- 7 Şubat 2025
- 135
- 70
- 13
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Aynı ben de bu ay çok umutluydum hissediyordum o yüzden kesin çıkar silik de olsa diye 5 gün varken yaptım ama tertemiz bembeyaz çıktı. hiç silik falan yok tüm keyfim kaçtı. Şimdi 3 gün kaldı artık yapmıyorum test falan ve adet öncesi gelen ağrılarım ara ara geliyorBen dayanamadım reglime 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı hemde erken gebelik testindesilik dahi yok morelim aşırı bozuldu siz naptınız ? Keşke test yapıp moreşimi bozmasaydım. Bence hamile olamadım olsaydı çıkardı illaki silikte olsa gözle az da olsa görülen ben elendim gibi umudum kalmadı çok isteyince olmuyormuş demek
Bata ne kadar kalmıştıKızlar ben de test yaptım laboquick marka herkes memnun kuruma çizgisi bile çıkarmıyor negatif maalesef hiç umudum yoktu zaten şaşırmadım
İnşallah dediğiniz gibidir. Bakalım bekliyorum ama hep ağlıyorum durduramıyorum görseydim çift çizgiyi aileme haber vericektim bu bayramdaHanımlar herkesin betası aynı zamanda yükselmez. Daha erken test için bence. Hemen karalar bağlamayın. Üç dört gün sonra bir daha yaparsınız test. Ha olmazsa da vardır bir hayır. Geleceği vakti bekliyordur.
Elimde laboquick de var ama erken gebelik olanı değil yarın onu yapacağım o haldeLaboquick saatler sonra kuruma çizgisi bile yapmıyor herkes çok memnun gerçekten ve 10 betaya kadar duyarlı diyorlar yani birinin silik çıkmış kan vermiş aynı gün 10 çıkmış değeri tabi her şey nasip kısmet
Aynı hislerle yapmışız yemin ederim birebir aynı. Bildiğin çok farklıydı içim hissettim hatta ara ara hala vuruyor kasıklarıma. Amaa çıkmıyot işte çıkmıyor. Bayramda da nasıl ne yüzle acile gidicem daha çizgi bile yok.Aynı ben de bu ay çok umutluydum hissediyordum o yüzden kesin çıkar silik de olsa diye 5 gün varken yaptım ama tertemiz bembeyaz çıktı. hiç silik falan yok tüm keyfim kaçtı. Şimdi 3 gün kaldı artık yapmıyorum test falan ve adet öncesi gelen ağrılarım ara ara geliyor
3 gün sürebiliyor.Yerleşme bu şekilde olur mu çok değil ama hala devam ediyor
Bende de kasık agrısıyla mide bulantısı ateş basması oldu bugün. Korkuyorum erken cıkmaz diye. Erken oldugu için de belirtileri ciddiye alamıyorum yaAynı hislerle yapmışız yemin ederim birebir aynı. Bildiğin çok farklıydı içim hissettim hatta ara ara hala vuruyor kasıklarıma. Amaa çıkmıyot işte çıkmıyor. Bayramda da nasıl ne yüzle acile gidicem daha çizgi bile yok.
Umutlansan da kursağında kalıyor. Ben testi dedim kesin çıkar bu etkileriyle ama bembeyaz oldu. Ama ben başkayım den başkasın belki senin çıkar canım benim. Sakın üzülme zamanı gelincr kucağımıza alıcazBende de kasık agrısıyla mide bulantısı ateş basması oldu bugün. Korkuyorum erken cıkmaz diye. Erken oldugu için de belirtileri ciddiye alamıyorum yaumutlanmamaya calısmak ne kadar üzücü bi duygu.
BilmiyorumUmutlansan da kursağında kalıyor. Ben testi dedim kesin çıkar bu etkileriyle ama bembeyaz oldu. Ama ben başkayım den başkasın belki senin çıkar canım benim. Sakın üzülme zamanı gelincr kucağımıza alıcaz
böyle çıktııOvülasyon testiyle bir şey anlasılır mı acaba
Benim de catlamadan sonraki 8.gun midem tuhaf.Çatlamadan sonraki 8.gün...Kasık ağrım var ve hafif midem bulanıyor kızlar psikolojik mimidir
İnşallah bende bayramda alırımm dedim o yüzden bu sabah yapmıştım. Ama olmadı inşallah bitmeden alırız:)Bilmiyorumgün içinde nadiren geliyor gidiyor o belirtiler. Psikolojik mi diyorum o yüzden. İnşallah hepimiz güzel haberi alırız bayram bitmeden
Adete ne kadar varken böyle çıktı ? Bende yapayım eve gidince merak ettim ?böyle çıktıı
Adete 6 gün varAdete ne kadar varken böyle çıktı ? Bende yapayım eve gidince merak ettim ?
Evde olsam yapardım vallahiAdete 6 gün var
Yapın siz de bekliyorum ☺
Senin gebelik testi de yapsan cıkar sanki canımEvde olsam yapardım vallahibenim bat 1-2 nisan
Eve dönünce yapıcam regl olmazsamSenin gebelik testi de yapsan cıkar sanki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?