Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Ovulasyon testini ne zamandır yapıyorsunuz
Biz denemeye başlayalı 6 ay oldu.Daha önce ovulasyon takibi yapmıştım ama ara vermiştim.Şimdi bu ay yine denemek şans vermek istedim.1nisanda başladım.Doktorum bir de takviye verdi yumurta gelişimi ile ilgili bu ay iyice takip etmek istedim umarım olur

Hormon testleri vs bir hastalığınız var mıydı yoksa sağlıklı olmanıza rağmen mi olmadı çevremde hep aylarca deneyip umulmadık bir anda olduğunu söylüyorlar bilgi almak için soruyorum

Haha harikasın kesinlikle aklımızdan test yapmayı çıkaracak kafamızın meşgul olması gereken bir işle uğraşmamız gerek katılıyorum ben de

Hormon testleri vs bir hastalığınız var mıydı yoksa sağlıklı olmanıza rağmen mi olmadı çevremde hep aylarca deneyip umulmadık bir anda olduğunu söylüyorlar bilgi almak için soruyorum
Şöyle söyleyim.1,5 yıldır evliyiz eşimle.6aydır da deniyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz,bebek düşünüyoruz.Ben kendi adıma hormon testlerimi verdim Prolaktin seviyem 24 çıktı,sınırdaymış doktor hafif Pco teşhisi koydu Mart ayında.onun dışında bişey çıkmadı bu ay tekrar kontrolüm var kan vericem ayın 7sinde.Yumurtlama için takviyeyi de prolaktini dengelesin diye yazdı ilaç flan vermedi ayrıca.Her gün düzenli içtiğim bi şaşe sadece onu yazmıştı.

Anladım çok teşekkür ederim bilgi için umarım en kısa sürede sağlıklıca kucağınıza almak nasip olur

Hala değil devam edin siz
Bende elendim bugün geldi regli hemde 1 gün erken geldi normalde 4 ünde gelecekti gördüm şok oldum sonrada inanılmaz ağrım lldu. Hatırladınız mı bilmiyorum ben pik günleri değerlendirmemiştim pikten önceki gündü değerlendirdiğim. Üzüldüm tutmadı.

Üzülmeyin desem boş olacak sizi çok iyi anlıyorum onca emek çöp olmuş gibi hissediyor insan.. bütün Ovulasyon ve yapılan gebelik testlerini çöpe atarken ben de aynı hisleri yaşadım. Geriye dönüp baktığımızda umarım tatlı hatıralar olarak kalırlar rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın Nisan ayında yine yapacağız bu sefer pik günlerini de değerlendirirsiniz bakın ben değerlendirdim yine olmadı o konuda üzülmeyin yani inşallah Nisan ayı uğurlu olur benim doğum günüm bir de nisan ayı ayrı heyecanı var benim için

Ya şimdide sanki çocuğum oluyor gibi cinsiyete taktım. Bana dediler ki bu martta hamile kalsaydın kız doğururdun nisanda kalırsan erkek tövbe bismillah. Çin takvimi öyleymiş bakmışlar bana arkadaşlarım. Ben kız aşığım diye diyorlar

Şuan genetik hastalıkların yoğunlukta olduğu bir dünyada en güzel temenni sağlıklı olmasıdır. Hem bence öyle şeyler hurafe.. sizin zaten stres seviyeniz yüksek bence çevrenize yorum yaptırmayın bu konuda kız olsun erkek olsun çok iyi bir anne olursunuz emin olun bunları hiç düşünmeyin

Ben biraz boş boğazım herkese bir şey diyince herkes yorum yapıyor bir şey diyor ben çok takıyorum her şeyi

Ben biraz boş boğazım herkese bir şey diyince herkes yorum yapıyor bir şey diyor ben çok takıyorum her şeyi
İnsanlar kendileri ile ilgili olmayan her konuya yorum yapıyorlar, karşıdakini düşündüklerinden değil çoğu zaman kendilerini tatmin etmek için. Takvim olayı doğru olsa dünyada o ayda hamile kalan herkesin çocuğu aynı cinsiyette olmaz mıydı? Bir daha öyle derlerse sorun bakalım biri kız biri erkek ikiz gebelikler mucize miymiş bu durumda. İnsanların ilgisi çok bilgisi yok genellikle, o yüzden siz kimseyi takmayın kafaya. Pozitif düşünün, ilim bilim ne derse onu yapın, dua edin.

Sağlık olsun canım nasipse birdahaki ay en güzeli en sağlıklısı seni bulur inşallah pes etmek yokk

Evet sırf üzmek için saçma sapan laflar diyorlar, konuşuyorlat. Allah hayırlısını versin sağlıklısını bak mesela bu ay tutmadı benim

Sağlık olsun canım nasipse birdahaki ay en güzeli en sağlıklısı seni bulur inşallah pes etmek yokk
İniallah yaa yine birlikte başlayalım. Ne zaman yapmamız lazım tam olarak adetim bitsin ovülasyona başlıycam yine. Hangi marka almalıyım? Bende laboquick vardı. Başka mı alsam diyorum. Bide ben geçenkinde çift çizgiden bir önceki gün yspmıştım daha da yapmamıştım. Tutmadı nasıl yapsam ilişkimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…