Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Ben dayanamadım reglime 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı hemde erken gebelik testinde :( silik dahi yok :( morelim aşırı bozuldu :( siz naptınız ? Keşke test yapıp moreşimi bozmasaydım. Bence hamile olamadım olsaydı çıkardı illaki silikte olsa gözle az da olsa görülen :( ben elendim gibi umudum kalmadı :( çok isteyince olmuyormuş demek :(
Aynı ben de bu ay çok umutluydum hissediyordum o yüzden kesin çıkar silik de olsa diye 5 gün varken yaptım ama tertemiz bembeyaz çıktı. hiç silik falan yok tüm keyfim kaçtı. Şimdi 3 gün kaldı artık yapmıyorum test falan ve adet öncesi gelen ağrılarım ara ara geliyor

Laboquick saatler sonra kuruma çizgisi bile yapmıyor herkes çok memnun gerçekten ve 10 betaya kadar duyarlı diyorlar yani birinin silik çıkmış kan vermiş aynı gün 10 çıkmış değeri tabi her şey nasip kısmet

Hanımlar herkesin betası aynı zamanda yükselmez. Daha erken test için bence. Hemen karalar bağlamayın. Üç dört gün sonra bir daha yaparsınız test. Ha olmazsa da vardır bir hayır. Geleceği vakti bekliyordur.
İnşallah dediğiniz gibidir. Bakalım bekliyorum ama hep ağlıyorum durduramıyorum görseydim çift çizgiyi aileme haber vericektim bu bayramda :( hayırlısı ne diyeyim adetimi bekliyorum :(

Laboquick saatler sonra kuruma çizgisi bile yapmıyor herkes çok memnun gerçekten ve 10 betaya kadar duyarlı diyorlar yani birinin silik çıkmış kan vermiş aynı gün 10 çıkmış değeri tabi her şey nasip kısmet
Elimde laboquick de var ama erken gebelik olanı değil yarın onu yapacağım o halde :(

Aynı ben de bu ay çok umutluydum hissediyordum o yüzden kesin çıkar silik de olsa diye 5 gün varken yaptım ama tertemiz bembeyaz çıktı. hiç silik falan yok tüm keyfim kaçtı. Şimdi 3 gün kaldı artık yapmıyorum test falan ve adet öncesi gelen ağrılarım ara ara geliyor
Aynı hislerle yapmışız yemin ederim birebir aynı. Bildiğin çok farklıydı içim hissettim hatta ara ara hala vuruyor kasıklarıma. Amaa çıkmıyot işte çıkmıyor. Bayramda da nasıl ne yüzle acile gidicem daha çizgi bile yok.

Kızlar iyi bayramlar herkese 🌸 bence bat ın geçmesini beklemeyin test için her zaman test duyarlı olmaya biliyor olumsuz olmayın lütfen 🙏🏻

Aynı hislerle yapmışız yemin ederim birebir aynı. Bildiğin çok farklıydı içim hissettim hatta ara ara hala vuruyor kasıklarıma. Amaa çıkmıyot işte çıkmıyor. Bayramda da nasıl ne yüzle acile gidicem daha çizgi bile yok.
Bende de kasık agrısıyla mide bulantısı ateş basması oldu bugün. Korkuyorum erken cıkmaz diye. Erken oldugu için de belirtileri ciddiye alamıyorum ya 🥺🥺 umutlanmamaya calısmak ne kadar üzücü bi duygu.

Bende de kasık agrısıyla mide bulantısı ateş basması oldu bugün. Korkuyorum erken cıkmaz diye. Erken oldugu için de belirtileri ciddiye alamıyorum ya 🥺🥺 umutlanmamaya calısmak ne kadar üzücü bi duygu.
Umutlansan da kursağında kalıyor. Ben testi dedim kesin çıkar bu etkileriyle ama bembeyaz oldu. Ama ben başkayım den başkasın belki senin çıkar canım benim. Sakın üzülme zamanı gelincr kucağımıza alıcaz :(

Umutlansan da kursağında kalıyor. Ben testi dedim kesin çıkar bu etkileriyle ama bembeyaz oldu. Ama ben başkayım den başkasın belki senin çıkar canım benim. Sakın üzülme zamanı gelincr kucağımıza alıcaz :(
Bilmiyorum 😞 gün içinde nadiren geliyor gidiyor o belirtiler. Psikolojik mi diyorum o yüzden. İnşallah hepimiz güzel haberi alırız bayram bitmeden 🌸

Eklentiler

• IMG_20250330_230351.webp
    IMG_20250330_230351.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 13
Back
X