• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilikten kurtuluyorum

Konu sahibi bir dini inancım yok ama her gece uyumadan önce ihtiyacı olan bütün insanlık için dua ederim .
Sizin için özellikle edeceğim, çok iyi olmanızı umuyorum . Her şeyin kolayca akmasını .
Her ne olursa olsun bunca kotu seyin yikamadigi ozguveninizi kendinizin yıkmasına izin vermeyin .
Çok teşekkür ederim. Eminim bu hayattan daha mutlu olucam en azından bir erkeğe bağlı olarak değil de kendim bir birey olarak yasicam. 3 senem çöp oldu ama geri kalan ömrünü curutmicem

İşin en zor kısmı böyle bir kararda emin olmak. Siz bu aşamayı geçmişsiniz.

İnşallah tez zamanda buradan güzel haberlerinizi de alırız. Bir düzen kurdum, özgürüm, evladımla çok mutluyum, rahattım...hayat ne güzelmiş meğer şeklinde bildirimlerinizi de bekliyoruz :)
Çok ıstiyorum bunu inşallah ve böyle yaşamaktansa daha mutlu olacağıma eminim teşekkür ederim💪🥰

Bence ne olur ne olmaz uzaklaştırma kararı çıkartın. O söylediği cümle bile tehdit olarak yeter. Simdi ban yememek adına küfürleri eklemiyorum...burdaki boşluğa herkes istediğini düşünsün ****
Ben o küfürleri içimden hergun ediyorum :rolleyes: Allah büyük kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz

okurken tüylerim diken diken oldu ama sonuna gelip senin kendin için yazdıklarını görünce işte dedim... Biz kadınız kadın... çekip çeviririz ayaklarımızın üstünde dururuz..
kimse istemez evliliği bitsin kimse istemez yuvası dağılsın, ve kimse istemez çocuğu anne baba ayrı büyüsün... ama bazen hayat bize öyle şeyler yaşatıyorki zorunda kalıyoruz... buna boyun eğip bu işkenceye maruz kalan milyonlarca hemcinslerimiz var ayrılmaya cesaret edemeyen vs.,
o adam olacak şahıs ben eşiniz demiyorum çünkü haketmiyor o sıfatı bence.. iyice kafayı yemiş bence psikolojik tedavi görmesi gerek...
sizin kpss çalışacam demeniz ailemede destek olur demeniz.. helal olsun size ya... Rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.. Allah tuttuğun her dalı yeşertsin inşallah canım.. yalnız bu kararı alırken lütfen avukatına danış uzaklaştırma felan aldır sana veya çocuğna zarar vermesin.. neler duyuyoruz Allah korusun...
Rabbim yeni hayatında sağlık mutluluk ve güç versin canım
Amiiiiin allah razı olsun canımın içi. 3 sene sabrettim askere gitti gelir adam olur dedim hamileydim çocuğumuzdan sonra duzelir dedim ama olmadi. Omrumu beklemeyle curutmak istemiyorum. Avukat tanıdıklarım var konuştum darp raporum var o en büyük delil senin için dediler. Çocuğum için birazda cesaret edemedim ama gerçekten insan dayanamıyor bir süre sonra. Kadina hicbiseyi hak gormeyen erkegini haşa ilah gibi goren mağara insanları bunlar. Kurtulucam allahın izniyle çok teşekkür ederim :KK36:

Kızınız kaç yaşında? Ufaksa alamaz mahkeme kararıyla. Zaten darp raporu da varmış. Ne olur gel şurada yeniden konuşalım gibi tekliflerine asla evet demeyin gittikten sonra.
1 kere o hatayi yaptim ama ayniydi bir daha yapmam. Kizim subatta 2 yasina girecek alamaz diyor herkes bencede öyle çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar... Artık tükendim aşağılanmaktan eve hapsolmaktan hizmetçi muamelesi görmekten hiçbişeye sahip olamamaktan. Öyle bir eşim var ki yediğim içtiğim lokmayı yüzüme vuran bir illet. Ailesine asla laf söyletmez ama benim ailem oldu mu herşeyi söyler. Eşim bilecikte dükkan açtı buraya kiraya geldik 2. El ve kaynanamın eski eşyalarıyla oturuyoruz eşyalarımı getir diyorum getirmiyor çok zoruma gidiyor buradan 1.30 saat mesafelik yol o şehirde evimiz var ayrı kaynanamla altlı üstlü ara sıra geliyor buraya kaynana ve eşim ailesiyle ortak çalışıyor her akşam kayinlarim k.b bizde yemekte biktim hergun olmaz diyorum yapmak zorundasın onlar da kazanıp getiriyor diyor anası burda olduğu zaman o da geliyor o orada yapsın yesinler diyorum sen ne ise yarıyorsun diyor bazen kaynana yapıyor dükkanda eşim orada yiyor evle bi alakası yok. Eve tek yatmaya ve ailesiyle yemeğe geliyor. Elinde bir telefon asla ne desem umursamıyor beni. Bizi çıkar azcik dışarı diyorum yok 7/24 evdeyim duvarlarla psikolojiyi bozucam. Şiddette oldu evliliğimde. Bir kizim var varlığına şükürler olsun ama bu zamana kadar elimi kolumu bağlamıştı ama dayanamıyorum artık insan yerine konulmuyorum. Cuma gününe anca bilet aldım ve gidiyorum artık... Bunu bikac hafta önce yapacaktım ama ailevi meselelerimden dolayı olmadı babam rahatsızlandı memleketten misafir geldi. Ama artık kimse umurumda değil. Insan gibi yaşamak ıstiyorum artık özgürce. Asla çalışmama okumama araba sürmeme çarşıya gitmeme izin vermiyor. Özgür olucam Allahın izniyle. 1 sene deli gibi kpss icin hazirlanicam. Kizimdan 2 yas büyük kız kardeşim var annem de başlarında beraber kardeş gibi büyürler. Hem sınava çalışıp hem part time iş bakıcam. Aileme destek olucam. Aile öyle kıymetli ki yemin ederim öyle değerleri anlaşılıyor ki ayaklarının altını öpsem bile az. Eşim sınır hastası ve bigün bana zarar vermesinden korkuyorum. Hatta ölen gariban kadınlar için bile 'o hönkürerek ölen kadınlar da senin gibiydi. Kimse kimseyi haksız yere öldürmez' diyen bir karaktersiz. Ama netim. Kurtuluyorum. Artık bende hayatı yasicam. Çok zor olacak ama basaricam. Buraya daha sık uğrayarak destek alicam :) Rabbim yardımcım olsun bol bol dualarınızı bekliyorum allah razı olsun...
Allah korusun çok dikkatli olun. Yok mu ailenizde bu adi herifin anlayacağı dilden konuşacak kimse?? Göz dağı versinler!!!! Benim eşim bana el kaldırsın varya bizimkiler elini keser onun!!!! Çok tasvip etmediğim bir durum ama gerçekten sinirlerim bozuldu, allah yar ve yardımcınız olsun. Umarım hiç kimse zarar görmeden atlatırsınız bu yaşadığınız travmaları..

Allah korusun çok dikkatli olun. Yok mu ailenizde bu adi herifin anlayacağı dilden konuşacak kimse?? Göz dağı versinler!!!! Benim eşim bana el kaldırsın varya bizimkiler elini keser onun!!!! Çok tasvip etmediğim bir durum ama gerçekten sinirlerim bozuldu, allah yar ve yardımcınız olsun. Umarım hiç kimse zarar görmeden atlatırsınız bu yaşadığınız travmaları..
Bikac ay önce babam duydu evime geldi ilk olarak düzgünce konuştu o bizim ilkgoz agrimiz her ailede kavga olur şiddet olmasın sende bizim evladimizsin olmuş bir hata bidaha olmasın eğer olursa kızımızı götürürüz gibisinden insan gibi konuştu ama insan olan anlar o anlamadı bi kere daha oldu sonradan ben babamın evine gittim yalvar yakar özür diledi götürdü ama yok bu sefer 3. Sans hak etmiyor ki 2 şans bile fazlaydı ona. Amin kuzum teşekkür ederim. Evet zor olacak travma yasicam belki de ama böyle bir ömür süreceğime en fazla 2 3 sene belki de daha az üzülür sonra şükür ederim

Hayırlı uğurlu olsun verdiğin bu harika karar.

Yaşamaya geldik bu dünyaya.

İnşallah her işin rast gider hiç bir sıkıntın olmaz bundan sonra ❤️

Hayırlı uğurlu olsun verdiğin bu harika karar.

Yaşamaya geldik bu dünyaya.

İnşallah her işin rast gider hiç bir sıkıntın olmaz bundan sonra ❤
Evet başkalarının istekleri için yasadiktan sonra ne yapayım ki bu dünyayı. Inşallah canım benim teşekkür ederim :KK200:

Yanınızda destek bir aileniz varsa çok şanslısınız. Herşey gönlünüzce olur inşallah Allah yardımcınız olsun ❤️

Yanınızda destek bir aileniz varsa çok şanslısınız. Herşey gönlünüzce olur inşallah Allah yardımcınız olsun ❤
Evet önceden degillerdi ama şiddet olayını duyduktan sonra destek çıktılar. Inşallah teşekkür ederim kuzum :KK36:

Kendinizi hemen kurtarın. Çok doğru bir karar vermişsiniz . İlk Güvenliğinizi düşünün. Önceliğiniz bu olsun.
Konuştum insan gibi karşıma alıp. Istedigini yapabilirsin benim de gucum kalmadi dedi yolun açık olsun dedi valla şok oldum ama bu sakinliğin bile altından bisey aradım 🤣 teşekkür ederim

Allah yardimcin olsun, hic dusunme cek git.
Ne mutlu ki sana zeminde guzel kardesin kizin beraberce buyur eksiklik cekmez icerlemez ayriliginizi. Dost olurlar.
Hersey guzel olsun senin icin

Iyi hadi sevindim. Böyle kendine deger veren,evladının ve kendinin geleceğini düşünen güçlü kadınları severim.
Zaten ortada evlilik kalmamış.
Hersey gönlünce olsun,yolun bahtın açık olsun.
Acaba kac senedir evliydin canım?..

Back