Bu evlilik nasıl bir çıkmaz??

çocuğun yokken ayrıl arkadaşım
bir de çalışmıyorsun sanırım. lütfen çalış paranı kazan. kimseye muhtaç olma.
herşey çalışmak değil maalesef,
ben de çalışıyorum ama çok zorluklar çekiyorum, ne zman boşanılır ya da bu zorlukla riçin boşanlırmmı kararsızım ben de,
herşeyin bir zamanı var belki de bilmyiorum da gerçekten bazı evlilikler çıkmaz sokak gibi ya

Açtığınız konulara şöyle bir göz gezdirdim. Çok bilmişlik yapmak istemem ama lütfen boşanın.
Böyle yüreğim ezildi, içim burkuldu.
Anneniz babanız sizi bir adama oyuncak olun diye doğup büyütmedi.
Sevilmyiorsanız durmanın, çocuk yapmanın aile olmaya çalışmanın anlamı yok.
Bazı insanlar aile kuramaz, tek başına daha mutludurlar. Bırakın eşiniz yalnızlığı ile baş başa kalsın.
Kendinize yeni bir hayat kurun

Açtığım tüm konuları iki tarafın da söylediklerini yaptıklarını birebir yazarak anlattım..
Eşime göre bu evliliği bu hale getiren benim, kendisi sokaktan birini çevirip evlensem çok daha mutlu olurdum diyor. Kendisinin bu aşamaya gelmemizde hiçbir hatasının olmadığını söylüyor..
Hal böyle olunca ben kendimi çok kötü,lanet bir İnsan olarak görüyorum..
Ve dediğim gibi özgüvenim tamamen kayboldu, yaşama sevincim çok önce gitti zaten..
En son ne zaman gerçekten mutlu olarak uyandım inanın hatırlamıyorum..
Gerçekten samimiyetimle merak ettiğim için soruyorum gerçekten göründüğü gibi tüm hatalar hep bende mi sizce ? Yoksa bu bir psikolojik şiddet mi? ..
Ayırt edemiyorum artık o yüzden soruyorum kusura bakmayın..

Kesinlikle çalışacağım..
Bende yarattığı tahribata rağmen çalışabilirsem ders çalışıyorum..
diyecek bir şeyim yok. Allah sorsun hesabını.. ben dünkü tartışmayı hak edip , ağlamaktan gözlerim kan çanağına dönecek kadar hiçbir şey yapmadım..
bi de bunun üstüne bişey olmamış gibi davranan tiplerden mi eşin

Açtığım tüm konuları iki tarafın da söylediklerini yaptıklarını birebir yazarak anlattım..
Eşime göre bu evliliği bu hale getiren benim, kendisi sokaktan birini çevirip evlensem çok daha mutlu olurdum diyor. Kendisinin bu aşamaya gelmemizde hiçbir hatasının olmadığını söylüyor..
Ve dediğim gibi özgüvenim tamamen kayboldu, yaşama sevincim çok önce gitti zaten..
Gerçekten samimiyetimle merak ettiğim için soruyorum gerçekten göründüğü gibi tüm hatalar hep bende mi sizce ? Yoksa bu bir psikolojik şiddet mi? ..
canım burd a haklı çıkmaya çalışmanın bir anlamı yok,
vicadanın kalbin sana haklı olup olmadığını söylüyordur zaten......

Eski konulariniza da bir goz attim. Nacizane birkac oneride bulunacagim. Oncelikle aranizda sorun olacak ne varsa kaldirmaya calisin. Kizdigi seyleri yapmamaya calisin. Vucut hatlarinizi baska erkeklerin gormesini istemiyosa buna saygi duyabilirsiniz. Ya hic kiskanmasa? Demek ki sahipleniyor. Zaten su an en onemli olan kisi esiniz.

Kizmayacagi bir sekilde giyinebilirsiniz. Bu size bir sey kaybettirmez emin olun. Evde istediginiz gibi giyinip hevesinizi alabilirsiniz kiyafetlere karsi.

Onun harici baska konularda da. Boylelikle size olan siniri yatisacaktir. Bir de gecinmek icin bir noktasi vardir esinizin.

Ben nisanliyim. Ilgisizlikten yakiniyordum bir ara. Surekli soylendim soylendim duzelmedi. Sonra soylenmeyi birakip sadece uzuldugumu fark ettirdim ve sorun duzeldi.

Taktik degistireblrsnz yani. Ayni kalede oldugunuzu hissettirin. Erkekler kadinlara kiyamiyorlar alttan alindigi zaman. Ama erkegine gore de degisir tabi.

Bir de diger konularinza baktm. Cinsellk bu ofkenin sebebi olablr. Ben daha onceden kisa bi evlilik yapmistim. Adam beni reddediyordu. Ve cinsellikte reddedilmek, istenmemek cok asagilayici. Ben de cok ofke krizleri yasamistim. Bu konuyu da asmaya calisirsaniz ofkesi azalablr.

Yatak ayirmayin bir de. Onun size davranislarinin altinda daha cok sizi kaybetme korkusu var bence.

Bir yerde okumustum bi kadina kocasi daha yeni evliyken tokat atmis. Sadece eger birakip gidecekse simdi gitsin psikolojisinden. Zamanla esine guvenince esi de küsüp küsüp odaya kapanmayi birakinca evliligi cok duzelmis.

Velhasili bu durumlarn altnda yatan sebeplerle mucadele edin derim.

Adam kadına daha yeni evliyken tokat atıyor kadında bu evliliğe devam ediyor ??

Bu nasıl bir güven anlayışı ikisi de normal değil..

Bakın bu kötü kalpliliktir. Eşimle ne zaman kavga etsem haklı dahi olsam tamam bende de vardır hata diyorum kendime suçsuz dahi olsam özür diliyorum. Bu beni ne yüceltiyor ne yeriyor.
Kendinizi kötü hissetmenize gerek yok. Adam kolay yolu bulmuş.
Bir an önce toparlanıp yolunuza ilk adımı atın.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kendinize bunu yapmayın.
Hayat yaşamasını bilene, yaşamayı bilenle güzel.
Bırakın herkes kendi karanlığında boğulsun.

Bakın bu kötü kalpliliktir. Eşimle ne zaman kavga etsem haklı dahi olsam tamam bende de vardır hata diyorum kendime suçsuz dahi olsam özür diliyorum. Bu beni ne yüceltiyor ne yeriyor.
Kendinizi kötü hissetmenize gerek yok. Adam kolay yolu bulmuş.
Bir an önce toparlanıp yolunuza ilk adımı atın.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kendinize bunu yapmayın.
Hayat yaşamasını bilene, yaşamayı bilenle güzel.
Bırakın herkes kendi karanlığında boğulsun.

26 yaşındayım.
Hiçbir şeye inancım kalmadı, birgün mutlu olacağımı dahi düşünemiyorum . Kendisi sorunsuz olduğunu iddia ettiği için bana hep bir gün boşanırsam, ben mutsuz bir şekilde hayatımı sürerken onun mutlu olacağı bir hayat kurup biriyle evleneceğini düşünüyorum.. çünkü bana benden başka kim olursa olsun çok iyi bir evliliği olabileceğini söylüyordu bir ara..
Ben onun kadar umut dolu değilim maalesef :KK43:

Aynı benim eşimi anlatmissin.4 5yıl önce bana yaptiklari.haftada zaten 1 bazen 2 gezmemiz olur ondada hem kiyafetimden hem ayakkabimdan hem çocuk yapmamamdan dolayi bi ton kavga cikarip o gezmelerin tamamini kavgayla mahvederdi.arabasi her gezmeye cikicamizda bozulurdu.hayatimi kabusa cevirmişti bende öyle bir depresyona girdimki hala tedavi göruyorum.tek derdi çocukmuş bunun.çocuk olunca duzeldi karısmıyo simdi gezmeye giysiye ama benim psikolojim bozuldu ve evliligimin ilk 4yılı kabusa dönüştü.dedigin gibi evlenmeden önce hic böyle sorunlar çikaran biri degildi.saklıyolar kendilerini

Aynı benim eşimi anlatmissin.4 5yıl önce bana yaptiklari.haftada zaten 1 bazen 2 gezmemiz olur ondada hem kiyafetimden hem ayakkabimdan hem çocuk yapmamamdan dolayi bi ton kavga cikarip o gezmelerin tamamini kavgayla mahvederdi.arabasi her gezmeye cikicamizda bozulurdu.hayatimi kabusa cevirmişti bende öyle bir depresyona girdimki hala tedavi göruyorum.tek derdi çocukmuş bunun.çocuk olunca duzeldi karısmıyo simdi gezmeye giysiye ama benim psikolojim bozuldu ve evliligimin ilk 4yılı kabusa dönüştü.dedigin gibi evlenmeden önce hic böyle sorunlar çikaran biri degildi.saklıyolar kendilerini
depresyonuna sebep olduğunu düşnüyor mu?

Nefes darlığı , kalp çarpıntısı gibi etkenlere yol açtı, ve korktum açıkçası..
Bıraktıktan 10 gün sonra tüm şikayetlerim kalktı ortadan, ve ben de hapa bağladım durumu..
Birliktelik olduğu zamanlar o kadar dikkat ediyorum ki, o devamlı korunuyor zaten..
Allah sizin de yardımcınız olsun.. bana karşı bu öfkesinin sebepleri arasında bu da var, çocuk olmayışı..
Çünkü o taktirde beni kendine bağımlı hale getireceğini sanıyor ve baskılarının şiddeti artacak belki de, ben böyle bir ortama çocuk istemem, Allah ım korusun..
Bu bahsettiginiz sikayetler ciddi yan etkiler ve evet ilac yapmis malesef spral denedinizmi ben esin korunmasina cok guvenmiyorum acikcasi birde cocuk istiyosa bi gale ayagina getirebilir acikcasi cocugu bahane eder tabi simdi giydiginiz kiyafetlere bir laf soyluyosa sen annesin artik etek giy demeye baslicak ve cocugu koz olarak kullanicak cocugu birak git istemiyosan bilmemne neler soylucek inan bu turler ayni adim gibi eminim bu tarda davranacagindan sonra olan cocuga oluyo psikologa goturuyorum 2 yasindaki oglumu inan yasadiklarindan etkilendigini biliyodum ama bu denli olacagi aklima gelmedi rabbim hepimizin yardimcisi olsun ben yasadim siz yasamayin isterim cunku evlat gercekten cok baska ya herseye goz yumup evladiniz icin ne derse yapacaksiniz bi kukla gibi yada benim kendi kisiligim diyip benim gibi rest cekeceksiniz sonundada evladiniza olacak onun icin esinize guvenmeden kendiniz acisindan onleminizi alin

Evet canim arkadaş çok hakli babam evi bosaltmamizi jstiyor de ve kiraya çikar onu.babanlada konuş kirayi gizlice sen al ve gönlunce harca bunu hak etmis bu adam

Bu bahsettiginiz sikayetler ciddi yan etkiler ve evet ilac yapmis malesef spral denedinizmi ben esin korunmasina cok guvenmiyorum acikcasi birde cocuk istiyosa bi gale ayagina getirebilir acikcasi cocugu bahane eder tabi simdi giydiginiz kiyafetlere bir laf soyluyosa sen annesin artik etek giy demeye baslicak ve cocugu koz olarak kullanicak cocugu birak git istemiyosan bilmemne neler soylucek inan bu turler ayni adim gibi eminim bu tarda davranacagindan sonra olan cocuga oluyo psikologa goturuyorum 2 yasindaki oglumu inan yasadiklarindan etkilendigini biliyodum ama bu denli olacagi aklima gelmedi rabbim hepimizin yardimcisi olsun ben yasadim siz yasamayin isterim cunku evlat gercekten cok baska ya herseye goz yumup evladiniz icin ne derse yapacaksiniz bi kukla gibi yada benim kendi kisiligim diyip benim gibi rest cekeceksiniz sonundada evladiniza olacak onun icin esinize guvenmeden kendiniz acisindan onleminizi alin

Haklısınız..
Spirali araştırmıştım bir ara, ve hiç Doğum yapmamış biri için çok uygun olmadığı yönünde şeyler duydum..
Zaten genel olarak sorunlu bir evlilik olduğu İçin, ve sorunlar tamamen cinsel hayata yansıdığı İçin şu ara ne o bana yaklaşıyor, ne ben ona..
Ama çok teşekkür ederim, uyarılarınız İçin..
Oğlunuz İçin de çok üzüldüm:KK43: kıyamam.. mutsuz bir ortamda büyümeyi hangi bebek hak eder ki ..
Allah yardımcınız oldun, güç kuvvet versin..
Evlilik öncesi bunun sinyallerini verseydi ya bana , girer miydim bu yola..
1 defa giydiğim pantolon hakkında; biraz dar değil mi ? Dedi..
Ve;benim giyim tarzım bu , işine geliyorsa dedim.. ve ağzını bir kapattı evlendikten sonra açtı tekrar..

Evet canim arkadaş çok hakli babam evi bosaltmamizi jstiyor de ve kiraya çikar onu.babanlada konuş kirayi gizlice sen al ve gönlunce harca bunu hak etmis bu adam

Maddi olarak şuan bunu hiçbir şekilde karşılayamaz..
Ve ailem de buna razı olmaz şuan, ben onları üzmemek için anlatmıyorum, ama onlar öyle bir durumda çıkmamızı istemezler..
Ama maddi olarak imkanlar el verse ne yapar ne eder çıkardım burdan..

Eşiniz tam bir "millet ne der" adamı. Eril, cahil, sığ, kaba... Her hareketi, her sözü falso.. Evlendi diye kadını malı zanneden, karısına değer vermeyi, elini tutmayı, sevgisini göstermeyi eziklik olarak gören tam bi yurdum erkeği.. Hayatı boyunca hiç bi "doğru"ya kendi karar vermeyip, koyun gibi başkalarının doğrularıyla yaşayacak bi insan. Bu adamla mutlu olunmaz. Ben olamazdım. Çok merhametsiz, kalp kırmaktan hiç çekinmiyor. Okurken benim bile içim sızladı, ne zaman sevgiyle adım atsanız sevgisiz bi muamele ile karşılaşmışsınız. Öfke kontrol problemi falan varsa gitsin tedavi olsun, siz bu muameleye katlanmak zorunda değilsiniz..

Allah yardımcınız olsun çok, çok zor biriyle evlisiniz. Çocuğunuzun olmayışı büyük avantaj, bence gittiği yere kadar gidip sonra oturup bir durum analizi yapmanız gerekiyor. Böyle baskıcı, böyle empati yoksunu biri ile bir ömür geçirmeyi gerçekten istiyor musunuz?

Eşiniz tam bir "millet ne der" adamı. Eril, cahil, sığ, kaba... Her hareketi, her sözü falso.. Evlendi diye kadını malı zanneden, karısına değer vermeyi, elini tutmayı, sevgisini göstermeyi eziklik olarak gören tam bi yurdum erkeği.. Hayatı boyunca hiç bi "doğru"ya kendi karar vermeyip, koyun gibi başkalarının doğrularıyla yaşayacak bi insan. Bu adamla mutlu olunmaz. Ben olamazdım. Çok merhametsiz, kalp kırmaktan hiç çekinmiyor. Okurken benim bile içim sızladı, ne zaman sevgiyle adım atsanız sevgisiz bi muamele ile karşılaşmışsınız. Öfke kontrol problemi falan varsa gitsin tedavi olsun, siz bu muameleye katlanmak zorunda değilsiniz..
Aynen yaa tam bi yurdum erkeği.tespitler mükemmel

X