Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu evlilikten kurtuluyorum
- Konu Sahibi Aydancaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosanma mutsuz evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Inşallah canım benim amin teşekkür ederimCanım benim tüm kalbim seninle.İnsallah her istediğin olur küçük kızımla.Tum hedeflerine ulaşırsın ve kızımla hep mutlu olursun inşallah.Allahin böyle erkeklerin belasını vermesi ümidiyle...
Evet en büyük şansım o destek olurlar birbirlerine inşallah teşekkür ederimAllah yardimcin olsun, hic dusunme cek git.
Ne mutlu ki sana zeminde guzel kardesin kizin beraberce buyur eksiklik cekmez icerlemez ayriliginizi. Dost olurlar.
Hersey guzel olsun senin icin
Inşallah sagolun. 3 senelik evliyiz 2 sene de flört etmiştikIyi hadi sevindim. Böyle kendine deger veren,evladının ve kendinin geleceğini düşünen güçlü kadınları severim.
Zaten ortada evlilik kalmamış.
Hersey gönlünce olsun,yolun bahtın açık olsun.
Acaba kac senedir evliydin canım?..
Inşallah teşekkür ederimALLAH(c.c) çıktığın yolda yar ve yardımcın olsun. Hedefinden vazgeçme. Bende Kpss ye hazırlanıyorum.
Amiiin sagolunnnGüçlü kadınları takdir ediyorum ,
Allah her daim yanınızda olsun :)
Sen hem bir kadınsın hem de bir annesin. Cehennemi dibini görsün böle adamlar inşallah. Köle mi almış be kendine. Git canım bnm annenin yanına. Yavruna da bakar oturur sınavına calısırsın. Bu gidiş gidiş değil, bu evliliğin sonu tıkalı çok karanlık. Terbiyesiz öldürülen kadınlara bile insan olarak merhamet etmiyor. Biz sokakta yavru kedi görsek acıyoruz. Terbiyesiz edepsiz.
- 13 Aralık 2018
- 236
- 230
- 103
- 44
Allah yardımcın olsun yolunu açık etsin inşallah. Bak bir kızın var yol yakınken ayrıl kim bilir o büyürken ona ne eziyetler yapacak. Bellii hem hasta ruhlu hem cahil. Sakın ne derse de kanma.. Unutma kimse düzelmez kimse değişmez.. Nasıl başlarsa öyle gider.. TV şerde de duyuyoruz sakın tek gitme görüşmeye konuşmaya. Her zaman tetikte olun. Kadınları öldürenleri savunan demek kendisinde öldürme konusunda yüksek potansiyelli biri demek. Bu laflarını hiç bir zaman unutma....
- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 83
- 38
Çok sevindim adınıza umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur..Konuştum insan gibi karşıma alıp. Istedigini yapabilirsin benim de gucum kalmadi dedi yolun açık olsun dedi valla şok oldum ama bu sakinliğin bile altından bisey aradım teşekkür ederim