- 30 Ekim 2016
- 289
- 125
- 103
- 27
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Evet istanbul ve eşimin özel sağlık sigortası var. Medicana medicalpark veyahut medipol gibi özel hastaneler düşünüyorum. Vallahi çok iyi olur.Nerede yaşıyorsun canım? İstanbulsa kadın dr önerebilirim
Baştan 4. Bana pik gibi geldi testleri böyle toplu çekmeyin kuruma çizgisi olup renkler solunca zor belli oluyor ama bi tahmin yürütecek olsam ben baştan 4. Pik derdim onun iki altındaki da çatlama derdim gündüz diğer hanımlar da bakar tabimerhaba kızlar, sizce ben hangi gün yumurtladım ve çatladı. emin olamıyorum. bu ay ilk defa kullandım. 30-35 günde bir adet oluyorum. ilk ayda tutan var mı ? gerçekten çok merak ediyorum
Esenler medipol damla yasemin hanım çok iyiEvet istanbul ve eşimin özel sağlık sigortası var. Medicana medicalpark veyahut medipol gibi özel hastaneler düşünüyorum. Vallahi çok iyi olur.
Merhabalarmerhaba kızlar, sizce ben hangi gün yumurtladım ve çatladı. emin olamıyorum. bu ay ilk defa kullandım. 30-35 günde bir adet oluyorum. ilk ayda tutan var mı ? gerçekten çok merak ediyorum
Teşekkür ederim bakacağımEsenler medipol damla yasemin hanım çok iyi
Tabi çatlamayı görene kadar devamBenim bugün pik olmuş yarında test yapmaya gerek var mı kızlar sizce
Pik size göre hangisi burada bence pik yok dahaMerhabalar kızlar benim biraz kafam karıştı bugün ki testim düne göre daha silik gözüküyor yumurtlama ve çatlama olmuş olabilir mi? Teste devam edeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim. İki farklı test ile bakıyorum üç gündür. İlk resimde bugün yaptıklarım. 2. ve 3. resimde ki ise aynı test markası ile tarihe göre sıraladım.
Tabi çatlamayı görene kadar devam
Ben sabah ölçtüm 36.8 çıktı 36.8-37 çıkıyor birkaç gündürKızlar ateş ölçüyor musunuz sizler?
Bende bugün başladım yapmaya. Takip etmeyi planlıyorum.Ben sabah ölçtüm 36.8 çıktı 36.8-37 çıkıyor birkaç gündür
Bana göre de yok ama silikleşmesini anlayamadım giderek artmadı öyle olacağını düşünmüştüm yapmaya devam edeceğimPik size göre hangisi burada bence pik yok daha
Ben de üç gündür ölçüyorum 36.4 civarı çıkıyorKızlar ateş ölçüyor musunuz sizler?
Adete kadar bakacağım. Gebelik olursa ateş sabit kalıyor veya yükseliyormuş.Ben de üç gündür ölçüyorum 36.4 civarı çıkıyor
Aynı durum bende iki gün önce bitti adet bugün yaptım çok silik bir çizgi çıktı T deBen de bugün yaptım ilk ovulasyon testimi. Ama ben bebekten önce doktor tavsiyesi ile yumurtluyor muyum takip için yapıyorum. Hafif silik çıktı ikinci çizgi. Reglim biteli 2 gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?