- 18 Eylül 2016
- 1.893
- 7.179
- 158
- Konu Sahibi Sibella2710
Sağol canım peki değerlendirilmesi gereken zaman hem çatlama öncesi hem çatlama sonrası değil miEvet silikleştiginde çatlamış oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım peki değerlendirilmesi gereken zaman hem çatlama öncesi hem çatlama sonrası değil miEvet silikleştiginde çatlamış oluyor
Evet pikler ve çatlama günü sperm 72 saat yaşabiliyor işte pikten önceki günde yararlı olabilir toplam 4 5 günlük bir süreçSağol canım peki değerlendirilmesi gereken zaman hem çatlama öncesi hem çatlama sonrası değil mi
Evet canım aynı kocaman negatif tabi belli olmaz ama ben kendiminkini sanmıyorum daha döneceğiniNe oldu canısı ben hiç bakamadım tatile geldim. Sonucun hala aynı mu? Dur bakalım daha adet olmadık. Allahtan umut kesilmez.
İnşallah bu ay güzel haberleri alırsınız bize destek amaçlı kalırsınız sadece gruptaVallahi canım iyi ki bu başlığı oluşturmuşsun hepimiz burada birbirimize destek oluyoruzben zaten geriden geliyorum ama her koşulda burada sizinle devam etmeye hazırım olumlu haberler paylaşmak dileğiyle
![]()
Test yapsanız belki çıkarBende hala bir şey yok kızlar, bugün çatlamadan sonraki 14.günümdü, Döngümün 29.günü genelde 28-30 arası regl olurdum bakalım ne olacakbugün ara ara gelen bulantım var psikolojik değilse
İnşallah güzel haberler alırsınız aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz biz biraz ustalaştık bu konudaBen de bugün ovulasyon testine başladım,reglim yeni bitti.İnşalllah güzel haberi alacağım ay bu aydır.![]()
Ahah teşekkür ederiiim!Biraz testlerde ilerleyim mutlaka eminim ki sorarımİnşallah güzel haberler alırsınız aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz biz biraz ustalaştık bu konuda![]()
Sen de öyle canım iyi ki varsınTamam canım iyi ki varsınız![]()
Eve döndüğümde olmamış olursam yapacagım canım şehir dışındayım yoksa çoktan yapmıştımTest yapsanız belki çıkar![]()
Aslında şöyle benim bir testtimde iki gün iki çizgi de netti diğer marka testte de 3 gün netti açıkcası bayrama denk gelmesi bir de olumsuz bir haber aldığım için her gün değerlendirme şansımız olmadı. Testlerin net çıktığı ikinci gün ve silik çıktığı (çatlama oluyor sanırım) gün değerlendirebildim. Arada bir gün olmadı ama o gün de Premom uygulaması testim için çok yüksek ihtimal verdi o da benim kafamı karıştırıyorEvet pikler ve çatlama günü sperm 72 saat yaşabiliyor işte pikten önceki günde yararlı olabilir toplam 4 5 günlük bir süreç
ben de hepimiz için aynı temenni ve duayı ediyorum inşallah hepimizin pozitif hamilelik testlerimizi attığımız günler biran evvel gelirİnşallah bu ay güzel haberleri alırsınız bize destek amaçlı kalırsınız sadece grupta![]()
Belki yerleşme kanaması olabilir mi ?
Önemli olan çatlama zaten pikler şansı arttırır değerlendirdiğiniz günlere göre ihtimal yüksek yineAslında şöyle benim bir testtimde iki gün iki çizgi de netti diğer marka testte de 3 gün netti açıkcası bayrama denk gelmesi bir de olumsuz bir haber aldığım için her gün değerlendirme şansımız olmadı. Testlerin net çıktığı ikinci gün ve silik çıktığı (çatlama oluyor sanırım) gün değerlendirebildim. Arada bir gün olmadı ama o gün de Premom uygulaması testim için çok yüksek ihtimal verdi o da benim kafamı karıştırıyor![]()
Teşekkür ederim bakalım herşeyin hayırlısıÖnemli olan çatlama zaten pikler şansı arttırır değerlendirdiğiniz günlere göre ihtimal yüksek yine
Evet çok silik daha