- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
-
- Konu Sahibi garipbirhayat
Esinin kisiliginde bi sorun var. Baslarim arabanada sanada derdim ben. Tayt giydin diye namussuz mu oldun yani?
Esinin siddetede egilimi var bence.. o potansiyeli gordum.
Pesinden kosma mi kalmis artik evlisiniz. Bu saatten sonra kim niye pesinden kosacakmis? Sen bir bireysin herseyine karismasi gercekten trajikomik. Bu adam omur boyu cekilirmi? Cocuk olmamasi Allahin bir lutfu suan icin bence
Ozel olcak ama cinselliginiz nasil? Sorunu var mi?
Adam seni tesettüre sokmak istiyorEvlendik evleneli dediğim gibi , onun istediği tarz giyindi isem sorun çıkarmadı, ama kendi istediğimizi giyindi isem ya o evden hiç çıkılmadı ya da kanlı bıçaklı düşman gibi girildi..
Yahu senin gözünü bağlamadık, evlenmeden önce nasıl görüp beğendi bu yola girdi işen öyleyim ben..
Sonradan değiştirmeye çalışmak bir insanı neden?? Ben bunjn cevabını bulamıyorum işte..
Adam seni tesettüre sokmak istiyor
Çünkü anlattığın kıyafetlerin hiç biri açık değil
Çocuk falan oluncada artık mumkun değil benden ayrılamaz diye düşünüyor sanırım
Nefret ediyorum erkek ikiyüzlülüğunden
Dünya kadar bekar tesettürlü kiz var onlardan biriyle evlenseymis
Niye aynı görüşte olmayan biriyle evlenip hayati zindan ederler ki
Bir sukur sebebi bu..ya cocuk olduktan sonra gorseydin gercek yuzunu? Bu adam cok kaprisli geldi bana.Aynen öyle bu evlilik başlı başına bir hataydı zaten , ve Allah a bin şükür ki bir hata daha yapıp çocuk yapmadım..çocuk evliliği düzeltir diye bakmadım çok şükür..
Tek başıma geldim, çekip gidersem yine tek başımayım.. onunla ömür boyu bağlantıda olacağım bir durum yok..
Evet dediğiniz gibi tayt giyince namus konusunda aynı dili konuşmuyormuşuz..
Bırak dedim ya bırak günah ise günahı benim boynuma.. sana değil..
Bir sukur sebebi bu..ya cocuk olduktan sonra gorseydin gercek yuzunu? Bu adam cok kaprisli geldi bana
Gercektende tek basina oldugun gibi olmuyor cocuk varsa. Iyi dusun derim.Gerçekten çok şükür bu noktada..
Çocuk olsa idi nasıl olsa benden boşanamaz düşüncesine girecek bir düşünceye sahip bir kocam var maalesef ki..
Çocuğun evliliği düzelteceğine inanan..
Gercektende tek basina oldugun gibi olmuyor cocuk varsa. Iyi dusun derim.
Erkekler özelliği bu önce beğendikleri kadına ne olursa olsun sahip olmak isterler sonra onu kendi hayallerindeki annesine çevirmeye çalışlarİşte bunun cevabını ben bulamıyorum bir türlü , bu noktada kilitleniyorum ..
Okulda iken arkadaşları bile demiş benden için “o kızın giyim tarzı falan sana uygun değil” diye..
Açık ta giyinmiyordum, yukarıda anlattığım gibi, üzerimde trençkot olmadan ki halim..
Arkadaşları görüp demişler bunu.. senin aklın nerdeydi diye sormazlar mı..
Gidip istediğin gibi kapalı birini bulsaydın, neden başta ses etmeyip sonradan değiştirmeye çalışıyorsun.. eş olarak benim üzerimde hakkın var söyleyebilirsin,
Ama eleştirilecek şey olursa..
Benim giyimimde ne var ya. Ben anormal miyim ?
Yatakta kusluk olmaz cumlesini yanlis anlamis herhlde. Gonul kiriksa sarilip uyuyacaksin sanki:) bu kdr seyden sonra sarilip birde ustune sevisen kadin olur mu bilmem. Bazi erkeklerin duygusuz oldugunu dusunmeye basladim ciddenGece çok geç yattım zaten, uyuyamadım..
Tam uyumaya dalmıştım ki bana sarıldığını hissettim, ve bırak beni dedim . Bırakmam gel buraya vs bir şey dedi, bırak dedim sana kendi tarafına yat dedim, kalkıp gideceğim yoksa dedim, gideceksin öyle mi suç bizde tabi dedi döndü yattı...
Ne bekliyor ki, kır dök hiçbir şey olmamış gibi davranayım, biz duygusuzuz ya..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
Erkekler özelliği bu önce beğendikleri kadına ne olursa olsun sahip olmak isterler sonra onu kendi hayallerindeki annesine çevirmeye çalışlar
sağolsun bazi kadinlarda veriyor o rahatlığı evlenince kocasının her dediğini yapan tip dolu etraf
Kocanda onu bekledi büyük ihtimal
Olmayınca ondan bu hırçınlık
Ha kesinlikle dediklerini yaparsam kavgalar biter beni rahat birakir diye düşünme
Ondan sonra tıpkı senin eski halin gibi kizlara ilgi duymaya başlar
Erkek doğası ışte
Kendin söylüyorsun sevgili olsaydık bana böyle davranamazdi diye
Çocuk olursada çocuğum olmasaydi bana böyle davranamazdi diyeceksin belki
O yüzden çok dikkatli ol derim ben
Biraz mücadele etseler affedicezGece çok geç yattım zaten, uyuyamadım..
Tam uyumaya dalmıştım ki bana sarıldığını hissettim, ve bırak beni dedim . Bırakmam gel buraya vs bir şey dedi, bırak dedim sana kendi tarafına yat dedim, kalkıp gideceğim yoksa dedim, gideceksin öyle mi suç bizde tabi dedi döndü yattı...
Ne bekliyor ki, kır dök hiçbir şey olmamış gibi davranayım, biz duygusuzuz ya..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
Sen eşine bunu anlat kıyafet konusunda çok üstüme geliyorsun beni soğutuyorsun kapanacağım varsa sayende kapanamıyorum falan de o zaman aklı başına gelir hem senin annen kapalıymış daha kolay benim annem hiç istememişti kapanmamı ona rağmen kapandım ailede tek kapalı benim alıştılar artık ztn annem bile baba eşarp alıyorBen kesinlikle kapanmam demiyorum , ailem kapalı bir aile zaten.. Anne, halalarım, teyzem vs.
Fakat eşimin benle iddialaşıyor olması benim canımı sıkıyor bir insana bir şeyi devamlı devamlı söylemek nedir.. yapacağım varsa da Allah biliyor yapmıyorum.. beni kendi halime bıraksa, üzerine gelmese bir gün belki.. neden olmasın..
Biraz mücadele etseler affedicez
Çoğu kadının ortak sorunu sanırım
Öyle bi iki sarılmakla iki güzel söz etmekle olmaz ki Benin de aynı günlerdir gönlümü almadı ne saçma sonunda dün ben hadi bu sefer de ben barışıyorum dedim
Ben 35 yaşımdayım hala neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyorum bi bakıyorum doğru bildiklerim o kadar da doğru değilmiş.Olabilir bilmiyorum ..
Ama şöyle düşünün ben mi anormalim, size bir şeyi biri kırk kere şöyle yapma böyle yap diye ikaz etse etse inadına onun dediğinin tersini yapmak istemez misiniz.. ben 26 yaşında bir insanım, ben neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilebilecek kavrayabilecek yaştayım..çocuk gibi devamlı uyarmak, ve bunun sonucunda büyük kavgalar çıkarmak neden..
Sen eşine bunu anlat kıyafet konusunda çok üstüme geliyorsun beni soğutuyorsun kapanacağım varsa sayende kapanamıyorum falan de o zaman aklı başına gelir hem senin annen kapalıymış daha kolay benim annem hiç istememişti kapanmamı ona rağmen kapandım ailede tek kapalı benim alıştılar artık ztn annem bile baba eşarp alıyor
Çok çok iyi anlıyorum aşk insanıyız biz yaaDaha önceden adım attığım zamanlar , kırılmamış gibi davrandığım zamanlar oldu.. ama bu çok farklı ya, sokakta tartışarak yürümek, yine avm de öyle..
Arkadaş gibi dolaşmak istemiyorum demişim ya, rahatsız olduğumu belirtmişim, elimi tutmak yerine yine kırıcı bir ton söz.. ve daha gitmeden evde söyledikleri.. ne çok şey biriktirmiş yine içinde, bütün pisliğini kustu yine. Bilmiyorum, 2 yıl önceki ben olsam saniye durmam saniye.. ama işte insan mücadele ediyor, sonra pişman olmayım diyor.. halbuki pişman olacak şey mi kaldı..