- 24 Aralık 2024
- 610
- 206
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Çatlamadan sonra kaç gün gecti önemli olan o bence... Belki döner buradannnBen dayanamadım reglime 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı hemde erken gebelik testindesilik dahi yok morelim aşırı bozuldu siz naptınız ? Keşke test yapıp moreşimi bozmasaydım. Bence hamile olamadım olsaydı çıkardı illaki silikte olsa gözle az da olsa görülen ben elendim gibi umudum kalmadı çok isteyince olmuyormuş demek
Kaç gün gecti ymtlamdanYa benim de bacağa vuran kasık ağrım var. Sabah midem bulandı ama bence benimki psikolojik. Bu kadar erken olmaz sanırım.
22sinde pik, 23ünde çatlamaKaç gün gecti ymtlamdan
Bu arada chatgpt ye sordum mide bulantısı olabilirmiş hafif. Bu dönemde olabilecek belirtileri sıraladı sağ olsunÇatlamadan sonraki 8.gün...Kasık ağrım var ve hafif midem bulanıyor kızlar psikolojik midir ki
21 mart cuma günü çatladı.Çatlamadan sonra kaç gün gecti önemli olan o bence... Belki döner buradannn
Ayy benim gibiii22sinde pik, 23ünde çatlama
Ama daha erken bence 11 gün gecmesi gerekiyor en azzz21 mart cuma günü çatladı.
Benim hiç geçmedi çatlamadan beri ağrı. Umarım başka bir sıkıntı yokturAyy benim gibiiibende de kasık agrısı nadiren oluyor beş dk geçiyor sonra. İki gün önce kasığım oyulur gibi agrıdı çok kötüydü. Bugün de biraz mide bulantısı hissediyorum ama varla yok arası belki de uykusuzluktan
Kimisinin de hiç belirtisi olmuyormuş üç dört güne netleşir artıkBenim hiç geçmedi çatlamadan beri ağrı. Umarım başka bir sıkıntı yoktur
Gerçekten mi bir umut var mı yani çatlama günü nü saymadım 9. Günümdeyim. İnşallah olur ya bildiğin ağlıyorumAma daha erken bence 11 gün gecmesi gerekiyor en azzz
10.gün negatif olup 11 de pozitife dönen gördüm burada belli olmazGerçekten mi bir umut var mı yani çatlama günü nü saymadım 9. Günümdeyim. İnşallah olur ya bildiğin ağlıyorum
Erken bence daha üzülmeyin hiçBen dayanamadım reglime 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı hemde erken gebelik testindesilik dahi yok morelim aşırı bozuldu siz naptınız ? Keşke test yapıp moreşimi bozmasaydım. Bence hamile olamadım olsaydı çıkardı illaki silikte olsa gözle az da olsa görülen ben elendim gibi umudum kalmadı çok isteyince olmuyormuş demek
Yumurtlamadan 14 gün sonra olursunuz adet. Şuan ki yerleşme kanaması olabilir.İnşallah güzel sonuçlar alırsınz benim 25i yumurtlma demiştik testi de atmıştım ama 1saat önce adetim başladı galiba leke gördüm nasıl oluyor böyle biseey daha önce yaşayan var mı acaba
Yerleşme bu şekilde olur mu çok değil ama hala devam ediyorYumurtlamadan 14 gün sonra olursunuz adet. Şuan ki yerleşme kanaması olabilir.
Erken gebelik değilse zaten 20 nin üstü ölçüyor o bizim için o erken baya . Erken gebelik tesleri 10 nun üstü. O yüzden sakın üzülme bak bana diyordun. Benimde çok morelim bozuk sakın üzülmeyelim canım benim benimde negatif çıktı seninle aynıyızKızlar ben de test yaptım laboquick marka herkes memnun kuruma çizgisi bile çıkarmıyor negatif maalesef hiç umudum yoktu zaten şaşırmadım
Trendyolda falan 5 6 gün kala silik çıkarmış herkes erken gebelik testlerinden bile iyi demiş benim tertemiz negatif çıktı o yüzden olduğumu düşünmüyorumErken gebelik değilse zaten 20 nin üstü ölçüyor o bizim için o erken baya . Erken gebelik tesleri 10 nun üstü. O yüzden sakın üzülme bak bana diyordun. Benimde çok morelim bozuk sakın üzülmeyelim canım benim benimde negatif çıktı seninle aynıyız
Benimde öyle çıktıTrendyolda falan 5 6 gün kala silik çıkarmış herkes erken gebelik testlerinden bile iyi demiş benim tertemiz negatif çıktı o yüzden olduğumu düşünmüyorum
Çok olsa Nisan ayında da denerim sonra bana hastane yolları görüldü maalesefBenimde öyle çıktı5 gün var adetime benimde tertemiz çıktı zaten ikimizinde aynı zaman da çatlamıştı diye hatırlıyorum benim 21 de çatladı seninde öyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Bekleyelim sıkma canını bende çok üzüldüm ağladım daha demin ama napalım kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?