- Konu Sahibi Sibella2710
-
T çizgisi C kadar koyu olmalı veya C’den daha koyuSizce pik mi bu emin olamıyorum
Önceki günlere göre en koyusuydu bu gün daha da koyulaşır diye bekledim ama silikleşti neden acabaT çizgisi C kadar koyu olmalı veya C’den daha koyu
Başlamış artış su içimine dikkat ediyor musunuz onlarda etkilemiş olabilir akşam 8 de bir test daha yapın 3 saat sıvı almadanSizce pik mi bu emin olamıyorum
Bekliyoruz canım bende iftardan sonra buralardayım bakarızSağolun kızlar akşam iftardan sonra tekrar deneyeceğim
Bence siz değerlendirin. Herkesinki de kopkoyu olmuyor benim mesela kopkoyu olmuyor ama yumurtam çatlamak üzereydi doktorda o gün yaptım sizinki kadar falandı kiminin 18mm kiminin 25mm çatlar bence değerlendirin zaten 3 gün yaşıyor spermSizce pik mi bu emin olamıyorum
Dünün testiydi malesff değildir diye degerlendirmedim geç kalmış miyimdirBence siz değerlendirin. Herkesinki de kopkoyu olmuyor benim mesela kopkoyu olmuyor ama yumurtam çatlamak üzereydi doktorda o gün yaptım sizinki kadar falandı kiminin 18mm kiminin 25mm çatlar bence değerlendirin zaten 3 gün yaşıyor sperm
Hayır bugün var mı atın bakalım belki bugün piktirDünün testiydi malesff değildir diye degerlendirmedim geç kalmış miyimdir
Dün çatlasa bile gec kalmıs olmuyorsunuzDünün testiydi malesff değildir diye degerlendirmedim geç kalmış miyimdir
Bugün ki düne göre daha silikHayır bugün var mı atın bakalım belki bugün piktir
Teşekkür ederimDün çatlasa bile gec kalmıs olmuyorsunuz
Sizin sonuçlandı mi yoksa devam mı ediyorsunz testeHayır bugün var mı atın bakalım belki bugün piktir
Ben bekleme aşamasındayım 21 inde çatladı bat 4 NisanSizin sonuçlandı mi yoksa devam mı ediyorsunz teste
İnşallah güzel haberler alır bizimle de paylaşırsınızBen bekleme aşamasındayım 21 inde çatladı bat 4 Nisan
İnşallahİnşallah güzel haberler alır bizimle de paylaşırsınız
İnşallah teşekkür ederim bilgi içinİnşallahsiz yarın da atın bakalım bence çatlamadı daha yarın çatlayabilir
Yine silik çıktı doğal ışıkla çekemediğim için tam yansıyan görüntüyü yakalayamadım ama bu sabah attığımla aynı koyu değilBekliyoruz canım bende iftardan sonra buralardayım bakarız
Akşam yapmayalım hepsi aynı saatlerde birbirine yakın olsun gündüz bir daha yapın atın eğer silikse çatlamıştır değerlendirirsiniz. Herkesin kopkoyu olmuyor benim mesela sizin sabah attığınız gibi oldu max. Ama doktora gittiğim için söylüyorum çatlamak üzere dedi sabah atın bakalım tekrarYine silik çıktı doğal ışıkla çekemediğim için tam yansıyan görüntüyü yakalayamadım ama bu sabah attığımla aynı koyu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?