Bu haksızlık değil mi?

Yine eski konu diyeceğim ama Cuma günü küçük bir çocuğunuz olduğundan ve durmadıgından falan bahsetmişsiniz.
Niye ayrı ayrı şeyler yazıyorsunuz?

Buraya yazdığınız yorumlar eşinizin çayınıza attığınız şekerden bile rahatsız olacak kadar kötü bir kayınvalideniz olduğu yönünde. Böyle biri olağanüstü iyi olamaz hiçbir şekilde.
Konu sahibi dalga geçiyor heralde. Bi çocuğu var bi yok, bi kv çok iyi bi diş sıkacak kadar fesat. Ne dediğini kendide bilmiyor😄

Yine eski konu diyeceğim ama Cuma günü küçük bir çocuğunuz olduğundan ve durmadıgından falan bahsetmişsiniz.
Niye ayrı ayrı şeyler yazıyorsunuz?

Buraya yazdığınız yorumlar eşinizin çayınıza attığınız şekerden bile rahatsız olacak kadar kötü bir kayınvalideniz olduğu yönünde. Böyle biri olağanüstü iyi olamaz hiçbir şekilde.

Daha geçen ay başlamışlar ya çocuk denemelerine. İlk aydan olur mu diye konu açmış. Profili kapatınca eski mesajları görünmüyor sanıyor şu an 🤫
Erken doğumla kaybettim vs diyerek insanların vicdanına oynamaya çalışmış 🙄

Konu haksızlık değil mi olarak başladı, altında değilim nispet yaptı diye devam etti kötü kv demedim diye bitti 😅
Ayrıca eşiniz 1 tl bile harcamazmış ailesine, kardeşi neredeyse bir yaşıyor gibi demişsiniz. Onlara harcamaları normal değil mi?

Evet her akşam yemeği beraber yemek istiyorlar . Her gün arıyorlar yok diyorum Ama evinde hiç iş yaptırmaz yani bulaşığı dahi kendi yıkar öyle iş beklemez hakkına giremem. Evime de gelmezler siz gelin derler etliye sütlüye de karışmazlar
Ama ben dediğim gibi mecbur olmadıkça gitmiyorum 10 günde bir ya da haftada bir gidiyorum
Öyle soramam ya o kadarda değil yaptığı da kendine yapmadığı da kendine.. öncelikle yaparsa oğlu için yapar zaten. Onu bişe yerine koymayan beni koyar mı
e haftada bir de cok
ablam evlendi gayet de iyiydi herkesin herkesle arasi yine de iki ayda bir bizi - es ailesini gezer iki ay sonra da onlar bir cagirirdi bir de bayram seyran - ki ilk zamanlarda. sonra daha da uzadi
her hafta gitmek ne demek?
sor bence madem bu kadar gelenekseldiniz neden nikahta avrupai takildiniz bir sey takmadiniz? madem Avrupai takildiniz bizi bir salin diye.
sen susarsan böyle olur iste.
hani hem susmus hem umursamiyor da degilsin. oyle olsa neyse. hem susmuşsun hem icinde tutmussun "degerim bu mu" djye

Daha geçen ay başlamışlar ya çocuk denemelerine. İlk aydan olur mu diye konu açmış. Profili kapatınca eski mesajları görünmüyor sanıyor şu an 🤫
Erken doğumla kaybettim vs diyerek insanların vicdanına oynamaya çalışmış 🙄
Ben de baktım şimdi, bir önceki konusunda küçük çocuğum var demiş. Hatta 1,5 yıllık evlilikte bu ne hız diyene istedim yaptım demiş. Şubattaki konusunda 1 yıllık evliyiz bebek denemeye başladık demiş. Şimdi de kaybettim diyor. Enteresan.
Ve üyelik iptali. 😆

Ben de baktım şimdi, bir önceki konusunda küçük çocuğum var demiş. Hatta 1,5 yıllık evlilikte bu ne hız diyene istedim yaptım demiş. Şubattaki konusunda 1 yıllık evliyiz bebek denemeye başladık demiş. Şimdi de kaybettim diyor. Enteresan.
Ve üyelik iptali. 😆
Profilde maviş ve hiranın annesi diyor maviş de kedi güya ama o da şüpheli

Ve üyelik iptali. 😆

Tanınmamak için bazı bilgileri değiştirse anlarım ama sırf haklı çıkmak için bebeğimi kaybettim demesi çok çirkin ya.
Önceki konusunda da kayınvalidesine gitmeme konusunda haklı çıkmak için küçük çocuğum var demiş bence. Tamamen fake değilse tabii 🥲

Bir tane de sen doğur seninkine taksınlar madem bebekle kendini bir mi tutuyorsun ?

Back
X