Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Sabırsız elif bi ovulasyon yapsaydın bugün de. Simdi çıkmaz canım varsa da. Uzaktan bakınca ben de gölge gördüm ama şu durumda gebe isen bile hcg 3 veya 5 olmuştur idrara nasıl yansisin
Haklısın ne diyim aksama ovülasyon da yaparım bakalım. Ama avulasyon da regle yakın koyulaşabiliyor hormonlardan dolayı sanırım beklemekten baska çare yok

Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım

Regle yakın ovülasyon testi koyulasması normal benim de öyle oluyor. Ama hamilelikte de koyulasıyor. Yani tahmin etmek çok zor maalesef

Çok dikkatli bakınca görünüyor ama testin kendi çizgisi de olabilir. Bakalım yapmayacaktım da dayanamadım yine
Valla ben bilerek evde oturmuyorum. Yoksa evde test yapıp ağlıycam geziyorum o yüzden. Ne de olsa az kaldı adetime napayım bekliyorum kısmet diyorum artık ama eve gidince yine karalar bağlarım

Valla ben bilerek evde oturmuyorum. Yoksa evde test yapıp ağlıycam geziyorum o yüzden. Ne de olsa az kaldı adetime napayım bekliyorum kısmet diyorum artık ama eve gidince yine karalar bağlarım
Kendini yıpratma
Olacağı varsa her türlü olur zaten. Allah istemedikçe ne yapabiliriz ki takviye vitamin vs alıyoruz ama gerisi ona kalmış. Var zamanı demek ki en güzeli en saglıklısını bekliyor bedenimiz

Ben hiç almıyorum hiç vitamin takviye biliyor musun. Doktora gittim bana folikasit verdi. Oda bana alerki yaptı 15 gün kullanıp bıraktım. Ama o mu yaptı tam bilmiyorum her yerim kabardı belki başka bir şeydi. Ama keşke kullansam ama iyi bir doktor bulup ona devamlı gidip dediğini kullancam haftaya ctesi gidicem bir doktor bulup

Adet başlangıcı 5 Mart bitişi 8 Mart yumurtlama 20 Mart catlama 21 Mart adet başlamgıcı da 5 Nisan olması gerekiyor diye biliyorum
Aaa benim gibisin benimde 21 de çatladı. 4 nisanda olmam gerekiyor takvime göre. Sizin gebelik testi ne çıktı. Ben dün yaptım negatif çıktı

Aaa benim gibisin benimde 21 de çatladı. 4 nisanda olmam gerekiyor takvime göre. Sizin gebelik testi ne çıktı. Ben dün yaptım negatif çıktı
Ben daha test yapmadım canım geçikmesini bekliyorım işte normalde pcos olduğu için adetim hiç bir zaman net bir tarihte olmadı ondan dolayı nisanın 5/6 sı gibi geçikme olunca test yapmayı düşünüyorum erkenden yapma dediler sizde pcos var mı

Allerjiecok kötü bri şey iki sene kronik ürtiker hastalıgıyla bogustum ben benim çok üst düzeydeydi allerjim.
Ağır bir Tedaviyle gecti çok şükür.
Şimdi hatta o tedavi mi beni etkiledi diye de düşünmüyor değilim.
Ama folik asidin bin türlüsü var. İllaki sana zararı olmayan cıkacaktıe deneye deneye bulursun onu da. Git mutlaka dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…