• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilikten kurtuluyorum

Allah korusun sizi inşallah kızınızla birlikte kolayca sıyrılırsınız size kıymet vermeyen birinden Allah yardımcınız olsun duam sizinle

Dikkat edin kendinize,yalnız gezmeyin bunu hazmedene kadar. En iyisini yaptınız,mutlu olmayı hak ediyorsunuz. O canavar da tek başına kalsın

Tebrikler.
Allah yardımcınız olsun.

Çok söyledim ciddiye almadı git dedi kurban bayramında şiddet uyguladı bayramı zehir etti bana aileme söyledim babam aldı beni götürdü o zaman yalvardı özür diledi düzelecek herşey dedi ama yine aynı oldu. O da istemiyor biliyorum istese düzelirdi ailesinin korkusuna biraz da bazı adımları atmıyor en azından şimdi aydan gitti diye söyleyecek ailesine. Bana hep git seni tutan yok en fazla 1 sene sonra tekrar evlenirim gibi sözler söylüyor

Sorun da o zaten. Bu malın alıcısı bile çıkar bu memlekette. Allah yardımcınız olsun. Çok doğru bir karar verdiniz

Alllah.m yardım etsin. Bu kararı alman kendine olan güvenin ne kadar güzel. İnşallah çok güzel bi hayatın olsun ve geçmiişi hatırlama bile. O kadar mutlu ol..

Konu sahibi bir dini inancım yok ama her gece uyumadan önce ihtiyacı olan bütün insanlık için dua ederim .
Sizin için özellikle edeceğim, çok iyi olmanızı umuyorum . Her şeyin kolayca akmasını .
Her ne olursa olsun bunca kotu seyin yikamadigi ozguveninizi kendinizin yıkmasına izin vermeyin .

İşin en zor kısmı böyle bir kararda emin olmak. Siz bu aşamayı geçmişsiniz.

İnşallah tez zamanda buradan güzel haberlerinizi de alırız. Bir düzen kurdum, özgürüm, evladımla çok mutluyum, rahattım...hayat ne güzelmiş meğer şeklinde bildirimlerinizi de bekliyoruz :)

Merhaba kızlar... Artık tükendim aşağılanmaktan eve hapsolmaktan hizmetçi muamelesi görmekten hiçbişeye sahip olamamaktan. Öyle bir eşim var ki yediğim içtiğim lokmayı yüzüme vuran bir illet. Ailesine asla laf söyletmez ama benim ailem oldu mu herşeyi söyler. Eşim bilecikte dükkan açtı buraya kiraya geldik 2. El ve kaynanamın eski eşyalarıyla oturuyoruz eşyalarımı getir diyorum getirmiyor çok zoruma gidiyor buradan 1.30 saat mesafelik yol o şehirde evimiz var ayrı kaynanamla altlı üstlü ara sıra geliyor buraya kaynana ve eşim ailesiyle ortak çalışıyor her akşam kayinlarim k.b bizde yemekte biktim hergun olmaz diyorum yapmak zorundasın onlar da kazanıp getiriyor diyor anası burda olduğu zaman o da geliyor o orada yapsın yesinler diyorum sen ne ise yarıyorsun diyor bazen kaynana yapıyor dükkanda eşim orada yiyor evle bi alakası yok. Eve tek yatmaya ve ailesiyle yemeğe geliyor. Elinde bir telefon asla ne desem umursamıyor beni. Bizi çıkar azcik dışarı diyorum yok 7/24 evdeyim duvarlarla psikolojiyi bozucam. Şiddette oldu evliliğimde. Bir kizim var varlığına şükürler olsun ama bu zamana kadar elimi kolumu bağlamıştı ama dayanamıyorum artık insan yerine konulmuyorum. Cuma gününe anca bilet aldım ve gidiyorum artık... Bunu bikac hafta önce yapacaktım ama ailevi meselelerimden dolayı olmadı babam rahatsızlandı memleketten misafir geldi. Ama artık kimse umurumda değil. Insan gibi yaşamak ıstiyorum artık özgürce. Asla çalışmama okumama araba sürmeme çarşıya gitmeme izin vermiyor. Özgür olucam Allahın izniyle. 1 sene deli gibi kpss icin hazirlanicam. Kizimdan 2 yas büyük kız kardeşim var annem de başlarında beraber kardeş gibi büyürler. Hem sınava çalışıp hem part time iş bakıcam. Aileme destek olucam. Aile öyle kıymetli ki yemin ederim öyle değerleri anlaşılıyor ki ayaklarının altını öpsem bile az. Eşim sınır hastası ve bigün bana zarar vermesinden korkuyorum. Hatta ölen gariban kadınlar için bile 'o hönkürerek ölen kadınlar da senin gibiydi. Kimse kimseyi haksız yere öldürmez' diyen bir karaktersiz. Ama netim. Kurtuluyorum. Artık bende hayatı yasicam. Çok zor olacak ama basaricam. Buraya daha sık uğrayarak destek alicam :) Rabbim yardımcım olsun bol bol dualarınızı bekliyorum allah razı olsun...
okurken tüylerim diken diken oldu ama sonuna gelip senin kendin için yazdıklarını görünce işte dedim... Biz kadınız kadın... çekip çeviririz ayaklarımızın üstünde dururuz..
kimse istemez evliliği bitsin kimse istemez yuvası dağılsın, ve kimse istemez çocuğu anne baba ayrı büyüsün... ama bazen hayat bize öyle şeyler yaşatıyorki zorunda kalıyoruz... buna boyun eğip bu işkenceye maruz kalan milyonlarca hemcinslerimiz var ayrılmaya cesaret edemeyen vs.,
o adam olacak şahıs ben eşiniz demiyorum çünkü haketmiyor o sıfatı bence.. iyice kafayı yemiş bence psikolojik tedavi görmesi gerek...
sizin kpss çalışacam demeniz ailemede destek olur demeniz.. helal olsun size ya... Rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.. Allah tuttuğun her dalı yeşertsin inşallah canım.. yalnız bu kararı alırken lütfen avukatına danış uzaklaştırma felan aldır sana veya çocuğna zarar vermesin.. neler duyuyoruz Allah korusun...
Rabbim yeni hayatında sağlık mutluluk ve güç versin canım

Kızınız kaç yaşında? Ufaksa alamaz mahkeme kararıyla. Zaten darp raporu da varmış. Ne olur gel şurada yeniden konuşalım gibi tekliflerine asla evet demeyin gittikten sonra.

Merhaba kızlar... Artık tükendim aşağılanmaktan eve hapsolmaktan hizmetçi muamelesi görmekten hiçbişeye sahip olamamaktan. Öyle bir eşim var ki yediğim içtiğim lokmayı yüzüme vuran bir illet. Ailesine asla laf söyletmez ama benim ailem oldu mu herşeyi söyler. Eşim bilecikte dükkan açtı buraya kiraya geldik 2. El ve kaynanamın eski eşyalarıyla oturuyoruz eşyalarımı getir diyorum getirmiyor çok zoruma gidiyor buradan 1.30 saat mesafelik yol o şehirde evimiz var ayrı kaynanamla altlı üstlü ara sıra geliyor buraya kaynana ve eşim ailesiyle ortak çalışıyor her akşam kayinlarim k.b bizde yemekte biktim hergun olmaz diyorum yapmak zorundasın onlar da kazanıp getiriyor diyor anası burda olduğu zaman o da geliyor o orada yapsın yesinler diyorum sen ne ise yarıyorsun diyor bazen kaynana yapıyor dükkanda eşim orada yiyor evle bi alakası yok. Eve tek yatmaya ve ailesiyle yemeğe geliyor. Elinde bir telefon asla ne desem umursamıyor beni. Bizi çıkar azcik dışarı diyorum yok 7/24 evdeyim duvarlarla psikolojiyi bozucam. Şiddette oldu evliliğimde. Bir kizim var varlığına şükürler olsun ama bu zamana kadar elimi kolumu bağlamıştı ama dayanamıyorum artık insan yerine konulmuyorum. Cuma gününe anca bilet aldım ve gidiyorum artık... Bunu bikac hafta önce yapacaktım ama ailevi meselelerimden dolayı olmadı babam rahatsızlandı memleketten misafir geldi. Ama artık kimse umurumda değil. Insan gibi yaşamak ıstiyorum artık özgürce. Asla çalışmama okumama araba sürmeme çarşıya gitmeme izin vermiyor. Özgür olucam Allahın izniyle. 1 sene deli gibi kpss icin hazirlanicam. Kizimdan 2 yas büyük kız kardeşim var annem de başlarında beraber kardeş gibi büyürler. Hem sınava çalışıp hem part time iş bakıcam. Aileme destek olucam. Aile öyle kıymetli ki yemin ederim öyle değerleri anlaşılıyor ki ayaklarının altını öpsem bile az. Eşim sınır hastası ve bigün bana zarar vermesinden korkuyorum. Hatta ölen gariban kadınlar için bile 'o hönkürerek ölen kadınlar da senin gibiydi. Kimse kimseyi haksız yere öldürmez' diyen bir karaktersiz. Ama netim. Kurtuluyorum. Artık bende hayatı yasicam. Çok zor olacak ama basaricam. Buraya daha sık uğrayarak destek alicam :) Rabbim yardımcım olsun bol bol dualarınızı bekliyorum allah razı olsun...
Allah yardimcin olsun canm bu kadar cesaretli oldugun icin tebrik ederim Allah azmini arttirsin 😊

Kararından vazgeçme nolur... Akıllı bir kadınsın.

Bir de boşanma kararınızı söylerken ya da ne bileyim, "biraz şurda konuşalım buluşalım" teklifinde yalnız olmayın. Ne bileyim korkutuyor beni böyle adamlar.

Sizi çok iyi anlıyorum. rabbim yardımcınız olsun

Back