- 14 Şubat 2025
- 383
- 125
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Benimm daha çokkk var yeni reglim bitti.İki gündür daha ovulasyon testi yapıyorum. Bi sonraki regl tarihim 26 NisanSorma sorma aynı sen ne zaman rgl bekliyorsun geçtiği zaman mı hamilelik testi yapacaksın
Bizim yaklaşık o zaman benim regl 16 Nisan gösteriyor bakalım değerlendirelim bolcaBenimm daha çokkk var yeni reglim bitti.İki gündür daha ovulasyon testi yapıyorum. Bi sonraki regl tarihim 26 Nisan
Ovulasyon testini ne zamandır yapıyorsunuzBenimm daha çokkk var yeni reglim bitti.İki gündür daha ovulasyon testi yapıyorum. Bi sonraki regl tarihim 26 Nisan
Biz denemeye başlayalı 6 ay oldu.Daha önce ovulasyon takibi yapmıştım ama ara vermiştim.Şimdi bu ay yine denemek şans vermek istedim.1nisanda başladım.Doktorum bir de takviye verdi yumurta gelişimi ile ilgili bu ay iyice takip etmek istedim umarım olurOvulasyon testini ne zamandır yapıyorsunuz
Hormon testleri vs bir hastalığınız var mıydı yoksa sağlıklı olmanıza rağmen mi olmadı çevremde hep aylarca deneyip umulmadık bir anda olduğunu söylüyorlar bilgi almak için soruyorumBiz denemeye başlayalı 6 ay oldu.Daha önce ovulasyon takibi yapmıştım ama ara vermiştim.Şimdi bu ay yine denemek şans vermek istedim.1nisanda başladım.Doktorum bir de takviye verdi yumurta gelişimi ile ilgili bu ay iyice takip etmek istedim umarım olur
Haha harikasınBenim şimdi BAT'a kadar kendimi oyalayacak birşey bulmam lazımsize de tavsiyemdir. Saçma sapan saran diziler mesela geçen ay beni son günlere kadar idare etti. Evde bir sürü gebelik testi var kendimi oyalamazsam ben sürekli test yapar dururum Geçen ay işyerinde öğle arasında eczaneye gittim ofiste test yaptım yahuu. Deliyiz bazen
Şöyle söyleyim.1,5 yıldır evliyiz eşimle.6aydır da deniyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz,bebek düşünüyoruz.Ben kendi adıma hormon testlerimi verdim Prolaktin seviyem 24 çıktı,sınırdaymış doktor hafif Pco teşhisi koydu Mart ayında.onun dışında bişey çıkmadı bu ay tekrar kontrolüm var kan vericem ayın 7sinde.Yumurtlama için takviyeyi de prolaktini dengelesin diye yazdı ilaç flan vermedi ayrıca.Her gün düzenli içtiğim bi şaşe sadece onu yazmıştı.Hormon testleri vs bir hastalığınız var mıydı yoksa sağlıklı olmanıza rağmen mi olmadı çevremde hep aylarca deneyip umulmadık bir anda olduğunu söylüyorlar bilgi almak için soruyorum
Anladım çok teşekkür ederim bilgi içinŞöyle söyleyim.1,5 yıldır evliyiz eşimle.6aydır da deniyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz,bebek düşünüyoruz.Ben kendi adıma hormon testlerimi verdim Prolaktin seviyem 24 çıktı,sınırdaymış doktor hafif Pco teşhisi koydu Mart ayında.onun dışında bişey çıkmadı bu ay tekrar kontrolüm var kan vericem ayın 7sinde.Yumurtlama için takviyeyi de prolaktini dengelesin diye yazdı ilaç flan vermedi ayrıca.Her gün düzenli içtiğim bi şaşe sadece onu yazmıştı.
Amin inşallah teşekkür ederim.Anladım çok teşekkür ederim bilgi içinumarım en kısa sürede sağlıklıca kucağınıza almak nasip olur
Bende elendimHala değil devam edin siz
Üzülmeyin desem boş olacak sizi çok iyi anlıyorum onca emek çöp olmuş gibi hissediyor insan.. bütün Ovulasyon ve yapılan gebelik testlerini çöpe atarken ben de aynı hisleri yaşadım. Geriye dönüp baktığımızda umarım tatlı hatıralar olarak kalırlar rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın Nisan ayında yine yapacağız bu sefer pik günlerini de değerlendirirsiniz bakın ben değerlendirdim yine olmadı o konuda üzülmeyin yani inşallah Nisan ayı uğurlu olur benim doğum günüm bir de nisan ayı ayrı heyecanı var benim içinBende elendimbugün geldi regli hemde 1 gün erken geldi normalde 4 ünde gelecekti gördüm şok oldum sonrada inanılmaz ağrım lldu. Hatırladınız mı bilmiyorum ben pik günleri değerlendirmemiştim pikten önceki gündü değerlendirdiğim. Üzüldüm tutmadı.
Ya şimdide sanki çocuğum oluyor gibi cinsiyete taktım. Bana dediler ki bu martta hamile kalsaydın kız doğururdun nisanda kalırsan erkek tövbe bismillah. Çin takvimi öyleymiş bakmışlar bana arkadaşlarım. Ben kız aşığım diye diyorlarÜzülmeyin desem boş olacak sizi çok iyi anlıyorum onca emek çöp olmuş gibi hissediyor insan.. bütün Ovulasyon ve yapılan gebelik testlerini çöpe atarken ben de aynı hisleri yaşadım. Geriye dönüp baktığımızda umarım tatlı hatıralar olarak kalırlar rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın Nisan ayında yine yapacağız bu sefer pik günlerini de değerlendirirsiniz bakın ben değerlendirdim yine olmadı o konuda üzülmeyin yani inşallah Nisan ayı uğurlu olur benim doğum günüm bir de nisan ayı ayrı heyecanı var benim için
Şuan genetik hastalıkların yoğunlukta olduğu bir dünyada en güzel temenni sağlıklı olmasıdır. Hem bence öyle şeyler hurafe.. sizin zaten stres seviyeniz yüksek bence çevrenize yorum yaptırmayın bu konuda kız olsun erkek olsun çok iyi bir anne olursunuz emin olun bunları hiç düşünmeyinYa şimdide sanki çocuğum oluyor gibi cinsiyete taktım. Bana dediler ki bu martta hamile kalsaydın kız doğururdun nisanda kalırsan erkek tövbe bismillah. Çin takvimi öyleymiş bakmışlar bana arkadaşlarım. Ben kız aşığım diye diyorlar
Ben biraz boş boğazım herkese bir şey diyince herkes yorum yapıyor bir şey diyor ben çok takıyorum her şeyiŞuan genetik hastalıkların yoğunlukta olduğu bir dünyada en güzel temenni sağlıklı olmasıdır. Hem bence öyle şeyler hurafe.. sizin zaten stres seviyeniz yüksek bence çevrenize yorum yaptırmayın bu konuda kız olsun erkek olsun çok iyi bir anne olursunuz emin olun bunları hiç düşünmeyin
İnsanlar kendileri ile ilgili olmayan her konuya yorum yapıyorlar, karşıdakini düşündüklerinden değil çoğu zaman kendilerini tatmin etmek için. Takvim olayı doğru olsa dünyada o ayda hamile kalan herkesin çocuğu aynı cinsiyette olmaz mıydı? Bir daha öyle derlerse sorun bakalım biri kız biri erkek ikiz gebelikler mucize miymiş bu durumda. İnsanların ilgisi çok bilgisi yok genellikle, o yüzden siz kimseyi takmayın kafaya. Pozitif düşünün, ilim bilim ne derse onu yapın, dua edin.Ben biraz boş boğazım herkese bir şey diyince herkes yorum yapıyor bir şey diyor ben çok takıyorum her şeyi
Sağlık olsun canım nasipse birdahaki ay en güzeli en sağlıklısı seni bulur inşallah pes etmek yokkBende elendimbugün geldi regli hemde 1 gün erken geldi normalde 4 ünde gelecekti gördüm şok oldum sonrada inanılmaz ağrım lldu. Hatırladınız mı bilmiyorum ben pik günleri değerlendirmemiştim pikten önceki gündü değerlendirdiğim. Üzüldüm tutmadı.
Evet sırf üzmek için saçma sapan laflar diyorlar, konuşuyorlat. Allah hayırlısını versin sağlıklısını bak mesela bu ay tutmadı benimİnsanlar kendileri ile ilgili olmayan her konuya yorum yapıyorlar, karşıdakini düşündüklerinden değil çoğu zaman kendilerini tatmin etmek için. Takvim olayı doğru olsa dünyada o ayda hamile kalan herkesin çocuğu aynı cinsiyette olmaz mıydı? Bir daha öyle derlerse sorun bakalım biri kız biri erkek ikiz gebelikler mucize miymiş bu durumda. İnsanların ilgisi çok bilgisi yok genellikle, o yüzden siz kimseyi takmayın kafaya. Pozitif düşünün, ilim bilim ne derse onu yapın, dua edin.
En güzeli en hayırlısı sizin olsun.Evet sırf üzmek için saçma sapan laflar diyorlar, konuşuyorlat. Allah hayırlısını versin sağlıklısını bak mesela bu ay tutmadı benim
İniallah yaa yine birlikte başlayalım. Ne zaman yapmamız lazım tam olarak adetim bitsin ovülasyona başlıycam yine. Hangi marka almalıyım? Bende laboquick vardı. Başka mı alsam diyorum. Bide ben geçenkinde çift çizgiden bir önceki gün yspmıştım daha da yapmamıştım. TutmadıSağlık olsun canım nasipse birdahaki ay en güzeli en sağlıklısı seni bulur inşallah pes etmek yokk
Cümlemizin olsun inşallahEn güzeli en hayırlısı sizin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?