Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Bugün yaptığım sabah pikti akşam 8.5 ta yaptım yine pikti bu pikler gün içinde böyle sürüyor mu birde pik süresi içinde yumurtlama oluyor mu benim aküler yandı Sibella2710

Eklentiler

• IMG_20250324_204540.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 25
Benim çatlama günü çok ağrı oldu ama geçti. Bu ağrının devam etmemesi kötü bir şey mi acaba ya
Benimde pik gördüğüm günün akşamı 2 saat aşırı ağrım oldu. Belim karnım kasıklarım sanırım yumurta gece çatladı. Sonra birdaha ağrım olmadı öyle

Bugün yaptığım sabah pikti akşam 8.5 ta yaptım yine pikti bu pikler gün içinde böyle sürüyor mu birde pik süresi içinde yumurtlama oluyor mu benim aküler yandı Sibella2710
Evet 14 ü pik birkaç gün böyle koyu renk olup silikleşiyor çatlıyor sonra da pik i yakalamışsınız değerlendirin bence

Benimde pik gördüğüm günün akşamı 2 saat aşırı ağrım oldu. Belim karnım kasıklarım sanırım yumurta gece çatladı. Sonra birdaha ağrım olmadı öyle
Kimisi de çatlamadsn itibaren hamileliği ögrenene kadar kasık ağrısı yaşıyor ya. Ondan dedim. Ama hiç belirti yasamayaj da var tabi. Nasip

Evet 14 ü pik birkaç gün böyle koyu renk olup silikleşiyor çatlıyor sonra da pik i yakalamışsınız değerlendirin bence
Saat 12 civari tekrar yaptım sanki biraz açılmış gibiydi yarın Ögle tekrar test yapmayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20250325_012543.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 14
Kimisi de çatlamadsn itibaren hamileliği ögrenene kadar kasık ağrısı yaşıyor ya. Ondan dedim. Ama hiç belirti yasamayaj da var tabi. Nasip
Bende hiç belirti yaşamam ilk defa bu kadar kasık agrısı çektim dün azdı bugün çok tu şimdi hafifledi biraz sanki

Benimde sağ kasık bölgem oyuluyor gibi ağrıyor daha 4 gün oldu çatlamadan bu yana belirti olamaz inşallah kötü bir şeyim yoktur

Benimde sağ kasık bölgem oyuluyor gibi ağrıyor daha 4 gün oldu çatlamadan bu yana belirti olamaz inşallah kötü bir şeyim yoktur
Ben bugün adet gecikmemin ilk günü 38 beta ile gebeliğimi öğrendim düşük değer kimyasal da olabilir ama sonuç olarak bir döllenme olduğu için yazıyorum yumurtlamadan beri sağ kasık ağrısı çektim 10 Mart yumurtlama oldu 13 marttan 19 marta kadar fazlaca sağ kaşığım ağrıdı mesajınızı gördüm yazayım dedim güzel düşünün diye

Yaaa tebrik ederim inşallah kimyasal değildir bebeğin seninledir çifte bayram yaşarsınız güzel düşüncen için çok teşekkür ederim inşallah biz de çifte bayram yaşarız burdaki tüm hanımlar yaşarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…