Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Eve dönünce yapıcam regl olmazsam 🫣🫣 3’nde dönücem 😂😂 sen ne durumdasın balım?
Ya bugün kasıklaeım adet olacakmıs gibi ağrıdı bes dk sürdü. Şimdi hiç bir şey yok. Hafif midem bulandı bir de uykusuzluğa veriyorum onu da. Ama Akşam üstü afedersin kıymalı börek yiyecektim
Kıyma kokusundam öğürdüm. Et kokusu çok degişik geldi. Hayırlısıyla öğrensek ya 😞 bu ay olmazsa bir daha belirtilere inanmam buraya yazıyorum 🥺

Ya bugün kasıklaeım adet olacakmıs gibi ağrıdı bes dk sürdü. Şimdi hiç bir şey yok. Hafif midem bulandı bir de uykusuzluğa veriyorum onu da. Ama Akşam üstü afedersin kıymalı börek yiyecektim
Kıyma kokusundam öğürdüm. Et kokusu çok degişik geldi. Hayırlısıyla öğrensek ya 😞 bu ay olmazsa bir daha belirtilere inanmam buraya yazıyorum 🥺
Ayy hadi inşallah bebiştendir 🫣 bence sende var bir şeyler ya öyle hissediyorum hadi hayırlısıyla güzel haberlerle gelelim 🍬🍬🩷

Bende onu dedim daha demin eşime o kadar şey yaşadım yalancıymış der daha da aldırış etmiycem

Eklentiler

• IMG_2071.webp
    IMG_2071.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 28
İnşallah canım Allahım hepimizi sevindirsin 🩷sen ne durumdasın?
Valla benim 5 gün vardı bugün test yaptım negatif çıktı duygular şelale oldu :( ağla ağla içim çıktı. Nasip ne diyeyim. Eşimlede sürekli tartışıyoruz zaten nasip yapcak bir şey yok :(

Valla benim 5 gün vardı bugün test yaptım negatif çıktı duygular şelale oldu :( ağla ağla içim çıktı. Nasip ne diyeyim. Eşimlede sürekli tartışıyoruz zaten nasip yapcak bir şey yok :(
Adet olmadığın sürece umut var canım kendini de eşini de yıpratma böyle bebişin zamanını bekliyodur inşallah ♥️

Adet olmadığın sürece umut var canım kendini de eşini de yıpratma böyle bebişin zamanını bekliyodur inşallah ♥️
Aynen oda dur adet olmamışsın yok diyip duruyorsun üzülüyorsun perişen ediyorsun kendini diyip çıldırıyor bakalım çok haklısınız hanerleşelim inisllah olumlu olumsuz :) öbür aya bakıcaz yine en kötü :)

Aynen oda dur adet olmamışsın yok diyip duruyorsun üzülüyorsun perişen ediyorsun kendini diyip çıldırıyor bakalım çok haklısınız hanerleşelim inisllah olumlu olumsuz :) öbür aya bakıcaz yine en kötü :)
Evet canım nasip 🌺

Eve geldim yaptım şimdi bende böyle çıktı
Adete beş gün var degil mi... Bu erken gebelik testi degil kaset test. belki de erken yine.
Benim yaptığım test ovülasyon testiydi gebelikeyapmadım daha erken diye.
Hayırlısı olsun 🙏🏻🌸
Sıkmayın canınızı zamanı vardır olmadıysa da 🤲🏻

Adete beş gün var degil mi... Bu erken gebelik testi degil kaset test. belki de erken yine.
Benim yaptığım test ovülasyon testiydi gebelikeyapmadım daha erken diye.
Hayırlısı olsun 🙏🏻🌸
Sıkmayın canınızı zamanı vardır olmadıysa da 🤲🏻
Yok ya ovülasyon benimkide sen yapımca bende yapayım dedim böyle çıktı adetime 4 gün kaldı

Bende de kasık agrısıyla mide bulantısı ateş basması oldu bugün. Korkuyorum erken cıkmaz diye. Erken oldugu için de belirtileri ciddiye alamıyorum ya 🥺🥺 umutlanmamaya calısmak ne kadar üzücü bi duygu.
Ateş basmasi bende de oldu kasıklar ağrı gibi değil batma hissi ile az oldu o. Ovulasyon testini erken yapmışsın canım 2 gün sonra baksan kesin sonuç olurdu. 11 gün geçmesi lazım catlamadan sonra ama ikinci cizgin koyulasacaga benziyor 😃

Ateş basmasi bende de oldu kasıklar ağrı gibi değil batma hissi ile az oldu o. Ovulasyon testini erken yapmışsın canım 2 gün sonra baksan kesin sonuç olurdu. 11 gün geçmesi lazım catlamadan sonra ama ikinci cizgin koyulasacaga benziyor 😃
FE5F4033-4D22-403C-8AE4-B146B0EF477F.webp

Kızlar üsteki iki gün önce akşam yapmıştım öylesine onda hayali çizgi görüyordum bugün tekrar yaptım elimde saha net görünüyor ama yüklerken kalitesi düştü anlamadım sizce var mı

İnşallah ya 😞 bu ay umutluydum

Back
X