- 30 Ekim 2016
- 393
- 160
- 103
- 27
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Evet bugün olması da ihtimali arttırır bence. Bugünden geriye 72 saat olanlar varsa iyice artar ihtimalEvet öyle yapcm bugün nasip olursa tabi yumurta 24 36 saat canlı kalıyor degil mi
Aman senin dediğin çıktı sanki dünkü attığım testi doğru yorumladın sabaha karşı yada gece başlamış olabilir yumurtlama bugün tam yumurtlama günü ama teşekkür ederim bende bir kaç kere test yaptım ama bu kadar dikkatli sık ve anlaşır yapmadimEvet bugün olması da ihtimali arttırır bence. Bugünden geriye 72 saat olanlar varsa iyice artar ihtimal
İnşallah güzel haberler alırsın da gelecek ay yapmana gerek kalmazAman senin dediğin çıktı sanki dünkü attığım testi doğru yorumladın sabaha karşı yada gece başlamış olabilir yumurtlama bugün tam yumurtlama günü ama teşekkür ederim bende bir kaç kere test yaptım ama bu kadar dikkatli sık ve anlaşır yapmadim
Kısmet canım benim inşallah sana ve diğer arkadaşlara nasip olur isteyen herkese inşallahİnşallah güzel haberler alırsın da gelecek ay yapmana gerek kalmaz
Benim de aynı ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzBenimde 2 Nisan inşallah bayrama güzel haberlerle gireriz
24-36 saat canlı kalabilir diye biliyorum yumurtayı tek o gün olduysa faydası olmayabilirKızlar ymt çatladıkdan iki gün sonra degerlendiemenin bi faydası olur mu? Benim 23 ünde çatladı eminim. Bugünün bi faydası olmaz herhlde degil mi? Değerlendirdik bugünü ama yine de merak ediyorum
Çatlamadan iki gün önce, çatlama akşamı, bir de çatlamadan iki gün sonra oldu. Bakalım inşallah Hayırlı haberler alırız24-36 saat canlı kalabilir diye biliyorum yumurtayı tek o gün olduysa faydası olmayabilir
Gecikme olursa test yapacağım. Sen ne zamna yapacaksınBenim de aynı ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
İki gün sonrayı bilmiyorum şaibeli ama diğerleriyle olabilir benim de 21 inde çatladı hemen hemen aynı öğreneceğizÇatlamadan iki gün önce, çatlama akşamı, bir de çatlamadan iki gün sonra oldu. Bakalım inşallah Hayırlı haberler alırız
Hadi inşallahİki gün sonrayı bilmiyorum şaibeli ama diğerleriyle olabilir benim de 21 inde çatladı hemen hemen aynı öğreneceğiz
Ben de regl günü yapacağım dayanabilirsem, geçen ay yaptım ertesi gün regl oldum insan üzülüyorGecikme olursa test yapacağım. Sen ne zamna yapacaksınbir yanım cumartesi veya pazar yap diyor ama
Gebelik testi yapın bence her gebelikte Ovulasyon testi koyu olacak diye bir şey yokKızlar merhaba adetimin 17. Günü lekelenmeli ve bu lekelenmenin 4 gün sürdüğü bir pik dönemi yaşadım. Günleri değerlendirdim. Şu an adetime 2-3 gün falan vardır. Son ovulasyon testini bu gece yaptım onun üstündekini de öğlen. Sizce gebelik olsa t çizgisi daha koyı olurdu değil mi?
Tamamdır teşekkürlerGebelik testi yapın bence her gebelikte Ovulasyon testi koyu olacak diye bir şey yok
Baya koyulaşmaya başlamış bence de yarınKızlar merhaba nasılsınızöncelikle kadir gecemiz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olur inşallah benim bugün ki testim bu şekilde sanırım hala pik değil yarın olabileceğini düşünüyorum hayırlısı
Yarın benceKızlar merhaba nasılsınızöncelikle kadir gecemiz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olur inşallah benim bugün ki testim bu şekilde sanırım hala pik değil yarın olabileceğini düşünüyorum hayırlısı
Akşam tekrar test yapın bence. Akşam pik olup gece catlar belkiKızlar merhaba nasılsınızöncelikle kadir gecemiz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olur inşallah benim bugün ki testim bu şekilde sanırım hala pik değil yarın olabileceğini düşünüyorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?