- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.758
-
- Konu Sahibi garipbirhayat
Ben 35 yaşımdayım hala neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyorum bi bakıyorum doğru bildiklerim o kadar da doğru değilmiş.
Hayatı bu kadar çekilmez hale getirmeyin biraz eşinizin huyuna gidin giyiminizi değiştirin onu yüceltin pohpohlayın bunları yaptıktan sonra tepkilerine bakın.
Hala sorunlarınız devam ederse eşinizi değiştirin yol verin gitsin
Erkek kimliğinin pohpohlanmaya çokta ihtiyaçları yok gibiBen 35 yaşımdayım hala neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemiyorum bi bakıyorum doğru bildiklerim o kadar da doğru değilmiş.
Hayatı bu kadar çekilmez hale getirmeyin biraz eşinizin huyuna gidin giyiminizi değiştirin onu yüceltin pohpohlayın bunları yaptıktan sonra tepkilerine bakın.
Hala sorunlarınız devam ederse eşinizi değiştirin yol verin gitsin
O zaman annesi gibi bir kadin bulacaktiEvet kendisi söylüyor zaten annem gibi bir eş olabilseydin diye..
Annesi babasının dizinin dibindeki ayrılmayan, ne derse tamam diyen bir kadın..
Ben onu küçümsemiyorum , ama insanların karakterleri farklı..
Ben pasif bir insan değilim, devamlı yönlendirilecek..
Onun istediği kılığa bürünsem nerde benim düşüncelerim, nerde benim özgürlüğüm, nerde benim benliğim.. böyle bir hakkı var mı..
Çok çok iyi anlıyorum aşk insanıyız biz yaa
Sırf dışardan baktığında “”aaa ne güzel evlilikleri yürüyo” demek içim evli kalmak da biraz saçma gelio açıkçası
Emin’im zamanında daha da çok mücadele vermişsindir
Mutlu olmak için evlendin
Mantık evliliği değil ki...
Kaç senelik evlisin ve çocuğun var mı?
İlk iki üç yılda olsan çocuk olmasa anında ayrıl derdim
Sonuçta allah sana aşk vermiş neşe coşku vermiş
Anlamayanlarla ömrünü geçirmek olur mu
Sakin cocuk yapma bu turler cocuk olduktan sonra dahada beter oluyo cocuga yazik etme bak olmuyo diyosun allahin vermediginde vardir bi hayir yinede olmamasina guvenme korun suan icin tek yapacagin buKaçıncı konu açışım, ve acaba kaç konu daha açacağım eşim olacak insan ile ilgili..
Dertleşeceğim, daha doğrusu dertleşecek kadar samimi bulduğum pek bir arkadaşım yok..
Onun İçin ilk fırsatta buraya koşup sizlerin yorumuna ihtiyaç duyuyorum..
Şimdiden hakkınızı helal edin.
Eşimin geçen haftadan bana bir sinema sözü vardı, ve bugün iş yoğunluğundan saat 3 e kadar çalıştı, daha sonra ise sinemaya gitmek istediğimi söyledim, anlaştık..
Gelmeden yarım saat önce bana ; geliyorum diye mesaj attı, hazırlanmaya başladım ben.. 20 dk kadar sonrası aradı ve arabanın bozulduğunu babasıyla birlikte tamire götürdüğünü,yarın çıkacağını söyledi..
Tamam dedim kapattık,bi 15 dk sonra ben tekrar aradım ve, hava çok güzel birlikte dışarı çıkalım, araba olması şart değil dedim.. ve tamam dedi 1 saat kadar sonra geldi..
Bir sözümle içinde birliktirdiği o kadar çok şeyi kustu ki; ne eş olamayışım kaldı (gezmek istemem zor gününde yanında olmamammış) ne anlayışsızlığım kaldı, ne gezme merakım, ne para harcama isteğim...
O bunları söylerken yapıma o kadar ters olmasına rağmen konu değişsin diye esprili, şakaya vurur cinsten konuştum.. ama hala devam..
Ve yine hata üstüne hata ekleyerek gitmiyorum demedim, ve evden çıktık..
Tabi bu arada kıyafetime laf etmeyi ihmal etmedi.. ( her zamanki gibi)
Yola çıktık, koluma gir dedi, ben kola girmeyi değil el ele tutuşması seviyorum dedim. Çocuk gibi ben 25-26 yaşında adamım el ele mi tutuşulur diye azarlar gibi konuştu..(oysa ben eşimle 70 yaşında da el ele tutuşmak isterim, bu hakkım değil mi)
Yolda giderken konu bu defa araba mevzusundan
çıkıp, benim kıyafetime ve daha sonra 2 senelik evliliğe rağmen çocuğumuz olmayışına geldi..
(Her şeyi ayrıntılı yazayım ona göre yorum yapın kızlar.. bu adamla ben 6 yıldır tanışıyorum, 1.5 seneyi aşkındır evlilik ,öncesi sevgililik dönemi..
Ve bana o sevgililik döneminde 1defa neden bunu giydin diyemeyen biri.. çünkü biliyor ki şu evleneli yaptığımız kıyafet kavgasının sadece 1 ini başlatsa biz bugün bu durumda olmayacaktık,onun yanında olmayacağımı çok iyi biliyordu.. )
Şimdi ne giydiğinin bilgisini vereyim; altıma likralı pantolon tarzı füme rengi bir tayt, üzerine krem beyaz arası şifon bir bluz, ve üstüne de mevsimlik diz kapaklarıma kadar trençkot..
Ne olur söyleyin, absürt olan ne var, ben aklımı oynatacağım artık..
Şu bacaklarını kapat, önünü bağla, şu giydiğine bak , tüm vücut hatların ortada..
Arkam tamamen kapalı, önümse hava sıcak olmasına rağmen onu giydim ve sadece ipi bağlı değil..
Avm yi de yediğim yemeği de kuzenimin düğünü için alacağım bir gömleği de burnumdan getirdi..
Ne o benim elimi tuttu, ne ben onun..
En sonunda artık dayanamayıp, normal ses tonuyla seninle arkadaş gibi gezmek istemiyorum dedim.. elimi sertçe tutup ben mi tutacam, ben mi senin peşinden koşacam,lan bunları kadınlar yapıyor diye avm de yüksek ses tonuyla konuşmaya başladı..
O an göz yaşlarımın içime aktığını öyle bir hissettim ki, bir zamanlar gözümün içine bakan beni kırmaktan korkan insanın bu denli değiştiğini görmek öyle bir koydu ki kalbime..
Tamam dedim eve gidelim, derdin ne senin dedim, derdin ne , neyin hıncını benden çıkarıyorsun..
Başladı yine kıyafetimden, arabası bozulmuş anlayışsızlığımdan...
Şu evlilik öncesi dedim bir kere etseydin ya şu kıyafet kavgasını benimle , napardın dedi ayrılır mıydın dedi.
Üstünde montu vardı, elini tutup sarılıp öptüğün birinden ayrılıp başkasına gitmek ( o sırada montunu çıkarıp yere attı ) kıyafet değiştirmek mi dedi, ben en çok senin peşinden bu yüzden koştum dedi..
Güya kendinin çok namuslu olduğundan bahsediyor..
Ben Amerika’da ,İngiltere’de vs yaşamıyorum , ben müslümanım dedi, elhamdulillah ben de müslümanım sen benim dinimi sorgulayamazsın dedim..
Senin dinin böyle giymeyi emretmiyor dedi..Sokak ortasında oluyor bu tartışmalar, daha sonra toplu taşımaya binip eve geldik, o salonda ben yatak odasındayım..
Kendisine dedim, her yeni gün beni öyle hayal kırıklıklarına uğratıyorsun ki , artık uğratacağın bir hayal kırıklığı kalmadı dedim, seninle olan evliliğin ne düzeleceğine , ne de iyi bir şeyler olacağına , hiçbir şeye inancım kalmadı dedim.
Şu evden mutlu çıkarıp ta mutlu döndürdüğün günler şu 1.5 yılda bir elin parmağını geçmez, söylesene hepsinde mi ben hatalıydım dedim tek kelime daha etmedim..
Ne olur bana deyin, en ince ayrıntısına varana kadar her şeyi anlattım .. ben ne yapayım??
Benim de ilk evliliğim de kötü gitti 1 sene içinde ayrıldıkBugün tam 21 ay oldu evleneli, bu evlilik baştan hataydı zaten ki çok şükür çocuk yok.. tek tesellim bu zaten.
Mücadele noktasında hakkını yiyemem o da mücadele ettiği oldu, fakat hep onun istediğim şekilde davranana kadar..
Onun çizgisini aşınca karşımda hep agresif, sinirli, gergin bir insan vardı..
Ben de beni bu kadar değiştirmesine izin vermediğim için bugün bu noktadayız öyle söyleyeyim..
Benim de ilk evliliğim de kötü gitti 1 sene içinde ayrıldıkBugün tam 21 ay oldu evleneli, bu evlilik baştan hataydı zaten ki çok şükür çocuk yok.. tek tesellim bu zaten.
Mücadele noktasında hakkını yiyemem o da mücadele ettiği oldu, fakat hep onun istediğim şekilde davranana kadar..
Onun çizgisini aşınca karşımda hep agresif, sinirli, gergin bir insan vardı..
Ben de beni bu kadar değiştirmesine izin vermediğim için bugün bu noktadayız öyle söyleyeyim..
Benim de ilk evliliğim de kötü gitti 1 sene içinde ayrıldık
Allahtan Benin de çocuğum yoktu
Boşver gerçekten
Bak şimdi ben mutluyum
Arada tabi olumsuzluklar olur ama
Tam aşktan anlayan
Maddi manevi yanımda olan biri çok şükür
Demem o ki gayet mutlu olabilirsin başkasıyla
Aradığın kişi illa karşına çıkar Hiç merak etme
Ne kapanması ya boş boş konuşmasın
Kendi kapanabilir çok özeniyosa
Eşim Kapalıyken açıl diye açıkken kapan diye baskı yapsa evliliğimiz biter.
Saçma sapan diretmelerine boyun eğme. Bu senin vereceğin bir karar. Başkasının yönlendirmesiyle yapma.
Sakin cocuk yapma bu turler cocuk olduktan sonra dahada beter oluyo cocuga yazik etme bak olmuyo diyosun allahin vermediginde vardir bi hayir yinede olmamasina guvenme korun suan icin tek yapacagin bu
Tamam orasını anladım da siz bu adamın suyuna gitmeyi denediniz mi?Şöyle söyleyeyim,; ben mini etek, şort vs giysem, eşim de bundna rahatsız olsa diyeceğim ki kendine çekir düzen ver .. artık evlisin.. ama yok, diz kapaklarıma kadar kapatan bir montun bu seferde önden bacaklarım görünüyor diye tartışma yaratmak ve bana her şeyi zindan etmek normal mi?
Düzeltilecek neyim var? Giyinmeyi, konuşmayı , oturup kalkmayı bilecek yaştayım demek istedim ben orda..[/
şuan tabiki de inancın olmucakBuna hiç inancım yok biliyor musunuz..Çünkü bana devamlı tek hatalı benim olduğumu söyleyen, bu evliliği bu noktaya benim getirdiğimi söyleyen, sokaktan geçen herhangi biriyle evlense çok daha mutlu bir evliliği olacağını söyleyen bir insan var..
Ne kendime güvenim kaldı, ne başka bir şey..
Ben madem o kadar kötü bir insanım, o kadar çok kötü huyum var neden yanımda..
onun İçin boşansam bir daha evlenir miyim, tekrar birine güvenebilir miyim bunu hiç bilmiyoruminsanlara olan güvenimi tamamen yitirdim..
Tamam orasını anladım da siz bu adamın suyuna gitmeyi denediniz mi?
Arabası bozulmuş sizin tepkiniz ne oldu?
Bilmiyorum eşiniz sizi seviyor da siz kendinizi anlatamıyorsunuz gibi geliyor.
Daha önceki konuları da hatırlıyorum ve üzülerek söylüyorum ki bu evlilik düzelmez bence
Ya bozulan araba ya, insan üretimi makina parçası, ama o günahtan dem vuran kocam Allah ın yarattığı beni, yani kalbimi bilmem kaç parçaya ayırdı dün..
Arabası dün bozuldu , bugün çıkacak ama ya ben???
Benim kalbim onarılabilecek mi?
Kendimi gayet iyi ifade ettiğimi düşünüyorum..
Benim giyinişimin ileti boyutu kapalılık zaten. Kapanmayı da şuan düşünmüyorum, açık giyinene biri değilim anlatamıyorum galiba
Ben yanlis anlamisim sanirim cok iyi yapmissiniz ilac sizde ne gibi sorunlar yaratti bilmiyorum ama hapinizi degistirip tekrar deneyin gercekten anlattiklarinizda bian kendi hayatimi gordum ben cocuk yaptim dahada kotu oldu daha cok ozguveni oldu nasilsa artik birakmaz diye olan cocuga oldu onun icin ne olur cocuk yapmayin o adam duzelmez biyerde patlak verecek dayanamayacaksiniz cocuk oldugunda dahada cekilmez olacakOlmuyo demiyorum ben başından beri hep korundum .. ilk günden beri, 1 defa bile denemedim çocuk olmasını..
Öyle ki 3-4 ay önceye kadar hem hap hem kondom ile korunuyordum.. hapı ondan gizli kullanıyordum, fakat vücudumda yarattığı tahribattan dolayı hapı bıraktım..
Dediğim gibi en başında beri hep korundum, çocuk olmuyo değil de yapmıyorum..