• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış düşünüyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ardel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımefendi kendini illaki savunuyordur diye düşünüyorum.Ama kardeşi bana hakaret ederken ağzını açmayan eş kişisi için düşüncelerimi yazarsam muhtemelen banlanırım.9 değil isterse 19 kardeşi olsun bana haksızlık yapılan yerde eşim beni savunmuyorsa eski eşim olmayı hakediyordur.Çünkü benim olduğum bir ortamda hiç kimse eşime gereksiz eleştiride bile bulunamaz ,bırakın ki hakaret etsin.
Bunun bocalamasını çok yaşadım ve yaşadığımız bu olay eşimi yeterince soğuttu benim için.Sonrasında samimi bir şekilde pişmanlığını dile getirdi ve devam ettim.
Hiçbir zaman kocam da kocam diyen kadınlardan olmadım ama ortada bir çocuk olunca düşünceler ve davranışlar daha farklı olabiliyor bazen.

Bir de benim açtığım bu konu neden farklı bir konuya yorum yaptığım zaman önüme geliyor?
Çok alakasız ve acımasız geldi bu durum bana.
Ben bir konuya yorum yapıyorum ve kendini bilmezin birisi şey yazıyor: ‘sen eşinin ablası sana hakaret ederken,kendini savunamayan insansın’
Çok acımasızca değil mi?
Beni ne kadar tanıyorsun,kaç yüz yüze geldin ve konuştun benimle.
Yazık,çok yazık…

Konu neydi neden hakarete maruz kaldınız
Kız kardeşleriyle yaşadığım ufak bir tartışma.Kız kardeşlerine ablalarına olayı yalan yanlış şekilde anlattı.Kendimi ifade etmeme rağmen kardeşlerine inanmayı tercih ettiler.Sonrasında abileri bizi barıştırmak için bir araya getirdi.Orada kendimi anlatamadan hakaret etti ablası.O anki şokla neye uğradığımı şaşırdım.
İğrenç,kalbi çürük insanlar.

Kız kardeşleriyle yaşadığım ufak bir tartışma.Kız kardeşlerine ablalarına olayı yalan yanlış şekilde anlattı.Kendimi ifade etmeme rağmen kardeşlerine inanmayı tercih ettiler.Sonrasında abileri bizi barıştırmak için bir araya getirdi.Orada kendimi anlatamadan hakaret etti ablası.O anki şokla neye uğradığımı şaşırdım.
İğrenç,kalbi çürük insanlar.
Madem eşiniz kayıtsız kalıyor sizde bu insanlara mesafeli olacaksınız mesafe hayat kurtarır

Madem eşiniz kayıtsız kalıyor sizde bu insanlara mesafeli olacaksınız mesafe hayat kurtarır
Şu an hiç görüşmüyoruz.Yüz yüze gelince selamlaşma dışında muhatap olmuyorum.Çünkü her şeye rağmen çok kez adım atıp,saygımı yitirdim.

Back
X