Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

merhaba kızlar, sizce ben hangi gün yumurtladım ve çatladı. emin olamıyorum. bu ay ilk defa kullandım. 30-35 günde bir adet oluyorum. ilk ayda tutan var mı ? gerçekten çok merak ediyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-03-23 at 07.46.07.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 31
merhaba kızlar, sizce ben hangi gün yumurtladım ve çatladı. emin olamıyorum. bu ay ilk defa kullandım. 30-35 günde bir adet oluyorum. ilk ayda tutan var mı ? gerçekten çok merak ediyorum
Baştan 4. Bana pik gibi geldi testleri böyle toplu çekmeyin kuruma çizgisi olup renkler solunca zor belli oluyor ama bi tahmin yürütecek olsam ben baştan 4. Pik derdim onun iki altındaki da çatlama derdim gündüz diğer hanımlar da bakar tabi

Merhabalar biraz uzak ve karanlık resim görebildiğim kadarıyla 3. veya 4. gün daha net çizgi duruyor

Merhabalar kızlar benim biraz kafam karıştı bugün ki testim düne göre daha silik gözüküyor yumurtlama ve çatlama olmuş olabilir mi? Teste devam edeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim. İki farklı test ile bakıyorum üç gündür. İlk resimde bugün yaptıklarım. 2. ve 3. resimde ki ise aynı test markası ile tarihe göre sıraladım.

Eklentiler

• IMG_5747.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5751.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_5749.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 19
Pik size göre hangisi burada bence pik yok daha

Ben de bugün yaptım ilk ovulasyon testimi. Ama ben bebekten önce doktor tavsiyesi ile yumurtluyor muyum takip için yapıyorum. Hafif silik çıktı ikinci çizgi. Reglim biteli 2 gün oldu.
Aynı durum bende iki gün önce bitti adet bugün yaptım çok silik bir çizgi çıktı T de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…