Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Çok net foto alamadım testin camı çizik. Adetim yumurtlama tarihime göre yarın. Sizce?

Eklentiler

• IMG_20250405_084747.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlarr ovulasyon testine ne zaman başlıyorsunuz? Ben geçen ay 15.gün yumurtlama görmüştüm bu ay 10.gün test yapmaya başlayayım diyorum nasıl sizce??

Kızlarr ovulasyon testine ne zaman başlıyorsunuz? Ben geçen ay 15.gün yumurtlama görmüştüm bu ay 10.gün test yapmaya başlayayım diyorum nasıl sizce??
Adetin düzenliyse yine aynı zamanlarda yapabilrsin ya benim 11.gün gecesi oluyor hep mesela. 9.günden başlarım

Kızlar ben bugün hormon tahlillerimi göstermeye gittim amh 4.95 çıkmış.Çok yüksek değil ama fazla yumurtan var dedi.Femara başladı. Adetimin 7.günü bugün ama başlayabilirsin dedi. Beraber yumutlamayı takip edeceğiz.

Ben de öyle ya.. Bu ay ben de takip ettirmek istiyorum ama rapor falan alırım olmadı. Sperm testi de olacak inşallah
Bende bu ay herşeye baktırayım dedim ama eşim hiç sperm testine olumlu bakmıyor. Bende işten izin alıp nasıl gideceğim hiç bilmiyorum. bi doktor amh iyi diyor diğeri yüksek diyor iyice kafan karıştı zaten

Kızlar üstte olan 4 Nisan
Alta olan 5 Nisan pik olmuş mu?

Eklentiler

• 20250404_140358.webp
    80,9 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…