- 24 Aralık 2024
- 610
- 206
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
-
OffHiç harcamayın testinizi en az 10-12 gün olmak zorunda moraliniz bozulmasın hiç
Belirti gebeliği kesinleşenlerde bile yok daha o yüzden 3 gün daha sabııırOffbiliyorum ama işte sabırsızlık belirti de yok hafif batma gibi şeylerin haricinde. Gebe triplerine girdim bu ay hemen jfjfg
Olmuştu benim 20 pikti 19 21 ve 22 değerlendirilmiştiKaçıncı gününüz sizin çatlama olmadı mı
Sarımsı akıntı da gebelik belirtisi midir acaba b
Bugün hariç 2 gün değerlendirdik bakalımEpey olmuş kaçırmamışsınızdır inşallah
Canım ben memlekete geldim galiba regl olacam ağrım çok var testim yok yapamam heralde gecikme olmadan@Mltmblogdaisy rain @papatya5571 @Queengibiqueen Lavinia_98 banaderlerelif M mls229 @Zeyzeyyyy30300 espressoc gy16
Kızlar sizde durumlar nasılll
6 gün var ama kasıklarda agrı var önce yoktu 2 gündür falan@Mltmblogdaisy rain @papatya5571 @Queengibiqueen Lavinia_98 banaderlerelif M mls229 @Zeyzeyyyy30300 espressoc gy16
Kızlar sizde durumlar nasılll
YaaaCanım ben memlekete geldim galiba regl olacam ağrım çok var testim yok yapamam heralde gecikme olmadan
İnşallah bebektirr6 gün var ama kasıklarda agrı var önce yoktu 2 gündür falan
Hayırlısı olsun canımİnşallah bebektirr
Ben dayanamadım reglime 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı hemde erken gebelik testindeBenimde sadece kasık ağrısı. Göğüste yok hiçbir şey başka bir şeyde yok :)
Ya benim de bacağa vuran kasık ağrım var. Sabah midem bulandı ama bence benimki psikolojik. Bu kadar erken olmaz sanırım.Çatlamadan sonraki 8.gün...Kasık ağrım var ve hafif midem bulanıyor kızlar psikolojik midir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?