdi düştü" gibi şeylerde söylemişti bana. Daha sonra "birbirimizden vazgeçmicez tartışmıycaz gerekeni yapıcaz sen beni ben seni seviyorum telli duvaklı çıkartıcam" vs güzel şeyler söylemişti.
Bu olaydan 1 hafta önce yanıma gelmişti. 1 aydır görüşmemiştik aramız çok kötüydü. Arayı düzeltmeden hemen birlikte olduk o anlamda özlemş yani beni. O an anlayamamıştım bunu sonradan idrak ettim😢 neyse sonra konuşurken haftaya şu şehre gidebilirim müdürümle görüşücem ama sen şimdi o kadınlarla görüşürüm diye düşünüp gelirsin hemen vs dedi bende hayır gelmem görüş istersen diyip yüzümü asmıştım. Aklıma da bi şüphe düştü direkt erkek fake hesabımdan kadına yazdım yürür gibi yapıp görüşelim dedim. O da o gün arkadaşım gelecek ekemem depremden çıktı çok değerli benim için diyip adını verdi.
Düşünün ya ailem birlikte olduğumuzu öğrenmiş ben kötü duruma düşmüşüm. Evdeki ortamı biliyor az çok. Ben arayı düzelttik beni bırakıp gitmez diye düşünürken ki söylediklerini bile yutmuştum. Adam kafa dağıtmaya kaç defa rahatsız oluyorum dememe rağmen onu bunu bahane ederek onların yanına gitti içti hatta onların evinde kaldı. Sabah yola çıkmış bana diyor ki şu şehirdeyim müdürü bekliyorum diye sabahtan akşama kadar 30 kere arayıp canım cicim diye konuşup yalanlar söyledi. Akşam rahatça görüşeyim diye yani. Gecenin 11inde görüntülü aradım yalanını ortaya çıkartmak için. Sofradan kalkıp 2 dk da aramama döndü arabadan uyuyorum sabah arkadaşın yanına geçicem falan diye yine yalan söyledi hatta kavga bile ettik güvenmeseydin birlikte olmasaydın diye bağırdı bana yine. Bende gece uzun bi mesaj attım ne haltlar yediğini biliyorum vs vs. Sabah görmüş 30 kere aradı beni önce inkar etti uyumaya gittim dedi sonra evet içtik dedi ben uzattım nasıl yaparsın diye bitiriyorsan bitir bitirmiyorsanda uzatma dedi.

Kötü bir şekilde ayrıldım yani. Hiçbir yerden silmedim sadece sosyal medyadan fotomuzu silmiştim. Onda da hepsi duruyordu. 3 4 gün sonra aradım sırf belki özür diler falan diye konu açıldı. Kafanda kuruyorsun bir şey yaşamadım lseliler gibi telefondan bitirdin dedi bende gel madem yüz yüze konuşalım dedim dövdürecekmisin dedi. Sinir krizi geçirdi görüntülü konuşurken. Yani yine ben oldum suçlu kısaca. Hatta annesine ayrıldığımızı söylemiş güya o kadınları da söylemiş ve annesi de kıskançtı zaten iyi olmuş demiş. Bu konuşmadan sonra bir kaç gün daha bekledim belki gelir diye gelmedi. Bende ablasını aradım yaptığı ne varsa ailesinden ne sakladıysa hepsini söyledim. Biliyorum yaptığım yanlıştı. Bana emek verdi bende onun için çok emek verdim. Ama gördüğüm şeyler bir dönem düzelmiş olsa da çok canımı yakmıştı ne ayrılmaya cesaretim olmuştu ne de konuyu kapatalım diyecek kadar rahat olabildim. Çıkmaya başladıktan aylar sonra yine bi mesaj gördüm ilişkimizin çok başındayken birine benim hakkımda " iyi kız hoş kız ama biraz alık " demil. Karşı tarafta daha iyi değil mi diye gülmüş. Bir de abla dediği bi kadın bu. Sorduğumda beni çok kandırıyorlar o yüzden dedi falan demişti.

Yanş herşeyi yuttum ben sonunda da ne kadar kabul etmese de arkadaşım dese de beni aldattı asla kabul etmiyor ama. Ve ben hala kendime gelemedim. Ortalık malı gibi hissediyorum kendimi. Hayattan zevk almıyorum. Babasıyla da konuşmuştum ablasından sonra adam önce namus falan dedi bana hak verdi gitmemiştir dedi ağladı falan oğluyla konuştuktan sonra beni aradı. "Gidebilir bekar erkek hem sen ayrılmışsın bana söylemedin namusumuzu temizleriz sen ara onu kafala arkandayım yoksa kendin bilirsin gğle güle"dedi. Aşağılanmış gibi hissettim kendimi benim kimseye zararım olmamıştı babası öyle diyince faceden falan sildim ailesini.

Olay böyle işte biraz uzun kusura bakmayın 😢😢 psikoloğa da gidiyorum ama bu his beni bitiriyor ağlamaktan dşünmekten o kadar yoruldum ki. Her şeyini çektm gerçek anlamda hijyenik olarak pisliklerini. Çok fazla içtiğnde bana o .. demesini ki ilk defa hayatımda ondan duydum bunu. hatta diyordum vay be beni bırakmadı bna katlandı diye.
O kadar kötüyüm ne yapsam olmuyor kafayı yicem hep mi iyi anılar gelir aklıma hep mi güzeldi aslında ilişkimiz diye. ona o kadar tutulmuşum ki ağlamaktan bıktım artık 😢😢😢
çok bağlanmışsınız ama sizi çok iyi anlıyorum. ancak bu aşk değil aşk böyle bir şey değil insan yaşadıkça sanırım anlıyor.

çok bağlanmışsınız ama sizi çok iyi anlıyorum. ancak bu aşk değil aşk böyle bir şey değil insan yaşadıkça sanırım anlıyor.
Aşk ne artık bilmiyorum o hçbir zaman aşığım sana vs demedi seni seviyorum dedi onu da ben sormadan kendiliğinden 3 4 kere duydum... Ben onu görünce bile içim kıpır kıpır olurdu. Kaybetmemek için uğraşırken daha çok kaybettim. Bana buz gibiyim sana karşı soğudum kıskançlıklarından dışarı bile çıkasım yok gelirsin bi kız görürsün yoldan geçen ya da yanımda yanlış anlarsın vs demişti 1 hafta sonra geldi şehrime daha arayı düzeltmeden birlikte oldu benimle.. 1 hafta sonrada o kadınların yanına gitti canım cicim diye diye bana yalan söyleye söyleye 10 saatlik yola. Bana arabada uyuyorum diye yalan söyledi ama o kadınların yanındaydı. Hemde ailem öğrenmişken ben kötğ durumdayken. Hani bi kız görürürüm diye hiçbirşey yapası yoktu. En çok rahatsız olduğum karşı cins onlardı. Değdi mi gittiğine ayrıldım diye ben suçlu oldum.. arkadaşlarım sen yanlış anladın kafanda kurdun diyor. Ama 2 sene önce o kadının adını verip arkadaşına performansı çok iyiydi özledim onu görmemm lazım diyordu. Bunu sorduğumda o o kadın değil başkası dedi yalan bu da. Dün gece hiç uyuyamadım. Ne yapsam olmuyor kendimi suçluyorum onu suçluyorum sonra iyi olduğumuz günler geliyor. Bende kapris yaptım çokta kavga ettik. Böyle böyle onu bu durumlara mı ittim diyorum 😔

Zor şeyler yaşamışsın. Psikolog gitmeni tavsiye ederim ( butcem yok diyorsan devlet hastanesinde çok güzel psikologlar var). Yaşadıklarını kendi başına atlatman zor çünkü.
Psikoloğa gidiyorum 1 buçuk aydır. Ama saçma şeyler yapmaktanda kendimi alamıyorum. Pişman olmasını çok istedim ama pişmanlığını göstereceğine yalan söylüyor ya da gittim muhabbet ettik depremden konuluk içtikk uyudum çıktım arkadaşımın yanına geldim kafa dağıtıyorum dedi akşam onların yanında rakı sofrasında dağıtamadın mı demiştim artık sinirden.. hala kabul etmeyip arkadaşımdı yanlış anladı dahada uğraşmadım diyordur kendi çevresine ya da yeni tanıştıklarına eminim..aldatma kavramı nasıl bir şey onun için anlamadım. Kendimi sorguluyorum huzur veremedim bunu söylerdi. Yük olmuşum ona. İlişkinn 1 ayında bi diyalog geçti aramızda bana benim dışımda iyi niyetli derlerse yanlış anla saf falan anlamında diyorlardır da demişti. Ayrıldıktan sonra bunlar geldi hep aklıma işine gelince saf işine gelmeyince kurnaz gözü açık. 10 kere düşün 1 kere konuş demeleri. Güzel şeylerde söylerdi. Hangisinde samimiydi bilmiyorum şuan.. allak bullağım. Biraz farklı olsaydım şuan hala birlikteydik çok üzerine düşmesem sevdiğimi belli etmeseydim çok sorgulamasaydım. Diye düşünüyorum ama nafile 😔

Ha bir de bir daha kimseye kredi filan çekme. Normal para da verme. Bu tarz bir erkek kitlesi türedi. Belki dolandırıcı ne biliyorsun? Belki kazıklayacak? Çok gezip tozmak istiyorsa çalışsın biriktirsin öyle gezsin. Kimseye seninle olması için üstüne para verme
Ben benimle olması için para vermedim ki. Onun eskiden kalan borçları varmış iişkimizde 1 ayı geçince söyledi bana. O zamana kadarda sürekli gezdirmişti beni hani ne bileyim o gğn kredi çekelim ben ödücem merak etme diyince şaşırdım. Borçlarımın bi kısmını öderim rahatça gezeriz rahatlarız biraz falan dedi bir de 3 yıllık ödeme planını yapınca rahatlamışsındır bu çocuk beni bırakmaz diye düşünmüşsündür vs dedi aklıma bu gelde ben sana teklif ederim mecbur kal diye. Sen söyledin çekelim diye demiştim. Her ay ödedi de. Zaten hayatına giren hiçbir kızdan bunu istememiştir eminim. Belki de beni saf gördü. Eski eşine çok para harcayıp 3 düğün yapınca evin eşyalarını kendi alınca. Gözü bende açıldı herhalde. İlk konuşmaya başladığımız zaman prenses gibi davranıyordu mekanlara götürmeler kapı açmalar falan. Sonradanda götürdü. Mekanları da onunla görmedim zaten bende kendim gidebiliyordum. Neyse öyle işte gözü bende açıldı buna eminim. Evlenecektik eski eşi için aldığı eşyaları kullanmamı teklif etti varken eşya almayalım dedi bende onları kullanmam dedim neymiş 3 buçuk ay kullanılmış sadece sonra annesinşn yanına gitmiş kız. Ne kadar kullanırsa kullansın kullanmam dedim. Sonra beyaz eşyalar kalabilir hami zora sokma kendini sonra değiştiririz şuan pahalı diğerlerini yeni alırsın demiştim. Kendimden taviz verdim yani.😔

Canım benim bu işlerde bazı şeyler çok net.

Bir kere kriterlerini belirle. Elle tutulacak hiçbir şeyi olmayan bir adamı kabul edersen, ki erkek bunun farkında oluyor,bu beni nasıl kabul etti, demekki bu kadarına layık diyor, aa kıymetini bileyim demiyor,aksine totosu kalkıyor. Bu 1.

İkincisi, sana değer veren bir erkek seni kaybetmekten korkar. Bırak başka kız eklemeyi bir şeyi yanlış anlarsın diye korkar. Baktın sen varken birilerini mi ekliyor? At tekmeyi gitsin. Yazdığı kızlara yazmak seni düşürür. Bu yanlışı bırakmalısın.

Erkeklere yalvarılmaz. Hadi bir yanlış yaptın diyelim, özür dilersin. Uzatırsa bile nazlandırmaman gerekir. Kaldı ki haklıyken bile yalvarmışsın. Yapma.

Evlenmeden önce de, ben cinsellik yaşanmamasi gerektiğini düşünüyorum. Seni çok istiyorsa bir güzel bekleyecek. Yatıp sonra mıy mıy edemez böylelikle. İnsana kocası bile cinsellikten sonra sarılmasa zoruna gidiyor. Aranda bir bağ olmayan adama karşı kendini bu duruma düşürmemiş olursun. Biz de kadınız biz nasıl değerliysek sen de değerlisin. Kendini harcama ve kimseye harcatma.

Karşı tarafı kontrol de ediyorsan bunu gizli yap. Ayrılman gerekiyorsa ayrıl. Sürekli kimseyi sıkma. Merak edilmesi gereken taraf ol. Bırak peşinden koşulsun. Bu adamdan bir halt zaten olmaz. Bundan sonrası için diyorum. Tedavini güzelce ol ve silkelenip kendine gel. Güçlü ol. Aşk acısına da takılı kalma. Her şeyini sil düşünmemeye çalış. Kurslara git. Kendini geliştir. Kendine yatırım yap.
Öyle bir insan gibi durmuyordu. Davranışları falan samimi gelmişti çok şey yapmıştı bende o yüzden şans verdim düzgün birine benziyor diye yoksa her önüme gelenle konuşmuyorum ya da çıkmıyorum. 2 sene kimseyle flört etmediğim bile olmuştu önceden😔

Kız ekleme olayında da. 2 .haftamızda da bayram için gelen kuzeniyle sinemaya gitmişlerdi ben tabi kuzenini falan tanımıyorum ayrı şehirlerdeyiz zaten. O gün mesajlaştık falan telefonla aradığımda araba kullanıyorum vs demişti soğuk soğuk sessizce konuşmuştu bende yanında kuzeni değilde başka bi kız var zannetmiştim. Sonra da kavga ettik senin triplerini çekemem vs diyince bende mesaj falan atmadım. 3 4 gün konuşmadık. O ara 3 tane kız ekledi. Somradan ben yazdım iyi bayramlar özür dilerim vs diye arayı düzeltmeye çalıştım.

Hiçbir zaman cinsellikten sonra sarılmamazlık yapmadı biliyordu ben hiçbir şey bilmeyen 30 yaşına gelmiş ama çocuk gibi olan biriydim. Benim için ilk olan şeylerdi bunlar. Bende evlenmeden adla yapmazdım aslaa😔 Ki aramızda gerçektende bi bağ oluşmuştu hergün birlikteydik bi 3 ay boyunca. İş için kalmıştı şehrimde. O günler de de kavga etsekte benim yüzümden güzeldi yine de birlikte film izlemeler tv izlemeler iyice o zaman bağlanmıştım 😔

Telefonunu ya o lavabodayken ya da uyurken çok karıştırdım. O da sonradan öğrendi zaten kendimi alıkoyamıyordum. Diyorum bu kadar özeline girdim ama girmesem bazı şeyleri öğrenenmeyecektim😔 o 3 ay boyunca hatta ilişkimizin 2.ayından sonra hiçbir kıza yazdığını görmemiştim tek o rahatsız olduğum kadına odaklanmıştım. Instasımda niye hala duruyor diye. Evet arkadaşı olabilir ama arkadaşını da insan bununla takıldım diye de atmaz diğer erkek ark.larına. kadın ınstasını bi ara kapatmış mı ne yeni hesap almış bunu ekledi. Gördüm napıcak diye merak ettim gitti takipleşti tekrardan. Rahatsız olduğumu biliyorsun niye kabul ettin dediğimde de tanıdık diye kabul ettim aşkım bu yüzden kavga mı edicez asma suratını bi gün huzurlu günümüz olsun dedi sesimi çıkaramamıştım sonraları depremden dolayı kuzummm yazması hal hatır sorması o kadının kız kardeşinin de yazması falan beni sinir etmişti kavga etmiştik çok kötü 😢

O kadının yanına gittiğinde yalanının ortaya çıkması babamın falan diğer olaydan sonra üstüne o kadının yanına gittiğini öğrendiğini öğrendikten sonra kadını Instagram'dan silmişti. Keşke bunu en başta ben rahatsız oluyorum dediğimde yapsaydı herşey olup bittikten sonra değil😔

Ay kendinş aşağılamak için elinden geleni yapan sensin karşı tarafa niye kızıyorsun. Ayrıca sendeki sevgi değil kafayı takmışsın hepsi bu
Karşı taraf narsisttin teki manipüle etti beni. Zaten diğer ilişkilerim kıskançlıktan bitti diye kendimi suçladım bu ilişki de böyle bitmesin diye. Güven konusunda çok şey yaşadım sonra suçlu ben oldum. Saf salak değilim aksine başkalarına akıl verirken mantıklıyım bunu hep söylerler ama kendi ilişkime gelince tıkanıp kalıyorum. Ben ilişkinin başında kızları görüp sorduğumda arkadaşım yanlış bir şey yok vs dedi sildi. Somra üstüne gidince hemen bitime muhabbeti oldu. Bağırması falan kendimi tuhaf hissettim suçluymuş gbi. Etrafını çok iyi kandırabilen ağzı iyi laf yapan biri. Hayatına başka bir kız girse onu da kandırabilir. Şuraya karşına gelse ay ne kadar iyi adam geçmişte ne acılar çekmiş düzgün birine benziyor bunun içinde pçlik aldatma yoktur vs diye düşünüp manipüle olursun gerçekten bak. Ortak arkadaşlarımız var kocasıyla yaz okulunda tanışmışlar öyle aşırı yakın değiller ama. O arkadaşının eşide benim 15 yıllık arkadaşım herşeyimi bilir. Kız arkadaşım bunu 2 kere görmüş falan ama bana saf çocuk iyi çocuk demişti. Anlattıklarımı duyunca şok oldu. Ki kendisi kurnazdır akıllıdır. Sözün özü benim sevme ve sevilme isteğim saflığım onunsa eski eşinden sonra gözünün açılması vs derken güzel başlayan bi ilişki bu şekilde bu noktalara kadar geldi.

Her zaman kötü değildik her zaman böyle değildi bana karşı. Ama suçlu olduğunda üste çıkmak için bağırırdı o aralar anlamamıştım bunu sonradan ablasıyla konuşunca öyle söyledi üste çıkmak için bağırmıştır falan diye.

Benim adıma ailesine hediye almıştı ilk tanışmaya götüreceği zaman. Depremde ben korkarım diye ilk benim yanıma gelmişti. Çok iyi davranışları da vardı. Hep kötü olan bir insana nasıl katlanırım ki. Benimde sıkmam boğmam kendimde hata aramam. Haklı haksız özür dilemem vs o yüzden kendimde hata bulup ayrılamamıştım zaten cesaretimde yoktu. Bu kadar şey yaşadıktan sonra nasıl devam edicem hayatıma diye korkmuştum😔😔

Şüphelendim kıskandım diyorsunuz ama adam defalarca aleni bir şekilde aldatmış zaten sizi.
Seks hayatınız ailenin kulağına niye gitti
İlk birlikteliğinizi yaşadığınız adam bunu inkar ediyorsa ondan nefret etmeniz lazım, suratına tükürmeniz lazım
Aksine arkasından koşuyorsunuz
Evde kurur kalırım
Koca diye yanarım yine de bu adamın suratına bakmam
Adam kelimesi lafın gelişi
İşin garibi babasına da dedim bunu amca kalkıp bana böyle söyledi diye adam geç onu sinirden söylemiştir işi yokuşa sürme biz seni istemiştik gelip isteyelim seni beni olayı halletmeye çalışıyorum sen olmaz falan diyorsun demişti. Daha bu olayı onunla konuşmadan önce. Onunla konuştuktan sonra da erkek bekar gidebilir sen ayrılmışsım bunu dememiştin bana. Soğutmuşsun kendinden ara konuş kafala arkadandyım seniin sonra beni ara yoksa Güle güle falan demişti.. bende sildim ailesini faceden bunları duyunca. En gücüme giden annesi bi kere beni aramadı gizli saklı arayabilirdi. Kızım böyle böyle olmuş nasılsın iyi misin falan diye. Depremde baya yakınlaşmıştık el ele bile yürüdük annesiyle yıkık dökük binaların orda.. eve girip eşya alacağı zaman aman bir şey olur vs diye arkasından bende girmiştim kurtaramazdım belki ama tek başına girmesine gönlüm razı olmamıştı. Farkında bile değillerdir gerçi yaptığımın. Bi kere aramadı o kadın beni😔 evet çekilmez biriyim ilişki de ama bu kadarını haketmedim 😔

Geçen hafta tanımadığı bi arkadaşımdan yazdım hani flört eder gibi ekledim falan. Baktım kız takip ediyor mu diye hiç yoktu. Sinirim öyle bozuldu ki benimleyken aramız bozulınca hemen kız ekleyen adam ayrıldık bir ayı geçmiş hiç kız eklememiş bana mıydı garezi diye düşündüm.

Baktım baya yürür gibi oldu arkadaşıma. Görüntülü konuştular çok az. Neyse konu açtırdım ilişkin nasıl bitti ciddi oldu mu vs diye demez mi benden ayrıldı onu aldattığımı düşündü arkadaşlarımın yanına gitmiştim. Sonrada uğraşmadım o ayrılınca zaten çok kıskançtı falan dedi. Arkadaşımda bende aldatıldım vs diyince noldu naptında aldatıldın dedi şaka gibi😒 Sinirlendim baya o günün akşamı konuları açtım içkiyi bırakıcam dertliyim derleşelim bugün falan dedim. Bir şey diycem ama boşver dedi bende söyle dedim. Demesin mi O... Tövbesi ya... Görene kadardır diye güldü. O kadar sinirlendim ki sen yalan söylemişsindir erkek milleti böyle zaten it herif herkesi kendin gibi görme asalak gibi yaşa falan dedim o lafı üzerine alınıp. 😢😢 Sonra benim nunaramı tekrar kaydetmiş whatsapp profili gözükür oldu. Konuşmadan sonra arkadaşımdan engellemiştim. Sonradan baktım birden takip ettiği insan sayısı baya çoğaldı büyük ihtimal bana inat kız takip etti benim olduğumu anladı. Biliorum çok saçma bir şey yaptım aslında öyle konuşmayacaktım sadece profiline bakıcaktım arkadaşım yazınca bir de o... Dediği o lafı duyunca kötü oldum 😢 beni biliyor ben kaç defa dedim senden sonra biriyle olamam tiksinirim ben yaşayamam bunları unutamam diye😔

Herşeyi geçtim diyelim,adam sürekli sinir krizi geçiriyor bunu da mı görmüyorsun? evlensen belki şiddet uygulayacaktı
Yaşın küçük değil atlatırsın ilk kez birlikte olduysan oldun şimdi hayatına bakma zamanı sana değer veren erkeklerle birlikte ol
Boşanmış adamı tekrar evlilğe sürüklemek zordur zaten bi kere tecrübe etmiş artık rahatça takılmak istiyor
Hesap sorulması zor gelmiş
Kafanı toparladıktan sonra yeni düzgün insanlarla tanışırsın umarım
Benim yüzümdendi birazda bir gün çok kötü kavga etmiştik. Bi yerden konu açılmıştı ben ona es..crtla evlenir misin ya da kendinden yaşça büyük 50 yaşında biriyle evlenir misin falan diye sormuştum o da seversem evlenirim geçmişi ilgilendirmez beni demişti. Bende ailene nasıl açıklarsın bunu dediğimde de 15 20 yılları var ben hayatıma bakarım vs demişti. Bende üzerine gitmiştim. Ondan öncede bağırır çağırırdı da o gün fazla kavga ettik. Ne güzel bir düşünce değil mi şöyle baktığında. Ama bunu söyleyen adam daha sonra karısı 3 buçuk ay da başka şeyleri bahane ederek ailesinin evine gidince üzerine boşanma davası falan açınca eve gelmeyip. Daha sonraları ailesine mahçup oldu galiba 5 sene çıkmışlar 3 düğün yapmışlar kızın ailesinin isteği üzerine. Ailede de tek boşanan insan o olunca artık yediremedi mi ne mahkeme de dosyaya kız için "zaten ba..kire değildi" diye yazdırmış. Bunu ilk tanıştıkları günden beri bildiği halde kabul ettiği halde takmam böyle şeyleri dediği halde . Ailesi falan da o zaman öğrenmişler. Ablası dedi bana son konuşmada.. ki o kızı çok sevmiş evlenmek için herşeyi yapmış.

Ben bunu duyunca şok olmuştum. Kızın tazmina..t davası açtığını biliyordum nedenini sorduğumda "bana iftira attılar" vs demişti. Belki de kız kadın hakkları falan derken bu durumdan dolayı kazandı onu da. Çünkü 3 buöuk aylık evlilikte neyin tazminatı olur ki. Şiddet yok. Kız yazmış ona ilk hittiğinde madde madde. Saygısızsın cnsellk istediğşn zamanlar ilgi gösterdin başkasının gazına çok geliyorsun sinirlenince duvar yumrukladın. Kahvaltı masasında elinden telefon düşmüyor. Koccası değilmiyim yapıcak demelerin. Annenle dedikodu mu yaptın vs diye.. bazılarını bana da yaptı aslında. Telefonla oynardı. Cinsllik konusunda dedikleri. Mesela ilişkimiz oturdupu zamanlar hani dışarda el ele dolaşırdık ama diğer sevgililere baktığımda ne bileyim bi yanağımdan öpme yoktu resmi gibiydik karşılıklı otururduk. Tamam bende toplum içinde çok yakın olmayı sevmem ama sanki cnsellk yaşamayacaksak o gün çok yakınlaimazdı. Ben uyardıktan sonra bak arkadaşlarımızda sevgili mi değil mi belli değilsiniz dedikten sonra onların yanında elimi falan tutmaya yakınlaşmaya başlamıştı. Ben önce davranıuordum arabada falan elini tutuyordum hep. Belki kafamda kuruyorumdur ama öyle hissetmiştim bir dönem. 😔

Allah kurtarmış ama haberin yok...

X