Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Pik olmuş ama su falan mı fazla içtin yada geç saatlerde mi yaptın onlarda etkilemiş olabilir ama 22 sinde lh hormonun salgılanmış

Kaç gün kaldı adetine canım? Bende sadece yumurtlamayı değerlendirdim inşallah hepimizinki tutar
3 nisan ya da 4 nisan da olucam. Bir program 3 gösteriyor diğeri 4. İniallah tutmuştur dua ediyorum. Bende keşke yumurtlamada da yapsaydım. Ne bileyim yapmadık o gün ben onu görünce dedimki yapılmıyor önceki gün yeter dedim.heralde tam anlamamışım.

Olmazsa gelecek ay devam ederiz ne yapalım sağlığımız iyi olsun da
Aynen o kadar bekledim 32 yaiında 5 buçuk yıllık evlilik. Hiç denemedim ilk deneyişimdi. Annem kanser hastasıydı onunla ilgilendim. Daha sonra kendi hastalığım vardı onunla ilgilendim derken bu kadar bekledik zaten napalım daha da bekleriz

Ben eylüle kadar olmazsa detaylı doktor muayenesi olacağım belki rahim filmi falan eşim çok sevmiyor bu hastane konularını ama onu da ikna etmeye çalışıcam bir sorun yok derlerse artık Allah’a kalmış gerisi

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin çok üzüldüm umarım herşey gönlünüzce olur

Gecmiş olsun.. Saglıgımız iyi olsun da.. Saglıktan önemli hiç bir şey yok sıkmayın canınızı

Ben gitmiştim geçen ay bana baktı doktor alttan muayene etti. İyi dedi. folikasit vetdi ama oda bana alerji yaptı 15 gün kullanıp bıraktım. Doktora da gitmedim. Benim eşimde erkek doktor değil de kadın istiyor o kadını da sevemedim dahada gitmedim. Doktor arayışındayım şimdide hep arkadaşlarım erkek doktorları öneriyor. Bakacağım bakalım.

Nerede yaşıyorsun canım? İstanbulsa kadın dr önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…