- 18 Şubat 2018
- 12.890
- En iyi cevaplar
- 2
- 58.926
- 598
- 44
- Konu Sahibi Aysuubakrcl
Değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten anlaşıldığımı hissettim tam olarak öyle…Evet haklısınız ama buda eltiye ve diğer oğlana değer verildiğinden yapıldı.. apacık ortada bence yok diye ağlayıp başka şeylerde çıkarıp vermeleri zaten meşhurdur böylelerin..
Çocukla kıyas değilde eltiye verilen hatta diğer oğluna verdiği değerle kıyas yapıyor gelin hanım..
Kesinlikle aynen öyle kıskanıyor diyenler olmuş şok geçirdim ben de bi anneyim böyle bişw ilk önce insan olarak sonra bi anne olarak aklımdan geçmezSizi haklı buldum. Siz de kime yaptıysanız ilerde o baksın deyin çekilin kenara. Burda mevzu altın değil. Gerçi bi yandan da bi kuruş bile katkıları olmadığı için size asla karışamazlar. İyi tarafından bakın.
Eşim ailesine 1 tl harcamaz belki de o yüzdendirEşiniz pasif bi insandır ailesine karşı, onlarda bu durumu kullanmışlardır. Kayınvalidemler bize para yok derken bizden sonra görümcemin eşyasını düzdüler :) Boşverinnn, evliliğinizde mutluysanız yeter.
Sizğn çocuklara ne takıldıKesinlikle aynen öyle kıskanıyor diyenler olmuş şok geçirdim ben de bi anneyim böyle bişw ilk önce insan olarak sonra bi anne olarak aklımdan geçmez
Mevzu gerçekten altın değil
Hayır eşim yaptı hepsiniNe yani altın olmadan mı evlendin
Eşimin gözünün içine bakıyorlar eşim de benim gözümün içine baktığı için bişe yapamıyorlar eşim olmasa kayınvalidem beni gözleriyle yer bitirirYa eşine gıcıklardır ya da sana. Hiç şaşmaz. Ve de ömür boyunca hiç değişmez bu durum beklentiyi sıfıra indirip kafanı rahatlatabilirsin onun dışında hiçbir şeyi değiştiremezsin
Eşle beraber yaşıyorlarsa onun yapması normal yani çevremde var çocuklarına diyorlar evleneceksin altınını hazırla maaşına Karışmayız bizden beklenti iiçinde olma diye. Benim kayınvalidem de kayınpederim taktı diye takmadı annesi babası ayrıHayır eşim yaptı hepsini
Asla karışmıyorlar karışamıyorlar hem eşimden dolayı hem benden dolayı. 10 gündür gitmedim geçen gittim görseniz bi hoş geldin dediler hepsi tavırlı bana ahdhjs umrumda bile değil hoşuma gider demek doğru yoldayımSizi haklı buldum. Siz de kime yaptıysanız ilerde o baksın deyin çekilin kenara. Burda mevzu altın değil. Gerçi bi yandan da bi kuruş bile katkıları olmadığı için size asla karışamazlar. İyi tarafından bakın.
Niye değil? Bana yapmamaları oğullarına saygısızlık değil mi? Gözümün içine baka baka göğsünü kabarta kabarta söylemesi yazık günah değil mi mahsustan yapar gibiDeğil.
Niye değil? Bana yapmamaları oğullarına saygısızlık değil mi? Gözümün içine baka baka göğsünü kabarta kabarta söylemesi yazık günah değil mi mahsustan yapar gibiDeğil.
bir cift bebek kupesi kac lira allahaskina koca babaanne dede ala ala bebek kupesi almis siz de tutmus onu kiskaniyorsunuz.
altin kıymetliyse sizin icin evlenmeseydiniz keske bu ailenin oğluyla. size de cimrilermis torunlarına da cimriler. iki altin kupe bir gram altından ucuzdur merak etmeyin. ben de aldim anneme ananeme, ucuz oluyor onlar
Yorumunuz için teşekkür ederim tabiki küpe maddi değeri çok olan bişe değil ama düşünülmüş bir şey sonuçta değil miYok yok, degil.
Alti ustu bir cift bebek kupesi almislar. Cok maddi degeri olan bisey degil ki. Siz evlendiginiz sirada hic gucleri yoktur belki. Size hic bisey yapmayip, digerlerine cok buyuk maddi destekte bulunsalar hak veririm. Ama alt tarafi kupe
Bakın kıskanmıyorum neden kıskanayım ya. Kala kala bi çift küpeye kalmadım ya. Ben düşünülmekten bahsediyorum aslındabir cift bebek kupesi kac lira allahaskina koca babaanne dede ala ala bebek kupesi almis siz de tutmus onu kiskaniyorsunuz.
altin kıymetliyse sizin icin evlenmeseydiniz keske bu ailenin oğluyla. size de cimrilermis torunlarına da cimriler. iki altin kupe bir gram altından ucuzdur merak etmeyin. ben de aldim anneme ananeme, ucuz oluyor onlar
Bana göre değil, bir çift küpenin lafını dahi yapmam. İster taksın, ister takmasın umurumda dahi olmaz. Eşim gözümün içine bakıyor demişsiniz, bu mu önemli sizin için yoksa ezilip büzülüp bir şeyler takmalarını beklemek mi?Niye değil? Bana yapmamaları oğullarına saygısızlık değil mi? Gözümün içine baka baka göğsünü kabarta kabarta söylemesi yazık günah değil mi mahsustan yapar gibi
Sizi anlıyorum.Evet haklısınız ama buda eltiye ve diğer oğlana değer verildiğinden yapıldı.. apacık ortada bence yok diye ağlayıp başka şeylerde çıkarıp vermeleri zaten meşhurdur böylelerin..
Çocukla kıyas değilde eltiye verilen hatta diğer oğluna verdiği değerle kıyas yapıyor gelin hanım..
iyi de sen kimsin?Niye değil? Bana yapmamaları oğullarına saygısızlık değil mi? Gözümün içine baka baka göğsünü kabarta kabarta söylemesi yazık günah değil mi mahsustan yapar gibi
Yorumunuz için teşekkür ederim tabiki küpe maddi değeri çok olan bişe değil ama düşünülmüş bir şey sonuçta değil mi
Bi yüzük takmak da zor bişe değildi aslında hatıra olarak
Tabi eşim önemli ama yine de küçük bi hediye de olsun beklerdim düşünülmemek insan yerine konmamak zoruma gitti yoksa gidip 10 çift küpe de alırım şuanBana göre değil, bir çift küpenin lafını dahi yapmam. İster taksın, ister takmasın umurumda dahi olmaz. Eşim gözümün içine bakıyor demişsiniz, bu mu önemli sizin için yoksa ezilip büzülüp bir şeyler takmalarını beklemek mi?