- 30 Ekim 2016
- 135
- 47
- 98
- 27
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Merhaba hanımlar ben yarın ovulasyon testine başlayacağım beraber ilerlemek isteyen olursa birlikte takip edelim pik mi değil mi neler yapalım gibi birbirimize yardımcı olalım ve hayırlı haberler alalım inşallah
Daha çok sabah saatlerinde ama akşam 7 ye 8 e kadar olur genelde aynı saat aralıklarında yapmaya çalışın ve 2 saat kala sıvı alımını azaltınOvulasyon testini öğlen 12de yapsak olur mu acaba?
Benim de öyle şuan dün 9. Gündü git gide koyulaşacak buraya atma imkanınız olursa beraber karşılaştırma da yapabiliriz. Bu arada benimkinin markası laboquickBen de bugün yaptım ilk ovulasyon testimi. Ama ben bebekten önce doktor tavsiyesi ile yumurtluyor muyum takip için yapıyorum. Hafif silik çıktı ikinci çizgi. Reglim biteli 2 gün oldu.
Günümüz ve testimizin markası aynıBenim de öyle şuan dün 9. Gündü git gide koyulaşacak buraya atma imkanınız olursa beraber karşılaştırma da yapabiliriz. Bu arada benimkinin markası laboquick
Bir yerde de sabah yapmayın öğleden sonra daha net bir sonuç alınır yazıyorduDaha çok sabah saatlerinde ama akşam 7 ye 8 e kadar olur genelde aynı saat aralıklarında yapmaya çalışın ve 2 saat kala sıvı alımını azaltın
Öğlen yapın hiç sorun olmaz bence içiniz rahat edecekseBir yerde de sabah yapmayın öğleden sonra daha net bir sonuç alınır yazıyordu
Ben de laboquick aldım. Çok memnun kalanda var, olumsuz yorumlarda var. Laboquick ile başlayacağım pik gördüğümde eczaneden aldığım pyro clinice ile karşılaştıracağım :)Benim de öyle şuan dün 9. Gündü git gide koyulaşacak buraya atma imkanınız olursa beraber karşılaştırma da yapabiliriz. Bu arada benimkinin markası laboquick
Aslında anladığım kadarıyla testin sağlıklı çalışması için önemli olan sıvı alımını 2 saat önce kesmek ve ilk idrar olmaması ve her gün aynı saatte yapmakBir yerde de sabah yapmayın öğleden sonra daha net bir sonuç alınır yazıyordu
Testten 2 saat önce sıvı alımını kestiniz miDün hafif çizgi çıkmıştı bugün çok daha soluk bir çizgi vardı. Aynı saatte yaptım ama fazla sıvı mı aldım acaba bilemiyorum
Evet silik çıkmış gerçekten yarın koyulaşma ihtimali var. Haberlerini bekliyoruzBugün 10. Gün premom a yükledim 0,23 çıktı giderek yükseliyor. Geçen ay 11. Gün pik görmüştüm 13 te de çatlama olmuştu bakalım bu ay nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?