• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış düşünüyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ardel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olmaz! Eşinin ailesi sensin! Evi kapısı ayrı artık insan namusuna laf ettiremez! Başıma geldi ortalığı ayağa kaldırdım bir daha oldu mu ? Asla!!! Yedireceksin o lafları kendini ezdirmeyeceksin parmağın kesilse basacaksın feryadı yoksa kimse duymaz görmez seni! Eğer yanında eş diye dolaşıyorsa erkekse karısına sahip çıkacak. Bence sert tavrını koymalısın!
Defalarca düzgün şekilde kendimi ifade etmeye çalıştım ama anlamadılar.
Çok haklısınız,eşime de söyledim ‘bundan sonra ailenden gelecek en ufak bir olumsuzlukta,çok farklı olacak tepkim’diye.
Teşekkür ederim 🌸

Defalarca düzgün şekilde kendimi ifade etmeye çalıştım ama anlamadılar.
Çok haklısınız,eşime de söyledim ‘bundan sonra ailenden gelecek en ufak bir olumsuzlukta,çok farklı olacak tepkim’diye.
Teşekkür ederim 🌸
Ne dedi peki eşin merak ettm gerçekten ? Herkesin bi değeri bi gururu vardır, bunu sana yapmaya hakları yok .. eşin de görevini yapacak .eşler birbirlerine örtü olmalılardır bunu evlenirken bir aile büyüğü veya nikah kıyılırken kimse dile getirmedi mi? Terbiyesizler ay eş ailesi hep böyle oluyor ..

Rica ederim canını sıkma eşin seni savunmasa bile sen kendini ezdirme. 🌼

Ne dedi peki eşin merak ettm gerçekten ? Herkesin bi değeri bi gururu vardır, bunu sana yapmaya hakları yok .. eşin de görevini yapacak .eşler birbirlerine örtü olmalılardır bunu evlenirken bir aile büyüğü veya nikah kıyılırken kimse dile getirmedi mi? Terbiyesizler ay eş ailesi hep böyle oluyor ..

Rica ederim canını sıkma eşin seni savunmasa bile sen kendini ezdirme. 🌼
Belki de böyle yaparsan daha iyi olur dedi 😄

İnan hiç canımı sıkmıyorum ama objektif yorumlara ihtiyacım vardı,kendimi düzeltebilmek adına 🌸

Belki de böyle yaparsan daha iyi olur dedi 😄

İnan hiç canımı sıkmıyorum ama objektif yorumlara ihtiyacım vardı,kendimi düzeltebilmek adına 🌸
Resmen kendini geri çekiyor kusura bakmasın eş ise ozaman karısının arkasında duracak :) tabi ki sen haklısın yanlış düşünmüyosun! Kendinden şüphe etme..

Düşünceniz doğru, ben de aynı düşüncedeyim.
Ayrıca mesele sadece kendini korumak değil, eşinin de karısının yanında olduğunu hissetmek konu.
Ben de bununla mücadele ettim yıllarca, ancak artık etmiyorum.
Neyin ne olduğunu erkeklerin anlaması biraz zaman alıyor.
Ben evliliğimi 7 senede oturttum. Hamd olsun artık böyle sorunlar yaşamıyoruz, herkes durması gerektiği yeri biliyor.
Saygı çizgisi aşılırsa, gerek benim ve eşimin tepki vereceğimizi artık herkes biliyor.

Zaman ve eşiniz ile bu konuları konuşarak anlaşacaksınız.

Düşünceniz doğru, ben de aynı düşüncedeyim.
Ayrıca mesele sadece kendini korumak değil, eşinin de karısının yanında olduğunu hissetmek konu.
Ben de bununla mücadele ettim yıllarca, ancak artık etmiyorum.
Neyin ne olduğunu erkeklerin anlaması biraz zaman alıyor.
Ben evliliğimi 7 senede oturttum. Hamd olsun artık böyle sorunlar yaşamıyoruz, herkes durması gerektiği yeri biliyor.
Saygı çizgisi aşılırsa, gerek benim ve eşimin tepki vereceğimizi artık herkes biliyor.

Zaman ve eşiniz ile bu konuları konuşarak anlaşacaksınız.
İlk zamanlara göre tepkisi daha farklı eşimin.Başlarda onları savunmayı geçerken şu an sessiz kalıyor.
Ben onun vereceği tepkiyi beklemeyeceğim ama bu saatten sonra.

Saygsiz insanlarin yanina gitmem. En fazla dügünlerde cenazelerde uzaktan bir merhaba tamam. Esiniz size hakaret edilirken susuyorsa iyi bir es degil. Kimse gidip sac bas girissin demiyor, ama ailesine sınırlarını göstermeliydi. Basbasayken herkes iyi olabilir

İlk zamanlara göre tepkisi daha farklı eşimin.Başlarda onları savunmayı geçerken şu an sessiz kalıyor.
Ben onun vereceği tepkiyi beklemeyeceğim ama bu saatten sonra.

Beklemeniz doğru değil zaten.
Ben kendi tepkilerimi kendim verdikten sonra ve insanların saygısızlıklarını cevapsız bırakmadıktan sonra eşim ile çatışmaya başladık. Neden öyle dedin, neden öyle yaptın gibi söylemleri olmaya başlamıştı eşimin, bende açıklayınca aslında onların kötü niyetli olmadıkları vs. gibi konular çıktı gündeme.
Ama zamanla insanların ne kadar kötü niyetli olabileceklerini ve bunun kendi aile bireylerinde dahi olabileceğini gördü.
Artık bu anlamda düzeldi ama diyorum ya zaman alıyor.
Çatışmalara, tartışmalara hazırlıklı olun ama damarınıza da bastırmayın.

Eşinizle kişisel sorununuz yok denecek kadar az derken anlayamadım. Bir ortamda size hakaret ediliyor ve eşiniz susuyor ama sizin eşinizle sorununuz yok ? İlginç .

Eşinizle kişisel sorununuz yok denecek kadar az derken anlayamadım. Bir ortamda size hakaret ediliyor ve eşiniz susuyor ama sizin eşinizle sorununuz yok ? İlginç .
O gün sustuğu için çok suçladı kendini.Kemalim yapmaz modunda bir kadın olmadım hiçbir zaman ama samimiyetle pişman olduğuna inanmak istiyorum

Beklemeniz doğru değil zaten.
Ben kendi tepkilerimi kendim verdikten sonra ve insanların saygısızlıklarını cevapsız bırakmadıktan sonra eşim ile çatışmaya başladık. Neden öyle dedin, neden öyle yaptın gibi söylemleri olmaya başlamıştı eşimin, bende açıklayınca aslında onların kötü niyetli olmadıkları vs. gibi konular çıktı gündeme.
Ama zamanla insanların ne kadar kötü niyetli olabileceklerini ve bunun kendi aile bireylerinde dahi olabileceğini gördü.
Artık bu anlamda düzeldi ama diyorum ya zaman alıyor.
Çatışmalara, tartışmalara hazırlıklı olun ama damarınıza da bastırmayın.
Eşim de aksine susma,sen de karşılığını ver diyor.Babam dahi olsa susma dedi ama susarak hata ettim galiba

O gün sustuğu için çok suçladı kendini.Kemalim yapmaz modunda bir kadın olmadım hiçbir zaman ama samimiyetle pişman olduğuna inanmak istiyorum
Samimi bir şekilde pişman olduysa ailesinin bir sonraki saldirilarinda sizi korumustur . Korudu mu?

Saygsiz insanlarin yanina gitmem. En fazla dügünlerde cenazelerde uzaktan bir merhaba tamam. Esiniz size hakaret edilirken susuyorsa iyi bir es degil. Kimse gidip sac bas girissin demiyor, ama ailesine sınırlarını göstermeliydi. Basbasayken herkes iyi olabilir
Yorumunuzu kaçırmışım kusura bakmayın.
Şu an bayram/özel gün harici görüşmüyoruz zaten.Eşim yaptığı hatayı kabul ediyor ama tekrarı olursa tepkimin çok farklı olacağının bilincinde bence.

Yorumunuzu kaçırmışım kusura bakmayın.
Şu an bayram/özel gün harici görüşmüyoruz zaten.Eşim yaptığı hatayı kabul ediyor ama tekrarı olursa tepkimin çok farklı olacağının bilincinde bence.
Ya böyle şeyler olunca bayramda bile nasıl görüşülüyor ki ben yüz yüze bile gelmek istemem sahsen birde hakaret etmıs sız susmussusunz bence kötü gelın olmim da ne olursa olsun ne derlerse desınler modundasınz yoksa eşiniz degıl siz kendinizi korurdunuz zaten

Ya böyle şeyler olunca bayramda bile nasıl görüşülüyor ki ben yüz yüze bile gelmek istemem sahsen birde hakaret etmıs sız susmussusunz bence kötü gelın olmim da ne olursa olsun ne derlerse desınler modundasınz yoksa eşiniz degıl siz kendinizi korurdunuz zaten
Hiç öyle değilim inanın.İnsanların beni iyi-kötü bilmesi hiç umrumda değil.Bazen insan tecrübe etmeden bilemiyor bazı şeyleri.

Hanımefendi kendini illaki savunuyordur diye düşünüyorum.Ama kardeşi bana hakaret ederken ağzını açmayan eş kişisi için düşüncelerimi yazarsam muhtemelen banlanırım.9 değil isterse 19 kardeşi olsun bana haksızlık yapılan yerde eşim beni savunmuyorsa eski eşim olmayı hakediyordur.Çünkü benim olduğum bir ortamda hiç kimse eşime gereksiz eleştiride bile bulunamaz ,bırakın ki hakaret etsin.

Back
X