- Konu Sahibi Sibella2710
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş ben çizgi görüyorum vallahiSabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Çok net foto alamadım testin camı çizik. Adetim yumurtlama tarihime göre yarın. Sizce?
Çıplak gözle daha iyi görünüyor. Şu an tabi bayağı zaman geçti ama testi atmadım ve oldukça net. Bakalım devam edeceğim test yapmayaOlmuş ben çizgi görüyorum vallahi
Ben de gördüm prodoctor bende gölge bilr çıkarmamıştı.Çıplak gözle daha iyi görünüyor. Şu an tabi bayağı zaman geçti ama testi atmadım ve oldukça net. Bakalım devam edeceğim test yapmaya
23ünde çatlama oldu. Bazı belirtiler var ama tabi şu an kesin net çizgiyi görmeden olmuş gibi düşünememBen de gördüm prodoctor bende gölge bilr çıkarmamıştı.kaç gün geçti ymtlamadan
Bana var gibi geldi23ünde çatlama oldu. Bazı belirtiler var ama tabi şu an kesin net çizgiyi görmeden olmuş gibi düşünemem
Bana var gibi geldihayırlı olsun diyelim. Gruptan bir gebe geliyor yaşasın
![]()
Adetin düzenliyse yine aynı zamanlarda yapabilrsin ya benim 11.gün gecesi oluyor hep mesela. 9.günden başlarımKızlarr ovulasyon testine ne zaman başlıyorsunuz? Ben geçen ay 15.gün yumurtlama görmüştüm bu ay 10.gün test yapmaya başlayayım diyorum nasıl sizce??![]()
Ben regl bittikten sonra 1 gün bekleyip diğer gün başlıyorum yani 9.gün başlamış oluyorumKızlarr ovulasyon testine ne zaman başlıyorsunuz? Ben geçen ay 15.gün yumurtlama görmüştüm bu ay 10.gün test yapmaya başlayayım diyorum nasıl sizce??![]()
Tamam canımAdetin düzenliyse yine aynı zamanlarda yapabilrsin ya benim 11.gün gecesi oluyor hep mesela. 9.günden başlarım![]()
Tamam canım. Benim reglim 5 gün sürüyor geçen ay 15.günde pikti. Muhtemelen 10. Gün başlarımBen regl bittikten sonra 1 gün bekleyip diğer gün başlıyorum yani 9.gün başlamış oluyorum
Kaç günde bir gideceksin dr a canımKızlar ben bugün hormon tahlillerimi göstermeye gittim amh 4.95 çıkmış.Çok yüksek değil ama fazla yumurtan var dedi.Femara başladı. Adetimin 7.günü bugün ama başlayabilirsin dedi. Beraber yumutlamayı takip edeceğiz.
5 gün ilacı kullan gel dedi perşembe gideceğim adetimin 12.günü oluyor ama ben çalışıyorum nasıl devamlı gideceğim bilemiyorumKaç günde bir gideceksin dr a canım
Ben de öyle ya.. Bu ay ben de takip ettirmek istiyorum ama rapor falan alırım olmadı. Sperm testi de olacak inşallah5 gün ilacı kullan gel dedi perşembe gideceğim adetimin 12.günü oluyor ama ben çalışıyorum nasıl devamlı gideceğim bilemiyorum
Bende bu ay herşeye baktırayım dedim ama eşim hiç sperm testine olumlu bakmıyor. Bende işten izin alıp nasıl gideceğim hiç bilmiyorum.Ben de öyle ya.. Bu ay ben de takip ettirmek istiyorum ama rapor falan alırım olmadı. Sperm testi de olacak inşallah
Baska dr lara da sordurun benceBende bu ay herşeye baktırayım dedim ama eşim hiç sperm testine olumlu bakmıyor. Bende işten izin alıp nasıl gideceğim hiç bilmiyorum.bi doktor amh iyi diyor diğeri yüksek diyor iyice kafan karıştı zaten