- 22 Mart 2025
- 69
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Yok ben doktorsia muayene oldum hormon hariç her şeyime baktılar. Bi tek kanda tiroid bakılfı hormon olarak. İyi dddi doktor yok demekki.Ben daha test yapmadım canım geçikmesini bekliyorım işte normalde pcos olduğu için adetim hiç bir zaman net bir tarihte olmadı ondan dolayı nisanın 5/6 sı gibi geçikme olunca test yapmayı düşünüyorum erkenden yapma dediler sizde pcos var mı
İniallah gideceğim valla doktor bakıyorum. Şu bayram geçsin. Çalışıyorum haftasonu ctesi gidicem iniallahAllerjiecok kötü bri şey iki sene kronik ürtiker hastalıgıyla bogustum ben benim çok üst düzeydeydi allerjim.
Ağır bir Tedaviyle gecti çok şükür.
Şimdi hatta o tedavi mi beni etkiledi diye de düşünmüyor değilim.
Ama folik asidin bin türlüsü var. İllaki sana zararı olmayan cıkacaktıe deneye deneye bulursun onu da. Git mutlaka dr a
Bat ne zamandı canım?Ben bugün sabah da yaptım negatif bu ay elendim ben yani nisanda tekrar Ovulasyon testi falan alıncak off
4 nisanBat ne zamandı canım?
Sonradan pozitif çıkabilir canım varmış daha4 nisan
Bence çıkmaz testim iyi marka baya kuruma çizgisi bile yapmıyor nasip artık buradaki diğer hanımlar hayırlı haberler alırlar inşallahSonradan pozitif çıkabilir canım varmış daha
Genelde gününde mi oluyorsun canım yoksa düzensizliğin var mı?Bence çıkmaz testim iyi marka baya kuruma çizgisi bile yapmıyor nasip artık buradaki diğer hanımlar hayırlı haberler alırlar inşallah
Gününde olurumGenelde gününde mi oluyorsun canım yoksa düzensizliğin var mı?
Sağlık olsun canım birdahaki aya gönlündeki olur inşallah. Laboquick iyi bir test mi? Benim evde laboquick testlerim var dönünce regl olmazsam yaparım.Bence çıkmaz testim iyi marka baya kuruma çizgisi bile yapmıyor nasip artık buradaki diğer hanımlar hayırlı haberler alırlar inşallah
Anladım canım yine de zaman var bakalım belki sürpriz olur senin için de az kalmışGününde olurum
Evet kuruma çizgisi bile olmuyor ya var ya yok yaniSağlık olsun canım birdahaki aya gönlündeki olur inşallah. Laboquick iyi bir test mi? Benim evde laboquick testlerim var dönünce regl olmazsam yaparım.
Ben de elendim maalesef negatif. Ne zamandır deniyorsunuz?Ben bugün sabah da yaptım negatif bu ay elendim ben yani nisanda tekrar Ovulasyon testi falan alıncak off
Anladım canım bana direk pcos denildi o yüzden adetim bekarkende düzensizdi şimdide düzensiz o yüzden gününü takip edemiyorum öyleYok ben doktorsia muayene oldum hormon hariç her şeyime baktılar. Bi tek kanda tiroid bakılfı hormon olarak. İyi dddi doktor yok demekki.
Belki biz erken davranıyoruzdur bekleyelim batları belki hayırlı haberler alırız4 nisan
Olsun öyle olup gebe kalan çok var. Yumurtlama testleriyle buluyorlar gününü değerlendiriyorlarAnladım canım bana direk pcos denildi o yüzden adetim bekarkende düzensizdi şimdide düzensiz o yüzden gününü takip edemiyorum öyle
Denemeye çalışıyorum bakalım inşallah güzel sonuçlanırOlsun öyle olup gebe kalan çok var. Yumurtlama testleriyle buluyorlar gününü değerlendiriyorlar
5 6 aydırBen de elendim maalesef negatif. Ne zamandır deniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?