• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Sizde durumlar nasıl? Regl oldunuz mu
Yok olmadım her an olacak gibiyim ama olmadım sabah test yapayım dedim eşim hemen ümitlenme bir iki gün bekle dedi o yüzden sanırım bugünde bekliycem. Diğer taraftan hiç belirtim yok ya ne göğüste ağrı ne kasıklarda aşırı ağrı sadece arada sol bacağıma kalçama doğru ağrı giriyor o kadar hiç belirti olmadan hamile olunabilir mi bilmiyorum ya ümidim yok bu konuda

Evet gittim sonucum 38.20 çıkmış düşük olduğu için sevinemiyorum adet olcak gibi ağrım da var iki gün sonra tekrar kan vereceğim adet olmazsam
Bence düşük değil ya daha başlarındasın bilmiyorum tabii daha önce hamilelik geçirmiş olanlar daha iyi bilir de güzel bi sonuç gibi geldi bana. Hayırlı olsun 🥰

Bence düşük değil ya daha başlarındasın bilmiyorum tabii daha önce hamilelik geçirmiş olanlar daha iyi bilir de güzel bi sonuç gibi geldi bana. Hayırlı olsun 🥰
İnşallah tutunabilir bebişim bakalım 🥹 şeninde vardır inşallah test yapmadan çok iyi duruyorsun ben en az 10 tane test yapmışımdır bu güne kadar 😂

İnşallah tutunabilir bebişim bakalım 🥹 şeninde vardır inşallah test yapmadan çok iyi duruyorsun ben en az 10 tane test yapmışımdır bu güne kadar 😂
Eğer belirtim olsaydı bende duramazdım da hiç belirtim yok o yüzden regl olcam gibi geliyor hiç ümitli değilim 😂

Reglime 2 gün var. Az önce test yaptım çok silik çıktı. Laboquick yanılma ihtimali var mı, çok az bel ağrısı var. Göğüsler şiş ama adet belirtisi gibi. Öyle aşırı ağrı sızı yok

Arkadaşlar merhaba yumurta takibi yapıyorum cuma günü gittim iki yumurta olduğunu 20 ve 23 mm olduğunu söyledi çatlatma iğnesi oldum ve iki gün üst üste değerlendirdim bugün kontrole gittim bir tanesi çatlamış diğerinin çatlmadığını söyledi perşembe yine gel dedi

Arkadaşlar merhaba yumurta takibi yapıyorum cuma günü gittim iki yumurta olduğunu 20 ve 23 mm olduğunu söyledi çatlatma iğnesi oldum ve iki gün üst üste değerlendirdim bugün kontrole gittim bir tanesi çatlamış diğerinin çatlmadığını söyledi perşembe yine gel dedi
Sizce bu olay normal mi

Reglime 2 gün var. Az önce test yaptım çok silik çıktı. Laboquick yanılma ihtimali var mı, çok az bel ağrısı var. Göğüsler şiş ama adet belirtisi gibi. Öyle aşırı ağrı sızı yok
Aşırı ağrı sızı da olmayabilir bak hiç belirti olmadan hamile kalanlar varmış hem silik çıktı diyorsun 2 gün bekle regl olmazsan kan verirsin. Herşey gönlünce olur inşallah 🥰

Back
X