- 24 Aralık 2024
- 600
- 201
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Ya bugün kasıklaeım adet olacakmıs gibi ağrıdı bes dk sürdü. Şimdi hiç bir şey yok. Hafif midem bulandı bir de uykusuzluğa veriyorum onu da. Ama Akşam üstü afedersin kıymalı börek yiyecektimEve dönünce yapıcam regl olmazsam3’nde dönücem sen ne durumdasın balım?
Ayy hadi inşallah bebiştendirYa bugün kasıklaeım adet olacakmıs gibi ağrıdı bes dk sürdü. Şimdi hiç bir şey yok. Hafif midem bulandı bir de uykusuzluğa veriyorum onu da. Ama Akşam üstü afedersin kıymalı börek yiyecektim
Kıyma kokusundam öğürdüm. Et kokusu çok degişik geldi. Hayırlısıyla öğrensek yabu ay olmazsa bir daha belirtilere inanmam buraya yazıyorum
Bende de kasık agrısıyla mide bulantısı ateş basması oldu bugün. Korkuyorum erken cıkmaz diye. Erken oldugu için de belirtileri ciddiye alamıyorum yaumutlanmamaya calısmak ne kadar üzücü bi duygu.
Sizin gebelik testi ne çıktı yapmadınız mı ?Evde olsam yapardım vallahibenim bat 1-2 nisan
Bende onu dedim daha demin eşime o kadar şey yaşadım yalancıymış der daha da aldırış etmiycemYa bugün kasıklaeım adet olacakmıs gibi ağrıdı bes dk sürdü. Şimdi hiç bir şey yok. Hafif midem bulandı bir de uykusuzluğa veriyorum onu da. Ama Akşam üstü afedersin kıymalı börek yiyecektim
Kıyma kokusundam öğürdüm. Et kokusu çok degişik geldi. Hayırlısıyla öğrensek yabu ay olmazsa bir daha belirtilere inanmam buraya yazıyorum
Yok gebelik testi degil lh testi yaptım. Belki bi anlam çıkarırım diyeSizin gebelik testi ne çıktı yapmadınız mı ?
Yapmadım canım şehir dışındayım 3ünde evime döneceğim regl olmazsam yaparım artıkSizin gebelik testi ne çıktı yapmadınız mı ?
İnşallah olmazsınız o zamanda anlarsınız zaten :)Yapmadım canım şehir dışındayım 3ünde evime döneceğim regl olmazsam yaparım artık
İnşallah canım Allahım hepimizi sevindirsinİnşallah olmazsınız o zamanda anlarsınız zaten :)
Eve geldim yaptım şimdi bende böyle çıktıböyle çıktıı
Valla benim 5 gün vardı bugün test yaptım negatif çıktı duygular şelale olduİnşallah canım Allahım hepimizi sevindirsinsen ne durumdasın?
Adet olmadığın sürece umut var canım kendini de eşini de yıpratma böyle bebişin zamanını bekliyodur inşallahValla benim 5 gün vardı bugün test yaptım negatif çıktı duygular şelale olduağla ağla içim çıktı. Nasip ne diyeyim. Eşimlede sürekli tartışıyoruz zaten nasip yapcak bir şey yok
Aynen oda dur adet olmamışsın yok diyip duruyorsun üzülüyorsun perişen ediyorsun kendini diyip çıldırıyor bakalım çok haklısınız hanerleşelim inisllah olumlu olumsuz :) öbür aya bakıcaz yine en kötü :)Adet olmadığın sürece umut var canım kendini de eşini de yıpratma böyle bebişin zamanını bekliyodur inşallah
Evet canım nasipAynen oda dur adet olmamışsın yok diyip duruyorsun üzülüyorsun perişen ediyorsun kendini diyip çıldırıyor bakalım çok haklısınız hanerleşelim inisllah olumlu olumsuz :) öbür aya bakıcaz yine en kötü :)
Adete beş gün var degil mi... Bu erken gebelik testi degil kaset test. belki de erken yine.Eve geldim yaptım şimdi bende böyle çıktı
Yok ya ovülasyon benimkide sen yapımca bende yapayım dedim böyle çıktı adetime 4 gün kaldıAdete beş gün var degil mi... Bu erken gebelik testi degil kaset test. belki de erken yine.
Benim yaptığım test ovülasyon testiydi gebelikeyapmadım daha erken diye.
Hayırlısı olsun
Sıkmayın canınızı zamanı vardır olmadıysa da
Ben hcg testi de yaptım dayanamayıp şimdi ama negatifYok ya ovülasyon benimkide sen yapımca bende yapayım dedim böyle çıktı adetime 4 gün kaldı
Bende dün yapmıştım 10. Gündü hem de negatif çıktı işte. Üzülmeyim napalım durun napalım adeti bekleyelimBen hcg testi de yaptım dayanamayıp şimdi ama negatifymtlamdan sonra 9.gündeyim
Ateş basmasi bende de oldu kasıklar ağrı gibi değil batma hissi ile az oldu o. Ovulasyon testini erken yapmışsın canım 2 gün sonra baksan kesin sonuç olurdu. 11 gün geçmesi lazım catlamadan sonra ama ikinci cizgin koyulasacaga benziyorBende de kasık agrısıyla mide bulantısı ateş basması oldu bugün. Korkuyorum erken cıkmaz diye. Erken oldugu için de belirtileri ciddiye alamıyorum yaumutlanmamaya calısmak ne kadar üzücü bi duygu.
Ateş basmasi bende de oldu kasıklar ağrı gibi değil batma hissi ile az oldu o. Ovulasyon testini erken yapmışsın canım 2 gün sonra baksan kesin sonuç olurdu. 11 gün geçmesi lazım catlamadan sonra ama ikinci cizgin koyulasacaga benziyor
İnşallah yaAteş basmasi bende de oldu kasıklar ağrı gibi değil batma hissi ile az oldu o. Ovulasyon testini erken yapmışsın canım 2 gün sonra baksan kesin sonuç olurdu. 11 gün geçmesi lazım catlamadan sonra ama ikinci cizgin koyulasacaga benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?