- Konu Sahibi Sibella2710
Adet başlangıcından sonra 16. Günde pik gördüm ben. Sonra giderek silikleşti.Aynı durum bende iki gün önce bitti adet bugün yaptım çok silik bir çizgi çıktı T de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet başlangıcından sonra 16. Günde pik gördüm ben. Sonra giderek silikleşti.Aynı durum bende iki gün önce bitti adet bugün yaptım çok silik bir çizgi çıktı T de
Bende de şu an durum aynı kasık ve bel ağrım var sanki regl olucakmışım gibi.Ovulasyon günü yada günlerine yakın çok ağrınız oldu mu benim kasıklar çok agrıyor![]()
Senin testlere bakmadın ovulasyon gününde misinBende de şu an durum aynı kasık ve bel ağrım var sanki regl olucakmışım gibi.
Benim çatlama günü çok ağrı oldu ama geçti. Bu ağrının devam etmemesi kötü bir şey mi acaba yaOvulasyon günü yada günlerine yakın çok ağrınız oldu mu benim kasıklar çok agrıyor![]()
Benimde pik gördüğüm günün akşamı 2 saat aşırı ağrım oldu. Belim karnım kasıklarım sanırım yumurta gece çatladı. Sonra birdaha ağrım olmadı öyleBenim çatlama günü çok ağrı oldu ama geçti. Bu ağrının devam etmemesi kötü bir şey mi acaba ya
Evet 14 ü pik birkaç gün böyle koyu renk olup silikleşiyor çatlıyor sonra da pik i yakalamışsınız değerlendirin benceBugün yaptığım sabah pikti akşam 8.5 ta yaptım yine pikti bu pikler gün içinde böyle sürüyor mu birde pik süresi içinde yumurtlama oluyor mu benim aküler yandıSibella2710
Kimisi de çatlamadsn itibaren hamileliği ögrenene kadar kasık ağrısı yaşıyor ya. Ondan dedim. Ama hiç belirti yasamayaj da var tabi. NasipBenimde pik gördüğüm günün akşamı 2 saat aşırı ağrım oldu. Belim karnım kasıklarım sanırım yumurta gece çatladı. Sonra birdaha ağrım olmadı öyle![]()
Saat 12 civari tekrar yaptım sanki biraz açılmış gibiydi yarın Ögle tekrar test yapmayı düşünüyorumEvet 14 ü pik birkaç gün böyle koyu renk olup silikleşiyor çatlıyor sonra da pik i yakalamışsınız değerlendirin bence
Test marka farklılığı sıvı alımı etkileyebilir hala pik çatlama yok devam. Müsaitseniz değerlendirin bu günleriSaat 12 civari tekrar yaptım sanki biraz açılmış gibiydi yarın Ögle tekrar test yapmayı düşünüyorum
Bende hiç belirti yaşamam ilk defa bu kadar kasık agrısı çektim dün azdı bugün çok tu şimdi hafifledi biraz sankiKimisi de çatlamadsn itibaren hamileliği ögrenene kadar kasık ağrısı yaşıyor ya. Ondan dedim. Ama hiç belirti yasamayaj da var tabi. Nasip
Sıvı dikkat ettim kısmet artıkTest marka farklılığı sıvı alımı etkileyebilir hala pik çatlama yok devam. Müsaitseniz değerlendirin bu günleri
Ben de 14. Günümde pik gördüm 15 te de devam etti 16 çatladı sizin de öyle olacak muhtemelenSıvı dikkat ettim kısmet artık
Bilmiyorum yarın test yapayım Ögle bende merak ettim normalde hep diğer gün silikleşiyorBen de 14. Günümde pik gördüm 15 te de devam etti 16 çatladı sizin de öyle olacak muhtemelen
Testten hemen sonra çekin fotoğrafı olur mu kurumasın kırmızıyken çekin net ilerleyelimBilmiyorum yarın test yapayım Ögle bende merak ettim normalde hep diğer gün silikleşiyor
Evet öyle yapcöm çok sagol yardımcı oldunTestten hemen sonra çekin fotoğrafı olur mu kurumasın kırmızıyken çekin net ilerleyelim
Henüz pik göremedim uygulamalar 27mart-2 nisan arası gösteriyor bakalımSenin testlere bakmadın ovulasyon gününde misin
Ben bugün adet gecikmemin ilk günü 38 beta ile gebeliğimi öğrendim düşük değer kimyasal da olabilir ama sonuç olarak bir döllenme olduğu için yazıyorum yumurtlamadan beri sağ kasık ağrısı çektim 10 Mart yumurtlama oldu 13 marttan 19 marta kadar fazlaca sağ kaşığım ağrıdı mesajınızı gördüm yazayım dedim güzel düşünün diyeBenimde sağ kasık bölgem oyuluyor gibi ağrıyor daha 4 gün oldu çatlamadan bu yana belirti olamaz inşallah kötü bir şeyim yoktur
Yaaa tebrik ederim inşallah kimyasal değildir bebeğin seninledir çifte bayram yaşarsınızBen bugün adet gecikmemin ilk günü 38 beta ile gebeliğimi öğrendim düşük değer kimyasal da olabilir ama sonuç olarak bir döllenme olduğu için yazıyorum yumurtlamadan beri sağ kasık ağrısı çektim 10 Mart yumurtlama oldu 13 marttan 19 marta kadar fazlaca sağ kaşığım ağrıdı mesajınızı gördüm yazayım dedim güzel düşünün diye![]()