- 19 Kasım 2022
- 567
- 250
- 33
- 29
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Umudum kalmadı oyüzden ama senin ki vardır inşaAllah canımEvet olsaydı çıkardı sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umudum kalmadı oyüzden ama senin ki vardır inşaAllah canımEvet olsaydı çıkardı sanırım
Yok olmadım her an olacak gibiyim ama olmadım sabah test yapayım dedim eşim hemen ümitlenme bir iki gün bekle dedi o yüzden sanırım bugünde bekliycem. Diğer taraftan hiç belirtim yok ya ne göğüste ağrı ne kasıklarda aşırı ağrı sadece arada sol bacağıma kalçama doğru ağrı giriyor o kadar hiç belirti olmadan hamile olunabilir mi bilmiyorum ya ümidim yok bu konudaSizde durumlar nasıl? Regl oldunuz mu
Yumurtlama takibi yaptım ona göre söylüyorum işte bakalım gidiyorum şimdi hastaneyeCanım geç döllenme yaşıyo da olabılırsın
Canım noldu sonuç gittinmi hastaneyeYumurtlama takibi yaptım ona göre söylüyorum işte bakalım gidiyorum şimdi hastaneye
Evet gittim sonucum 38.20 çıkmış düşük olduğu için sevinemiyorum adet olcak gibi ağrım da var iki gün sonra tekrar kan vereceğim adet olmazsamCanım noldu sonuç gittinmi hastaneye
Bence düşük değil ya daha başlarındasın bilmiyorum tabii daha önce hamilelik geçirmiş olanlar daha iyi bilir de güzel bi sonuç gibi geldi bana. Hayırlı olsunEvet gittim sonucum 38.20 çıkmış düşük olduğu için sevinemiyorum adet olcak gibi ağrım da var iki gün sonra tekrar kan vereceğim adet olmazsam
İnşallah tutunabilir bebişim bakalımBence düşük değil ya daha başlarındasın bilmiyorum tabii daha önce hamilelik geçirmiş olanlar daha iyi bilir de güzel bi sonuç gibi geldi bana. Hayırlı olsun![]()
Eğer belirtim olsaydı bende duramazdım da hiç belirtim yok o yüzden regl olcam gibi geliyor hiç ümitli değilimİnşallah tutunabilir bebişim bakalımşeninde vardır inşallah test yapmadan çok iyi duruyorsun ben en az 10 tane test yapmışımdır bu güne kadar
![]()
Bence hiç belli olmaz belirti olmadan hamile olan çok var hala regl olmadın ihtimal varEğer belirtim olsaydı bende duramazdım da hiç belirtim yok o yüzden regl olcam gibi geliyor hiç ümitli değilim![]()
Ayy inşallah ya inşallah bugün akşama doğru yapabilirim testBence hiç belli olmaz belirti olmadan hamile olan çok var hala regl olmadın ihtimal var![]()
Yap ya varsa çıkar zaten güvenilir bir markayla dene benim bu değerlerle 4 gün önce silik çıkmıştı kendim kadar seninkini de merak ettimAyy inşallah ya inşallah bugün akşama doğru yapabilirim test![]()
Maalesef az önce regl oldum bu ayda gittiYap ya varsa çıkar zaten güvenilir bir markayla dene benim bu değerlerle 4 gün önce silik çıkmıştı kendim kadar seninkini de merak ettim![]()
Birdahaki ay olur inşallah canım yine deneriz ne olacakMaalesef az önce regl oldum bu ayda gitti![]()
Ya çok sevındım inşallah kucagınada alırsınEvet gittim sonucum 38.20 çıkmış düşük olduğu için sevinemiyorum adet olcak gibi ağrım da var iki gün sonra tekrar kan vereceğim adet olmazsam
Sizce bu olay normal miArkadaşlar merhaba yumurta takibi yapıyorum cuma günü gittim iki yumurta olduğunu 20 ve 23 mm olduğunu söyledi çatlatma iğnesi oldum ve iki gün üst üste değerlendirdim bugün kontrole gittim bir tanesi çatlamış diğerinin çatlmadığını söyledi perşembe yine gel dedi
Aynen canım birdahaki ay olur Allah'ın izniyle inşallah. Dur bakalım belkide hamilesindir sen inşallah herşey gönlünce olsunBirdahaki ay olur inşallah canım yine deneriz ne olacakbenim bata 1 hafta var ama bence bende regl olacağım
![]()
Bende bir ovulasyon testi daa yaptım bekli yorumAyy inşallah ya inşallah bugün akşama doğru yapabilirim test![]()
Aşırı ağrı sızı da olmayabilir bak hiç belirti olmadan hamile kalanlar varmış hem silik çıktı diyorsun 2 gün bekle regl olmazsan kan verirsin. Herşey gönlünce olur inşallahReglime 2 gün var. Az önce test yaptım çok silik çıktı. Laboquick yanılma ihtimali var mı, çok az bel ağrısı var. Göğüsler şiş ama adet belirtisi gibi. Öyle aşırı ağrı sızı yok