Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Ben daha test yapmadım canım geçikmesini bekliyorım işte normalde pcos olduğu için adetim hiç bir zaman net bir tarihte olmadı ondan dolayı nisanın 5/6 sı gibi geçikme olunca test yapmayı düşünüyorum erkenden yapma dediler sizde pcos var mı
Yok ben doktorsia muayene oldum hormon hariç her şeyime baktılar. Bi tek kanda tiroid bakılfı hormon olarak. İyi dddi doktor yok demekki.

Allerjiecok kötü bri şey iki sene kronik ürtiker hastalıgıyla bogustum ben benim çok üst düzeydeydi allerjim.
Ağır bir Tedaviyle gecti çok şükür.
Şimdi hatta o tedavi mi beni etkiledi diye de düşünmüyor değilim.
Ama folik asidin bin türlüsü var. İllaki sana zararı olmayan cıkacaktıe deneye deneye bulursun onu da. Git mutlaka dr a 🌸
İniallah gideceğim valla doktor bakıyorum. Şu bayram geçsin. Çalışıyorum haftasonu ctesi gidicem iniallah

Bence çıkmaz testim iyi marka baya kuruma çizgisi bile yapmıyor nasip artık buradaki diğer hanımlar hayırlı haberler alırlar inşallah 💖
Sağlık olsun canım birdahaki aya gönlündeki olur inşallah. Laboquick iyi bir test mi? Benim evde laboquick testlerim var dönünce regl olmazsam yaparım.

Yok ben doktorsia muayene oldum hormon hariç her şeyime baktılar. Bi tek kanda tiroid bakılfı hormon olarak. İyi dddi doktor yok demekki.
Anladım canım bana direk pcos denildi o yüzden adetim bekarkende düzensizdi şimdide düzensiz o yüzden gününü takip edemiyorum öyle

Kızlar testlerime bakar mısınız koyulaşma var mı sizce
IMG_5730.webp
bu 28 Mart sabah
IMG_5759.webp
bu bu sabah
IMG_5894.webp
Bu da bu akşam

Back
X