Bu evlilik nasıl bir çıkmaz??

bu ailenin kadına bakış açısı nasıl
bu çok önemli konu

Nefes darlığı , kalp çarpıntısı gibi etkenlere yol açtı, ve korktum açıkçası..
Bıraktıktan 10 gün sonra tüm şikayetlerim kalktı ortadan, ve ben de hapa bağladım durumu..
Birliktelik olduğu zamanlar o kadar dikkat ediyorum ki, o devamlı korunuyor zaten..
Allah sizin de yardımcınız olsun.. bana karşı bu öfkesinin sebepleri arasında bu da var, çocuk olmayışı..
Çünkü o taktirde beni kendine bağımlı hale getireceğini sanıyor ve baskılarının şiddeti artacak belki de, ben böyle bir ortama çocuk istemem, Allah ım korusun..

bu ailenin kadına bakış açısı nasıl
bu çok önemli konu

Valla mesajınız üzerine aklıma direkt gelen bir şeyi söyleyim; amcasının gelini ile konuştum bir ara , kendi memleketlileri kız.
Ve 4-5 senelik evli.
Düşünün amcası oğluna ev almaya kalkıyor , ve alacakları evi geline göstermiyorlar .. gerekçeleri de “bizim aldığımız evde oturmak zorunda” .. kız görüp beğenemediği evde oturuyor şuanda..
Ve eşime bunu söylediğimde; bizimkiler öyleler, sorup danışmazlar dedi.. nasıl ya dedim.. ben böyle şeylere gelemem, büyük olay çıkar dedim..
Gerisini siz düşünün.
Ha bir de amcası kendi yardımıyla da değil, kredi çekip oğluna ödeterek alıyor evi..

eşinin ve senin burçlarınız ne

çocuğun yokken ayrıl arkadaşım
bir de çalışmıyorsun sanırım. lütfen çalış paranı kazan. kimseye muhtaç olma.

Size kapanın diyen olmadı hanfendi banane sizin giyim kuşamınızdan.
Ben eşinizin suyuna hiç gittiniz mi diye tekrar sordum o kadar. Kapanmam diyip çıkıyorsunuz.
İlk mesajımda söyledim eşini değiştir boşan
Allah yardımcınız olsun

kpss ye az kaldı. sınavdan sonra sonuç ne olursa olsun gir bi işe çalış.
ben böyle adamın bir lokma ekmeğini dahi istemem

Kesinlikle çalışacağım..
Bende yarattığı tahribata rağmen çalışabilirsem ders çalışıyorum..
diyecek bir şeyim yok. Allah sorsun hesabını.. ben dünkü tartışmayı hak edip , ağlamaktan gözlerim kan çanağına dönecek kadar hiçbir şey yapmadım..

zaten şu konuda zerre haksız değilsin. sadece şu var. erkek milletinin arabası evladı gibi. azıcık arıza verse kafayı yiyorlar.
bizim araba bozulsa oğlum veya ben hadi dışarı çıkalım desek eşim çok fena isteksiz olur, moralsiz olur.
tabi bu kadar saçmalamaz. ve ne olursa olsun ders çalış.

Çocuğunuzun olmaması büyük şans ama siz sanırım farkında değilsiniz

Bana dese ki güzellikle; canım araba bozuldu canım sıkıldı, çalıştım Yorgunum dese İnanın tamam başka zaman gideriz derim, eğer eve gel de gezelim diye çağırmasam babasının dükkanına gidip orda oturacakmıştı, ben de beraber vakit geçirelim, bir şeyler yapalım istedim.. bilseydim der miydim, Allah kahretsin ki demezdim..

yok suç sende değil zaten. konuyu yediğine içtiğine getiren dengesiz adamda! ayıp ya hu insan ele demez bunları. sen bu adamı düzeltemezsin bence. çünkü hiç hatasını kabul etmiyor. o yüzden kendine odaklan kendi hayatının iplerini al eline.
ayrıca anasının babasının eğitemediğini biz ne diye eğitelim??

Benim ailem ona ellerinden gelen desteği sağladılar, kendi babasının yapmadığını benim babam yaptı, ve bizim diğer evde oturun kira vermeyin dedi..
Ama kıymeti bilindi mi ??? O kadar pişman olduğum şey var ki ahhh ahh..
Ama bir sinemaya gitmek istemem, bir yemek yeriz demem ( gezmeye meraklı oluşum) diye ilan edildi..
Babam bilse demez miydi, ben maddiyat yüzünden huzurunuz kaçmasın diye yardımcı oldum diye..
Belki bunu söylememi başa kakma olarak görürseniz değil, sadece ailem bile elinden geleni yapıyor, bana bu davranışı hiç hoş değil demek istedim..
Kira verseydi, şuan beni uğruna kırdığı arabayı da alamayacaktı..
Tabi bunları düşünen olur mu, işine gelir mi..

Yerinizde olsam babamin evinden kiraya çıkarım eşşek gibi çalışsın ödesin.
Babamin evinide kiraya veririm babamdan izinli olarak parasını alırım gizlice biriktiririm.
Bu erkekler hep böyle benim eşimde aynısı dışarı çıkalım hava alalim dediğim de sen evden çıkmıyorsun oluyor yani tek başıma çıkacakmışım sonra bunalip ona sarıyormuşum.
Bende kabahat seninle gezmek istemek hata ne halin varsa gör dedim mesela.

Şuan yerimizden kıpırdayacak hal yok inanın..
Ben oturur muydum yoksa..
o kadar pişmanım ki, elin oğluna yaranılır mı..
Ne yapacağımı bilmez haldeyim, ne yapmam , nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum..

Açtığınız konulara şöyle bir göz gezdirdim. Çok bilmişlik yapmak istemem ama lütfen boşanın.
Böyle yüreğim ezildi, içim burkuldu.
Anneniz babanız sizi bir adama oyuncak olun diye doğup büyütmedi.
Sevilmyiorsanız durmanın, çocuk yapmanın aile olmaya çalışmanın anlamı yok.
Bazı insanlar aile kuramaz, tek başına daha mutludurlar. Bırakın eşiniz yalnızlığı ile baş başa kalsın.
Kendinize yeni bir hayat kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…