- 30 Ekim 2016
- 428
- 186
- 103
- 27
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Bat 6 nisan değil mi canım? Var daha tarihine umutsuz olmaKızlar ne var ne yok..
Ben test yaptım negatif
Ama ymtlamadan sonra 10.gündeyim. Belirti de yokBat 6 nisan değil mi canım? Var daha tarihine umutsuz olma
Bat 2 Nisandı ama bugün geldi her şeye sıfırdan başladık bakalım yine yenidennn..Hanımlar negatif olanlar adet görenler üzüldük bitti… Nisanda yine tam gaz devamben 4 nisanda olacağım 7. 8. Günü Ovulasyon testlerine başlayacağım laboquick yaptım bu ay çok iyi marka o da. Ama bu ay da innovita deneyeceğim. Yine buraya atarım ovulasyon testlerimi beraber ilerleriz isterseniz. Nisanda da olmazsa mayısta doktora gideceğim. Oradaki süreçlerimi de yazarım bilgilenmek isteyen olursa. Bu iş nasip işi sonuçta biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah’a kalmış rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın en kısa sürede bu güzel duyguyu hepimize tattırsın inşallah
Ne oldu canısı ben hiç bakamadım tatile geldim. Sonucun hala aynı mu? Dur bakalım daha adet olmadık. Allahtan umut kesilmez.Hanımlar negatif olanlar adet görenler üzüldük bitti… Nisanda yine tam gaz devamben 4 nisanda olacağım 7. 8. Günü Ovulasyon testlerine başlayacağım laboquick yaptım bu ay çok iyi marka o da. Ama bu ay da innovita deneyeceğim. Yine buraya atarım ovulasyon testlerimi beraber ilerleriz isterseniz. Nisanda da olmazsa mayısta doktora gideceğim. Oradaki süreçlerimi de yazarım bilgilenmek isteyen olursa. Bu iş nasip işi sonuçta biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah’a kalmış rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın en kısa sürede bu güzel duyguyu hepimize tattırsın inşallah
Dur bakalım ya hemen umutsuz olmayın adeti bekleyin kiminin adetten sonraki günlerde çıkıyormuşKızlar ne var ne yok..
Ben test yaptım negatif
Belki yerleşme kanaması olabilir mi ?Bat 2 Nisandı ama bugün geldi her şeye sıfırdan başladık bakalım yine yenidennn..
Ay çok heycanlı umarım hamilesindirBende hala bir şey yok kızlar, bugün çatlamadan sonraki 14.günümdü, Döngümün 29.günü genelde 28-30 arası regl olurdum bakalım ne olacakbugün ara ara gelen bulantım var psikolojik değilse
Yaa inşallah canımAy çok heycanlı umarım hamilesindirne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Vallahi canım iyi ki bu başlığı oluşturmuşsun hepimiz burada birbirimize destek oluyoruzHanımlar negatif olanlar adet görenler üzüldük bitti… Nisanda yine tam gaz devamben 4 nisanda olacağım 7. 8. Günü Ovulasyon testlerine başlayacağım laboquick yaptım bu ay çok iyi marka o da. Ama bu ay da innovita deneyeceğim. Yine buraya atarım ovulasyon testlerimi beraber ilerleriz isterseniz. Nisanda da olmazsa mayısta doktora gideceğim. Oradaki süreçlerimi de yazarım bilgilenmek isteyen olursa. Bu iş nasip işi sonuçta biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah’a kalmış rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın en kısa sürede bu güzel duyguyu hepimize tattırsın inşallah
Bizi de haberdar et heycanla bekliyoruzYaa inşallah canımPerşembe eve döneceğim canım hala regl olmamış olursam cuma sabah yaparım
Ben de sevdim bu grubuVallahi canım iyi ki bu başlığı oluşturmuşsun hepimiz burada birbirimize destek oluyoruzben zaten geriden geliyorum ama her koşulda burada sizinle devam etmeye hazırım olumlu haberler paylaşmak dileğiyle
Evet silikleştiginde çatlamış oluyorKızlar bu arada ben bilmediğim için soruyorum test ikiside net çizgi çıktıktan sonra tekrar silikleştiği günü mü çatlama günü sayıyoruz doğru değil mi?
Gerçekten öyle birbirimize alıştıkBen de sevdim bu grububu ekip aynen diğer ay için yerimzii alalım bence
Tabi inşallah aramızdan hamişler olur güzel haber alalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?